Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Bert

anti td schreef:


http://www.haguecityfirm.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=603%3Athink-twice-before-you-speak&catid=96%3Awedstrijden-20082009&Itemid=1

Los van het feit dat ik geen flauw idee heb hoe ik jou reactie moet bekijken op internet. Gedrag kan nog beter. De een zit als een dooie lul naar de wedstrijd te kijken. Vak F en D leuke vakken. Maarer gebeurt geen reet. Raar he dat je club verliest. G is eigenlijk het enige vak die weet hoe het moet humor zingen etc. etc. Midden Noord met die Luinge heel slim gaan jullie ook de boete betalen. Hoe komen we ooit aan versterkingen als Ado boetes moet betalen. Supportersverenigingen denken hier niet over na, Zitten te ouwehoeren op Wetzel.

 

Ook ik vind dat Vd Berg moet spelen maar niet ten koste van alles. Wordt een tijd dat er meer supporters komen. En gewoon hun club steunen. We lijken onderhand FC Hollywood aan zee.

 

Voor zondag doe je bek open op een positieve manier en steun je club. Kaarten halen!!!!!!!!! 

0
Zondag 6 december 2009 om 21:20 uur

marcellino

goedemorgen iedereen.

 

laten we nu eens ophouden om telkens een schuldige te zoeken.

den haag had een visie en die komt door omstandigheden niet uit.

 

omstandigheden die bij het begin van de competitie al gedeeltelijk bekend waren ,maar waar de meerdere op deze site vel tegen reageerde als bepaalde shouters hun visie gaven over den haag,

feiten die uit de club zelf komen werden hier van tafel geveegd.

 

dromen mag en dat mag den haag ook ,maar een visie gebaseerd op natte vinger werk zorgt voor problemen.

 

 

tot nu toe halen ze hun doel bij lange na niet financieel en sportief niet.

 

dit komt gedeeltelijk door de cricis.

maar ook door de vele blessures.

 

waar had den haag wat aan kunnen doen!!!!

 

 

spelersgroep: ver voor de competitie begon was al bekend dat de groep te mager was ,hier werd er al door verschillende shouters geroepen dat zeker achterin niemand gebleseerd moet raken en dat er voorin iemand ontbrak die een tor instinct heeft.

 

een paar maanden verder zijn dit ook de twee punten waardoor we soms onnodig punten verspelen.

Het lijkt redelijk in elkaar te zitten en soms word er aardig gevoetbald maar we missen gewoon kwaliteit om de stap te maken naar het linker rijtje.

 

Had dit voorkomen kunnen worden:

de crisis heeft ook bij den haag toegeslagen

en daar kan niemand wat aan doen,wel moet je als staf en daar bedoel ik mee de trainer en td een selectie samen stellen waar je op elke plek dubbel bezet bent en waar spelers ook gelijk waardig zijn,en hier zit gewoon het probleem je hebt dereijck,buijs,v/d bergh,knopperd en rankovic die de dragende spelers zijn(waar er twee al 5 maanden buiten de lijnen staan)en verder zijn de rest van de selectie leuk voor op de bank maar meer ook niet.

 

tuurlijk hebben we spelers als hese,pique,immers,hulst en vicento die in opkomst zijn maar die kunnen een elftal niet dragen het probleem wordt ook (en dat hebben we gezien bij elia,bodde en santi kolk)dat spelers niet verder komen in hun ontwikkeling bij ons worden uitgescheten en bij een ander team de pannen van het dak af spelen.

 

ligt dit aan de trainer:nee ik denk het niet ,het is al een probleem wat zich 25 jaar voor doet en kan dus niet aan een trainer liggen.

 

er is maar een probleem en dat is geld.

 

iederen bij den haag en ook de gemeente dacht dat met het vertrek uit het zuiderpark naar het nieuwe stadion er meer geld vrij kwam om een elftal neer te zetten die mee kan in het linker rijtje.

 

echter 6 december 2009,zijn we er achter gekomen dat sponsors niet komen,het stadion  vol lijkt maar er zeker 3000 genodigde bij zitten varierend van relaties tot scholen.

het stadion misschien in totaal 2x volledig is uitverkocht geweest.

en dat we met z'n alle het stadion maar het aadmansveld stadion noemen omdat er geen bedrijf is die zijn naam eraan wil verbinden.

 

langzaam aan gaan de supporters zich weer roeren wat zich uit in spreekkoren en kleine baldadigheden.

gelijk zit heel nederland er boven op en spreekr er schande over.

vrijdag gebeurd het zelfde bij az (MET LUINGE)en hij laat doodleuk doorspelen.

 

we zien dus alle maal dat den haag met alle mooie worden staat waar het al een tijdje staat.

pappen en nat houden.

 

conclusie:

 

als den haag binnen nu en volgend jaar geen mensen of bedrijven kan binnen halen ziet het er heel slecht uit.

 

de visie van in het linker rijtje spelen kan je dan in de prullenbak gooien.

 

dus nogmaals de trainer de spelers en heel ado had ook gewild dat we miljoenen te besteden hadden echter de realiteit is anders.

 

een ding neem ik den haag wel kwalijk en dat is dat ik mij al lang had  neer gelegd bij elk jaar degradatie /promotie spelen.

en ik zeker geen droom had dat we ooit in het linker rijtje en europees zouden spelen.

 

deze droom heeft den haag mij gegeven en na een half jaar weer met veel geweld afgepakt.

 

 

0
Zondag 6 december 2009 om 09:48 uur

Bert

Met 80 man naar Roda



Wekker ging om om 5.45 uur er moest eerst gewerkt worden. Gauw de laatste spullen bij elkaar  gepakt voor vanavond.  Die kleine werd afgeleverd bij mijn werk door mijn vader. In de stromende regen vertrokken we vanuit Zoetermeer. Snel naar Ado de omwisselkaarten halen. Daar aangekomen haakte Rien aan. Met zijn Drieen weer richting Utrecht. Dat lukte niet stond muurvast. Sluipweg weg naar Rotterdam want de A13 stond ook vast. 

Hoe zuiderlijker we gingen des te minder werden de files. Uiteindelijk kwamen we zelfs als eerste aan. Helaas de supportersbus niet gezien.

 

In het vak hadden we straalkacheltjes die wat warmte gaven.

Ook heb je gewoon tijdens de wedstrijd irritante reclame vd Horbach hoe ver gaan we hierin als je naar voetbal kijkt en je hoort "a ja ja jippie jippie jee"

De 1-0 viel heel raar. Overtreding op Buijs bleek achteraf.

 

Ado heeft de eerste helft dramatisch gespeeld alleen aan het begin kregen ze een kans. De tegenwind speelden ze erg parten. In de tweede helft ging het veel beter. Zeker toen Jens Toornstra erin kwam. Ik kende deze jongen al van de wedstrijd tegen Derby County. Hij moet nog veel leren maar is wel een talent. Speelt echt met bluf type Knopper. Toen de 1-1 viel was het gedaan met die Limbo's we gingen uit ons dak.

De meeste hadden verwacht dat Roda dat nog wel goed zou maken echter na de rode kaart was het over bij Roda. Jammer dat Verhoek de 1-2 niet maakt bal zeilde rakelings over

 

Voordeel van een kleine groep supporters is dat de saamhorigheid groot is. Onder begeleiding van zuur kijkende ME ers en agenten verlieten we het stadion.

Ik heb ervan genoten helaas geen overwinning

 

Maar om 0.30 uur nog Ado supporters tegen te komen bij een BP station in de buurt van Weert is bijzonder;)

 

Degene die er weer waren en geen credits voor mij ben er ook niet altijd. Hele grote Klasse!

 

Dit wilde ik even kwijt sorry.

 

0
Zaterdag 5 december 2009 om 21:09 uur

Moi

<FCDH> schreef:

ik hoor al 10 jaar verhalen over een grote sponsor alleen het komt er nooit van eerst langebach nu weer wetzel als al die verhalen waar hadden geweest waren we na chelsea de rijkste club ter wereld;)

ligt het aan de TD's  of aan de supporters?denk je werkelijk dat er grote bedrijven die graag hun naam willen associeren met onze ADO?

0
Zaterdag 5 december 2009 om 18:07 uur

Ooievaar

Nec uit, Willem II uit en Roda uit. Alle drie de wedstrijden leveren een punt op, en drie keer wordt er geroepen met name door de media dat we daar niets mee opschieten. Ben geen rekenwonder, maar het levert wèl driepunten op. Die kunnen je zo maar redden aan het einde van het seizoen. Er vanuit gaande dat PSV wint bij RKC lopen we dus een punt uit op de rode lantaarn, en hebben we door dit punt Willem II ingehaald. Omdat we er blijkbaar weinig mee op zijn geschoten(...)

 

Ik had en heb niet de illusie dat we ploegen als Roda, Willem II en RKC zeker niet uit, even simpel oprollen. Ik heet geen Kallen, Wetzel of Jagersma(...)

 

We moeten realistisch zijn en ons focussen op handhaving, meer zit er niet in!! Laten die idioten van de leiding - met 'het licht- voorop vooral uit de media blijven, dan wordt er ook geen fata morgana voorgespiegeld.

 

Hopelijk wordt Knopper snel fit en haalt hij het niveau van vorige seizoen, gaat Ricky zijn belofte eens inlossen, ook hij moet de supporters maar eens terugbetalen voor hun niet aflatende steun en blijven we gevrijwaard van - nog meer - blessures en schorsingen.

 

Zoals ADO supporter Leischenveen reeds opmerkte krijgen we de 'zwakkere broeders'bijna allemaal nog thuis, dus met die twee, onze steun en Atteveld aan het roer moeten we ons dan kunnen handhaven. Dan ben je uiteraard nog steeds geen éne moer opgeschoten, dìt met dank aan de beleidsmakers(...)

0
Zaterdag 5 december 2009 om 10:40 uur

Aad

Ooievaar schreef:

1-1 uit bij Roda dat is onder deze omstandigheden een prima resultaat te noemen. Een ploeg die uit bij een concurrent niet verliest schiet daar altijd mee op.  We moeten ons richten op handhaving en elk punt - zeker uit - wat je haalt draagt daar toe bij. Dat de leiding ons doet geloven dat we een selectie hebben die zich makkelijk handhaaft in de middenmoot is pure volksverlakkerij.

 

Mooi voor die gasten die geweest zijn, komen in elk geval niet met lege handen thuis. Klote eind weg, groot compliment voor die gasten

Ja als er iemand vandaag applaus verdient dan zijn het onze supporters die dat kolere eind rijden er voor over hebben gehad. Gelukkig voor hun een punt en als troost: Wanneer je zelf in het stadion bent ziet het er toch altijd iets beter uit dan thuis voor de buis.

0
Vrijdag 4 december 2009 om 22:59 uur

ADO supporter Leidschenveen

Respect trouwens voor de supporters die met auto of bus naar Kerkrade zijn afgereisd. Ik zat even te rekenen, 20.45 beginnen, 22.30 afgelopen met blessuretijd. Bus rijdt om 23.00 weg, 2,5 uur rijden, ben je om 1.30 bij Forepark, en dan nog naar huis. Ben je 2 uur thuis, allemaal voor een voetbalwedstrijd die bijna in Duitsland wordt gespeeld. Hulde voor de supporters !

0
Vrijdag 4 december 2009 om 18:52 uur

rien1

<FCDH> schreef:

Laatste kaarten en vertrektijden Roda JC
In verband met het feit dat de verkoop voor de uitwedstrijd tegen Roda JC op vrijdag 4 december om 20.45 uur een dag eerder dan gebruikelijk is gesloten, wil ADO Den Haag supporters toch in de gelegenheid stellen om alsnog een kaart te kopen.
Er zijn alleen nog plaatsen over voor supporters die met de buscombi naar de wedstrijd willen. Alleen supporters met een (S)CC kunnen zich tot vrijdag 4 december aanmelden via info@adodenhaag.nl. onder vermelding van naam en adres. De betaling van €32,-. dient vlak voor vertrek contant te worden voldaan bij de infokassa aan de buitenzijde van het stadion op vertoon van de (S)CC. De vertrektijd van de bus is om 15.30 uur vanaf het ADO Den Haag Stadion.
 

Ik hoop dat er toch nog supporters zijn die vandaag of morgen nog een kaartje kopen voor deze wedstrijd. Het schijnt dat de verkoop niet hard gaat. Met hoeveel we ook gaan, laten we in ieder geval de spelers een hart onder de riem steken en ze gaan steunen daar in Kerkrade.

 

@Bert, mocht je dit lezen, ik zie je morgen om 4 uur (16.00u) in het Forepark. Kunnen we gelijk onze kaartjes omwisselen. 

0
Donderdag 3 december 2009 om 18:03 uur

Advertentie

<FCDH>

Laatste kaarten en vertrektijden Roda JC
In verband met het feit dat de verkoop voor de uitwedstrijd tegen Roda JC op vrijdag 4 december om 20.45 uur een dag eerder dan gebruikelijk is gesloten, wil ADO Den Haag supporters toch in de gelegenheid stellen om alsnog een kaart te kopen.
Er zijn alleen nog plaatsen over voor supporters die met de buscombi naar de wedstrijd willen. Alleen supporters met een (S)CC kunnen zich tot vrijdag 4 december aanmelden via info@adodenhaag.nl. onder vermelding van naam en adres. De betaling van €32,-. dient vlak voor vertrek contant te worden voldaan bij de infokassa aan de buitenzijde van het stadion op vertoon van de (S)CC. De vertrektijd van de bus is om 15.30 uur vanaf het ADO Den Haag Stadion.
 

0
Donderdag 3 december 2009 om 15:21 uur

jajoh

van de officiele den haag site:

 

met andere woorden; wil je een stadionverbod, meld je ff aan...... helemaal gek die bobo's.

 

 

Oproep aan deelnemers spreekkoren PSV
Naar aanleiding van de gebezigde spreekkoren tijdens de wedstrijd ADO Den Haag - PSV op 8 november 2009 heeft de aanklager van de KNVB een vooronderzoek tegen ADO Den Haag ingesteld.
ADO Den Haag heeft bij de aanklager aangegeven de spreekkoren te beschouwen als een betreurenswaardig incident. De wedstrijd tegen Feyenoord kan hiervan als illustratie dienen, want bij die wedstrijd was geen kwetsend spreekkoor te horen. De aanklager neemt echter in een uiteindelijk oordeel over een sanctie jegens ADO Den Haag in zijn overweging mee hoe ADO Den Haag omgaat met diegenen die hebben meegedaan aan de spreekkoren tijdens de wedstrijd tegen PSV.

Op dit moment is de identiteit vastgesteld van enige tientallen personen die zich hebben beziggehouden met kwetsende spreekkoren. De wedstrijd tegen PSV is tijdelijk stilgelegd vanwege de massaliteit van de kwetsende spreekkoren. Dat betekent dat veel meer personen hieraan hebben deelgenomen dan nu getraceerd zijn. Alleen diegenen die tot nu toe bekend zijn aanspreken op hun gedrag zou dan ook weinig effectief zijn.

Omdat het beleid ADO Den Haag erop gericht is om herhaling van kwetsende spreekkoren te voorkomen, roepen we alle supporters die hebben deelgenomen aan de spreekkoren op om zich te melden bij ADO Den Haag. Melden kan tot donderdag 10 december 2009 via email info@adodenhaag.nl. Graag naam, adres en woonplaats vermelden.

De zelfmelders zullen gestraft worden op een manier die naar onze mening de kans op herhaling zo klein mogelijk maakt. De zelfmelders zullen geconfronteerd worden met het feit dat hun gedrag de club schade toebrengt, onder meer door hen onderricht te geven over waarom kwetsende en/of discriminerende spreekkoren niet thuis horen in het stadion.

ADO Den Haag heeft de aanklager van de KNVB laten weten dat het supporters die hebben deelgenomen aan de spreekkoren de kans biedt om zichzelf te melden. Alleen diegenen die nalaten zichzelf te melden, maar die wel op basis van de beelden geïdentificeerd zijn of worden, zullen worden aangemeld bij de KNVB.

ADO Den Haag hoopt met deze maatregel een inventieve en effectieve manier te hebben gevonden om kwetsende spreekkoren in de toekomst te voorkomen, zodat we met recht kunnen spreken van een incident bij de wedstrijd tegen PSV. Ook de supporters hebben met hun goede gedrag tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord aangegeven dat zij dit wensen.

0
Donderdag 3 december 2009 om 13:24 uur

Nu online

purnie&pino, Rooie91, Brian, Jurriƫn, guru, 10, 015, adorob, Ronaldo en 132 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25