Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

t e

Wat een bloedbak die verslaggever weer alles weer anti den haag, en onze supporters hoor je ook bijna niet. Feyenooit supporters zingen zelfs "ado moet een liedje zingen hi ha ho"

0
Zondag 29 november 2009 om 13:18 uur

rien1

super fc denhaag schreef:

ik denk dat we vanmiddag gewoon gaan winnen en zetten die mooie mario met 2-0 te kijk. net wat je zegt gewoon met 100 en het liefst met 200% inzet de wedstrijd aan gaan. dan moeten we toch wel instaat kunnen zijn om dat om dat zooitje van been met 0 pnt naar huis te sturen. en als ik attevelt had geweest, had ik ricky gebeld en gevraagd of ie wil spelen tegen feyenooit.:P

 Om te beginnen: Het heeft geloof ik weer aardig geplenst vannacht, dus mijn vraag = Gaat het door???

 

  Ik hoop dat ze vanaf seconde nummer 1 geconcentreerd zijn.  Met de juiste instelling en ook die van ons als supporters kan er best een stuntje inzitten. Meestal is het met die irritante, en veel te vroege half1-wedstrijden een drama qua ondersteuning van de club(s). ;(

 

Een Ricky met de juiste instelling konden we inderdaad goed gebruiken vanmiddag, maar het is niet anders.

 

Laten we nu zelf maar eens juichen na een thuiswedstrijd in plaats van steeds maar weer een hossend uitvak. En dan vooral volledige concentratie in de laatste 10,15 minuten. 

0
Zondag 29 november 2009 om 09:58 uur

Bert

DenHaagFC schreef:

GVD het lijkt wel een chatbox hier pleur toch op met die pleuris toto en de theekransjes kunnen we het niet gewoon over voetbal hebben.

 

Bijvoorbeeld:

- Wat is de opstelling ?

- Kunnen we wat bijdragen aan de sfeer ?

- Komen er nieuwe aanwinsten ?

- Wat vinden jullie van http://www.haguecityfirm.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1792:doneer-voor-meer-sfeer&catid=1:voorpagina ?

- Als er aanwinsten komen op welke plekken moeten die komen ?

- Welke spelers die nu in de selectie zitten hebben eredivisie niveau  ?

- Wie word de stadion sponser ?

- Dagjesmensen goed of niet goed ?

- Moeten de mensen die niet zingen van Midden Noord af ?

 

Genoeg stof lijkt me en hou op over die pleuris toto lekker belangrijk.

Bedoel je mij soms? Probeer wat zaken rondom een uitwedstrijd te regelen. Ik dacht dat jij altijd degene was/is die vindt dat er zoveel mogelijk supporters mee gaan.

 

Over aankopen hoeven we het niet te hebben want die komen er niet. Opstelling laat ik aan de trainer over die wordt ervoor betaald.

 

Wie de stadionsponser wordt weet ik niet wat mij betreft wij allemaal € 50,- lappen.

 

Dagjesmensen goed als ze zich gedragen.

 

Iedereen heeft recht om in het stadion te zitten waar hij/zij ook wil. Als je maar betaald.

0
Vrijdag 27 november 2009 om 20:53 uur

<FCDH>

ADO GAAT IN GESPREK MET SUPPORTERS OVER ONVREDE

 

Support our team!
ADO Den Haag maakt sportief – mede door blessures en schorsingen – een moeilijke periode door. Juist nu kan iedereen tonen een echte supporter van ADO Den Haag te zijn. Echte supporters steunen hun club door dik en dun; in voor- en tegenspoed. Komende zondag tegen Feyenoord heeft ADO Den Haag ieders positieve steun hard nodig: Support our team!
Structureel gaat het goed met ADO Den Haag en haar supporters. Het imago van ADO Den Haag heeft geen stapjes, maar sprongen vooruit gemaakt; vooral dankzij het goede gedrag van de supporters. De kwetsende spreekoren, die ertoe geleid hebben dat de vorige thuiswedstrijd tijdelijk werd stilgelegd, beschouwt ADO Den Haag dan ook als een betreurenswaardig incident.

ADO Den Haag heeft dat ook laten weten aan de tuchtcommissie van de KNVB. De tuchtcommissie is namelijk een onderzoek gestart naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens de wedstrijd tegen PSV. Een incident is natuurlijk geen incident meer als het daarna weer gebeurt. Bij herhaling van kwetsende spreekkoren en/of het stilleggen van een wedstrijd zal de KNVB ADO Den Haag ongetwijfeld hard straffen.

Het is dan ook van groot belang dat we onze club alleen op een positieve manier ondersteunen. Kwetsende spreekkoren en/of het stilleggen van de wedstrijd brengen de club enorme schade toe. Dat is iets wat we met elkaar niet willen. Daarvoor houden we teveel van onze club. ADO Den Haag heeft van supporters gehoord, en ook op sites gelezen, dat over een aantal zaken onvrede heerst. We gaan hierover op korte termijn in gesprek. Hier bewijst zich de waarde van het maandelijks overleg met alle supportersgroepen. We spreken niet meer over, maar met elkaar. ADO Den Haag wil waar nodig zaken verbeteren en uitleg geven waar onduidelijkheid over is.
De komende wedstrijd tegen Feyenoord zullen veel ogen op ons gericht zijn. We kunnen het ons niet veroorloven als het misgaat. We mogen niet in gevaar brengen wat we met elkaar hebben opgebouwd:

- ADO Den Haag speelt voor het tweede achtereenvolgende seizoen in de Eredivisie. Topclubs komen weer op bezoek. En met de steun van onze supporters en sponsors kunnen we ook de komende jaren laten zien dat ADO Den Haag in de Eredivisie thuishoort.

- Het wordt steeds drukker in het ADO Den Haag Stadion. Iedereen kan in zijn of haar eigen sfeer de wedstrijden bezoeken: kinderen en hun ouders op de Familietribune, zittend of staand op de Haaglandentribune, onze fanatieke supporters op de Aad Mansveldtribune en onze sponsors op de eretribune.

- Het Multifunctioneel Centrum hebben we samen toch mooi voor elkaar gekregen: een plek waar alle supporters doordeweeks en op wedstrijddagen een drankje kunnen drinken. Het gebouw staat er inmiddels. En als de gemeente eenmaal de horecavergunning heeft afgegeven, kan het ook open!

Dit alles staat komende zondag ook op het spel. Natuurlijk gaat het tegen Feyenoord in de eerste plaats om de punten. En als we met elkaar het team op een positieve manier steunen, kunnen we eraan bijdragen dat de drie punten in Den Haag blijven. Maar zeker is dat niet. De bal blijft rond. Zeker is wel dat als we de club op een positieve manier steunen, we niet in gevaar brengen wat we met elkaar hebben opgebouwd: Support our Team!


www.adodenhaag.nl
 

0
Vrijdag 27 november 2009 om 13:29 uur

Bert

super fc denhaag schreef:

laatst was ik bij de wedstrijd ado denhaag tegen psv. staat er langs de kant van het veld een politie agent met een hond. nog geen 2 minuten later scoort psv. wat denk ie, begint die hond te janken. dus ik zeg tegen die agent, wat heeft hij nu. ja zegt die agent, dat doet die altijd als de tegenstander scoort. dus ik zeg, wat doet die hond dan als denhaag wint? nou zegt die agent, dat weet ik nog niet ik heb die hond pas 3 jaar.

Een moeder loopt met haar jonge dochter door 020. Opeens komen ze langs de wallen. Wat doet die mevrouw daar vraagt de dochter aan haar moeder.

 

Oh zegt de moeder die mevrouw komt net uit bed en moet zich nog verder aankleden. Een 020 supporter hoort het relaas van de moeder en stapt naar de dochter toe.

 

Nee hoor meisje dat zijn hoeren die kun je neuken voor geld.

Het meisje zeer geschokt vraagt aan haar moeder maar kunnen hoeren dan ook kinderen krijgen.

 

De moeder geïrriteerd ja hoor natuurlijk waar denk je anders dat de 020 supporters vandaan komen.

0
Vrijdag 27 november 2009 om 09:58 uur

Aad

Komen 3 clubsupporters bij een wedstrijd van het Nederlands elftal vandaan. Alle 3 met hun clubcap op. Een ADO-supporter , een Feijenoord-supporter en een 020-supporter.

Zien ze plotseling een nakend maar dronken stuk van een mokkel op straat liggen. De ADO-er vindt dat dat niet kan en legt zijn cap op de linkerborst van de vrouw.

De Feijenoord-supporter volgt zijn voorbeeld en bedekt de rechterborst van de vrouw met zijn cap. De Ajaxied kan niet anders meer en legt zijn cap op de k.t van de vrouw.

Even daarna komt er een agent aan die de situatie even aanziet en vervolgens de supporters om uitleg vraagt. Na deze uitleg neemt hij de ADO-cap van de linkerborst af en geeft hem terug aan de ADO-er. "Goed gedaan jongen, je club kan trots op je zijn." De cap van de Feijenoord-supporter wordt met het zelfde compliment teruggegeven. Dan pakt de agent de 020-cap en terwijl hij op zijn kop krabbelt mompelt hij: "Dat is de eerste keer van mijn leven dat er onder een Ajax-cap geen lul zit !!!"

 

 

Dit bij gebrek aan andere interessante shouts. Jongens tot zondag en je cap op ..... je weet maar nooit.

0
Vrijdag 27 november 2009 om 08:41 uur

Fransje

Johannes schreef:

Even een goed verhaal tussendoor. De collumn van Atteveld in Zuidwestnieuws. Ik ben er blij mee, ik zie er een teken in dat het allemaal nog goed kan komen met onze club.

 

Attevelds Column
Steun, letterlijk voor elkaar, in het veld of in de kleedkamer. Maar ook voelbaar binnen alle geledingen van de club, en dan bedoel ik inclusief supportersschare. Het gaat vaak om kleine dingen. De koekjes van een vaste supporter voor een schuldbewuste Lex Immers en de positieve commentaren bij het trainingsveld. Of het volle uitvak bij Willem II dat vol hartstocht ‘We love you Den Haag, we do’ zingt. Dat soort dingen voelen als een bemoedigende hand op je schouder.

Gelukkig gaat het leven om het voetbal heen altijd gewoon door en kwam er vorige week bij ons een bijzonder verzoek binnen dat we met plezier hebben gehonoreerd. Want een groep die wellicht nog veel meer steun nodig heeft dan wij zijn de militairen die namens Nederland uitgezonden zijn. Voor de jongens die met de feestdagen in Uruzgan verblijven hebben wij als spelersgroep filmpjes op mogen nemen om die gasten daar een hart onder de riem te steken. Want we moeten elkaar steunen, wij proberen dat voor anderen te doen waar het kan en we hopen het ook van zoveel mogelijk mensen te ontvangen. Zeker aanstaande zondag weer, in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord!

Raymond Atteveld
 

Dat de supporters de club steunen in goede en slechte tijden wil niet zeggen dat het een bemoedigende hand op de schouder van Raymond is. Raymond is een passant (een snelle hoop ik), de supporters blijven ten allertijde hun club steunen.

0
Woensdag 25 november 2009 om 16:53 uur

Edwin

http://www.nuentoen.nl/fotos/118282/politiemannen-slaags-met-ajax-supporters.html

 

Om nog maar een oude koe uit de sloot te halen....

0
Woensdag 25 november 2009 om 11:58 uur

Advertentie

Bert

De kaartverkoop voor de wedstrijd Roda JC – ADO Den Haag (vrijdag 4 december, 20.45 uur) verloopt via alle TicketBox-verkooppunten. Voor dit duel is een verplichte autocombi en verplichte buscombi van kracht.

 

De kaartverkoop loopt van zaterdag 21 november tot en met woensdag 2 december, 21.00 uur bij alle TicketBox-verkooppunten.

 

Kaarten voor de verplichte autocombi Roda JC – ADO Den Haag kosten € 23.- incl. administratiekosten TicketBox.

 

Kaarten voor de verplichte buscombi Roda JC – ADO Den Haag kosten € 32,- incl. administratiekosten TicketBox.

 

Supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen er rekening mee te houden dat er op de wedstrijddag in de namiddag verplicht zal moeten worden omgewisseld in het Forepark bij het Stadion van ADO Den Haag.

 

Tevens worden supporters verzocht zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden vanwege een vastgesteld maximum aantal auto’s.

 

We mogen dus weer met de auto.

0
Maandag 23 november 2009 om 18:47 uur

Kees

anti td schreef:

Daar gaat ons imago. De td zal dan wel keihard ingrijpen denk je niet? Of zal ie bang zijn voor zn bril.?:P

 

maarreuhhh, het begint nou steeds zichtbaarder tussen AW zn vingers door te glippen, heb ie t in de gaten?

 


 

 

 

 

 

 

 

Atteveld haalde alles erbij tot aan alimentatie aan toe. Lekker stom van hem. Wel kan ik het enigzins begrijpen. Die man is zo onterecht afgemaakt door de media, enkele supporters en ga zo maar door.

 

Ik blijf vertrouwen in het tandem Wetzel&Atteveld houden.

 

Maar dat het qua imago op het veld enigzins door vriend Andre aan zijn vingers aan het glippen is , is waar. Overigens word ik liever 12 de met 20 rode kaarten dan 15 de met 10 rode kaarten.

 

Het resultaat is in alle opzichten heilig.

0
Zondag 22 november 2009 om 22:26 uur

Nu online

Fido, vakkiel, lernst, adorob, Mr.070, purnie&pino en 134 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25