Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

pascal-070

In de zoektocht naar een nieuwe aanvaller heeft André Wetzel maandag twee namen van kandidaten doorgestreept. De technisch directeur van ADO Den Haag stelt dat Andres Oper (Roda JC) en Jason Oost (De Graafschap) niet in beeld zijn. Oost, die na de degradatie van De Graafschap transfervrij kan vertrekken uit Doetinchem, zou in beeld komen wanneer de komst van Oper niet haalbaar zou blijken. Wetzel ontkent dit: “We halen geen spelers meer voor de breedte. Oper is een versterking, mits niet geblesseerd, maar hij is niet in beeld. We willen duidelijk een echte kwaliteitsinjectie in de voorhoede.” Ook doelman Dorus de Vries komt definitief niet naar Den Haag. De keeper was in beeld om het keepersprobleem in de residentiestad te komen oplossen, maar heeft zijn contract bij Swansea City opengebroken. Volgens AD/Sportwereld heeft Wetzel de interesse verlegt naar Boy Waterman (AZ), die vorig jaar al op huurbasis voor ADO speelde. Waterman, vorig jaar reserve achter Robert Zwinkels, kan vertrekken uit alkmaar
0
Maandag 29 juni 2009 om 23:26 uur

adodannyado

Oper en Oost niet in beeld bij ADO Den Haag
Geschreven op maandag, 29 juni om 23:06

In de zoektocht naar een nieuwe aanvaller heeft André Wetzel maandag twee namen van kandidaten doorgestreept. De technisch directeur van ADO Den Haag stelt dat Andres Oper (Roda JC) en Jason Oost (De Graafschap) niet in beeld zijn.

Oost, die na de degradatie van De Graafschap transfervrij kan vertrekken uit Doetinchem, zou in beeld komen wanneer de komst van Oper niet haalbaar zou blijken. Wetzel ontkent dit: “We halen geen spelers meer voor de breedte. Oper is een versterking, mits niet geblesseerd, maar hij is niet in beeld. We willen duidelijk een echte kwaliteitsinjectie in de voorhoede.”

Ook doelman Dorus de Vries komt definitief niet naar Den Haag. De keeper was in beeld om het keepersprobleem in de residentiestad te komen oplossen, maar heeft zijn contract bij Swansea City opengebroken. Volgens AD/Sportwereld heeft Wetzel de interesse verlegt naar Boy Waterman (AZ), die vorig jaar al op huurbasis voor ADO speelde. Waterman, vorig jaar reserve achter Robert Zwinkels, kan vertrekken uit Alkmaar.

voetbalzone.nl
0
Maandag 29 juni 2009 om 23:16 uur

FC Den Haag!

rien1 schreef:

Yep!! Klopt dus als een bus. En De Vries komt NIET naar ADO.
Wilde het net neerzetten!

Uit het AD:

Dorus de Vries blijft bij Swansea City. De 28-jarige doelverdediger die ook in de belangstelling stond van ADO Den Haag, verlengt zijn contract met twee jaar.

Janusz volgens mij moet je op zoek naar een nieuwe bron.
0
Maandag 29 juni 2009 om 22:55 uur

Kees

Heren, gegroet . Denken jullie morgenavond aan 

ADO DEN HAAG tegen VVCS.

Dit lijkt me naast de wedstrijd tegen Valencia de leukste uit de voorbereiding. Al die spelers willen zich graag bewijzen/tonen om weer een contract te krijgen.
0
Maandag 29 juni 2009 om 22:55 uur

Filosoof

Kees schreef:

Tsja, ik ben en blijf een groot voorstander van Powel. Scoren verleer je niet en dat hij vorig seizoen slechts 1 x gescoord heeft lag niet enkel aan hem.

Zaterdag jl. werd hij als linkeraanvaller geposteerd terwijl Vicento als centrumspits fungeerde. Dat kan wel eens een signaal van Atteveld geweest zijn dat hij misschien wel mag verkassen.
Voorlopig staat ie nog tot zomer 2011 onder contract. En bij verkassen moet er toch een partij met interesse zijn. Dan spreekt het afgelopen seizoen niet in het voordeel van Powel. Nee, daar zijn we niet van af. Maar is niet erg, want zoals je al opmerkte; scoren verleer je niet!
0
Maandag 29 juni 2009 om 22:36 uur

marcellino

waarom heeft iedereen het over dorus en waarom willen we hem zo graag.

is tweede keeper achter jansen geweest en heeft daarna die plek van hem overgenomen.

na drie jaar is hij zijn plek kwijt geraakt aan drobny
en werd zijn contract niet verlengd.

ik weet dat hij in het 5 meter sterk was maar opbouwend slecht.

kan iemand mj uitleggen waarom iedereen hem graag naar den haag ziet komen!!!!!!
0
Maandag 29 juni 2009 om 22:08 uur

Filosoof

Bert schreef:

In de AZ winkel moeten we inderdaad gaan shoppen en niet in de RKC winkel.

Wat dat aangaat ben ik het met Marcellino eens.
Concentreer je op de A categorie.


Als we dan toch in het RKC magazijn kijken; Obodai! Zijn contract loopt toevallig morgen af én - niet onbelangrijk - hij zit in de `portefeuille` van Fair Deal. Laat dat nou net de makelaar zijn van onder andere Elia, Bodde, Vd Bergh. Pleister op de wonde wellicht?
0
Maandag 29 juni 2009 om 22:08 uur

<FCDH>

ADO lijkt De Vries uit het hoofd te kunnen zetten
Geschreven op maandag, 29 juni 

ADO Den Haag lijkt te kunnen fluiten naar de diensten van Dorus de Vries. De doelman stond in de belangstelling van de ploeg van trainer André Wetzel, maar bood hem niet het gewenste contract. Daarbij lijkt de sluitpost al dicht bij een akkoord bij de werkgever waar hij zijn contract af had laten lopen: Swansea City. Wetzel laat weten dat hij De Vries graag wil hebben, maar niet ten koste van alles. Afgelopen week was de aanbieding die ADO deed al te laag. "Maar als Dorus hetzelfde wil verdienen bij ADO Den Haag als in Engeland, dan wordt de kans klein dat hij naar ons toe komt", liet de technisch directeur weten tegenover AD/Sportwereld.

In Engeland lijkt het nu rond te gaan komen met Swansea. Afgelopen maand liepen de contractbesprekingen op niets uit en leek het erop dat de doelman zijn heil ergens anders moest gaan zoeken. Met het aanstellen van de nieuwe trainer Paulo Sousa lijkt De Vries echter weer zin te hebben in een langer verblijf bij The Swans.

Zaakwaarnemer Arnold Oosterveer liet al weten dat de partijen `dicht bij een akkoord zijn`. Daarbij was De Vries ook goed gestemd. "De situatie is veranderd met Sousa, die heeft laten weten dat hij graag met mij wil samenwerken. Uit die gesprekken kwamen alleen maar positieve dingen. Het is aan de voorzitter of ik nog bij Swansea ga spelen", zei de hoofdrolspeler zelf tegenover de BBC.

0
Maandag 29 juni 2009 om 13:36 uur

Advertentie

adodannyado

Boy Waterman blijft mogelijk bij ADO Den Haag. De goalie werd afgelopen seizoen gehuurd van AZ, waar hij mag vertrekken, en staat opnieuw in de belangstelling van de Zuid-Hollandse eredivisionist. De Hagenezen hebben zich echter nog niet gemeld in het DSB Stadion om een overgang te bespreken. "Twee andere clubs hebben dat wel gedaan", onthult AZ-technisch directeur Marcel Brands in het AD.

AZ prefereert de verkoop van Waterman boven nog een verhuurperiode. "En daar kunnen we dan creatief in zijn", voegt Brands eraan toe. Waterman, die een overgang naar ADO wel ziet zitten, staat nog twee jaar onder contract bij de landskampioen. Vorig seizoen moest de Flevolander in het Forepark genoegen nemen met een reserverol achter Robert Zwinkels.

Onlangs werd Swansea City-keeper Dorus de Vries gepolst voor een terugkeer naar de Residentieclub. De sluitpost wees het eerste Haagse aanbod van de hand. "Als Dorus bij ADO Den Haag hetzelfde wil verdienen als in Engeland, dan wordt de kans klein dat hij komt", zegt ADO-technisch directeur André Wetzel.

0
Maandag 29 juni 2009 om 10:54 uur

Ook Boy Waterman in beeld bij ADO

zondag 28 juni 2009
Ook Boy Waterman in beeld bij ADO
Door DENNIS JANSEN
DEN HAAG - In de zoektocht naar een doelman heeft ADO Den Haag ook de naam van Boy Waterman op zijn lijstje gezet. De keeper werd afgelopen seizoen gehuurd van AZ waar hij nog twee jaar onder contract staat.
afbeelding vergroten Boy Waterman. FOTO PRO SHOTS
ADO Den Haag onderzoekt of het mogelijk is Waterman opnieuw aan zich te binden. AZ verkoopt de doelverdediger het liefst.

„En daar kunnen we dan creatief in zijn,” zegt Marcel Brands, de technisch directeur van AZ. Officieel heeft ADO zich nog niet gemeld bij AZ. „Twee andere clubs hebben dat wel gedaan,” aldus Brands.

Waterman zelf heeft wel oren naar een hernieuwd avontuur in de Residentie. „ADO Den Haag is zeker een optie,” zei hij toen hij vorige week de training van ADO Den Haag bezocht.

Ook Dorus de Vries is nog niet helemaal uit beeld bij ADO Den Haag. De keeper van Swansea City sloeg een eerste aanbieding van ADO af, omdat vraag en aanbod volgens hem te veel uiteen lagen.

Afgelopen weekeinde deed de club een uiterste poging om De Vries te bewegen voor ADO Den Haag te kiezen en verhoogde het bod. „Maar als Dorus bij ADO Den Haag hetzelfde wil verdienen als in Engeland, dan wordt de kans klein dat hij komt,” beseft technisch directeur André Wetzel.
0
Zondag 28 juni 2009 om 21:14 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 133 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25