Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

<FCDH> schreef:

atteveld zei het net eerlijk op studio sport  het ligt aan de kwaliteit en dat is het ook dus er moet versterking komen in de winterstop beter nu geld kwijt dan degradatie als vd kallen dat niet inziet is het niet de goeie man op de goeie plek ook al heeft ie ons toen gered

 Ik zal ook niet de enige zijn, maar ik zie het somber in. Kallen moet nog 3 miljoen ophoesten voor een bepaalde tijd, las ik hier ergens.

Nu weet ik niet waarover dat precies gaat, maar feit is dat de gemeente dat geld blijkbaar nog tegoed heeft. Toch lijkt het mij voor alle partijen beter dat ADO investeert voor minimaal 2 of liever 3 goeie versterkingen, dan dat de boel zo mooi op "de nul"

 uitkomt. Er is namelijk een niet geringe kans dat we straks na 34 wedstrijden "de lul" zijn . We weten ook hoe het is om als 16e of 17e tegen clubs als Graafschap, Cambuur of Go head te spelen in een eventuele na-competitie. De kans op degradatie is (als er niets gebeurt) dus levensgroot, en dat gaat wel een tikkeltje meer munten kosten dan dat je investeert voor een beter elftal. Zo laten aanmodderen kan wel eens het prille begin van het einde zijn voor onze club. Eredivisie-voetbal is voor ADO van levensbelang. Zo is het met supporters precies hetzelfde. De omgekeerde wereld wordt door Kallen geschetst als hij zegt dat we met meer supporters naar het stadion moeten komen. Want dat zal betekenen dat er spelers gehaald kunnen worden. Maar het omgekeerde is natuurlijk waar. Eerst de resultaten en dan meer supporters! 

0
Zondag 13 december 2009 om 20:57 uur

anti td

anti td schreef:

De directie bestaat uit Westerwoudt, Vierling en Wetzel.

 

Allemaal verantwoordelijk voor de onodige, onzinnige en ronduit slechte communicatie vanuit de club.

 

ADO Den H

aag geeft zelf aan dat het juist door de supporters kwam dat het met ADO Den Haag de goede kant uitging.

 

En hoeis er door deze directieleden met de supporters omgegaan en creeeren daarmee onnodig een negatieve sfeer in en rond de club?

 

Wetzel behoeft geen uitleg.

 

Westerwoudt zie als voorbeelden;

De oproep om je zelf te melden nav spreekkoren ADH PSV, het na de spectaculaire sfeeractie voor ADH- Fey direct naar buiten willen brengen dat ADH de rookbommengooiers keihard aan wil gaan pakken (kom je een keer goed en spectaculair in het nieuws all over the world), het willen verbieden van het ophangen van het spandoek: Door baggerbeleid zijn wij onze uitsupporters kwijt tijdens ADH FCU.

Ipv bijv net als Twente geen aandacht te besteden aan randverschijnselen rond hun club moet bij ons iedere stinkende scheet naar buiten worden gebracht. Vaak nog voor dat de buitenwereld hem ruikt.

 

Vierling, als voorbeeld van of incompetentie, of gewoon onwil;

Lees het rapport dat ADO de gezamenlijke sites heeft gestuurd n.a.v. de cateringenquette en beoordeel het s op profesionaliteit. Ik vertel je gewoon dat het en incompetentie en onwil is.

 

Niet alleen geen voetbalkennis, maar totale incompetentie en gebrek aan beleving heeft de overhand bij ADH.

Ik geloof nog steeds in vd Kallen maar zou goed kunnen begrijpen dat hij hierdoor, buiten de eigenbelangetjes, de rancune, het geroddel  bij ADO DH het een stuk minder leuk vind dan dat hij het vond.

 

 

0
Zondag 13 december 2009 om 19:31 uur

rien1

kako schreef:

Zo, ADO-Heracles 1-4, dat zegt toch wel genoeg, we zijn gewoon de slechtst voetballende ploeg van de gehele eredivisie. Eerste helft geen enkele beleving op Verhoek na dan, tweede helft was de schade niet meer te herstellen. Achterhoede wat vorig jaar nog ons sterke punt was nu met Derijck, Kum en Horvath super slecht, L Pique kan het niet aan en ga zo maar door.

 

Helaas, maar ondanks dat we nog veel ploegen uit het linkerrijtje thuis krijgen zie ik het somber in. Je kan ook zeggen dat veel ploegen uit het linker rijtje nog naar ADO mogen om drie punten te halen.

 

Hadden we niet eerder moeten schakelen en Atteveld bedanken voor bewezen diensten en Advocaat moeten benaderen voor een tijdelijke job bij zijn ADO? in plaats van naar AZ te gaan?

 

Nu zal Advocaat zijn eerste drie punten gaan behalen tegen uitgerekend .....

 

Jammer, maar ik geloof dat je er maar beter in kan berusten, dat is beter voor je hart, en dan kan het alleen maar meevallen. 

 

Ik vond het jammer dat ik vanmiddag storingsdienst had en de wedstrijd moest missen. Dus moest het tijdens werk zowaar met een radiootje doen, en daarna haasten voor de laatste 20 minuten op Ere-live te kunnen zien.

 Maar of ik het achteraf nog steeds jammer vond.....:/

 

Eerlijk is eerlijk, de meesten hier lopen lang genoeg mee bij ADO om te weten dat dit de kant opgaat van keiharde degradatie.

Dan kan vd Kallen zeuren dat we met meer moeten komen naar ADO, maar op deze manier mag je blij zijn als er na de winterstop nog 8.000 man zitten. Nee, zo werkt dat niet! Eerst betere spelers (en nu ook een betere trainer), en dan komen de resultaten. En dus meer supporters. Niet andersom. We zitten nu richting Jupiler leauque. Zo simpel is het!  

0
Zondag 13 december 2009 om 17:23 uur

marcellino

Bert schreef:

Tja als we allemaal zo gaan denken wordt het zeker niks meer met Ado.  Als we drie jaar in de eerste divisie spelen zijn we bankroet. Daar is het stadion te duur voor.

 

Ik begrijp die eeuwige frustratie niet tuurlijk had ik op meer gehoopt droom ook van plek 10. Maar we hebben geen geld dat hebben we met uitzondering van de periode onder Dé Stoop ook nooit gehad. Het enige wat je de ploeg kan verwijten is dat ze soms als een kip zonder kop lopen te voetballen. Achterin balletje breed en vervolgens balverlies.

 

Alleen ze kunnen denk ik niet beter. Pique, Hese Toornstra zijn talenten die nog de nodige fouten gaan maken.

 

VD Kallen zei het laatst nog bij vak W de supporters bepalen zelf of er versterkingen komen. Recette moet omhoog.  

 

Ik kan er ook niet meer van maken maar als we ooit wat hopelijk nooit gebeurd moeten vechten om in de eerste divisie te blijven ben ik erbij.

 

Laten we hopen dat we ons dit seizoen wederom handhaven er zijn veel clubs met financiële problemen. Wellicht kunnen we vd zomer dan toch een paar buitenkansjes voor weinig binnenhalen.

Bert het wordt ook niks meer met den haag.

 

dit loopt al 25 jaar,onze reding had het nieuwe stadion moeten zijn en gelukkig komen er meer supporters gemiddeld +/- 4000 meer.

 

en nog vind v/d kallen dat wij als supporters bepalen of er versterking kan komen.

 

bij geen eene club is het stijf uitverkocht zelfs bij clubs waar alle seizoen kaarten verkocht zijn zitten er wedstrijden tussen dat veel mensen thuis blijven.

 

als v/d kallen dan roept dat het aan de supporters ligt weten we ook gelijk waar we staan.

 

er is dus geen geld wat betreft sponsering,of suiker oompjes.

 

Hoe moeten we dan en jij mag het uitleggen bert naar het beloofde linker rijtje en ook nog voor europa gaan.

 

En kom niet met de krediet crisis.

 

want de supporters lopen nog steeds niet warm voor den haag zelfs tegen de toppers is het niet uitverkocht.

 

we staan op de zelfde plek als vorig jaar terwijl er toch gezegd is dat we dit jaar stappen moeten maken nou ik zie ze niet sterker nog.

er is nog nooit zo veel rumoer geweest binnen de club.

 

Je kan alles willen en ik geloof dat den haag er alles aan doet maar als de gemeente met een vingertje wijst als den haag wil investeren en iets dan niet door gaat kan je ook geen beter elftal neer zetten.

 

het is gewoon bewezen dat het publiek in den haag het voetbal en het eeuwige jojo efect zat is en gewoon waar voor hun geld willen.

en dat is volgens mij ook niet te veel gevraagd voor de trouwe supporters die er al tien talle jaren komen.

 

investeer en zet een elftal neer die echt in het linker rijtje voetbald en je zal zien dat het elke week is uitverkocht en de tweede ring er binnen een korte tijd op zit.

 

door modderen als nu neemt teveel risico mee eerstedivisie,supporters die weer van zich laten horen,de beste spelers vertrekken want hebben geen zin om in de eerstedivisie te voetballen,sponsors komen niet omdat reclame dan weinig in houdt en tv gelden zijn minimaal.

 

wat houdt den haag dan tegen.

de gemeente ik denk het wel

en daar is niets tegen te doen.

 

en zo lang den haag geen eifgen baas is en blijft aan modderen kom ik niet meer in het stadion.

ik ben nu 41 en ben er van af  mijn 5 bij geweest maar ben het nu zat.

0
Zondag 13 december 2009 om 13:18 uur

Bert

marcellino schreef:

goed gezecht.

 

En ik doe niet meer mee met deze popenkast.

ben nu al 4 wedstrijden niet geweest,en ik vind het best zo.

jaar in jaar uit een verwachting hebben en elk jaar is het of eerste of eredivisie.

 

vele zouden mij voor gek verklaren maar dan voetbal ik liever in de top van de eerste divisie met 20 gewonne wedstrijden,dan in de ere met dalijk 8 gewonne wedstrijden

Tja als we allemaal zo gaan denken wordt het zeker niks meer met Ado.  Als we drie jaar in de eerste divisie spelen zijn we bankroet. Daar is het stadion te duur voor.

 

Ik begrijp die eeuwige frustratie niet tuurlijk had ik op meer gehoopt droom ook van plek 10. Maar we hebben geen geld dat hebben we met uitzondering van de periode onder Dé Stoop ook nooit gehad. Het enige wat je de ploeg kan verwijten is dat ze soms als een kip zonder kop lopen te voetballen. Achterin balletje breed en vervolgens balverlies.

 

Alleen ze kunnen denk ik niet beter. Pique, Hese Toornstra zijn talenten die nog de nodige fouten gaan maken.

 

VD Kallen zei het laatst nog bij vak W de supporters bepalen zelf of er versterkingen komen. Recette moet omhoog.  

 

Ik kan er ook niet meer van maken maar als we ooit wat hopelijk nooit gebeurd moeten vechten om in de eerste divisie te blijven ben ik erbij.

 

Laten we hopen dat we ons dit seizoen wederom handhaven er zijn veel clubs met financiële problemen. Wellicht kunnen we vd zomer dan toch een paar buitenkansjes voor weinig binnenhalen.

0
Zaterdag 12 december 2009 om 19:39 uur

Haagse Roel

Bert schreef:

Plek 12 of plek 14 maakt mij niet uit. Had er graag 2 backs en een goede spits bij gehad. Mooi toch dat Toorenstra wordt vastgelegd en dat Ricky terug komt .

 

Was jij niet degene dat ik mij niet zo druk moest maken over Meric. Dood en Doodzonde dat die weg is.

 

Misschien gaan we Soltani ook nog missen. Als hij ons in de ere houdt vind ik het best. Ik heb niet zoveel met bestuurszaken.

Bert, een kinderhand is snel gevuld, respecteer je mening hoor maar Meric was leuk maar na een half seizoen heeft iedereen z'n trucje door.........Toornstra ben ik blij mee, echter 1 zwaluw maakt nog geen zomer.Hoop dat hij z'n talent bij ons kan ontwikkelen. Ricky zal moeten blijken. Soltani maak ik geen woorden aan vuil , gauw de pleiterik maken.

 

Je hebt niets met bestuurszaken ?? daar wordt het beleid bepaald dus het fundament van de club die ons allen zo bezig houdt.....Ons laatste echte succes......dik 30 jaar geleden KNVB beker winst tegen Twente in de kuip en het daarop volgende EC toernooi tegen o.a R.C . Lens en West Ham United........................

 

Zoals Ooievaar en anderen al vaker zeggen.....GVD  de 3e stad van Nederland en al 30 jaar proberen  structueel in het linkerrijtje te kunnen staan zonder succes !!!!

 

Dat pappen en nathouden gedrag van supporters , je bent voor DH dus geen kritiek mogen leveren komt een beetje m'n neus uit.

 

Zag vanavond bij VI  Kees Jansma, kwam ADO ook ter sprake. Hij komt vaak kijken .Kees gaf een realistische kijk op het huidige FCDH. Ok ging over het totale nivo in Nederland , maar hij stelt terecht  dat ook het nivo van FCDH bedroevend is.

0
Zaterdag 12 december 2009 om 01:29 uur

Bert

Geheim van Heracles is die trainer met dat onverzorgde haar. Die vent ziet er niet uit leeft 24 uur per dag voor voetbal. Heeft geen vrouw zal af en toe wel bij de hoeren langsgaan.

 

Ja dat waren die spelers bij 010 niet gewend met de gel kapsels en huni pods. Die dachten die vent is gek.

 

Voorlopig is Heracles aan een sterk seizoen bezig. Willen we winnen dan zullen toch ook de supporters Ado flink moeten ondersteunen dus niet zoals tegen 010.

0
Vrijdag 11 december 2009 om 20:17 uur

dirk

Mike schreef:

Dirk, heb jij enig idee hoe groot de rivaliteit tussen Heracles en FC Twente is?

Blijkbaar ben jij iemand voor wie alles en iedereen buiten de randstad boer is, en één pot nat. (beetje misschien ;-))

 

Het probleem is dat sommigen hier denken dat zodra er in Zeist een scheet gelaten wordt deze in onze richting bedoeld is. Anderen hebben het altijd gedaan, zij (hullie) zijn tegen ons en wij zijn zooooo zielig.

Kap nou eens een keer met dat verongelijkte slachtoffertje spelen!

Er is een psycholoog aan je verloren gegaan, alleen wel van een heel kouwe grond. Geen idee waarop je je veronderstelling baseert dat ik al wie buiten de randstad woont tot de boerenstand reken. Over jezelf belachelijk maken gesproken. En ja, ik denk enigszins op de hoogte te zijn van de rivaliteit die bestaat tussen Heracles en Twente, want één mijner zeer gewaardeerde collega's is een onvervalste Heraclied die eens in de veertien dagen vanuit het Westen naar zijn geboortestad Almelo afreist om zijn cluppie te zien. Vooropgesteld: ik beschouw deze knaap geenszins als een boer die het gras tussen de kiezen heeft zitten. Maar als hem met het pistool op de borst de keuze wordt voorgelegd welke club hij liever ziet winnen, FC Twente of een club uit de randstad, dan komt bij hem toch een vleugje regionaal chauvinisme boven en kiest hij voor de vijand uit het Arkestadion en niet voor Ajax, Feyenoord of ADO Den Haag. 

Verder heb ik absoluut geen zin om door te gaan met deze gedachtenwisseling. Jij hebt jouw standpunt, waarbij je impliciet jouw tevredenheid uit over het Twentse regiem (Kesler en Uilenberg) in Zeist, ik ben zo vrij er een ietwat andere visie op na te houden. Wat dat betreft meen ik blijkens zijn publicaties in Elf in het goede gezelschap te verkeren van Mario van den Ende. Mij mag dan niet bijstaan dat een Haagse arbiter (jouw oom, naar het schijnt al mogen God en jij weten wie) ooit een of meer wedstrijden van ADO/Den Haag heeft geleid, vers in mijn geheugen zit nog wel hoe Dick Jol structureel is tegengewerkt door Zeist. Niet voor niets ook is Van den Ende daar opgestapt.

Het zal wel "hullie zijn groot en ik is kleingelul" zijn, maar ik vind het hoogst opmerkelijk dat daar in de ene na de andere Twentse scheidsrechter (Nijhuis, Braamhaar, Kuipers) een topper wordt herkend en die dan ook nog eens Twentse clubs mogen leiden. Dat jij dat uitlegt als het typische Calimerogedrag dat ADO-supporters graag vertonen als ze menen tekort te worden gedaan door de KNVB, het zij zo. Iedereen heeft recht op het spuien van zijn eigen zin en onzin. Zeker op dit forum.

0
Vrijdag 11 december 2009 om 20:11 uur

Advertentie

slain

den haag schreef:

Van den Bergh weer welkom bij ADO
Ricky van den Bergh keert terug bij de eerste selectie van ADO Den Haag. Trainer Raymond Atteveld en de middenvelder, die eigenlijk tot de winterstop verbannen was, hebben zich donderdag met elkaar verzoend.

Nadat fans eerder deze week al aandrongen op een gesprek tussen beide kemphanen, nam Atteveld donderdag het initiatief. Samen met aanvoerder Danny Buijs knoopte hij de dialoog aan.

"We zijn hier alledrie heel blij mee en ik denk ook heel ADO Den Haag. De club is het allerbelangrijkst en we kunnen alles gebruiken om ons team uit de huidige mindere reeks te trekken. In ons aller ogen kan Rick daar een bijdrage aan leveren", zei de oefenmeester op de website van de Hagenaars.


"De afgelopen weken zijn zwaar geweest, ook doordat ik zelf fouten heb gemaakt", reageerde Van den Bergh, die tijdens de zomer overkwam van Heracles Almelo. "Ik heb te snel dingen naar buiten gebracht die vervolgens compleet uit zijn verband zijn getrokken. Impulsief heb ik verkeerd gereageerd, maar één ding is duidelijk: We willen allemaal het beste voor de club."

Van den Bergh ontving tegen PSV, begin november, zijn tweede rode kaart van het seizoen. De rechtspoot stond toen net vijf minuten als invaller in het veld. Voor Atteveld, met wie Van den Bergh al eerder botste, was het de druppel. Na een gesprek met technisch directeur André Wetzel werd de middenvelder naar het tweede elftal gezet.


Mooi om te horen dat Ricky het belang van FC DEN HAAG als hoofdzaak noemt en zich nog meer dan de meeste supporters realiseert dat er teveel foute reacties zijn geweest.

0
Vrijdag 11 december 2009 om 19:02 uur

Bert

Stadionkassa zondag open

ADO Den Haag biedt de mogelijkheid om voor het duel met Heracles Almelo op 13 december aanstaande, op basis van legitimatie, een dagkaartje voor deze wedstrijd te kopen.

De stadionkassa is zondag 13 december vanaf 10.00 uur open.

Deze dagkaartregeling geldt uitsluitend voor supporters van ADO Den Haag.

0
Vrijdag 11 december 2009 om 17:45 uur

Nu online

Aad, ruudje, ADO73, GGH, Steef070, ADOZoetermeer, viarijn, Rooie91 en 155 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25