Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ron001

JS schreef:

Ik kan me voorstellen dat Wetzel geen Cubaanse sigaren heeft gekocht, anders had hij nu continu op het schijthuis gezeten van het roken van die dingen.
Maar ik vind persoonlijk dat hij domme uitspraken doet, omdat hij verwachtingen wekt en ik vind dat als Den Haag financiele problemen heeft, men hier ook openheid in moet geven. Er wordt continu geheimzinnig gedaan en wij hebben recht op openheid.
Bovendien is het wel de schuld van Wetzel dat wij nu met allemaal spelers zitten, waarvan een groot deel niet presteert. Powel, Milic, Caraciollo, De Meersman (laatste 2 zijn weg, maar toch) allemaal spelers die niet presteren. Verder dan wel Meric voor 100.000 laten gaan! Als je geldproblemen hebt vraag je daar toch de hoofdprijs voor! We zijn niet het Leger des Heils ofzo. en anders zeg je.... jammer, maar je blijft bij ons. Maar nee, hij zat maar te zeiken over de verdedigende capaciteiten van Meric. Alsof Soltani en Verhoek zo goed meeverdedigen, maar die stelde hij wel op! Slaat gewoon nergens op. En wie scouten er nu eigenlijk voor Den Haag dan?

Even iets recht zetten!!
Meric wilde zelf heel graag weg!! Zijn contract liep af en hij wilde helaas niet bij tekenen! Dus pakken wat je dan pakken kan, toch? Maar ik dacht toch echt dat ze 200.000 eurie heeft gevangen. 
Verder denk ik dat Powel ons gaat verbazen! (Mij niet ik roep dat ik iets moois heb gezien tussen Powel en Ricky v/d Bergh!! (1e helft valencia , tot de rode kaart!!!)
Jongens we moet onze Fc. Blijfen steunen !!!!

KNallen met die Ballen......

0
Woensdag 29 juli 2009 om 13:59 uur

RicoFCDH

FC Twente is in onderhandeling met West Bromwich Albion over een spelersruil tussen Romano Denneboom en Marek Cech. Dat meldt TC/Tubantia dinsdag. Volgens het regionale medium is de Championship-club geïnteresseerd in de diensten van Denneboom, die in Enschede onder Steve McClaren geen toekomst meer heeft.



Cech, een 26-jarige linksback uit Slowakije, is uit op een transfer na de degradatie van WBA naar het op een na hoogste niveau. In eerste instantie wilde de Engelse club de ex-speler van FC Porto en Sparta Praag niet laten gaan, maar door de interesse in Denneboom verandert de zaak. Twente zal wel een half miljoen euro bij moeten betalen.

Naast FC Twente heeft ook Napoli interesse in de vleugelverdediger. De club uit Napels wordt alleen concreet als Andrea Dossena van Liverpool niet haalbaar is. Denneboom heeft in Enschede nog een contract tot volgend jaar zomer, maar staat door de diverse zomeraankopen helemaal achteraan in de pikorde van McClaren. 



haha net alsof denneboom dat niveau aan kan. dit zie ik niet gebeuren
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 21:00 uur

het gezicht van ado den haag

anti td schreef:

Hij praat zooo netjes, dan kan je je dit toch niet voorstellen....

Of toch wel.......

Bekijk het interview op ggh tv  >  multimedia > interviews > eredivisie live.

Die man lult echt uit zijn nek en heeft niks fout gedaan en al het goede komt van hem. 

Door hem waren er geen kwetsende spreekkoren tijdens ojox

Hij zegt dat Milic onder hem ook een kans had gehad. Yeah right..... Twee weken voordat Atteveld Milic wel opstelt schrijft ie Milic helemaal af. Kijk het interview/overleg met hem op de hcfsite er nog een keer op na.

Hij vindt dat ADO DH een eredivisiewaardige sponsor nodig heeft.

Als ik sponsor was, als ik Milic was, als ik supporter van ADO DH was zou ik me zwaar gepiepeld voelen.

En dan noem ik maar 3 voorbeelden uit 1 interview.

De man is een windbuil en dat bewijst hij in biujna ieder interview maar voor de goede vrede OF omdat ze niet begrijpen wat hij nou eigenlijk zegt blijven er maar mensen achter hem staan.



. meric is niet eredivisiewaardig
. atteveld moet nog wat stapjes maken met zijn peoplemanagement skills
. ricky is leuk voor op de koffie
. milic is mislukte aankoop zegt AW, 2 weken later stelt atteveld hem wel op. maar dat was precies de bedoeling van AW, volgens AW zelf
. toen arzbach, terecht, het contract van AW met ado dh niet wilde tekenen noemde hij hem een onwillig directeurtje in voetbal insite
. hofstede wordt gepiepeld
. hoogendorp wordt gepiepeld
. lems wordt gepiepeld
. supporters worden gepiepeld
. sponsor wordt gepiepeld
. crediteuren werden gepiepeld
. laf voetbal in vooral uitwedstrijden, spelers waren het zat voordat ik kwam, zei atteveld
. na de nederlaag tegen sparta, twente, de graafschap, groningen, roda jc  enz, enz moest iedereen nog stapjes maken behalve uiteraard AW zelf. 
. knopper is helemaal happy op zijn positie zegt hij in het overleg met supporters. een paar dagen  later zegt knopper in de media dat ie dat helemaal niet is
. bosschaert en teixeira zijn in overleg met de hele technische staf naar het tweede gezet volgens AW. Fraser weet van niks. . supporters hebben stapjes gemaakt aan de hand van ome andre. maar niet dankzij AW maar ondanks AW is de sfeer goed gebleven;  7 verloren wedstrijden, laf voetbal, rare uitspraken over alles en iedereen 

arrogant, leugenachtig, schuldafschuiven, eer opeisen van zaken waar hij geen of juist negatieve invloed op heeft gehad

en zo kan je nog heel lang doorgaan...

anti td = oke

0
Dinsdag 28 juli 2009 om 00:31 uur

hahaha

Me schreef:

Goh, nog een team van betaald voetballers (Al hebben ze geen club, ze zijn ook net iets beter dan 4e klassers...) Heb je nog meer van die voorbeelden?
Hahahaha ja en wat een aansprekende namen stonden er in dat elftal he? ze waren ook super goed op elkaar ingespeeld, want ze spelen al jaren samen op erg hoog niveau en ze waren zo goed dat de ene helft een contract bij barcelona en de andere helft een contract bij chelsea aangeboden heeft gekregen!
Kap nou man!
0
Maandag 27 juli 2009 om 10:29 uur

rien1

Hans schreef:

Het is toch zo simpel: als het goed is is het goed,  als het niet goed is is het niet goed. Daarvoor heeft iedereen zijn oordeel. Ikzelf erger me al jaren aan dat alles maar goedpraten terwijl we bij de laatste 4 van de eredivisie staan en [pas op de laatste dag veilig.] waarmee we tot nu toe alleen maar verder mee de vernieling zijn ingegaan. We doen echt niet mee hoor! Dat verhaal van die rvc over de begroting (9e, "dus".....) en een 2e ring (!)wordt binnen een week doorgeprikt door Wetzel met zijn besparingen op premies. Let op he: vanaf dat moment is er geen bal meer goed geschopt....Lekker slim zo kort voor de competitie, aan iemand zijn brood komen. Dat noem ik nou sukkelgedrag.
 Goed gezegd.  Vooral over de wedstrijdpremies.  Nee hoor, met Wetzel komen we er wel. (not)
 Natuurlijk hebben de (vooral betere) spelers een goedbelegde boterham, maar zo werkt het gewoon eenmaal niet.
 Je zal na lang nadenken toch maar je handtekening hebben gezet onder je (net verlengde) contract. Krijg je vlak na de mooie Wetzel stapjes-maak-praatjes ineens te horen  "o ja, we gaan nu bezuinigen op je wedstrijdpremies." 
Het is er na mijn korte vakantie niet beter op geworden. 

Overigens zal de eventuele (kwaliteits)versterking niet komen.  
0
Zondag 26 juli 2009 om 13:16 uur

PSV haalt Bulgaar Manolev

EINDHOVEN - PSV heeft zaterdag Stanislav Manolev aangetrokken. De club uit Eindhoven neemt de 23-jarige Bulgaar over van Litex Lovech. Manolev tekende zaterdagmiddag een driejarig contract.
afbeelding vergroten Stanislav Manolev in actie voor het Bulgaarse nationale elftal. Manolev kan op meerdere posities uit de voeten.

Hij is inzetbaar in de defensie, maar voetbalde bij Litex Lovech ook regelmatig op het middenveld.

Manolev kwam tot dusver vijf keer uit voor de nationale ploeg van Bulgarije.

(ANP)
0
Zaterdag 25 juli 2009 om 18:42 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuw gerucht van boywaterman op Club Achter de Duinen:

Aan Milic gaan we minimaal ( als we hem al 4jaar onder contract hebben ) 2,5 miljoen verdienen!
Beoordeel het gerucht op betrouwbaarheid
0
Vrijdag 24 juli 2009 om 18:54 uur

adodannyado

Demy de Zeeuw is zo goed als Ajacied. AZ en Ajax zijn akkoord over een afkoopsom voor de 26-jarige middenvelder, zo weet De Telegraaf. Voor de international ligt in Amsterdam een vierjarig contract klaar.
- advertentie -
Terwijl Ajax vanavond aan het Amsterdam Tournament begint, zal De Zeeuw medisch gekeurd worden. Mocht alles goed verlopen dan komt een lang gekoesterde wens van de middenvelder in vervulling. De Zeeuw liet eerder weten klaar te zijn in Alkmaar en wilde vertrekken bij AZ. De landskampioen voelde er in eerste instantie niet veel voor om een speler aan de concurrentie te verkopen, maar lijkt nu toch overstag.

0
Vrijdag 24 juli 2009 om 18:29 uur

Morgen

Wordt Romano Denneboom gepresenteerd. Momenteel worden de laatste plooien gladgestreken. Vermoedelijk ondertekent hij een contract voor de duur van 2 jaar. Over een eventuele transfersom worden geen mededelingen gedaan.
0
Vrijdag 24 juli 2009 om 16:44 uur

tuinfc

Willem II heeft interesse in Dominique van Dijk, zo weet Voetbal International woensdag te melden. Zijn contract bij FC Volendam liep af en verlengde zijn contract niet bij de club uit Noord-Holland. Van Dijk wil graag naar het buitenland vertrekken, maar ook de eredivisie sluit hij niet uit.

De club uit Tilburg kan de vleugelaanvaller nog geen contract aanbieden. Dit komt omdat Willem II geen geld in kas heeft. "Er zal eerst wat weg moeten moeten voordat we wat kunnen doen. We proberen wel scorend vermogen te vinden, maar je moet als club heel goed naar de begroting kijken en je kunt een euro maar één keer uitgeven."

Alfons Groenendijk, hoofdtrainer van Willem II, is niet te spreken over het feit dat er geen geld is en is uitermate teleurgesteld. "Ik heb nu 24 spelers van wie er dertien rond de twintig jaar zijn. Ik wil dus ervaring erbij. Ik heb dat al een paar keer aangekaart bij het bestuur, maar ik hoor steeds hetzelfde: er is geen geld. Dan houdt het op."

De club wil ook graag Nuelson Wau en Dennis Schulp vastleggen. Het tweetal traint al enige tijd mee bij de Tilburgers, maar de club heeft echter de financiële middelen niet om de spelers vast te leggen. 


is dat niks voor ons
0
Woensdag 22 juli 2009 om 20:04 uur

Nu online

rh_vakm, yesyes en 124 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26