Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

fcdh sassem

ADO supporter Leidschenveen schreef:

ADO zal ongetwijfeld wachten op een veroordeling of bekentenis van onze doelman, maar als blijkt dat hij schuldig is, zal ADO hem op staande voet ontslaan.
Dat kan bijna niet anders. En hij zal echt niet zomaar ´transfervrij´ naar een andere club kunnen overstappen. Lees het cocaine verhaal van Mutu van Chelsea maar eens na, daar is jurisprudentie over.

zal allemaal wel meevallen kijk naar die cocaine keeper Maikel aerts heeft daarna zelfs nog  bij feyenoord onder contract gestaan.
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 20:05 uur

adodannyado

Vorige week maakte Jhon van Beukering in woord en gebaar duidelijk dat zijn huidige situatie bij NEC hem niet lekker zat. De aanvaller mag vertrekken uit Nijmegen en lijkt een week na dato vrede te hebben met het standpunt van zijn club. "NEC wil graag van mij af. Ik wil daaraan best meewerken."
- advertentie -
In een oefenduel tussen Jong NEC en De Graafschap bereikte de onvrede vorige week een hoogtepunt bij Van Beukering. "Ik heb even een dipje gehad, maar nu wil ik laten zien dat ik er weer tegenaan ga", vervolgt hij in de Gelderlander. "Een dag na De Graafschap had ik een gesprek met technisch directeur Carlos Aalbers. Hij legde uit dat er bij NEC geen plek meer was voor mij. Ze hebben een nieuwe spits gekocht en die wordt hoe dan ook opgesteld. Aalbers vertelde ook dat hij voor het seizoen al dvd`s had rondgestuurd in de hoop dat er een club voor mij zou komen. Ik heb geantwoord dat ik, na het slechte vorige seizoen, begrip had voor zijn standpunt. `Laten we samen een oplossing zoeken`, stelde ik voor. Want ik ben natuurlijk geen speler voor de bank."

Enig struikelblok voor geïnteresseerde partijen (De Graafschap en Swansea City, red.) vormt de transfersom van de geblokte aanvaller, naar verluidt 450.000 euro. "Ik vind het wel belachelijk veel geld voor een speler die nog maar een jaar contract heeft. Normaal gesproken vragen ze in een dergelijke situatie een jaarsalaris. Daar zit nog wel wat tussen." 
BRON:ELFVOETBAL.NL
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 15:30 uur

fcdh sassem

Jacco schreef:

schuldig of niet, zondag staat hij gewoon in het goal als Boy niet fit is. Gino is na drie uur vrijgelaten en het onderzoek zal zeker niet voor zondag afgerond zijn.
Ik hoop het echt je moet er toch niet aan denken dat VAn wijngen of Stam moet keepen. Haal in dat geval Timmer of Westerveld voor een paar maanden. Als hij schuldig blijkt vrees ik ook einde contract voor hem ivm imagoschade van de club. Men is erg bekrompen als het om softdrugs gaat. hoop voor die jongen dat hij snel weer bij ons onder de lat staat het is een talentvolle keeper
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 13:57 uur

ADO supporter Leidschenveen

We doen er een beetje lacherig om, maar als blijkt dat hij er echt bij betrokken is, dan zal Wetzel denk ik wel zijn contract ontbinden. Wat Postma in zijn slaapkamer deed is in de prive sfeer, maar ADO zal denk ik niet accepteren dat een speler op deze manier in contact komt met justitie.
Laten we eerst maar eens kijken hoe ver Coutinho er zelf bij betrokken is. Wel kut natuurlijk dat het precies nu gebeurt met al die keeper ellende.
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 13:31 uur

;)

Van Dijk mag zich bewijzen tegen Real Madrid

Dominique van Dijk mag zich bewijzen bij FC Toronto. De transfervrije aanvaller is vanaf donderdag op stage bij de Canadese club.

De Nederlander krijgt tijdens zijn proefperiode bij Torono direct te maken met felle tegenstand. De club speelt een oefenwedstrijd tegen het Real Madrid van Kaká en Cristiano Ronaldo.
Van Dijk geniet de transfervrije status nadat zijn contract bij Go Ahead Eagles deze zomer afliep. Het afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor FC Volendam, dat hem graag definitief aan de club wilde binden. De aanvaller zette echter zijn zinnen op een buitenlands avontuur.

of toch maar een keeper.....................gelukkig heeft de td zijn geld bewaard...... keeper weg   ranko weg
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 11:46 uur

Advertentie

Moi........Lex als TD hij mag blij zij dat hij ee

juistum schreef:

Tijd voor Lex dus maar dan wel als TD Dus weg met Wetzel
hhhhhhhhhhhh  ...wat zou de media in haar vuisje lachen. Lec. tussen elke 2 woorden een grap.pffffffffff.
De mensen zijn niet voor Lex. Ze willen gewoon een zwakke persoon hun eigen n belang te behartigen.

Lex als TD hij mag blij zij dat hij een contract voor he leven heeft. Met het salaris van Lexy kunnen we ook een redeleijke speler binnen halen.
0
Dinsdag 4 augustus 2009 om 17:55 uur

jeffrey

Afgelopen wedstrijd tegen nac Zat KIKI MUSAMPA op de tribune.
Ik heb totaal geen idee van wat hij bij den haag op de Tribune moet doen. Hij heeft geen contract en de graafschao al 1 maal niets laten horen. Kan het misschien zijn dat den haag met hem bezig is.???


En wat vinden wij daar dan van??
0
Maandag 3 augustus 2009 om 22:30 uur

JS

Lekker belangrijk allemaal!

Check dit. Kennelijk heeft John`s behangparadijs geen last van de crisis!
Volgens de BBC jaagt Swansea City op de handtekening van NEC-spits Jhonny van Beukering (foto, links). De 25-jarige aanvaller zou bij Swansea de vertrokken Jason Scotland moeten doen vergeten. Swansea-coach Paulo Sousa houdt zijn kiezen op elkaar over de vermeende interesse in de aanvaller.

‘Ik wil niet over deze dingen praten,’ meldde Sousa. Van Beukering is in Nijmegen nog in het bezit van een contract voor een jaar. (EvS)
Bron: headliner.nl
0
Maandag 3 augustus 2009 om 18:56 uur

deze

rechtsbuiten schreef:

huren wetzel maak me geeeeeeeek
Martina trekt conclusies en wil weg

Javier Martina gelooft niet meer in een toekomst met veel speelminuten bij Ajax. De creatieve rechtsbuiten wil daarom vertrekken bij de Amsterdamse club.

Zijn zaakwaarnemer Jeroen Hoogewerf is voor hem aan het rondkijken. "De transfermarkt zit nog muurvast", tekende de manager daarbij aan tegenover Sportweek. "Javier staat overal open. We wachten maar af."

Martina komt niet in de plannen van trainer Martin Jol voor. De 22-jarige aanvaller heeft een contract tot medio 2010 bij de Amsterdammers.
0
Maandag 3 augustus 2009 om 18:07 uur

anti td

Vincent schreef:

oja ooievaar,

Meric wilde koste wat het kost weg om daar op de bank te zitten.. dat was zijn droom.
Wetzel heeft zijn gelijk bewezen omdat we  ook zonder hem 14e zijn geworden.
We hebben er nu nog wat zakgeld voor gekregen ipv hem nu gratis kwijt te zijn.

Als wetzel Hursut eerder een contract had aangeboden had ie niet weggewild maar Soltani had het volgens AW wel in zich om het te maken. Wetzel zag het gewoon niet in hem zitten want hij vond hem niet eredivisiewaardig. Dat heeft onze fantastische TD zelf gezegd. Of laat je dat bewust ff buiten beschouwing? Door de TD afgeschreven en totaal afgezeken Bosschaart speelt een hele behoorlijke wedstrijd. Verhoek presteert veel beter onder Atteveld. Gisteren meer kansen in 1 wedstrijd dan in een heel seizoen onder AW. Atteveld zorgde in de laatste 4 wedstrijden voor een kwart van de totale productie aan doelpunten van vorig seizoen en redde mede daardoor ADO DH van degradatie. Spelers hadden toen bij AW al aangedrongen op een aanvallender speelwijze omdat zij net als iedereen (behalve jullie onfeilbare AW) wel zagen dat het zo niet ging. Maar volgens AW zijn de doelstellingen allemaal gehaald, door...uiteraard AW. En moet Raymond nog wat stapjes maken in zijn omgang met mensen??!!!! Hese, Resodihardjo, de Geer, allemaal vrienden van de fam. Wetzel, Soltani door hem gehaald en allemaal meer in staat stapjes te maken dan onze publiekslieveling Hursut. En wie bepaald?? Ga Ooievaar s ongelijk geven dat ie zich opwindt over de in het verleden meerdere malen, en nu bij ADO DH totaal mislukte trainer die het nu als TD kennelijk wel zou kunnen. Een demotiverende, denigrerende, arrogante bal, met een groot gebrek aan zelfkritiek bepaald het nu wel ff bij onze club. En zijn broer is scout. pffffffff Bij VVV waren ze heel tevreden over de stapjes die AW heeft gemaakt. On his way out. Waren wij maar zo ver. Aan jou en de rest van de liefhebbers van de firma Wetzel; Het is een topper!...Dream on...... Wetzel heeft gelijk gekregen zeg je, want zonder Hursut zijn we ook 14e geworden. Zonder AW hadden we mss wel in het linkerrijtje geeindigd. Je lult echt als Wetzel. Hij heeft zijn doelstellingen gehaald. Hij en jij vergeten alleen 1 ding. Dat jullie je allebei niet af (willen) vragen of dat dat nou ondanks of dankzij hem is gebeurd. Kees had pas een interesaante berekening over wat een speler aan punten moet opleveren vs opbrengsten in te behalen punten. Hursut had die 90.000 euro ruim waard geweest. En nee, AW heef me wijf niet geneuk.
0
Maandag 3 augustus 2009 om 08:28 uur

Nu online

Jurriƫn, zuiderwijk, AussieAdo, Gambleking070, Marcie, fcdh-denhaag en 216 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26