Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

HJF

Mouse schreef:

ah, dat klinkt alweer beter! ben benieuwd, zo`n jonge hond erbij lijkt me altijd goed. Hebben we toevallig ook nog iemand die Spaans spreekt in de selectie? Doet me trouwens ineens denken aan Savedra, voetbalt die nog?
Alberto Saavedra Muñoz (Oviedo, 29 oktober 1981) is een Spaans profvoetballer die momenteel onder contract staat bij Segunda División B-club Ontinyent CF.
Ontinyent CF is een Spaanse voetbalclub uit Onteniente in de regio Valencia. De club speelt sinds 2007 in de Segunda División B. Gelijk aan de Nederlandse 1e klasse.
Thuisstadion is het Estadio El Clariano dat 5.000 plaatsen heeft.

Team van het ´beruchte´ Ontinyent;
http://www.ontinyentcf.es/es/plantilla.php
0
Vrijdag 17 juli 2009 om 00:13 uur

jaja daar is tie

volgens een goed ingelichte bron (speler) heeft Denneboom een contract voor 1 jaar met optie voor nog 2 jaar getekend. De club wil dit woensdag tegen valancia bekend maken
0
Donderdag 16 juli 2009 om 23:26 uur

ADO supporter Leidschenveen

Swansea City have agreed a deal to sign Spanish midfielder Jordi Lopez on a two-year contract. 

Dat maakt het vertrek van Bodde wellicht makkelijker.
0
Donderdag 16 juli 2009 om 09:35 uur

dirk

Danny Buijs heeft zijn contract met twee jaar verlengd en Robert Zwinkels zelfs met vier jaar tot 2012. Mijn vraag is nu of Wetzel wel zo`n lamlul is als menigeen het hier doet voorkomen met alle scheldpartijen van dien.
0
Woensdag 15 juli 2009 om 15:54 uur

martin

Danny Buijs tekent voor twee jaar
Na een erg goed verlopen tweede seizoenshelft in 2008/2009, heeft Danny Buijs besloten er nog twee jaar bij ADO Den Haag aan vast te plakken. Vandaag kwamen hij, zijn zaakwaarnemer en technisch directeur André Wetzel tot een overeenkomst voor een contract dat hem tot de zomer van 2011 aan de club bindt.
De kreet `Danny Buijs, die hoort hier thuis`, die de laatste wedstrijden vaak van de tribunes galmde, heeft dus effect gesorteerd. Buijs, die voorheen voor Excelsior, FC Groningen en Feyenoord speelde, blijft bij de club en de supporters die hem in de armen hebben gesloten.
0
Woensdag 15 juli 2009 om 15:43 uur

Taki

`Zwinkels dicht bij nieuw contract`
Robert Zwinkels zal vermoedelijk op korte termijn zijn contract bij ADO Den Haag verlengen tot medio 2012. Club en speler zijn dicht bij een overeenkomst, meldt RTV West.

De onderhandelingen tussen Zwinkels en ADO bevinden zich in een beslissende fase, weet de regionale omroep. De doelverdediger was vorig seizoen eerste keus onder de Haagse lat.

Momenteel herstelt hij van een zware knieblessure, die hij enkele maanden geleden opliep. Waarschijnlijk maakt de sluitpost in september zijn rentree op de velden.


Gerelateerde nieuwsberichten:
Zwinkels `enorm geschrokken` van zware blessure
`Ook Feyenoord jaagt op gewilde Zwinkels`
0
Woensdag 15 juli 2009 om 12:17 uur

Yo

`Heracles Almelo vist naast Jong-a-Pin` In de zoektocht naar een nieuwe linkervleugelverdediger heeft Heracles Almelo onlangs geprobeerd Calvin Jong-a-Pin los te weken bij sc Heerenveen. Dit meldt Voetbal International woensdag. Heracles is nog altijd op zoek naar een nieuwe linkerverdediger nadat Ragnar Klavan afgelopen seizoen vertrok naar AZ en Jan Wuytens Almelo verruilde voor FC Utrecht. Jong-a-Pin heeft Heracles echter te kennen gegeven een overgang niet te zien zitten. De verdediger, die van Heerenveen mag vertrekken vanuit Friesland, is op zoek naar een nieuwe uitdaging. De voormalig jeugdinternational is onder Trond Sollied geen basisspeler en diende op basis daarvan een transferverzoek in bij het bestuur. Jong-A-Pin staat sinds 2006 onder contract bij Heerenveen. In dat jaar maakte hij de overstap van FC Volendam naar Friesland. In totaal kwam de verdediger 41 duels in actie, waarvan negentien tijdens de afgelopen voetbaljaargang. Zou ook een leuke speler voor ons zijn!
0
Woensdag 15 juli 2009 om 11:58 uur

Advertentie

Kaya

Kahya: `Ik ben dit seizoen kansloos geweest`
Geschreven op woensdag, 15 juli om 08:04

De terugkeer naar zijn geboortestad Den Haag is voor Ekrem Kahya uitgelopen tot een grote teleurstelling. De middenvelder kon vorig jaar zijn contract bij VVV-Venlo met twee jaar verlengen, maar koos voor een rentree bij ADO Den Haag. Kahya mocht echter slechts één keer in de basis starten en heeft inmiddels overschrijving naar de amateurs aangevraagd. Dit tot grote teleurstelling van de speler zelf. Na het weinig succesvolle jaar stonden de clubs immers niet in de rij voor Kahya, die enkel in de uitwedstrijd tegen NEC in december mocht beginnen. In negen andere duels verscheen hij als invaller binnen de lijnen. “Ik heb dus niet kunnen laten zien of ik het Eredivisieniveau aangekund zou hebben”, zegt de 31-jarige Kahya in AD/Sportwereld. “Ik ben dit seizoen gewoon kansloos geweest."

Het feest na de handhaving ging dan ook aan hem voorbij. Terwijl zijn ploeggenoten champagne dronken, zocht Kahya naar een nieuwe club. "Maar dat viel niet mee. Je denkt: ‘het zal toch niet zo zijn dat er geen club meer is?’ Een club vinden was niet eens zo moeilijk, maar je moet er ook een goed gevoel bij hebben. Kijk, mijn vrouw werkt ook, onze familie en vrienden hebben we dicht bij ons. We hebben het goed in Den Haag en gaan dat ook weer niet zomaar verruilen voor zomaar een club in het buitenland."

Na zijn vakantie in Turkije was hij zodoende een werkloze voetballer. “Een hard gelag. Ik had mijn afscheid anders voorgesteld. Vooral de manier waarop mijn carrière is geëindigd is wrang", treurt Kahya. Hij speelde dertien jaar betaald voetbal voor ADO, Denizlispor, Go Ahead Eagles, FC Dordrecht, VVV Venlo en opnieuw ADO. De middenvelder kwam tot 257 duels, waarin hij negen keer scoorde. 

bron voetbalzone
0
Woensdag 15 juli 2009 om 08:15 uur

Hans

Support your locals schreef:

Elia en Wesley zijn van dezelfde lichting. Wesley had zeker een opmars kunnen maken maar niet bij ADO. Elia werd hier ook door iedereen afgeschreven en nu is het Wesley wat de shit over zich heen krijgt. Jongens uit de eigen gelederen krijgen verdomd weinig krediet in verhouding met niet-Hagenezen. Nieuw seizoen nieuwe kansen.
Het talent van Wesley is tot nu toe voor de scouts van andere clubs verborgen gebleven. Met andere woorden: hij heeft geen grote reputatie en mag daarom dolblij zijn met zijn manager, die hem toch maar mooi bij ADO aan een contract heeft geholpen. Een transfersom zal hij ADO niet opleveren, denk ik. Ook hij heeft geen recht op zoveel kapsones. Niemand. Je local hero heeft in 3 jaar tijd geen vooruitgang geboekt, dat zegt eigenlijk alles. Maar ja, als hij straks weer eens een goal maakt wordt hij weer toegejuichd en is alle kritiek verdwenen. Zo gaat het toch met iedereen, hagenees of vreemdeling.
0
Maandag 13 juli 2009 om 11:12 uur

Robin Straub

super fc denhaag schreef:

ik weet wel zeker dat ze m niet voor niks hebben gekocht. ricky word gewoon de kuyt van denhaag. en over een jaar of wat gaat ie waarschijnlijk ook naar engeland. maar niet voor niets
XD.. nou ik denk als ADO hem dan een verbeterd contract aanbied, dat hij dan wel zou blijven... ikzelf zou ADo ook niet verruilen voor bijvoorbeeld Bolton, of Fullham... aan de ene kant is het wel vet dat je dan in stadions komt van onder andere liverpool en manchester united. XD
0
Zaterdag 11 juli 2009 om 13:25 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 57 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25