Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Harry uit Brabant

Weet iemand of we hier ook opleidings vergoeding van krijgen

VVV-Venlo heeft het eerste bod van Sparta Praag op spits Sandro Calabro afgewezen.
5 jul 2009 18:52:05
De nummer twee uit de Tsjechische competitie wil de spits graag halen, maar zal meer moeite moeten doen dan dat de club aanvankelijk dacht.

In het AD laat de spits van VVV weten dat hij graag zou spelen voor Sparta Praag. "Uitkomen in de voorronde Champions League is geweldig," zegt Calabro.

De spits heeft nog een contract tot medio 2010 bij de club uit Venlo. Hij werd afgelopen seizoen met 25 doelpunten topscorer van de Jupiler
0
Zondag 5 juli 2009 om 21:37 uur

michel

Gelul natuurlijk schreef:

Wetzel heeft wel degelijk wat te zeggen gehad anders was hij niet naar Enschede afgereisd. Een medewerker van ADO beweert ook een heel ander verhaal dan jij.
als je me verhaal goed had gelezen dan had je al niet geregistreerd shouter een ander antwoord gestuurd.

Dit zeg ik: Dus wat er over wetzel wordt gezegd klopt niet helemaal. Hij kan best voor zijn geweest, maar wetzel z`n mening telde echt niet zwaar mee.

Dus ik zeg niet dat hij niets te zeggen had, maar zijn mening telde niet zwaar mee. Dat zeg ik.

Nog een vraag zat die medewerker van ADO erook bij dan. Was het een drukke boel daar. Jammer dat ik precies weet wie er bij zat en geen andere medewerker van ADO.  D\`r gaan nu allemaal geruchten rond en Wetzel kan en mag nog niet met verdere detail naar buiten treden ook niet precies over het geld. Als je paar dagen terug kijkt dan was er maar 1 die wist wanneer de deal gesloten zal worden. Ik wil best nog wel neerzetten wat ik daar neer heb heb gezet.

Dit heb ik volgens vrijdag gepost

michel schreef:

Zoals ik woensdag op donderdag al meldde vandaag meer info over Elia. De hele situatie met Elia, Munsterman en Arnoutovitch heeft RVC een nare smaak van gekregen. Dit heeft allemaal negatieve invloed op alle spelers. Hoofdsponsor en RVC hebben aan de bel getrokken om dit weekend alles af te handelen. Dhr Munsterman is een klein beetje de mond gesnoerd en aantal waarschuwingen gekregen. Grote kans dat dit weekend al meer naar buiten wordt gebracht dat Elia weggaat of voor een giga salaris blijft. Laatste is ondenkbaar omdat intern al zware discussies zijn geweest over het evt nieuwe salaris van Elia. Nu ook arnoutovitch (ook ruzie met Munsterman) een bepaalde clausule in contract heeft zullen deze 2 spelers te zwaar drukken op het budget. Dit is gisteravond ook duidelijk gemaakt naar de voorzitter.

Kans is groot dat dit weekend voor Elia de trein iets sneller gaat rijden en wel waarschijnlijk naar het oosten of naar het westen, maar niet die 020 club. Hij wil zelf alleen maar naar duitsland, ajax, Engeland of Frankrijk en niet naar italie of spanje. Waar ook belangstelling vanuit is.

bron: bevriende hoofdsponsor
0
Zondag 5 juli 2009 om 21:12 uur

Boggeltje

friuli schreef:

Het zou echt schandalig zijn als Wetzel meneer Monsterman zijn zin heeft gegeven en Den Haag nu minder geld krijgt!

Denk dat het gewoon bepaalde tactieken zijn ivm toekomstige transfers ed.

Jongens, geloof me nou, die Van der Kallen IS ECHT NIET GEK HOOR!!!

Contract is contract ja toch!

Zit te denken aan Hersi of Denneboom ofzo.

En misschien krijgt Den Haag wel weer een bedragje als Arnoutovriend verkocht wordt???
0
Zondag 5 juli 2009 om 20:09 uur

Bert

pascal-070 schreef:

KK ZOOI, ado heeft ervoor gezorgd dat elia is verkocht en dus moesten ze water bij de wijn doen en daardoor ben ik bang dat ado veel minder geld krijgt omdat ze bang waren dat ze anders niks zouden krijgen.
Van de NOS:

HSV heeft met FC Twente alsnog een akkoord bereikt over de transfer van Eljero Elia. De 22-jarige vleugelspits tekent voor vijf seizoenen bij de club uit de Bundesliga.

Naast de club uit Hamburg probeerde ook Ajax de behendige aanvaller in huis te halen. De eerdere contacten met beide clubs leverden geen overeenstemming op. FC Twente wilde Elia, die een contract in Enschede had tot 2013, alleen voor de `hoofdprijs` laten gaan en bij voorkeur niet naar een concurrent in de eredivisie.

De transfersom bedraagt rond de tien miljoen euro. Eenvijfde deel daarvan is voor ADO Den Haag, dat Elia in 2007 voor 200.000 euro aan FC Twente afstond.

0
Zondag 5 juli 2009 om 20:07 uur

JB

hahahaha? schreef:

Nou Bennie, Piet van der Pol is hier wel degelijk verantwoordelijk voor. Alle credits gaan naar hem. Eindelijk eens een direkteur die wel weet dat je aan transfers geld moet verdienen.
Jij moet of Pa vd Pol zijn of Ruurd de Boer Het is dat zowel Bodde als Elia tussentijds hun contract hebben verlengd anders waren ze nu transfervrij weggegaan. Hadden wij 30% en 50% van nul komma nul ontvangen. Moet ik je voor rekenen hoeveel dat is? Precies NUL euro Piet vd Pol is alleen hier directeur geweest omdat Ruurd de Boer een schoothondje nodig had dat opzat en pootjes gaf als hij blafte. Zoek in het archief van het AD nog maar eens het stukje "Dagen vd Pol lijken geteld". Weet je weer precies waar we vandaan komen.
0
Zondag 5 juli 2009 om 14:30 uur

Jacco

ADO LAAK schreef:

Wij zouden een stichting moeten oprichten;
 "Stichting stadionsponsor ADO Den Haag", 

daarin dit geld stoppen en wellicht voor jaren zijn wij zelf sponsor!

ADO MANSVELD STAION.

A dream for the real supporter...
dan zeg ik Dream on.....weet je hoeveel je betaald voor de naam van het stadion per jaar? 

€450.000,00 per jaar als Den Haag bij de onderste 5 plekken speelt, hoe hoger Den Haag eindigt, hoe hoger het bedrag per jaar wordt....daarbij komt dat het niet mogelijk is om dit slechts voor een jaar te doen maar er wordt meteen een langdurig contract voor afgesloten...
0
Zondag 5 juli 2009 om 12:20 uur

Moi

HSV heeft Elia binnenGepubliceerd op: 4 juli 2009 20:51


De transfersoap rondom Eljero Elia is ten einde. FC Twente is eindelijk overstag en verkoopt de 22-jarige aanvaller aan Hamburger SV. Als de medische keuring zondag geen roet in het eten gooit, zal Elia een vijfjarig contract tekenen. De Duitsers betalen een transfersom van rond de tien miljoen euro voor de linkervleugelspits. 
Bron: www.voetbal24.nl
0
Zaterdag 4 juli 2009 om 21:39 uur

kojak1

Elia voor vijf seizoenen naar HSV Van onze Telesportredactie
AMSTERDAM - Eljero Elia verhuist van FC Twente naar HSV. De 22-jarige aanvaller tekent een contract voor vijf seizoenen bij de club uit de Bundesliga. Bij HSV wordt hij ploeggenoot van de Nederlanders Joris Mathijsen en Romeo Castelen. De transfersom voor de international bedraagt rond de negen miljoen euro.

0
Zaterdag 4 juli 2009 om 20:48 uur

Advertentie

fcdh sassem

Ben jij nou werkelijk zo dom? schreef:

Het zijn geen matige spelers maar wel spelers met een conditieachterstand omdat ze een jaar of meer niet gespeeld hebben. Deze gasten trainen niet dagelijks met elkaar alleen in de zomerstop. Ze worden dan bij elkaar geroepen. Wijffie? Ben jezelf geen wijf?
deze gasten stonden vrijwel allemaal vorig seizoen ergens onder contract hoor  kijk maar naar stoffels en Faber en beginnen in de zomer weer met trainen net als andere profs bij hun club dus wat is nou het verschil wijffie. Je kan maar moeilijk kritiek horen he ben je soms de minares van wetzel
0
Zaterdag 4 juli 2009 om 12:18 uur

Vrij?

ADO voor altijd schreef:

Ammi mag van mij vertrekken , alles ADO of niets. JP Saeijs is vrij en kan rechtsback spelen en is transfervrij. AUB geen Boussabon, heeft geen snelheid meer verder helemaal niets, dat wordt dan eventueel de zoveelste miskoop !!!
JPS is helemaal niet vrij want hij staat onder contract bij Roda JC.
0
Zaterdag 4 juli 2009 om 11:01 uur

Nu online

zuiderwijk en 102 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25