Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO voor altijd

Het zou belachelijk zijn als AW een afkoopsm van 300.000 euro zou krijgen, laat hij dan ook het geld teruggeven van alle miskopen die hij gedaan heeft. Ik denk dat we dan over de miljoen euro zitten. Had liever Meric een super bod gedaan dan was hij misschien nog gebleven. Een volledig wanbeleid van AW,, en ontslag zonder uitbetaling zou meer dan correct zijn. Ik ben ook voorstander van een andere trainer, zodat we de 2e helft met een schone lei kunne beginnen. Als er nu ook nog enkele personen verdwijnen bij de RvC dan kan het wel eens lukken. Anders 1ste divisie en einde voor ADO.

Ik ben nog steeds vorstander voor een TD die man die nu bij RKC zit en als trainer bv.John v/d Brom.

Hr. v/d Kallen luister ook eens naar uw supporters en kom van die troon af.

0
Maandag 21 december 2009 om 11:45 uur

g

rien1 schreef:

   Ik begrijp het toch wel.  Supporters zien met lede ogen aan wat er gebeurt bij de club. Het is een niet te volgen en onbegrijpelijk reagerende RVC, waarvan sommigen niks hebben met voetbal, laat staan ADO. Dan hebben we een publiciteitsgeile td die elke week anderen de schuld geeft. En er is helaas een voor de spelers en ook supporters ongeloofwaardig geworden Atteveld. Deze mensen en Atteveld in iets mindere mate lopen op een ongelofelijke manier hun eigen glazen in te gooien. Ze doen gewoon helemaal zelf, en 1 ervan durft de juist zo rustige supportersgroep de schuld in de schoenen te schuiven. En ja, als men zo doorgaat en we winnen weer 12 wedstrijden niet, dan wordt het weer hommeles. Gebeurt overal, maar bij ons staan er dan weer 250 cameras van de media, met de Teleneus en de Teletoeters voorop.  

Het zal allemaal best, maar dan kunnen de supporters nog steeds laten zien dat ze hebben geleerd van het verleden. Want:

 

-Het veld oplopen om je trainer te lynchen (letterlijk dan wel figuurlijk) betekent onherroepelijk de stekker uit de club.

-Het veld oplopen om je TD te lynchen (die veilig achter glas in een skybox zit) betekent onherroepelijk de stekker uit de club.

-Het veld oplopen om het middenveld te versterken (met dank aan Lex Schoenmaker) betekent onherroepelijk de stekker uit de club.

 

De supporters moeten accepteren dat alles wat ze/we doen onder een vergrootglas ligt, en dat dat nog minstens tien jaar zo zal zijn.

 

Dus elke negatieve actie, hoe begrijpelijk ook, gaat zwaar tegen de club werken. Heel zwaar.

 

Ga elke dag met een paar honderd man voor de deur van de kantoren liggen -met spandoeken en weet ik wat niet meer.

 

Zoek op een goede manier de pers op -en geef AW een Haagsche Kakker van eigen deeg.

 

Ga in overleg met vdKallen -zonder meteen in de aanval te gaan. Misschien weten we het allemaal wel beter dan AW en RA, maar als we werkelijk allemaal zoveel inzicht en kwaliteit hadden, waren we allemaal toptrainers in plaats van gewone burgers met een gewone baan.

 

Kortom: zoek op een goede manier steun -en laat je onvrede op een goede manier blijken.

0
Zondag 20 december 2009 om 21:15 uur

rien1

Ron001 schreef:

Sorry hoor,

 

Maar als dit gebeurd is het over en uit met onze fc!!!!!!

 

Kunnen de rel schoppers lekker naar 020 of 010 !! Lekker slim.

 

Is er alleen nog maar ado amateur tak!!!

 

Wees wijs , gebruik je verstand!! Ieder supporter baalt en is ziek.....

 

MAAR WE HEBBE GEEN CENT (PLEURIE) !! IEMAND AFKOPEN IS NIET MOGELIJK, en iemand CONTRACTEREN IS HELEMAAL NIET MOGELIJK!!!!

 

wake up and smell the koffie!!!!

   Ik begrijp het toch wel.  Supporters zien met lede ogen aan wat er gebeurt bij de club. Het is een niet te volgen en onbegrijpelijk reagerende RVC, waarvan sommigen niks hebben met voetbal, laat staan ADO. Dan hebben we een publiciteitsgeile td die elke week anderen de schuld geeft. En er is helaas een voor de spelers en ook supporters ongeloofwaardig geworden Atteveld. Deze mensen en Atteveld in iets mindere mate lopen op een ongelofelijke manier hun eigen glazen in te gooien. Ze doen gewoon helemaal zelf, en 1 ervan durft de juist zo rustige supportersgroep de schuld in de schoenen te schuiven. En ja, als men zo doorgaat en we winnen weer 12 wedstrijden niet, dan wordt het weer hommeles. Gebeurt overal, maar bij ons staan er dan weer 250 cameras van de media, met de Teleneus en de Teletoeters voorop.  

0
Zondag 20 december 2009 om 20:51 uur

rien1

<FCDH> schreef:

ik heb lang geloofd in atteveld maar je ziet gewoon dat het niet meer gaat dat gedoe met ricky heeft te veel kapot gemaakt en ook dat met dereijck en dan gooide wetzel nog ff zout in de wonden nee de magie is weg? nu heeft atteveld dus ook kritiek op wetzel en op de hcf stond ergens dat zelfs van sommige hogere hand ze helemaal klaar zijn met de uitspraken van wetzel

Dat men van hogerhand klaar is met Wetzel, kan ik me best indenken. Hij wil zo graag het goede voorbeeld zijn, maar juist hij is verkeerd bezig met zijn gebabbel in de media. En daar bovenop krijgen de supporters ook nog eens de zwarte piet in de schoenen geschoven. En daar blijft hij maar over zeuren, terwijl iedereen normaal gesproken de spreekoren en de staking tegen PSV-thuis al na een week vergeten zou zijn. Blijkbaar is alleen meneer Wetzel degene die ervoor heeft gezorgd dat het bij ADO weer goed gaat.

 

Je hebt gelijk over Atteveld. Alles bij elkaar genomen heeft Atteveld (helaas) geen overwicht meer. Echt jammer. Maar ADO moet in de eredivisie blijven. Dat moet hoe dan ook! Er moeten beslissingen genomen worden die niet leuk zijn, maar het moet voor ADO. Anders is het volgend jaar Jupiler Leaque en einde verhaal. En dat hoeft echt niet voor deze stad. 

0
Zondag 20 december 2009 om 20:37 uur

Bert

<FCDH> schreef:

het begon zo mooi in het begin pfff hoe is alles anders nu weer echt hebben wij weer:/

Lees die stukjes van Ooievaar maar eens daar blijkt al uit hoe rottig het gesteld is met ons. Atteveld verwijt Wetzel dingen via de media te verspreiden maar uit zelf die kritiek ook weer via de media.

 

In plaats van Tunesië zou ik zeggen sneeuw ruimen in de stad voor de selectie weten ze ook eens wat werken is.

Stuur die diehard supporters zoals Rien maar naar Tunesië die hebben het verdiend.

 

0
Zondag 20 december 2009 om 17:48 uur

Ooievaar

Vak Q schreef:

Beter lezen....

 

Dit zijn teksten waar onze TD zich altijd mee bezighoud.....

Hij is een meester in het verzinnen van teksten die kant nog wal

raken en is constant stapjes aan het maken....

Word zo ontzettend moe van deze popie-jopie.....

Wegwezen en neem al die klojo's mee die je naar binnen hebt

gebracht....scouting stelt 0,0voor en al die maatjes kosten de club bakken met geld.

Wil nu weer Jong ADO afschaffen.....eerst een giga-bedrag aan

Mark vd kallen gevraagd om het op poten te zetten en nog geen

half jaar erna de boel weer opdoeken....

Ik heb het gehad met ADO en haak na bijna 40 jaar een seizoenkaart te hebben gehad voorlopig even af.

Ieder weekend weer de hoop op beter en om 16.15 weer met de staart tussen de benen en een kut-gevoel huiswaarts.

Wat al meer gezegd word hier het was niets, het word niets en

de toekomst is weer eens git-zwart...

 

amen en fijne feestdagen voor een ieder !

Met het wegzenden van 'het licht' en Atteveld ga je echt niet veel opschieten. Bedrijf je symboolpolitiek, de echte oorzaak haal je hiermee niet mee weg.

 

De club wordt totaal verkeerd geleid.

 

Kallen, RvC, falende directeuren, veel te veel kantoorpersoneel, amateurs, vriendjes en zonen of broers van die verantwoordelijk zijn voor scouting, opleiding, merchandise  en catering dienen allemaal zo snel mogelijk te vertrekken. En te worden vervangen door professionals.

 

Deze roergangers komen niet verder dan dingen beloven die ze wegens incompetentie, zelfzucht en desinteresse niet kunnen waarmaken en rollen nu ook vechtend door de gangen, de supporters in verbijstering achterlatend.

 

Ik zou wel eens willen weten waar die geldstromen van de negende begroting naar toe gaan, in ieder gevan niet naar de corebusiness van de club en dat is voetbal.

 

Het mes moet er in en diep ook, en wel zo snel mogelijk, anders zijn al die tientallen miljoenen voorgoed verdwenen.

 

Nogmaals met het wegzenden van die venlose flapdrol en de kapitein - Atteveld - van een vlot, wat door moet gaan voor een oceaanstomer ben je er bij lange na niet. De geschiedenis heeft dat wel bewezen.  

 

 

 

0
Zondag 20 december 2009 om 14:08 uur

anti td

Mike schreef:

Slim of niet slim, Wetzel heeft 100% gelijk.

Een stel bestuurders, mensen die zich af en toe laten bejubelen op het ereterras, bureaucraten die morgen bij Unilever zitten en overmorgen bij Price Waterhouse en geen verstand hebben van voetbal en voetballers mogen een club sturen, begeleiden en adviseren maar niet een door hen zelf aangestelde TD (die zich wél elke dag met lange uren voor meer dan 100% inzet voor de club)passeren vanwege gemor van fans.

Als je nog steeds denkt dat alleen de supporters morren leef je in dezelfde waanwereld als AW. AW kost de club door zijn manier van werken op meerdere vlakken heel veel geld en brengt daarentegen helemaal niks op. Als je dat niet ziet wil je het niet zien of heet je Andre Wetzel.
0
Zondag 20 december 2009 om 09:58 uur

Advertentie

Mr. FC DEN HAAG

Alweer een schandalige en waardeloze wanvertoning!
De gifbeker is helaas nog steeds niet leeg en opzeker dat dit volgend jaar degradatie voetbal wordt.
Dit gaat mijn begrip helaas ver te boven aangezien ik Atteveld wel zag zitten als een trainer met een harde spartaanse edoch rechtvaardige aanpak.
Maar dit slaat werkelijk alles en dan gaan de heren voetballers ook nog doodleuk in het nieuwe jaar op trainings sessie in Tunesie.
Laat ze lekker een weekje met mij trainen in Siberie en wie het niet bevalt mag meteen zijn contract inleveren, wat een stelletjes lamlullen hebben we toch bij FC/ADO Den Haag als prof spelers rond lopen.
Geen enkele voetbal belevenis, passie of strijd.... dit karakterloze amateur elftal is volgens mij rijp voor de eindejaars sloop!
Ook v/d Bergh heeft het als de zoveelste Haagse stervoetballer het flink laten afweten, dus trek je conclusies Rick en lever je contract in als je niet beter kan. Je bent een zeer grote schande voor heel FC/ADO Den Haag, dit geldt natuurlijk ook voor de dragende spelers die de jonge honden op sleeptouw hadden moeten meenemen.
Verder ontstemd mij het hele business plan van FC/ADO Den Haag het zuigt (om even populistisch te blijven) aan alle kanten!
Ze zoeken het verder maar ook uit, ik trek hierbij mijn handen van dit zooitje ongeregeld af en ga waarschijnlijk Haaglandia sponsoren waar nog wel duurzaam beleid wordt gevoerd en toekomstvisie hoog in het vaandel staat.
Meer dan 30 jaar voetbal ellende van de derde stad van Nederland met zo'n op amateur basis mismanagemende club spreekt boekdelen!
Hierbij wens ik de Dhr. van der Kallen veel succes en wijsheid toe in het nieuwe jaar.... maar ik vrees het ergste!!!
Ook alle diehard supporters en sympathisanten die de afgelopen tijd hondstrouw FC/ADO Den Haag werkelijk op een fantastische manier hebben ondersteund wens ik hierbij beteren tijden toe tevens:

Prettige Kerstdagen en een goede jaarwisseling toewenst!


Dat 2010 toch nog hopelijk een zeer sportief Haags jaar mag worden....

0
Zondag 20 december 2009 om 07:30 uur

Mr. FC DEN HAAG

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Alweer een schandalige en waardeloze wanvertoning!

De gifbeker is helaas nog steeds niet leeg en opzeker dat dit volgend jaar degradatie voetbal wordt.

Dit gaat mijn begrip helaas ver te boven aangezien ik Atteveld wel zag zitten als een trainer met een harde spartaanse edoch rechtvaardige aanpak.

Maar dit slaat werkelijk alles en dan gaan de heren voetballers ook nog doodleuk in het nieuwe jaar op trainings sessie in Tunesie.

Laat ze lekker een weekje met mij training in Siberie en wie het niet bevalt mag meteen zijn contract inleveren, wat een stelletjes lamlullen hebben we toch bij FC/ADO Den Haag als spelers rond lopen.

Geen enkele voetbal belevenis, passie of strijd.... dit karakterloze amateur elftal is volgens mij rijp voor de eindejaars sloop!

Ook v/d Bergh heeft het als de zoveelste Haagse stervoetballer het flink laten afweten, dus trek je conclusies Rick en lever je contract in als je niet beter kan. Je bent een zeer grote schande voor heel FC/ADO Den Haag, dit geldt natuurlijk ook voor de dragende spelers die de jonge honden op sleeptouw hadden moeten meenemen.

Verder ontstemd mij het hele business plan van FC/ADO Den Haag het zuigt (om even populistisch te blijven) aan alle kanten!

Ze zoeken het verder maar ook uit, ik trek hierbij mijn handen van dit zooitje ongeregeld af en ga waarschijnlijk Haaglandia sponsoren waar nog wel duurzaam beleid wordt gevoerd en toekomstvisie hoog in het vaandel staat.

Meer dan 30 jaar voetbal ellende van de derde stad van Nederland met zo'n op amateur basis geleide club spreekt boekdelen!

Hierbij wens ik de Dhr. van der Kallen veel succes en wijsheid toe in het nieuwe jaar.... maar ik vrees het ergste!!!

Ook alle diehard supporters en sympathisanten die de afgelopen tijd hondstrouw FC/ADO Den Haag op een fantastische manier hebben ondersteunt wens ik hierbij beteren tijden toe tevens:


Prettige Kerstdagen en een goede jaarwisseling toewenst!

 

Dat 2010 toch nog hopelijk een zeer sportief Haags jaar mag worden....

 

Alweer een schandalige en waardeloze wanvertoning!
De gifbeker is helaas nog steeds niet leeg en opzeker dat dit volgend jaar degradatie voetbal wordt.
Dit gaat mijn begrip helaas ver te boven aangezien ik Atteveld wel zag zitten als een trainer met een harde spartaanse edoch rechtvaardige aanpak.
Maar dit slaat werkelijk alles en dan gaan de heren voetballers ook nog doodleuk in het nieuwe jaar op trainings sessie in Tunesie.
Laat ze lekker een weekje met mij trainen in Siberie en wie het niet bevalt mag meteen zijn contract inleveren, wat een stelletjes lamlullen hebben we toch bij FC/ADO Den Haag als prof spelers rond lopen.
Geen enkele voetbal belevenis, passie of strijd.... dit karakterloze amateur elftal is volgens mij rijp voor de eindejaars sloop!
Ook v/d Bergh heeft het als de zoveelste Haagse stervoetballer het flink laten afweten, dus trek je conclusies Rick en lever je contract in als je niet beter kan. Je bent een zeer grote schande voor heel FC/ADO Den Haag, dit geldt natuurlijk ook voor de dragende spelers die de jonge honden op sleeptouw hadden moeten meenemen.

Verder ontstemd mij het hele business plan van FC/ADO Den Haag het zuigt (om even populistisch te blijven) aan alle kanten!

Ze zoeken het verder maar ook uit, ik trek hierbij mijn handen van dit zooitje ongeregeld af en ga waarschijnlijk Haaglandia sponsoren waar nog wel duurzaam beleid wordt gevoerd en toekomstvisie hoog in het vaandel staat.

Meer dan 30 jaar voetbal ellende van de derde stad van Nederland met zo'n op amateur basis geleide club spreekt boekdelen!

Hierbij wens ik de Dhr. van der Kallen veel succes en wijsheid toe in het nieuwe jaar.... maar ik vrees het ergste!!!

Ook alle diehard supporters en sympathisanten die de afgelopen tijd hondstrouw FC/ADO Den Haag op een fantastische manier hebben ondersteunt wens ik hierbij beteren tijden toe tevens:


Prettige Kerstdagen en een goede jaarwisseling toewenst!



Dat 2010 toch nog hopelijk een zeer sportief Haags jaar mag worden....

0
Zondag 20 december 2009 om 01:29 uur

Mr. FC DEN HAAG

Alweer een schandalige en waardeloze wanvertoning!

De gifbeker is helaas nog steeds niet leeg en opzeker dat dit volgend jaar degradatie voetbal wordt.

Dit gaat mijn begrip helaas ver te boven aangezien ik Atteveld wel zag zitten als een trainer met een harde spartaanse edoch rechtvaardige aanpak.

Maar dit slaat werkelijk alles en dan gaan de heren voetballers ook nog doodleuk in het nieuwe jaar op trainings sessie in Tunesie.

Laat ze lekker een weekje met mij training in Siberie en wie het niet bevalt mag meteen zijn contract inleveren, wat een stelletjes lamlullen hebben we toch bij FC/ADO Den Haag als spelers rond lopen.

Geen enkele voetbal belevenis, passie of strijd.... dit karakterloze amateur elftal is volgens mij rijp voor de eindejaars sloop!

Ook v/d Bergh heeft het als de zoveelste Haagse stervoetballer het flink laten afweten, dus trek je conclusies Rick en lever je contract in als je niet beter kan. Je bent een zeer grote schande voor heel FC/ADO Den Haag, dit geldt natuurlijk ook voor de dragende spelers die de jonge honden op sleeptouw hadden moeten meenemen.

Verder ontstemd mij het hele business plan van FC/ADO Den Haag het zuigt (om even populistisch te blijven) aan alle kanten!

Ze zoeken het verder maar ook uit, ik trek hierbij mijn handen van dit zooitje ongeregeld af en ga waarschijnlijk Haaglandia sponsoren waar nog wel duurzaam beleid wordt gevoerd en toekomstvisie hoog in het vaandel staat.

Meer dan 30 jaar voetbal ellende van de derde stad van Nederland met zo'n op amateur basis geleide club spreekt boekdelen!

Hierbij wens ik de Dhr. van der Kallen veel succes en wijsheid toe in het nieuwe jaar.... maar ik vrees het ergste!!!

Ook alle diehard supporters en sympathisanten die de afgelopen tijd hondstrouw FC/ADO Den Haag op een fantastische manier hebben ondersteunt wens ik hierbij beteren tijden toe tevens:


Prettige Kerstdagen en een goede jaarwisseling toewenst!

 

Dat 2010 toch nog hopelijk een zeer sportief Haags jaar mag worden....

 

0
Zondag 20 december 2009 om 01:23 uur

Nu online

Kees, DHFC070, fcdh-denhaag, Edwin Post en 123 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26