Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Robin Straub

Bodor verlengt verblijf in Kerkrade met twee jaar
Geschreven op donderdag, 9 juli om 18:21

Roda JC kan ook de volgende twee jaar beschikken over Boldizsár Bodor. De Hongaar, die eigenlijk gebruik wilde maken van zijn transfervrije status maar geen clubs concreet zag worden, heeft zijn contract in Kerkrade met twee jaar verlengd. Martin van Geel laat in Dagblad de Limburger weten dat de selectie van Roda nu zoek goed als rond is. Volgens de technisch directeur van de Limburgse club zijn met het aanblijven van Bodor de verdediging en het middenveld op sterkte. “We richten ons nu alleen nog op een spits", zei Van Geel, die druk bezig is met een nieuwe aanvaller. Vooralsnog zijn er geen spitsen concreet met een transfer naar Roda in verband gebracht.

Bodor speelt sinds de zomer van 2004 in Nederlander. In totaal verdedigde Bodor in 151 competitiewedstrijden de clubkleuren van de Limburgers; daarin maakte hij dertien doelpunten. In het verleden was de Hongaars international, die negentien interlands speelde, actief bij Germinal Beerschot en in eigen land bij Pécs. 

tsja, dan zou ik ookzeker naar ADo toe komen als ik gister mijn contract bij roda heb verlengt.. beter het nieuws volgen, slimpie
0
Vrijdag 10 juli 2009 om 14:25 uur

Vlakko

Zaakwaarnemer: "ADO heeft geen interesse in Van der Gun"Gepubliceerd op: 10 juli 2009 11:10


ADO Den Haag is niet van plan Cedric van der Gun (30) terug te halen naar de Hofstad. Van der Guns zaakwaarnemer, Karel Jansen, liet vrijdag aan ELF Voetbal weten dat de vermeende interesse `onzin` is.

"Er zijn eredivsie- en buitenlandse club die interesse hebben voor Cedric, maar ADO den Haag zit daar niet bij", aldus Jansen. Ook het gerucht dat het Spaanse Hércules interesse zou hebben in de aanvallende middenvelder is volgens Jansen `totale onzin`.

Van der Gun, wiens contract bij FC Utrecht inmiddels is afgelopen, schemerde ook met interesse van FC Twente en Feyenoord. Tot dusver heeft de geboren Hagenaar nog geen nieuwe club.

Van der Gun speelde sinds 2006 52 competitiewedstrijden voor FC Utrecht en scoorde daarin zeventien keer. 

ELF.nl
0
Vrijdag 10 juli 2009 om 11:46 uur

Kees

VI schreef:

Bolton Wanderers ziet er vanaf Ferrie Bodde aan te trekken. De club deed woensdag een finale bod op de middenvelder, maar de huidige club van Bodde, Swansea City, wees die resoluut af.

De club uit Wales kon zich niet vinden in het bod van drieëneenhalf miljoen euro dat The Trotters over hadden voor Bodde. Bolton Wanderers heeft daarna aangegeven definitief af te zien van het aantrekken van de 27-jarige Delftenaar.

Ook voor ADO Den Haag is dit slecht nieuws. De club verkocht twee jaar geleden Bodde aan Swansea voor honderdduizend euro. De residentieclub had daarbij bedongen dat het vijftig procent van de transfersom zou ontvangen, wanneer Bodde een nieuwe transfer zou maken
Dat is slecht nieuws. tot wanneer loopt zijn contract?

ps 

VI schrijft op 23 juni jl. dat Bodde voor een klein miljoen van ADO is overgenomen.

VI schrijft op 30 juni jl. dat Bodde voor honderdduizend euro van ADO is overgenomen.

====> Dat de inflatie in Wales zo snel gaat wist ik ook niet!!!

0
Donderdag 9 juli 2009 om 19:21 uur

joop

1 schreef:

wat een pannenkoek die wetzel wat een kk kneus en hij zei eerst dat heel den haag aan het wachten was op de verkoop van elia zodat we spelers kunnen kopen wat een kneus
Spelers nog wel, van de opbrengs van elia kan je uitsluitend het jaarsalaris van twee spelers in de z.g a categorie betalen, hoeveel jarig contract moet je ze dan aanbieden ???????, of koop je van dat geld eenderde koevermans ik denk dat er wel degelijk beter nagedacht word.
0
Woensdag 8 juli 2009 om 17:14 uur

rien1

Als dat klopt wat er in die ene reactie op de link staat over het volgend jaar aflopen van zijn contract, zal de kans wel een stuk groter worden.  
0
Woensdag 8 juli 2009 om 16:01 uur

Advertentie

Midden-Oost

Rome schreef:

Nogmaals vraag ik dit..

 

Heeft iemand enig idee wat er met Hans van de Haar gaat gebeuren? Is zijn contract inmiddels afgelopen?? Of wordt hij nog steeds verhuurd?

Rome, vd Haar was verhuurd aan AGOVV maar stond nog op de loonlijst bij ADO, zijn contract is nu afgelopen. Volgens mij heeft hij nog geen nieuwe club.
0
Woensdag 8 juli 2009 om 14:48 uur

Rome

Nogmaals vraag ik dit..

 

Heeft iemand enig idee wat er met Hans van de Haar gaat gebeuren? Is zijn contract inmiddels afgelopen?? Of wordt hij nog steeds verhuurd?

0
Woensdag 8 juli 2009 om 14:26 uur

Vlakko



TEGELEN/ROTTERDAM - Met de definitieve handtekening van Sekou Cissé krijgt de selectie van Feyenoord zijn beoogde vorm. 

De club rondde de transfer gisteren in het Limburgse Tegelen af, onder toeziend oog van technisch adviseur Leo Beenhakker. Met 3,5 miljoen euro is Cissé de grootste zomeraankoop van Feyenoord.

Als de club deze week ook keeper Kamil Contofalsky definitief vastlegt na een proefperiode, heeft Mario Been op alle beoogde `probleemposities` een versterking. Ondanks de grote financiële zorgen en met dank aan een groep externe financiers, die de transfers mogelijk maakte.

De posities van rechtsback (Dani Fernandez), rechter centrale verdediger (Aleksander Ignjatovic), vleugelaanvaller (Cissé) en keeper (Contofalsky) zijn dan allemaal ingevuld. Been zou het liefst nog een extra aanvaller willen. ,,Om nog wat meer te kunnen variëren,`` aldus de coach. ,,Dat kan een echt aanspeelpunt zijn, maar ook een ander type.``

Geld om ook aan die wens van Been te voldoen, is er op dit moment niet. Slechts als Feyenoord nog spelers kwijtraakt, is er ruimte voor versterking. Nicky Hofs en Dwight Tiendalli zoeken een nieuwe club, ook Jonathan de Guzman staat open voor een transfer.

Omdat het contract van de middenvelder komende zomer afloopt, is ook Feyenoord bereid mee te denken over een vertrek. Dat geldt al langer voor spelers zoals Denny Landzaat, Tim de Cler en Kevin Hofland. Zij moeten niet per se weg en ze maken deel uit van de plannen van Mario Been, maar gezien hun salaris is een transfer nog altijd bespreekbaar.

IK ZOU ZEGGEN BELLEN MAAR WETZEL
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 23:41 uur

MikeDH

JB schreef:

Ik denk dat dat nu precies de reële situatie is:

voor dergelijke spelers (Koevermans, vd Gun enz) zijn wij plan B.
Een vangnet in het geval hun eerste voorkeur niet rondkomt.
Vervolgens moet er over en weer dan water bij de wijn worden gedaan (daar is die weer ;-))
De speler levert salaris in in ruil voor een gunstige afkoopsom als hij bijv. tussentijds naar het buitenland kan.

Reken maar dat een Koevermans dan gemotiveerd is om er voor de Kerst zoveel in te schoppen dat wij dan al veilig zijn en hij naar bijv. Spanje kan .
Dus geen speler die eigenlijk niet wil, maar 1 die verder wil.
Wat je schets is zeker niet gek over in de kijker spelen voor buitenland.

Voor v.d Gun zullen wij inderdaad plan B zijn, voor Koevermans zal het zelf denk ik plan c of misschien wel d zijn ;).

Voor v.d Gun moet je trouwens een "prestatie" contract in elkaar zetten met een goede basis salaris.

(voorbeeld)
4 ton basis salaris.

20 wedstrijden+6 doelpunten 1 ton erbij
25 wedstrijden en 8 doelpunten 2.5 ton erbij.
30 wedstrijden en 10 doelpunten 3 ton erbij.
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 22:44 uur

Vlakko

Ooievaar schreef:

Vooropgesteld ik ben geen TD, maar wellicht had hij de volgende mogelijkheden kunnen onderzoeken;

Voor de backpositie: De Fauw en Delorge van Roda
of Swinkels van Willem II anders Gillissen van NAC wellicht zou je Saeijs hiervoor ook kunnen gebruiken.
Frank van der Struijk is ook multifuncitioneel centraal acherin of linkervleugeldverdiger.

Centraal acherin wellicht: Bottegin van Zwolle, Kah van Roda die Wuytens die nu naar Utrecht is verkast had ik ook een interessante optie gevonden.

Voor het middenveld had ik graag die van Dijk van Utrecht gehaald, die kan je wel om een boodschap sturen ondanks het feit dat hij geen aanvoerder meer mag zijn is het een echte leider in het veld.

Voorin had ik Cairo van Nac, Slory van Feyenoord, Oper van Roda of Ntibonziaka van NEC allen betere opties dan Verhoek of Powel gevonden.

Lijken me geen van allen miljoenenaankopen maar zouden naar mijn smaak wel versterkingen zijn.

Met een stijgende begroting moet je niet alleen naar huurlingen kijken.

Als je al die spelers die je opnoemt wil halen zij het bij elkaar wel miljoenenaankopen, bijna allemaal doorlopend contract.. Kost dus allemaal veel geld en dat hebben we gewoonweg niet.

Daarnaast hebben we maar 1 huurling in de selectie, het minste aantal in jaren! Geen proefspelers die in en uitvliegen in de voorbereiding.

En een stijgende begroting wil niet zeggen meer spelers mogelijk. vergeet niet dat we nog steeds een hele hoop geld kwijt zijn aan onnodige dingen die pakweg Heracles, VVV, Sparta en Roda direct in de selectie kunnen pompen en wij niet..

Alleen al onze veiligheidskosten zijn 2 tot 3x zo hoog als andere clubs en meer mensen in het stadion stijgt dit gewoon mee en moet je het begroten..

0
Dinsdag 7 juli 2009 om 22:07 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 67 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25