Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Solar

<FCDH> schreef:

het gaat gewoon weer de verkeerde kant op met de club alle mooie verhalen van in het begin is niks meer van over kortom vechten tegen degradatie en in het ergste geval faiilliet

.. en weet je... wij DH supporters zijn al 30 jaar gewend om met dikke teleurstellingen om te gaan alleen leek het tij eindelijk te keren met de komst van VDK. Gifbekers? Ik vertelde hem dat we op jaarbasis een wijnkelder leegdrinken. De ene nog giftiger dan de ander. Maar met zijn komst en de verhalen leek dat tot het verleden te behoren. Zeker nu is de teleurstelling dan ook  groter dan OOIT daarvoor!!

 

Toen VDK net was aangesteld vertelde ik hem wat voor pure ellende we de jaren hiervoor hebben meegemaakt. Ik vertelde hem ook dat als hij de club naar een hoger plan kon tillen dat het stadion voor mijn part zijn naam mocht dragen.

 

De tijd zal het ons leren. We gaan weer een nieuw ellendige hoofdstuk in van ons oh zo mooie ADO. ... ADO ik hou van je.. gvd  

0
Maandag 14 december 2009 om 16:49 uur

Fransje

Wat een onwetendheid zeg op deze shoutbox

 

Vier nieuwe spelers halen terwijl er geen geld is maar een tekort van 3 miljoen. SCC houders die meer zouden opleveren dan Televisiegelden en zeggen over Verhoek dat hij één van de slechtere was afgelopen wedstrijd.

 

Supporters doe waar je goed in hoort te zijn, support je spelers.

0
Maandag 14 december 2009 om 15:13 uur

Aad

<FCDH> schreef:

het niveau is minder geworden in NL er moet echt wat veranderen anders worden we het lachertje van europa gisteren zeiden v marwijk en adriaanse het al er moet wat veranderen met het nederlandse voetbal de clubs liggen op hun reet neem nou feyenoord 17 miljoen verlies in 1 jaar hoe krijgen ze het voor elkaar???

Misschien dat het voor andere landen niet geldt maar bij ons speelt zeker een rol dat er teveel voetbal op tv is die ook nog eens veel goedkoper is dan een plekje in het stadion. De clubs krijgen wel geld uit deze pot maar dat is niet in verhouding met wat ze zouden krijgen als ze een x-aantal seizoenkaarten meer zouden verkopen.

Nederlanders zijn een "lui" volk: ADO, Feijenoord of zelfs 020 "supporters" blijven weg uit het stadion omdat ze heel wat goedkoper met een biertje in de hand en zonder reistijd en -kosten de wedstrijd van hun club kunnen zien.

 

Daarnaast is er ook de concurentie van andere sporten zoals schaatsen, wielrennen, tennis en formule 1-races die op onze standaard tv-kanalen is te zien. En, laten we dat niet vergeten, de macht van moeder de vrouw of vriendin die een zaterdag- of zondagbezoekje van manlief aan het stadion niet kunnen waarderen (samen met de kinderen gezellig naar oma of de Ikea).

 

Een ander argument is dat, zoals ik eens van iemand hoorde, "je je doodschrikt" als je naar het voetbal gaat. Hij vond het bijna oorlog. Nee niet de supporters maar de zichtbaar aanwezige politie, het fouilleren bij de ingang. "Eens maar nooit meer, ik blijf ADO wel bekijken op de tv."


En ik vind het moeilijk om hem ongelijk te geven.

0
Maandag 14 december 2009 om 13:41 uur

rien1

Kees schreef:

Ik heb gelukkig ook vrij aangezien ik maar drie dagen in de week werk. Had vandaag liever gaan werken. Gelukkig heb ik geen abo op De Telegraaf. Wel op het AD en daar valt de term 'gitzwart'het nog wel mee.

 

Wat schrijft De Telegraaf dan?

Oei, die heb ik vanmorgen-vroeg ingekeken, maar heb ik niet hier liggen. Het verhaal ging erover dat blijkbaar de supporters (die nog net geen hooligans werden genoemd), nu al uitmaken wie er speelt (vd bergh) en ook nog waar en wanneer. En dat Atteveld en Wetzel hun geloofwaardigheid daardoor voor 100% kwijt zijn, door door de knieen te gaan voor deze supporters en eveneens voor een paar commisarissen. Over de wedstrijd weet ik niet meer precies maar dat was ook al niet al te vriendelijk.

Weet nog wel de kop: "Heracles duwt ADO verder het moeras in".   

0
Maandag 14 december 2009 om 12:06 uur

rien1

<FCDH> schreef:

als we degraderen kan het wel is over en uit zijn?supporters blijven weg sponsors trekken zich terug te duur stadion geen eredivisielive inkomsten meer vd kan zich terug trekken ik moet er niet aan denken:(

Ik ook niet, maar ik denk dat het veel verstandiger is om met de gemeente om de tafel te gaan zitten en open kaart spelen. Bij degradatie gaat alles bij elkaar veel en veel meer kosten. Dan maar beter de 3 miljoen open laten staan, en dan versterkingen halen zodat je volgend jaar weer eredivisie speelt. Gisteren ondanks de vrije val naar plek 16 toch weer 11.000 man op de tribune. Maar als het zo blijft en er komt niets bij, dan staat ADO straks schuldenvrij in de Jupiler leauqe. En zie daar dan maar weer uit te komen. Dat gaat vrachtwagens-vol bankbiljetten kosten. Dus daarom gewoon versterken en zo investeren dat ADO richting middenmoot gaat. Dan komen die 14.000 supporters ook heus wel. Ik denk dat dit nu toch echt de beste oplossing is.  

0
Maandag 14 december 2009 om 12:00 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

 Ik zal ook niet de enige zijn, maar ik zie het somber in. Kallen moet nog 3 miljoen ophoesten voor een bepaalde tijd, las ik hier ergens.

Nu weet ik niet waarover dat precies gaat, maar feit is dat de gemeente dat geld blijkbaar nog tegoed heeft. Toch lijkt het mij voor alle partijen beter dat ADO investeert voor minimaal 2 of liever 3 goeie versterkingen, dan dat de boel zo mooi op "de nul"

 uitkomt. Er is namelijk een niet geringe kans dat we straks na 34 wedstrijden "de lul" zijn . We weten ook hoe het is om als 16e of 17e tegen clubs als Graafschap, Cambuur of Go head te spelen in een eventuele na-competitie. De kans op degradatie is (als er niets gebeurt) dus levensgroot, en dat gaat wel een tikkeltje meer munten kosten dan dat je investeert voor een beter elftal. Zo laten aanmodderen kan wel eens het prille begin van het einde zijn voor onze club. Eredivisie-voetbal is voor ADO van levensbelang. Zo is het met supporters precies hetzelfde. De omgekeerde wereld wordt door Kallen geschetst als hij zegt dat we met meer supporters naar het stadion moeten komen. Want dat zal betekenen dat er spelers gehaald kunnen worden. Maar het omgekeerde is natuurlijk waar. Eerst de resultaten en dan meer supporters! 

als we degraderen kan het wel is over en uit zijn?supporters blijven weg sponsors trekken zich terug te duur stadion geen eredivisielive inkomsten meer vd kan zich terug trekken ik moet er niet aan denken:(

0
Maandag 14 december 2009 om 11:13 uur

rien1

Kees schreef:

The day after has begin.................. of was het toch een nachtmerrie?

 

Opvallend: geen shouters ingelogd en vanaf 00.00 uur enkel een shout van een buikpijnpatiënt!

 

 

 

Troost je Kees,;) ook ik zit de day after met de pijn van gisteren.

Vandaag een dagje vrij, dus de krantjes maar even doorgebladerd.

Ik raad je aan om het niet te doen, en zeker de Teleneus niet.

 

AD vandaag:  "Inmiddels kleurt de toekomst van de volksclub gitzwart"

 

Teleneus: Atteveld en Wetzel hebben totaal hun geloofwaardigheid verloren door voor de supporters en een paar (ik noem het maar even) hoofdpieten door het stof te gaan in het geval vd Bergh.

 

De rest zal ik je maar besparen

0
Maandag 14 december 2009 om 10:08 uur

Advertentie

rien1

@Ooievaar.  Heb net de wedstrijd eens goed bekeken. Ik kon het niet live zien, omdat ik door mijn storingsdienst het "ongeluk" trof dat ik ineens om 14.00u op Den Haag-Centraal moest verschijnen. Het enige wat ik had was een klein radiootje waar ik af en toe even op kon luisteren.

Maar ook via de kijkbuis heb ik mijn ogen uitgekeken, en mogen we inderdaad nog heel blij zijn dat er 11.000 man afkwamen op deze rotzooi. Want eerlijk gezegd is het op een uitzondering na thuis bar en boos. Bij elke thuiswedstrijd gaan we weer met een keiharde kater naar huis. Met bij iedere thuiswedstrijd als extra zout in de open wonden in het voorbij gaan naar huis iedere keer een uit zijn dak gaand en hossend uitvak. Nu weet je dat je als ADO-supporter eenmaal vaker wedstrijden verliest als bij de top 3. Maar nu nog effe en ik kan de volgende thuiswedstrijd precies uittekenen hoe alles gaat. En dan inderdaad nog 11.000 man op de tribunes. Maar ik vrees dat dit op deze manier steeds minder vaak het geval zal zijn, want men zal het (na ook bv de wanvertoning tegen oa PSV) nu snel zat zijn. En dan nog te horen krijgen van die hotemetoten dat je je buren en familie moet meenemen als we willen dat ADO naar het linkerrijtje moet. Kun  je nagaan hoe ze over ons als supporters denken.

En dat terwijl het licht en consorten zich te groot voelen om een uitnodiging van Van Zweden aan te nemen om bij zijn club eens in de keuken te komen kijken. Daar doen ze nl veel met weinig, om het even kort door de bocht te zeggen.    

0
Zondag 13 december 2009 om 23:21 uur

Ooievaar

rien1 schreef:

 Ik zal ook niet de enige zijn, maar ik zie het somber in. Kallen moet nog 3 miljoen ophoesten voor een bepaalde tijd, las ik hier ergens.

Nu weet ik niet waarover dat precies gaat, maar feit is dat de gemeente dat geld blijkbaar nog tegoed heeft. Toch lijkt het mij voor alle partijen beter dat ADO investeert voor minimaal 2 of liever 3 goeie versterkingen, dan dat de boel zo mooi op "de nul"

 uitkomt. Er is namelijk een niet geringe kans dat we straks na 34 wedstrijden "de lul" zijn . We weten ook hoe het is om als 16e of 17e tegen clubs als Graafschap, Cambuur of Go head te spelen in een eventuele na-competitie. De kans op degradatie is (als er niets gebeurt) dus levensgroot, en dat gaat wel een tikkeltje meer munten kosten dan dat je investeert voor een beter elftal. Zo laten aanmodderen kan wel eens het prille begin van het einde zijn voor onze club. Eredivisie-voetbal is voor ADO van levensbelang. Zo is het met supporters precies hetzelfde. De omgekeerde wereld wordt door Kallen geschetst als hij zegt dat we met meer supporters naar het stadion moeten komen. Want dat zal betekenen dat er spelers gehaald kunnen worden. Maar het omgekeerde is natuurlijk waar. Eerst de resultaten en dan meer supporters! 

Zo is het Rien. Maar v.d. Kallen, 'het licht' en de RvC denken dat we allemaal aan aderverkalking lijden, anders kan ik z'on schandalig domme opmerking niet plaatsen. Volgend seizoen worden er hooguit duizend scc's verkocht, en dat vinden ze dan nog gek ook.

 

Met jongens in de voorhoede als Verhoek, blind paard met een dramatische voorzet die werkelijk geen enkele keer z'n man voorbij komt, Milic die heeft een jongen als Kolk om zich heen nodig en Vicento die veel en veel te licht is kan je tot paasmorgen spelen maar scoren zal je niet doen.

 

Het middenveld doet z'n best maar Buijs moet het z'on beetje in z'n eentje doen. Immers is al tijden van goede wil maar niet meer dan dat, begon veelbelovend, Ricky laat zien dat hij een miskleun is die voor veel rumoer maar 0,0 rendement zorgt.

 

De achterhoede geeft erg makkelijk doelkansen dus doelpunten weg. Het is elke keer weer de vraag wie er lucht staat te dekken, staat te slapen, de buitenspelval opheft of een domme overtrediung begaat.

 

Deze keeper valt niet al te veel te verwijten, maar pakt geen punten voor je, maar dat doen de ander keepers ook niet, dus is het lood om oud ijzer, wie er tussen de palen staat.

 

Ik zou me berusten in m'n lot als we in een kleine plaats zouden wonen zoals Waalwijk of Almelo(...)

 

Maar we zitten in Den Haag, met een nieuw stadion vanmiddag weer ruim 11.000 man die op deze kansloze rotzooi afkwamen, en we hebben de negende begroting. Doe je toch wat ernstig verkeerd. Laat die meneer v.d. Kallen maar eens z'n excuses aanbieden aan de supporters i.p.v. die zwetsverhalen op te hangen. Mark v.d. Kallen. Ik moet niet blij zijn met jou beste man, maar jij met mij- lees de trouwe supporters die jaar in jaar uit belazerd worden-

 

 

 

 

0
Zondag 13 december 2009 om 21:22 uur

Aad

rien1 schreef:

 Ik zal ook niet de enige zijn, maar ik zie het somber in. Kallen moet nog 3 miljoen ophoesten voor een bepaalde tijd, las ik hier ergens.

Nu weet ik niet waarover dat precies gaat, maar feit is dat de gemeente dat geld blijkbaar nog tegoed heeft. Toch lijkt het mij voor alle partijen beter dat ADO investeert voor minimaal 2 of liever 3 goeie versterkingen, dan dat de boel zo mooi op "de nul"

 uitkomt. Er is namelijk een niet geringe kans dat we straks na 34 wedstrijden "de lul" zijn . We weten ook hoe het is om als 16e of 17e tegen clubs als Graafschap, Cambuur of Go head te spelen in een eventuele na-competitie. De kans op degradatie is (als er niets gebeurt) dus levensgroot, en dat gaat wel een tikkeltje meer munten kosten dan dat je investeert voor een beter elftal. Zo laten aanmodderen kan wel eens het prille begin van het einde zijn voor onze club. Eredivisie-voetbal is voor ADO van levensbelang. Zo is het met supporters precies hetzelfde. De omgekeerde wereld wordt door Kallen geschetst als hij zegt dat we met meer supporters naar het stadion moeten komen. Want dat zal betekenen dat er spelers gehaald kunnen worden. Maar het omgekeerde is natuurlijk waar. Eerst de resultaten en dan meer supporters! 

De 3 miljoen van VDK zal wel gewoon naar de gemeente Den Haag gaan als aflossing van een schuld. Anders zou de gemeenteraad er niet zo over zeiken.

 

Het wordt tijd dat van der Kallen eens om tafel gaat met de supporters, de ouden de jongen de fanatieken en de niet zo fantieken. Maar alsjeblieft niet met een figuur erbij als het want die praat alles recht wat krom is.

Van der Kallen moet weten wat er leeft onder de supporters. Gelukkig ik niet maar er zijn er die vanavond geen hap vreten omdat ze hun club naar de gallemiese zien gaan. En dat door een voorbijganger als Atteveld en een nono als het .

We zijn genaaid en zoet gehouden met mooie verhalen. Ik heb lang gepoogd positief te blijven maar het gaat op alle vlakken de verkeerde kant op en als van der Kallen in de huidige situatie denkt dat er meer vaste toeschouwers komen is hij als de duivel die hoopt dat hij de hemel binnenkomt.

 

VAN DER KALLEN ALSJEBLIEFT WORDT WAKKER VOORDAT MIJN CLUB NAAR DE KLOTEN IS.

0
Zondag 13 december 2009 om 21:15 uur

Nu online

Aad, 015, Sapperderflap, ADO73, Ranthehague, WestlandSupport, wiegah070, BLEISWIJK-1, rh_vakm, James, adorob en 136 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25