Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

jeetje

Moi schreef:

we gaan toch niet appels met preren vergelijken. ja, wanneer je de mensen hebt die geen oog hebben voor kwaliteit,ga je zulke toestanden krijgen.We kijken alleen naar de spelers. Mijn vraag aan u: waarom moet ADO zorgdragen voor de inkomsten van lexy? voor zijn saliris kun je een redelijke speler in de selectie toevoegen.
Waarom moet ADO zorgdragen voor de inkomsten van Lexy? Misschien omdat hij nog een contract heeft droogkloot. Lex is schandalig behandeld door de club. Ik weet niet wie daar destijds verantwoordelijk voor was. Daar waar iedereen zijn kantoor in het Foreparkstadion heeft, daar zit Lex moederziel alleen in een kantoortje boven Samonda. Volgens mij hoor je niet zo met hem om te gaan.
0
Zondag 28 juni 2009 om 21:06 uur

marcellino

ADOnieuwegein schreef:

Bedankt voor je bericht.

Ik snap wel wat je bedoelt omtrent het verhaal van de begroting. Maar wat de club ook zou kunnen doen, is die extra inkomsten niet meerekenen in de nieuwe begroting. Dit zou je dan als extra winst kunnen zien, om je eigen vermogen nog gezonder te maken !!!!

Maar idd sommige hebben echt niets anders te zeiken.
ik zie nergens staan dat ze de inkomsten van bijvoorbeeld elia en bodde bij de begroting rekenen.

wel is het normaal als je groot verdieners in je club door afloop contract,verhuur of verkoop  dit meerekend in je begroting.

verder is de begroting voor een groot gedeelte gebaseerd op inkomsten die ze werkelijk gaan maken
(kaarten verkoop,sponsors,tv gelden en verhuur stadion)

nee het is heel normaal dat je begroting omhoog gaat,dit jaar hadden we het niet verwacht vanwege de kredietcrisis.

Ik denk dat we blij moeten zijn en over risico nemen wat meneer harry hier zegt."vergeet niet dat ze gecontroleerd worden door de gemeente den haag die staat echt niet toe dat den haag weer in financiele problemen komt.

Laten we gewoon lekker positief zijn met z`n allen en den haag binnen twee jaar brengen waar we horen te zijn bij de eerste 8 en 25.000 man in het stadion.
0
Zaterdag 27 juni 2009 om 18:47 uur

ADO supporter Leidschenveen

Dit verhaal raakt ADO zijdelings omdat we op zoek zijn naar een keeper:

Sparta gooit alles op Vandenbussche
ROTTERDAM - Sparta richt de pijlen na het afzeggen van eerste keus Cassio Ramos op doelman Brian Vandenbussche.

De keeper van Heerenveen heeft van trainer Trond Sollied te horen gekregen dat hij ondanks een contract tot medio 2011 mag vertrekken uit Friesland. De club geeft de voorkeur aan de Belg Kenny Steppe.
Als Vandenbussche daadwerkelijk tot een akkoord komt bij Sparta, dan keert hij terug bij de club die hem in 2002 weghaalde bij Club Brugge. De 27-jarige Belg stond toen ruim twee seizoenen onder contract op het Kasteel, maar moest voornamelijk genoegen nemen met een rol als reservedoelman achter Frank Kooiman. In 2004 moest hij zelfs vertrekken.

Sparta hoopte lange tijd op doelman Cassio Ramos, maar de Braziliaan wil niet weg bij PSV. Tweede optie Boy Waterman bleek financieel niet haalbaar voor de Kasteelclub.

0
Zaterdag 27 juni 2009 om 08:31 uur

Joost

Swansea City heeft een bod van ruim 2,7 miljoen euro op Ferrie Bodde afgeslagen. Het bod is afkomstig van Bolton Wanderers, dat vorig jaar al verregaande interesse had in de middenvelder. Naast Bolton zou ook Wigan Athletic in de markt zijn. In het JJB Stadium is Roberto Martínez, oud-coach van Swansea, sinds kort werkzaam.

"Ferrie is veel meer waard van dan het bedrag dat Bolton wilde betalen", verklaarde Huw Jenkins, voorzitter van Swansea City. "Dat bod hebben we dan ook afgeslagen." Bodde werd in 2007 voor een ton overgenomen van ADO Den Haag. De club uit de Hofstad ontvangt bij een doorverkoop ongeveer dertig procent van de transfersom.

Bodde heeft een contract tot medio 2010 bij zijn huidige club. Op dit moment herstelt de geboren Delftenaar van een knieblessure die hij in november vorig jaar opliep aan zijn voorste kruisbanden. Voor zijn kwetsuur maakte de oud-speler van ADO Den Haag een uitstekende indruk in de Championship, het op een na hoogste niveau.

 

0
Vrijdag 26 juni 2009 om 21:19 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

De Meersman vindt club in Belgiƫ
Tim de Meersman speelt de komende twee seizoenen voor de Belgische club uit de Tweede Klasse. Het contract met ADO Den Haag was enige tijd terug al ontbonden.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 26 juni 2009 om 17:50 uur

Advertentie

adodannyado

`Bodde hoog op hitlist Wigan-coach Martinez`
Ferrie Bodde is de volgende speler die Roberto Martinez moet volgen naar Wigan Athletic. De oefenmeester verruilde onlangs Swansea City voor de Premier League en hoopt dat een aantal van zijn oud-spelers hem volgen.


Volgens diverse Engelse websites is Bodde het volgende target van Martinez, die eerder al Jordi Gómez overnam van Espanyol. De middenvelder werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Swansea City, dat uitkomt in het Championship.

Bodde zou Swansea een bedrag van ongeveer zes miljoen euro moeten opleveren. De hoge vraagprijs voor de Nederlander is mede tot stand gekomen omdat de club bij een verkoop van Bodde een aanzienlijk deel van de transfersom over moet maken aan ADO Den Haag.

In 2007 nam de club uit Wales Bodde over van de eredivisionist. In het contract van Bodde zou echter een optie zijn opgenomen waarbij ADO Den Haag vijftig procent van de transfersom van Bodde zou opstrijken bij een doorverkoop.

Bodde, die het overgrote deel van het afgelopen seizoen moest missen door een zware knieblessure, kwam tot op heden vijftig keer in actie namens The Swans. Mede dankzij het goede spel van Bodde promoveerde Swansea City in 2008 naar het Championship.

Naast Wigan zou ook Bolton Wanderers Bodde in het vizier hebben. De coach van de Premier League-club, Gary Megson, maakte onlangs geen geheim van zijn belangstelling voor Bodde. Swansea-voorzitter Huw Jenkins geeft echter te kennen dat er nog altijd geen concreet bod op tafel is gelegd voor Bodde.


bron VOETBALPRIMEUR
0
Vrijdag 26 juni 2009 om 15:11 uur

Kees

Aad schreef:

Een uit een nog oudere doos:

Suarez (die van 020) mist de bus voor de wedstrijd tegen ADO.
Hij rijdt in zijn privé-auto, maar verkeerd en belandt in het Zuiderpark.
Hij spreekt daar een oudere heer (b.v. Kojak) aan en vraagt: "Mijnheer, hoe kom ik bij ADO ?"
Waarop de man zegt:

Trainen, trainen en nog eens trainen.
Haha, die kende ik niet. Kojak zit in Hollywood en wacht op een contract sinds ie op de film was bij groen/geel.

Overigens is hij wel zo aardig om Sharon Stone aan belangstellende uit te "lenen". Goeie vent is het toch.

Overdag is het de laaste tijd een drama hier op de box met veel gescheld. Is niet leuk meer.

Kortgeleden waren we voor bijna heel Nederland nog afgeschreven en nu gaat de discussie er over of we liever Waterman of Westerveld hebben. Hoe snel gaat het met ADO.
0
Donderdag 25 juni 2009 om 22:45 uur

Geen zin

zo iets schreef:

                            waterman

  janmaat      kum         rankovic         pique

                               derijck
   buijs                                                   immers

                              vd bergh

            kolk                                   vd gun
om spelers op te stellen die hier niet onder contract staan en ook niet meer onder contract zullen staan, op Waterman na dan.
0
Donderdag 25 juni 2009 om 19:26 uur

Vincent

Kolk heeft meer vraagtekens. De aanvaller zat tijdens de tweede competitiehelft onder coach Theo Bos meer op de bank dan dat hij op het veld stond. `Ik sta bij Vitesse nog twee jaar onder contract en wil mijn uiterste best doen lekker te voetballen. Ik wil het afgelopen seizoen vergeten. Ik wil lekker doorgaan met voetballen, en waar dat is, dat zie ik wel. Een reden om te blijven of weg te gaan, die heb ik niet.` 

die komt dus niet.. kan van het geruchtenlijstje af..
0
Donderdag 25 juni 2009 om 16:45 uur

sportwereld

De Vries niet naar ADO
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Dorus de Vries (28) komt niet naar ADO Den Haag.
De Beverwijker had eerder deze week een gesprek bij de Haagse club die naarstig op zoek is naar een doelman nu Robert Zwinkels langdurig geblesseerd is aan de knie.

De aanbieding van ADO Den Haag is te laag voor De Vries, die eerder al drie jaar (2003-2006) onder contract stond bij de club in de Hofstad. "Het is simpel: het verschil tussen vraag en aanbod is echt te groot. Ik zou dan wel héél veel moeten inleveren," aldus De Vries die de laatste twee jaar onder de lat stond bij Swansea City. Die club wil hem graag houden. De kans is groot dat De Vries snel tekent bij de club uit Wales. Deze week sprak De Vries voor het eerst sprak met de nieuwe trainer Paulo Sousa, de opvolger van Roberto Martinez. "Dat was een goed gesprek. Hij heeft vertrouwen in mij. Swansea komt met een nieuw voorstel. Dat ga ik bekijken."

Een terugkeer naar Nederland zat al niet in de planning. "Maar als ADO Den Haag komt, is het logisch dat je gaat praten. De club is ontzettend gegroeid, maakte een heel goede indruk op mij, maar het gat tussen vraag en aanbod is gewoon te groot."

Boy Waterman (25) stond donderdagmiddag bij training van ADO Den Haag te kijken. De doelman is overbodig bij AZ dat deze week derde doelman Heijblok aantrok. Bij de Alkmaarse kampioen staan Romero en Didulica ook onder contract. Waterman werd vorig jaar al verhuurd aan ADO Den Haag, maar de voormalige keeper van Jong Oranje zag Robert Zwinkels toen de voorkeur krijgen, al keepte hij vanwege blessureleed van de Westlander toch nog tien wedstrijden. Waterman zegde eerder Cambuur Leeuwarden af, maar sluit een terugkeer naar ADO Den Haag niet uit. "ADO is zeker een optie voor mij," aldus Waterman. "Ik heb uitstekend samengewerkt met de jongens en de trainer. Ik sta zeker open voor een terugkeer. Of dat huur of koop wordt, hangt ook van AZ af. Mijn contract loopt nog twee jaar door."
0
Donderdag 25 juni 2009 om 15:47 uur

Nu online

frans swa, Thehague070 en 143 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25