Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

MikeDH

haagse goser schreef:

Danny Buijs speelt ook volgend seizoen voor ADO Den Haag. De 26-jarige middenvelder stond in de belangstelling van Vitesse en NAC. De Alblasserdammer heeft een contract tot medio 2010 getekend bij ADO Den Haag. Volgens een woordvoerder van ADO Den Haag heeft Buijs de mogelijkheid om er nog een jaar vast te plakken. Buijs werd in de winterstop gehuurd van Feyenoord en speelde zich in de kijker. Bron: fr-fanatic.com
Mooi nieuws natuurlijk, alleen dit was al in de winterstop gebeurd(contract tot 2010).
Alleen Buijs had in zijn contract staan dat hij voor een bepaald bedrag weg mocht.
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 18:20 uur

haagse goser

Danny Buijs speelt ook volgend seizoen voor ADO Den Haag. De 26-jarige middenvelder stond in de belangstelling van Vitesse en NAC. De Alblasserdammer heeft een contract tot medio 2010 getekend bij ADO Den Haag. Volgens een woordvoerder van ADO Den Haag heeft Buijs de mogelijkheid om er nog een jaar vast te plakken. Buijs werd in de winterstop gehuurd van Feyenoord en speelde zich in de kijker. Bron: fr-fanatic.com
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 18:14 uur

Vincent

Ik heb het nog niet kunnen controleren, maar ooit waren er een hoop mensen die blij waren dat hij naar ado zou komen..
Als je dan weg mag bij excelsior en nu naar helmond sport mogen we blij zijn dat het toen niet gelukt is


Johan Voskamp heeft een tweejarig contract getekend met Helmond Sport. De 24-jarige aanvaller komt transfervrij over van Excelsior.

Voskamp stond vier seizoenen onder contract bij de Rotterdamse club. Het afgelopen half jaar speelde hij op huurbasis voor RKC Waalwijk. In totaal scoorde de spits 28 keer in 108 competitiewedstrijden.

Vorige zomer stond Voskamp nog nadrukkelijk in de belangstelling van ADO Den Haag. Excelsior liet de aanvaller destijds niet gaan, maar ziet hem nu transfervrij vertrekken.

0
Dinsdag 7 juli 2009 om 16:57 uur

Vincent

Er heeft zich nog geen nieuwe club gemeld voor ricky:
Hoop dat RKC hem een waardig afscheid geeft

Rick Hoogendorp komt komend seizoen uit voor de amateurs van Scheveningen. De 34-jarige spits speelde afgelopen jaargang voor ADO Den Haag.

De Hagenaars huurden Hoogendorp van VfL Wolfsburg. Bij de Duitse kampioen liep zijn contract af. De aanvaller begon zijn professionele carrière bij ADO Den Haag, waarna hij in Nederland actief was voor MVV, Dordrecht `90 en RKC Waalwijk. Hij speelde 442 competitieduels in de Ere- en Eerstedivisie en scoorde daarin 177 keer, waarvan honderd keer op het hoogste platform.

Zijn avonturen in het buitenland brachten niet waar hij op hoopte. Zowel bij Celta de Vigo en VfL Wolfsburg slaagde Hoogendorp er niet in een vaste waarde te worden. In dertig wedstrijden in de Spaanse en Duitse competitie trof hij slechts eenmaal doel
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 16:54 uur

MikeDH

fcdh sassem schreef:

- hij heeft met zijn rare opstellingen,laffe tactiek en wissels er voor gezorgd dat wij een aantal wedstrijden onnodig hebben verloren of gelijk gespeeld. anders hadden we zeker minimaal 3 plekken hoger geeindigd

-Hij heeft Milic voor een buitenproportioneel salaris hierheen gehaal  € 400.000 per jaar. Prijs kwaliteit staat absoluut niet in verhouding speeltijd 0,0. Nu doet hij het iets beter maar is zijn salaris absoluut niet waard dus kapitaalvernietiging.

-HIj heeft de meest attractieve speler die we in jaren gehad hebben voor een appel en een ei weggedaan naar turkije. Hursut Meric.

-Hij heeft voor 600.000 en een giga salaris topper Barry Powel aangetrokken. Wederom kapitaal vernietiging.

-Wetzel heeft drie spitsen aangetrokken in 1 seizoen carraciolo, Powel en Milic die bij elkaar 2 doelpunten hebben gemaakt.

-Toen het slecht ging met Den Haag ging hij de supporters de schuld geven. Zij waren te fanatiek waardoor er teveel druk op de ploeg kwam te staan. en na 1 wedstrijd ging hij over het slechte gedrag van de supporters praten om de aandacht van zijn wanprestaties af te leiden

-hij wilde een erehaag voor ajax

-4 wedstijden voor het eind heeft hij de ploeg in de steek gelaten. hij bracht dit als een moedig besluit maar was gewoon bang dat hij bij een degradatie oo niet meer als td door zou kunnen en dus ontslag zou krijgen omdat de situatie  niet meer werkbaar zou zijn.

-van de door hem aangetrokken spelers kaya, de meersman ,soltani,ammi, pique,buys,dereijck,carraciolo,waterman,powel,milic,horvath.
presteren alleen ammi,buys,dereijck en pique constant de rest presteert zeer matig tot slecht waarbij powel,milic en waterman erg dure jongens zijn.

het is wel een nette man in een mooi pak en hij kan ook lekker lullen. het draagt allemaal bij tot een goed imago. laten jullie je verder maar lekker zand in de ogen strooien

Laten we beginnen met 1.

Wetzel is op dit moment TD en geen trainer, dus tactiek enz is niet meer van toepassing.

2.

Milic kost zoveel omdat hij buiten de EU valt en Milic is nog lang niet afgeschreven en ook nog jong.

3.

Meric was een leuke speler maar kon geen hele wedstrijden op dat niveau spelen.
Het was een breekijzer en wou zelf ook graag weg naar zijn geboorte land.
Eind van het seizoen liep zijn contract af en hij wou niet verlengen, dus goede deal voor een ton.

4&5

Powel is inderdaad duur geweest en heeft het nog niet gebracht, miskoop misschien maar de aanvoer was ook niet altijd geweldig.
En helaas heeft DH niet de mogelijkheden om gelijk een top spits te halen, dus moet je het met dit soort spelers doen.

6.

Hierbij zaten ook aankopen voor de eerste divisie, dus logische dat spelers door de mand vallen.
Maar Waterman en Soltani hebben wel punten gepakt voor DH.

7.

Erehaag is afkomstig van v.d Kallen onze redder.

8.

Dat hij 4 wedstrijden voor het einde stopte heeft goed uitgepakt dus dat is zeiken wat je daar doe.

Dus mijn tip aan jou, haal het zand een keer uit je ogen die je nog schijnbaar in je ogen heb zitten van de tijdperk Jansen/Veen.
Gaat eindelijk goed met de club en dan nog lopen mensen te zeiken.....


0
Dinsdag 7 juli 2009 om 15:05 uur

supporter-noord

`Te koop: de 

nieuwe Pelé`

07/07/2009 11:34

Tijdens de wedstrijden van de Verenigde Staten in het toernooi om de Confederations Cup was er zo nu en dan een glimp van hem op te vangen als de camera gericht was op de dug-out. Freddy Adu (foto) kwam zelf namelijk geen minuut in actie in Zuid-Afrika. Geen enkele keer vond bondscoach Bob Bradley het nodig de spits te laten invallen.

Of de ploeg nu een voorsprong moest verdedigen of een achterstand moest goedmaken, geen enkele keer had Bradley aanvaller Adu nodig. Misschien niet opmerkelijk gezien zijn leeftijd; Adu is pas twintig jaar. Maar wél opmerkelijk gezien zijn reputatie. De jonge voetballer was op zijn veertiende jaar al de beste van de wereld.

Op die leeftijd mocht hij reeds invallen voor zijn eigen club DC United tegen de San José Earthquakes. Op twaalfjarige leeftijd was Freddy Adu al ontdekt op de jeugdtoernooien door de scouts van Internazionale, Chelsea, Manchester United, FC Barcelona én PSV. De Nederlandse superscout Piet de Visser was gek van hem en zei het wonderkind al te hebben ontdekt toen hij
nog in Ghana woonde.

Dat leek wat overdreven, omdat Freddy op zijn achtste met zijn ouders al was geëmigreerd naar de Verenigde Staten. Tenminste, als dat laatste klopt. Over zijn leeftijd heersen namelijk nogal wat twijfels. Kleine Freddy is officieel op 2 juni 1989 geboren in de Ghanese stad Tema, maar er zijn nogal wat scouts die 1984 aanhouden als geboortedatum. Het zou kunnen verklaren waarom Adu zo vroeg al met kop en schouders boven zijn leeftijdgenoten uitstak.

Op zijn veertiende jaar tekende hij reeds een megacontract met Nike en werd hij gelanceerd als `de voetballende Michael Jordan` en `de nieuwe Pelé`. Het wonderkind is echter nog steeds niet opgegroeid. Freddy Adu koos destijds ervoor in de Verenigde Staten te blijven om zich daar te ontwikkelen als voetballer en legde alle buitenlandse droomaanbiedingen naast zich neer. In die tijd heeft hij zich nooit verder ontwikkeld.

Tijdens het WK Onder-20 van 2005 in Nederland was Adu onzichtbaar. Hij kreeg al in januari 2006 zijn eerste speelminuten in het grote nationale team, maar is nog steeds een wisselspeler. Adu was vooral een mediafenomeen, iemand die optrad in talloze commercials en werd gehypet als talent, maar die zijn status geen enkel moment kon waarmaken op het veld.

In 2007 kreeg hij eindelijk zijn Europese transfer. De topclubs die eerder voor hem in rij stonden, waren inmiddels verdwenen. De Portugese grootmacht Benfica was voor anderhalf miljoen euro nog wel bereid een gokje te wagen en legde hem een vierjarig contract voor. Adu veroverde in zijn eerste seizoen echter geen enkele keer een basisplaats. Elfmaal mocht hij invallen in de Portugese Liga, twee keer in de Champions League en één keer in een wedstrijd om de UEFA Cup.

Zijn dieptepunt beleefde hij in de uitwedstrijd tegen Naval, toen hij een kwartier voor tijd mocht invallen veertien minuten later weer van het veld werd gehaald. Vorige zomer werd het voormalige
wonderkind door Benfica uitgeleend aan AS Monaco, maar daar herhaalde de geschiedenis zich. Slechts één bekerwedstrijd mocht hij in de basis beginnen en daarin werd hij twintig minuten voor tijd gewisseld. Verder mocht Adu negen keer invallen in de Franse Ligue 1.

Dit seizoen keert hij terug naar Benfica, dat al heeft laten weten dat het openstaat voor elk redelijk bod. Te koop: de nieuwe Pelé. Speelde de laatste twee seizoenen geen volledige wedstrijd, maar is pas twintig jaar. Of is het toch 25?

Taco van den Velde bron vi.nl

Lijkt me een gokje waard. Stel dat hij het ineens gaat doen, dan hebben we de jackpot. Misschien meer een mentale kwestie maar daar is aan te werken. 
Ik zeg.........kopen !!! 

0
Dinsdag 7 juli 2009 om 12:38 uur

Yo - Complimenten voor Wetzel / vd kallen

Ook bij ADO Den Haag zijn ze blij met de transfer van Eljero Elia. De club uit de residentiestad ontvangt twintig procent van de transfersom die Hamburger SV aan FC Twente voor de aanvaller betaalt. 

Mocht de flankspeler binnen vijf jaar opnieuw van club wisselen, dan kan ADO wederom een bedrag tegemoet zien. Dat meldt AD Sportwereld.

Elia tekende zondagavond een vijfjarig contract bij HSV. Toen de voormalig aanvaller van ADO Den Haag enkele jaren geleden naar FC Twente verkaste, spraken beide clubs af dat ADO bij een eventuele transfer twintig procent van de opbrengst zou krijgen en ook bij een volgende transfer uitbetaald zou krijgen. HSV betaalde naar verluidt negen miljoen euro voor Elia.
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 10:18 uur

Advertentie

Resident

ADO kan nóg wijzer worden van Elia
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - ADO Den Haag kan nóg wijzer worden van de transfer van Eljero Elia naar HSV. De Hagenaar tekende zaterdag een vijfjarig contract bij de Duitse topclub. Mocht Elia voor die tijd worden doorverkocht dan gaat opnieuw een deel naar ADO Den Haag.

Het D-elftal van ADO Den Haag van trainer Hans de Zeeuw (rechts). Eljero Elia, vierde van links, tekende zaterdag een droomcontract bij HSV.
Het is een zelfde soort deal als in 2007 werd gemaakt toen Elia van ADO Den Haag naar FC Twente verhuisde. Toen werd afgesproken dat de Haagse voetbalclub twintig procent zou ontvangen indien de jonge aanvaller voor het aflopen van zijn contract zou worden doorverkocht. Dat geschiedde afgelopen weekeinde met zijn overgang naar Hamburg. Niet bekend is hoeveel procent ADO ontvangt als Elia binnen vijf jaar opnieuw wordt getransfereerd.

De Hamburgse club betaalde naar verluidt negen miljoen voor Elia. Enigszins verrassend was de betrokkenheid van André Wetzel zaterdag bij de onderhandelingen. De technisch directeur vertrok zaterdagmiddag om één uur naar Enschede om ‘s avonds ronduit tevreden terug te keren naar Den Haag. „Alle partijen hebben water bij de wijn gedaan,” stelde hij in een reactie.

Het water dat Wetzel bij de wijn deed is de afspraak dat het geld dat ADO Den Haag toekomt (zo’n twee miljoen) in termijnen zal worden uitbetaald. „Dat heeft de onderhandelingen vergemakkelijkt. André Wetzel heeft zich fantastisch opgesteld,” prijst Frank Schouten, de zaakwaarnemer van Elia, de technisch directeur van ADO Den Haag. Schouten: „Eljero heeft wel wat aan ADO te danken.”

En ADO uiteraard ook aan Elia die in 2007 nota bene nog wisselspeler was. FC Twente kocht het nog één jaar doorlopende contract van de aanvaller af met zo’n 350.000 euro. In Tukkerland ontwikkelde Elia zich echter wel en rees zijn ster rap. Twee jaar na de bank in het Zuiderpark tekent de aanvaller een droomcontract bij HSV, één van de grootste clubs in Duitsland.

De koppen in de Duitse kranten vertelden veel over de huidige status van Elia: Der Knalrakete is Da! (Bild-Zeitung), Der Flügelflitzer ist im Hamburg (Nordrhein-Westfalen), Der Neun Millionen Mann, Der Supertalent ist für Hamburg (Hamburger Abendblatt). „Geweldig wat ik meemaak. Ik word nog steeds bedolven onder de sms’jes,” reageert Elia vanuit Längenfeld in Oostenrijk waar hij al neerstreek met HSV voor een trainingskamp. „De club is zo groot, zo professioneel, dat kun je je bijna niet voorstellen.”

Het waren hectische dagen voor de 22-jarige Hagenaar. En dat zal nog wel even zo blijven. In augustus bevalt zijn vriendin Sanne van hun eerste kind. „Er komen inderdaad spannende tijden aan,” lacht hij. En dan te bedenken dat Elia twee jaar geleden geen vaste basisspeler was bij ADO. Terugkijkend: „Dat was een andere zomer, ja. Ik was ook afgevallen voor Jong Oranje. FC Twente kwam precies op tijd.”


0
Dinsdag 7 juli 2009 om 07:45 uur

<FCDH>

Ignacio: ‘Laat mij maar rustig in de schaduw opkomen’


Raily Ignacio, de van zondaghoofdklasser Westlandia overgekomen spits, mocht zaterdag tegen FC Dordrecht in de tweede helft zijn opwachting maken in het team van FC Den Haag. En de jonge spits deed dat zeker niet slecht. Haaglanden Voetbal.nl sprak nog even met hem na afloop.





Tekst: Rob Blankenstein
Foto’s: Pieter van der Togt



Raily, de zweetdruppels gutsen van je voorhoofd. Het was aanpoten vandaag!



‘Ja, het was inderdaad warm om te voetballen en een half uurtje voor het einde moesten we alles geven. Ik ben nu echt kapot, we stonden achter en uiteindelijk weten we het toch nog om te keren naar die 2-1, dus is alsnog gelukt!’



Nadat er een flink aantal wissels waren ingebracht zo’n half uur voor tijd, ging het ineens een stuk beter lopen.



‘We hadden afgesproken in de kleedkamer, dat we volop druk zouden gaan geven en dat hebben we uiteindelijk gedaan. Dan zie je dat het nog de winst oplevert en dat is natuurlijk lekker.’



Je eerste weken als nieuweling bij FC Den Haag na een succesvolle periode bij Westlandia, hoe bevalt het tot nu toe?



‘Goed, maar het is wel zwaar. Ik ben nu ook best wel moe, maar naarmate de weken vorderen dan zal ik zeker beter in conditie komen en dan komt het zeker goed.’



Wat is tot nu toe het grootste verschil in vergelijking met Westlandia?



‘Ten eerste de trainingsintensiteit en het gaat allemaal veel sneller. Conditioneel moet je gewoon goed zijn, want anders wordt je te snel moe, zoals ik nu gemerkt heb.’



Wat verder opvalt aan jou is, dat je heel goed je lichaam in de duels gebruikt.



‘Ik ben best wel een redelijk grote jongen, dus ik benut dan ook mijn fysiek en normaal gesproken beschik ik ook over een redelijke sprongkracht, alhoewel dat vandaag een beetje tegenviel, want m’n directe tegenstander wist mij steeds aan de grond te houden met wat trek- en duwwerk, maar normaal gesproken spring ik inderdaad redelijk hoog.’



Je bent net uit de amateurs bij de profs, steek je ook al het nodige op van de meer ervaren jongens zoals een Powel en een Cornelisse?



‘Ik leer vooral van ze wanneer je je rust moet pakken en je adem moet bewaren voor de momenten wanneer het er echt op aankomt. En op de training zie je uiteraard ook dingen waar je je voordeel mee kunt doen, maar ik kom van de amateurs en ik moet geduld hebben. Dat heb ik ook en ik heb een tweejarig contract, dus laat mij maar voorlopig rustig in de schaduw opkomen, dan vind ik het goed!’



Komende week gaan jullie op trainingskamp naar Garderen, dat zal aanpoten worden, vooral op conditioneel gebied!



‘Ja, het gaat zeker een heel zwaar weekje worden, maar ik denk dat de technische staf ons zeker ook genoeg rust zal laten nemen!’



Bron: www.haaglandenvoetbal.nl

0
Maandag 6 juli 2009 om 20:13 uur

Jager

ADO Den Haag helpt Elia aan transfer naar HSV 
Datum: 6-jul-2009 10:19

Door Sander van Hal

Eljero Elia (22) kreeg dan toch zijn transfer. Naar Hamburger SV, voor een kleine tien miljoen euro. Na urenlange onderhandelingen kwamen de Duitsers zaterdag tot een akkoord met FC Twente. Met dank aan de aanvaller zelf én ADO Den Haag.

Ruim anderhalf uur voordat hij om 13.21 uur met vlucht KL 1781 richting Hamburg vloog, kwam Eljero Elia zondagmiddag in een bruine korte broek en een grijze sweater de centrale hal van Schiphol binnengewandeld. Met een big smile op zijn gezicht. “Ik voel me goed, man.”

Een dag eerder waren FC Twente en Hamburger SV na marathononderhandelingen tot een akkoord gekomen over een transfer van de 22-jarige aanvaller naar de Noord-Duitse club. Ook een delegatie van ADO Den Haag, dat twee jaar geleden bij de verkoop van de aanvaller aan Twente twintig procent van de transfersom bij een doorverkoop bedong, was daarbij aanwezig. Toen de stofwolken waren opgetrokken, bleek iedereen water bij de wijn te hebben gedaan. Twente nam genoegen met een lagere transfersom dan de vraagprijs, ADO met uitbetaling van zijn percentage van het transferbedrag in twee termijnen. HSV schroefde zijn openingsbod omhoog en Elia zelf leverde een deel in van het percentage van de transfersom waarop zijn ouders en hij recht hadden. “Dat compenseer ik met mijn salaris in Hamburg,” zegt hij.

HSV legde naar verluidt een kleine 10 miljoen voor Elia op tafel. Ajax liet het eerder bij een bod van 8,1 miljoen euro, tot verbazing van de speler. “Danny Blind (technisch manager) zei dat ze me heel graag wilden hebben, maar dat is niet gebleken. Anders hadden ze wel een hoger bod neergelegd.”

Doordat dat niet gebeurde, zette Elia zondag zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij HSV. Maandag gaat hij met zijn nieuwe ploeg mee op trainingskamp naar het Oostenrijkse Längenfeld, waar de nieuwe trainer Bruno Labbadia zich over hem ontfermt.

Na de wedstrijd van Oranje tegen Noorwegen op 10 juni sprak Elia voor het eerst uitgebreid met de opvolger van Martin Jol. Labbadia vertelde de aanvaller toen dat hij hem als trainer van Bayer Leverkusen al volgde. “Ook zei hij dat HSV er alles aan zou doen om me te halen. Daar sprak vertrouwen uit. Ik ga er in Hamburg alles aan doen om het publiek van me te laten houden én me in de WK-selectie te spelen.”

Zijn hoogzwangere vriendin zwaaide Elia zondag uit op Schiphol. Over vier weken verwacht ze hun eerste kindje. Elia kreeg van Labbadia al de toezegging dat hij bij de bevalling in Nederland mag zijn. “Toen híj 22 was ging hij toevallig ook naar HSV terwijl zijn vrouw zwanger was. Net als mijn vriendin was ook zij op 1 augustus uitgerekend. De trainer begrijpt dus heel goed hoe goed ik me nu voel.”
0
Maandag 6 juli 2009 om 11:58 uur

Nu online

fcdh-denhaag, Ranthehague en 65 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25