Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

den haag

Robin Straub schreef:

waterman is tranfervrij.. dus als we hem nemen moeten we hem meteen een contract geven en zijn salaris betalen wat we vorig jaar niet deden.. en ik denk dat hij wel wat kost wat salaris betreft..
waterman heeft gewoon een contract bij Az hoor vriend
0
Woensdag 24 juni 2009 om 09:52 uur

Robin Straub

FRancisco schreef:

Als Dorus niet haalbaar is (hij zou deze week beslissen) dan misschien toch Waterman maar weer een jaartje huren? Hij kent de selectie en dat scheelt ook weer "inpassen" e.d.
waterman is tranfervrij.. dus als we hem nemen moeten we hem meteen een contract geven en zijn salaris betalen wat we vorig jaar niet deden.. en ik denk dat hij wel wat kost wat salaris betreft..
0
Woensdag 24 juni 2009 om 09:37 uur

den haag

Koeman geeft Luijckx kans zich te bewijzen
Het staat nog allerminst vast dat Kees Luijckx vertrekt bij AZ. De middenvelder krijgt van de nieuwe trainer van de Alkmaarders, Ronald Koeman, de kans om zich tijdens de voorbereiding te bewijzen.


Fabian Bijman
ALKMAAR

AZ gaf eerder deze maand een aantal spelers te kennen dat zij, ondanks een doorlopend contract, mogen vertrekken uit Alkmaar. Onder hen bevond zich ook Luijckx. Na een positief gesprek met Koeman ziet de toekomst van de middenvelder er echter een stuk rooskleuriger uit bij de landskampioen.

Het besluit van AZ om hem te laten vertrekken kwam niet als een verrassing voor de middenvelder. "Ik stond er niet van te kijken toen ik het te horen kreeg. Ik had voor mezelf ook wel in de gaten dat ik niet verder kwam", zegt Luijckx, die in Alkmaar moet concurreren met internationals Stijn Schaars en Demy de Zeeuw, in gesprek met VoetbalPrimeur.

Toch is er nog een kans dat Luijckx (23) ook dit seizoen namens AZ zal uitkomen. Waar eerder besloten werd om de middenvelder bij een goed bod te laten vertrekken, heeft Koeman in een persoonlijk gesprek te kennen gegeven Luijckx graag bij de groep te willen houden. Tijdens de voorbereiding zal het jeugdproduct in Alkmaar de kans krijgen zich te bewijzen.

"Het is niet zo dat ik zelf zoiets heb dat ik weg moét uit Alkmaar. Ik heb onlangs een positief gesprek gehad met Koeman. Als het aan hem ligt, mag ik blijven. Hij heeft aangegeven me een kans te willen geven tijdens de voorbereiding. We hebben afgesproken dat we de komende weken contact houden. Ook om te kijken hoe ik er tegenover sta. Voor mij is het nu zaak om me te bewijzen."

Mochten Luijckx en AZ alsnog toekomst zien in een verdere samenwerking, stelt de 23-jarige Noord-Hollander wel voorwaarden. "Als ik blijf wil ik niet dezelfde rol hebben als vorig seizoen. Daar zit ik niet op te wachten. AZ weet dat ook", zegt Luijckx.

In het laatste seizoen van trainer Louis van Gaal begon Luijckx op de tribune. Na de blessures van Niklas Moisander en Héctor Moreno mocht de jongeling opdraven in de basiself van Van Gaal, om daarna weer uit beeld te verdwijnen. In totaal kwam hij tot vijftien optredens in de hoofdmacht van de landskampioen.

Volgens Koeman moet Luijckx, die tijdens het afgelopen seizoen met name als centrale verdediger fungeerde, zich richten op de positie van verdedigende middenvelder. Hoewel de concurrentie op die plek fors is, zo heeft Luijckx onder meer Schaars, De Zeeuw en David Mendes da Silva voor zich, zit de middenvelder niet bij de pakken neer.

Wanneer de twee partijen alsnog besluiten uiteen te gaan, hoeft Luijckx niet te wanhopen. Verschillende clubs hebben zich reeds gemeld bij de zaakwaarnemer van de AZ-speler. "Er is zeker interesse. Zowel vanuit het binnen- als buitenland", bevestigt Luijckx.

"Een aantal clubs is concreet en een aantal clubs volgt me. Maar op dit moment wil ik die keuze nog niet maken. Ik hoéf die keuze ook nog niet te maken. Er staat in Alkmaar een nieuwe trainer voor de groep. Dat biedt perspectief. En van die nieuwe trainer leer ik ook weer nieuwe dingen. En, bovendien, ik speel natuurlijk wel bij de landskampioen."
0
Woensdag 24 juni 2009 om 09:17 uur

Robin Straub

<FCDH> schreef:

ach we hebben allemaal 1 doel en dat is onze club;)
klopt zeker.. maar aan de ene kant ziet het er niet goed uit voor zwinkels (zijn knie) maar aan de andere kant ziet het er voor ons wel goed uit (contract en de intresse van AZ en Feyenoord is weg)
0
Woensdag 24 juni 2009 om 08:39 uur

Robin Straub

`Enorm geschrokken`
In Suriname zeurde de pijn zo zeer dat Robert Zwinkels in de rust van de wedstrijd tegen WBC, de landskampioen, trainer Raymond Atteveld om een wissel vroeg. "Beter uit voorzorg langs de kant blijven, dan kan ik er straks voluit tegenaan in het nieuwe seizoen," zei de Westlander na het treffen in Zuid-Amerika.
Uit voorzorg bleef Zwinkels ook twee dagen later aan de kant toen ADO Den Haag tegen het nationale team van Suriname speelde. Nu, ruim drie weken later, blijkt de blessure ernstiger dan gedacht. Robert Zwinkels heeft zijn achterste kruisband gescheurd en is vier tot zes maanden uit de roulatie. "Op z`n vroegst ben ik in september al terug, maar het kan ook november worden," stelt de doelman nuchter vast.

Bij terugkomst uit Suriname genoot Zwinkels eerst nog van een vakantieweekeinde in Madrid. "Maar toen de irritatie bleef, wilde ik zekerheid en ben ik naar het ziekenhuis gegaan."

Een mri-scan gaf duidelijkheid en na de uitslag stortte de wereld voor Zwinkels even in. "Gescheurde kruisbanden, dáár denk je niet aan," aldus de keeper die `een emotionele dag beleefde`, maar vervolgens de knop omzette. "Hij is weer vol strijdlust," zegt Ed Beeftink, de clubarts van ADO Den Haag. "Maar het is duidelijk dat we enorm geschrokken zijn."

Anders dan bij een gescheurde voorste kruisband, gaat de knie bij een beschadigde achterste band niet onder het mes. Een brace moet de deeltjes weer aan elkaar laten groeien. "De brace duwt de stukjes als het ware tegen elkaar aan," legt Beeftink uit.

Zwinkels zit dagelijks op de fiets en doet aan krachttraining. Overigens heeft de Heulenaar de blessure niet in Suriname opgelopen. "Tijdens de laatste training van het seizoen raakte ik in botsing met Santy Hulst en kreeg ik een knietje net onder mijn knie. Dat is waarschijnlijk de oorzaak geweest."

Wrang genoeg kwam de blessure tegelijkertijd met de plotselinge interesse van zowel Feyenoord als AZ. Als Romero of Didulica zou vertrekken uit Alkmaar, zou de kampioen Zwinkels willen aantrekken als tweede doelman. "Wat ik heb begrepen is dat AZ gewoon heeft gepolst bij mijn zaakwaarnemer. Maar inderdaad meer met een `als dan-gedachte`."

Robert Zwinkels staat juist op het punt zijn contract te verlengen bij ADO Den Haag voor vier jaar. "We hebben een aanbieding gekregen en die ziet er goed uit. "

Intussen is de Haagse club wél op jacht naar een nieuwe (eerste) doelman. "Ik begrijp dat heel goed, maar mijn eerste zorg is fit worden. Ik ben trouwens voor niemand bang. Concurrentie is voor mij sowieso nooit slecht. Ik heb bewezen dat ik daar niet zwakker van ben geworden."
0
Woensdag 24 juni 2009 om 08:23 uur

<FCDH>

Zware blessure Zwinkels maakt einde aan interesse
Geschreven op woensdag, 24 juni om 08:04

Robert Zwinkels is voorlopig niet in staat om het doel van ADO Den Haag te verdedigen. De doelman heeft namelijk zijn achterste kruisband gescheurd en is vier tot zes maanden uit de roulatie. "Op z`n vroegst ben ik in september al terug, maar het kan ook november worden", stelt de Zuid-Hollander nuchter vast in AD/Sportwereld. Een MRI-scan gaf duidelijkheid nadat hij vlak voor de zomervakantie al last had van het gewricht. "Tijdens de laatste training van het seizoen raakte ik in botsing met Santy Hulst en kreeg ik een knietje net onder mijn knie. Dat is waarschijnlijk de oorzaak geweest." Door middel van een brace revalideert Zwinkels van zijn kwetsuur.

De kwetsuur maakt in ieder geval een einde aan de belangstelling van AZ voor de keeper. Zwinkels moest in Alkmaar de ontevreden Joey Didulica vervangen, als stand-in van Sergio Romero. "Wat ik heb begrepen is dat AZ gewoon heeft gepolst bij mijn zaakwaarnemer", bevestigt hij. "Maar inderdaad meer met een `als dan-gedachte`."

Zwinkels staat juist op het punt zijn contract te verlengen bij ADO voor vier jaar. "We hebben een aanbieding gekregen en die ziet er goed uit." Ondanks de komst van Boy Waterman, die werd gehuurd van AZ, was hij vorig seizoen de eerste keus van trainer André Wetzel. De 26-jarige doelman keepte 58 wedstrijden voor de Hofstedelingen
0
Woensdag 24 juni 2009 om 08:23 uur

Yo

Koeman geeft Luijcks kans! Het staat nog allerminst vast dat Kees Luijckx vertrekt bij AZ. De middenvelder krijgt van de nieuwe trainer van de Alkmaarders, Ronald Koeman, de kans om zich tijdens de voorbereiding te bewijzen. Fabian Bijman ALKMAAR AZ gaf eerder deze maand een aantal spelers te kennen dat zij, ondanks een doorlopend contract, mogen vertrekken uit Alkmaar. Onder hen bevond zich ook Luijckx. Na een positief gesprek met Koeman ziet de toekomst van de middenvelder er echter een stuk rooskleuriger uit bij de landskampioen. Het besluit van AZ om hem te laten vertrekken kwam niet als een verrassing voor de middenvelder. "Ik stond er niet van te kijken toen ik het te horen kreeg. Ik had voor mezelf ook wel in de gaten dat ik niet verder kwam", zegt Luijckx, die in Alkmaar moet concurreren met internationals Stijn Schaars en Demy de Zeeuw, in gesprek met VoetbalPrimeur. Toch is er nog een kans dat Luijckx (23) ook dit seizoen namens AZ zal uitkomen. Waar eerder besloten werd om de middenvelder bij een goed bod te laten vertrekken, heeft Koeman in een persoonlijk gesprek te kennen gegeven Luijckx graag bij de groep te willen houden. Tijdens de voorbereiding zal het jeugdproduct in Alkmaar de kans krijgen zich te bewijzen. "Het is niet zo dat ik zelf zoiets heb dat ik weg moét uit Alkmaar. Ik heb onlangs een positief gesprek gehad met Koeman. Als het aan hem ligt, mag ik blijven. Hij heeft aangegeven me een kans te willen geven tijdens de voorbereiding. We hebben afgesproken dat we de komende weken contact houden. Ook om te kijken hoe ik er tegenover sta. Voor mij is het nu zaak om me te bewijzen." Mochten Luijckx en AZ alsnog toekomst zien in een verdere samenwerking, stelt de 23-jarige Noord-Hollander wel voorwaarden. "Als ik blijf wil ik niet dezelfde rol hebben als vorig seizoen. Daar zit ik niet op te wachten. AZ weet dat ook", zegt Luijckx. In het laatste seizoen van trainer Louis van Gaal begon Luijckx op de tribune. Na de blessures van Niklas Moisander en Héctor Moreno mocht de jongeling opdraven in de basiself van Van Gaal, om daarna weer uit beeld te verdwijnen. In totaal kwam hij tot vijftien optredens in de hoofdmacht van de landskampioen. Volgens Koeman moet Luijckx, die tijdens het afgelopen seizoen met name als centrale verdediger fungeerde, zich richten op de positie van verdedigende middenvelder. Hoewel de concurrentie op die plek fors is, zo heeft Luijckx onder meer Schaars, De Zeeuw en David Mendes da Silva voor zich, zit de middenvelder niet bij de pakken neer. Wanneer de twee partijen alsnog besluiten uiteen te gaan, hoeft Luijckx niet te wanhopen. Verschillende clubs hebben zich reeds gemeld bij de zaakwaarnemer van de AZ-speler. "Er is zeker interesse. Zowel vanuit het binnen- als buitenland", bevestigt Luijckx. "Een aantal clubs is concreet en een aantal clubs volgt me. Maar op dit moment wil ik die keuze nog niet maken. Ik hoéf die keuze ook nog niet te maken. Er staat in Alkmaar een nieuwe trainer voor de groep. Dat biedt perspectief. En van die nieuwe trainer leer ik ook weer nieuwe dingen. En, bovendien, ik speel natuurlijk wel bij de landskampioen."
0
Woensdag 24 juni 2009 om 08:02 uur

kiocporn

Bolton Wanderers aast op Bodde
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Bolton Wanderers heeft zijn zinnen gezet op Ferrie Bodde. De club uit de Premier League heeft Swansea City, de club van de 27-jarige Hagenaar, een bod gedaan van 2,5 miljoen pond, omgerekend bijna drie miljoen euro.

Ferrie Bodde. FOTO PRO SHOTS
De club heeft het voorstel in beraad.

De middenvelder zelf staat open voor vertrek. Bodde is momenteel geblesseerd. Hij herstelt van een operatie aan de knie. In november vorig jaar scheurde hij in de wedstrijd tegen Birmingham City zijn voorste kruisbanden. De Hagenaar was aan zijn tweede seizoen bezig en staat nog tot 2011 onder contract.

Bolton heeft Swansea voorgesteld meteen twee miljoen pond over te maken bij de deal en de overige 500.000 als de middenvelder een bepaald aantal wedstrijden heeft gespeeld.

Als Bodde tekent wordt zijn vroegere werkgever ADO Den Haag veel wijzer van de deal. Bij de overgang van ADO naar Swansea City twee jaar geleden werd afgesproken dat bij doorverkoop van Bodde voor het beëindigen van zijn contract ADO Den Haag de helft zou krijgen van de transfersom. Dat zou in dit geval dus zo`n anderhalf miljoen euro zijn.

Ferrie Bodde begon zijn profloopbaan bij ADO Den Haag waar hij van 2000 tot 2007 onder contract stond. In zijn eerste jaar bij Swansea City maakte hij meteen indruk en vierde hij in 2008 onder trainer Roberto Martinez de titel in de League One. Ook toen al was er interesse van Bolton Wanderers. 
bron sportwereld.nl
0
Dinsdag 23 juni 2009 om 23:16 uur

Advertentie

DH1980

Bolton Wanderers aast op Bodde
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Bolton Wanderers heeft zijn zinnen gezet op Ferrie Bodde. De club uit de Premier League heeft Swansea City, de club van de 27-jarige Hagenaar, een bod gedaan van 2,5 miljoen pond, omgerekend bijna drie miljoen euro.

Ferrie Bodde. FOTO PRO SHOTS
De club heeft het voorstel in beraad.

De middenvelder zelf staat open voor vertrek. Bodde is momenteel geblesseerd. Hij herstelt van een operatie aan de knie. In november vorig jaar scheurde hij in de wedstrijd tegen Birmingham City zijn voorste kruisbanden. De Hagenaar was aan zijn tweede seizoen bezig en staat nog tot 2011 onder contract.

Bolton heeft Swansea voorgesteld meteen twee miljoen pond over te maken bij de deal en de overige 500.000 als de middenvelder een bepaald aantal wedstrijden heeft gespeeld.

Als Bodde tekent wordt zijn vroegere werkgever ADO Den Haag veel wijzer van de deal. Bij de overgang van ADO naar Swansea City twee jaar geleden werd afgesproken dat bij doorverkoop van Bodde voor het beëindigen van zijn contract ADO Den Haag de helft zou krijgen van de transfersom. Dat zou in dit geval dus zo`n anderhalf miljoen euro zijn.

Ferrie Bodde begon zijn profloopbaan bij ADO Den Haag waar hij van 2000 tot 2007 onder contract stond. In zijn eerste jaar bij Swansea City maakte hij meteen indruk en vierde hij in 2008 onder trainer Roberto Martinez de titel in de League One. Ook toen al was er interesse van Bolton Wanderers.
0
Dinsdag 23 juni 2009 om 23:13 uur

12 miljoen

Naar verwachting van De Telegraaf zal het een bod bedragen van 10 miljoen euro. FC Twente zou vasthouden aan een vraagprijs van 12 miljoen euro. Elia heeft in Enschede nog een contract tot de zomer van 2013 maar heeft de afspraak dat de club zich soepel zal opstellen bij een transfer.

Voorzitter Munsterman, die 12 miljoen voor Elia wil, noemde dat bod ‘een belediging’, meldt AD Sportwereld.

12 miljoen euro
Elia heeft tot 2013 een contract bij de Enschedese club, maar hij heeft al eerder aangegeven dat hij na afgelopen seizoen zou verhuizen naar een andere club. “Dat is de afspraak die ik met de club heb gemaakt.” FC Twente liet eerder weten dat Elia niet voor minder dan twaalf miljoen euro weg mag.
0
Dinsdag 23 juni 2009 om 18:45 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 135 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26