Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Bert

Haguecityfirm schreef:

Als iedereen op zijn stoel gaat zitten,zit het vol !!

Dat geloof ik niet op die hoekvakken is nog plek zat.

 

Waarom staan wij niet achter onze ploeg. Een ploeg die zo speelde als vanmiddag verdient echte krijgers als supporters. De enige krijgers zaten vandaag in het uitvak. 

0
Zondag 29 november 2009 om 21:29 uur

g

<FCDH> schreef:

dus jij merk niet het verschil met toen en nu?

Ik merk het verschil wel -maar ik zeg dat we daar als supporters zef verantwoordelijk voor zijn. Wij zijn in het stadion, wij zijn dus de mensen die de sfeer moeten maken. Al zitten er maar 5 man in het stadion, dan wil dat nog niet zeggen dat je jezelf niet moet laten horen. En het bakkie galmt beter dan het Zuiderpark -dus alleen al wat dat betreft is het een beter stadion.

0
Zondag 29 november 2009 om 20:57 uur

Kees

Ik ben dolgelukkig met het Forepark.

 

Schone en voldoende toiletten

Veel nieuwe aanwas van supporters

Extra opbrengsten van verhuur van sky-boxen en ga zo maar door.

 

En maar tien fietsminuten en dat is eigen belang!!!

0
Zondag 29 november 2009 om 20:40 uur

Vincent

<FCDH> schreef:

ik kwam vandaag 2 stewards tegen uit delft die waren nog nooit in het zuiderpark geweest??????:/dat bedoel ik nou alles is anders ik heb niks tegen die mensen maar nog nooit in het zuiderpark geweest naar je club??

Wat wil je nou zeggen eigenlijk?

 

Dit is het 3e seizoen in het aadmansveld stadion(?)

Dus alle nieuwe supporters mogen geen steward worden?

Of mag je geen steward worden als je uit delft kom?

 

 

alles is anders? wat dan?

 

0
Zondag 29 november 2009 om 20:37 uur

Bert

<FCDH> schreef:

de sfeer van het zuiderpark komt nooit meer terug dat merk je gewoon aan alles

Op west hing ook geen sfeer meer. We trekken veel meer supporters dan in het Zuiderpark.  Schei uit met dat romantiseren van dat Zuiderpark. 13.800 man hadden er nog geens in gekunt in het Zuiderpark.

0
Zondag 29 november 2009 om 20:06 uur

Advertentie

Bert

g schreef:

Vast. Kennelijk weet de 'harde kern' niets te verzinnen als er niet om vdB geroepen kan worden, of de scheidsrechter niet voor kk-lijer kan worden uitgemaakt.

 

Het is jammer, zoals elke nederlaag jammer is. We hebben heel behoorlijk mee gedaan, hadden een punt verdiend -en het wordt een steeds groter raadsel waarom Carraciolo is verhuurd. Die had die kans van Vicento er nog gewoon in gepist...

Vanuit vak F beginnen ze steeds meer mee te doen.

Zat vandaag met Swansea supporters geloof ik.

 

Maar bij G zit er een groot deel wat niet meedoet. Vlogende keer zit ik gewoon op G met die kleine. Veel teveel stille willies in het stadion.

0
Zondag 29 november 2009 om 20:01 uur

super fc denhaag

super fc denhaag schreef:

mindere teams?? wie bedoel je dan eigenlijk. sparta ofzo?? zelfs daar weten we thuis niet van te winnen. nee vond de eerste helft vandaag zeer slecht. weinig tot geen kansen. en een veel ste laag tempo. en dan kom je achter en loop je weer tegen jezelf te voetballen. vond de nederlaag gewoon triest tegen een slecht feyenooit.

en om over de supporters maar te zwijgen. heb geloof ik heel de wedstrijd alleen feyenooit gehoord. in het laatste kwartier kwamen we een beetje tot leven. maar was het kwaad al geschied. of was iedereen aangeslagen door de speech van ranko???

0
Zondag 29 november 2009 om 19:47 uur

Aad

Haagse Roel schreef:

Vroeger hadden ze in het Zuiderpark een mooi plekkie voor types zoals jij : de sigarentribune noemde ze dat !!! Je bent ff van huis en je kijkt je wedstrijdje , welk niveau maakt uit, als het maar beweegt.

 

Den Haag , 3e stad van het land , 9e begroting van de eredivisie. Mooie woorden van Vd. Kallen en zijn maatje Wetzel voor het seizoen , nog maar eens herhalen :  Er komen twee echte versterkingen, het wordt dringen voor een kaartje , 2e ring komt eraan. Daarna allemaal kutsmoezen en Atteveld opzadelen met een niet realistisch verwachtingspatroon.

 

Dat is de realiteit Aad, aan de inzet ligt het niet, kwaliteit daar ontbreekt het aan, kom niet met het excuus van Ranko & Knopper, dat wisten Wetzel & v.d, Kallen al ruim voor het begin v/h seizoen.

 

Ooievaar legt de vinger op de zere plek, wordt door kritiekloze mensen niet gepikt , vind ik jammer, echter ieder z'n mening zolanf die maar met respect gegeven wordt.

Roel ik rook niet, laat staan sigaren. Ik kom ook niet kijken om maar wat te zien bewegen. Maar ik ben wel realist.

 

3e stad zeg je, maar wat voor een stad? Geen enkele voetbal-feeling. Was dat wel zo dan had het vandaag dringen geweest voor een kaartje. Minimaal een kwart van de supporters die er vandaag waren komen niet uit Den Haag maar uit de regio en ik zou de inwoners van die 3e stad die bij 020, Feijenoord en zelfs Sparta zitten niet graag de kost geven.

 

9e begroting? Het woord zegt het al. Je neemt aan X binnen te krijgen zodat je hetzelfde bedrag (of liever minder) kunt besteden. Maar besteden aan wat? Buiten de huur van het stadion, de salarissen van de (te grote ??) overhead en de dagelijkse kosten zoals gas, licht en water hebben we te maken met te betalen rente vanwege de leningen die er nog uitstaan en de kosten van de inzet van politie etc. die aanmerkelijk hoger liggen dan bij andere clubs. Dat dank zij ons supportersverleden.

Dan blijft er echt niet al teveel over voor salarissen van de mensen die het moeten kunnen brengen: De spelers.

 

Ik ook voel me in de maling genomen door de beloften die zijn gedaan. Die kun je nog niet eens van der Kallen aanrekenen maar Wetzel en Jelgersma (heet hij geloof ik).

 

We hebben inderdaad niet een teveel aan kwaliteit maar daar kan op dit moment niemand iets aan veranderen. En verwacht niet teveel van de spelers die terug gaan komen van blessures. Die zijn niet zonder meer direct in vorm of de volledige tijd inzetbaar.

 

Ja, het wordt weer een moeilijk seizoen maar dat is nog niet een reden om als Ooievaar revolutie te moeten prediken.

Beter is het om komende spelers als Lorenzo Pique en Vicento het voordeel van de twijfel te geven en ze te ondersteunen.

Zeker van Pique verwacht ik veel goeds. Hij speelt iedere wedstrijd weer beter en vandaag vond ik hem een van de beteren.

0
Zondag 29 november 2009 om 17:36 uur

Leiden

We hebben vandaag nipt verloren van de nummer 4 van Nederland. Een team waarin Makaay en Landzaat samen meer verdienen dan de hele ADO-selectie bij elkaar. Als je het spel ziet, was er vandaag strijd/passie. Daar red je het mee tegen de top van Nederland als je geluk hebt (en dat was er vandaag niet). Als je zo speelt tegen de teams uit het 'rechterrijtje' sta je zo weer boven de nacompetitieplekken. Vorige week zag je een team spelen, deze week ook. Knokken en bij vlagen verzorgd voetbal. Bijna de gehele wedstrijd tegen Feyenoord domineert ADO. Jammer dat je het dan niet af kunt maken. (Maar dat is de schuld van Wetzel, Atteveld. vdKallen!?).

 

Van ruzie binnen het team was niets te zien: spelers knokken hard voor elkaar. Als Atteveld zo'n kut-trainer zou zijn als wordt gesuggereerd, dan zouden spelers nooit zo aan de start verschijnen. Dan krijg je een team zoals we mochten zien in het laatste seizoen in het Zuiderpark onder Adelaar (sorry, dat ik z'n naam überhaupt noem). 

 

Sta achter je club. Vanuit van K hoorde ik vandaag vnl. ADO-supporters en soms iets uit het Feyenoord-vak. Het is maar hoe zwart je de dingen wilt zien/horen. 

 

Dit Den Haag is veel te sterk om te degraderen.

 

0
Zondag 29 november 2009 om 16:20 uur

Ooievaar

Gustav schreef:

Oh nou is het Wetzel niet meer maar V.D. Kallen??? kom op zeg....

Wetzel is een ijdeltuit en een nullitieit van de buitencategorie, maar die is daar wel willens en wetens neergezet door v.d. Kallen. Wel zo gemakkelijk om daar een jaknikker neer te zetten, die zal de grote baas niet tegenspreken. Evenals al die papagaaien die in de RvC zitten. Grote belofen doen, maar de realiteit is dat we weer op degradatie afstevenen.

 

De belangen van v.d. Kallen liggen bij z'n eigen portomonnee, jammer dat dat via gemeentewege over de ruggen van de supporters gaat. V..d. Kallen is louter en alleen geinteresserd in de B.V. v.d. Kallen, de man is kogelhard en interesseert zich geen éne hol voor ADO.

 

De club wordt in alle geleidingen zeer slecht geleid, maar werkelijk ook in alle geleidiingen. Wetzel en z'n vriendjes zijn volslagen incompetent, maar nogmaals die v.d. Kallen zou dit soort klanten echt niet op sleutelposities in z'n eigen bedrijf zetten, want dan was het snel gedaam met hem.

 

De schuldige is natuurlijk snel gevonden dadelijk, en die luistert naar de naam Atteveld. Vijftien gespeeld en drie gewonnen, dat is nog eens groeien met v.d. Kallen. Tweede ring, vechten om een kaartje, nog ff en ik heb het verwachtingspatroon gecreërd.

 

Ik zeg wat ik vind, daar maak je geen vrienden mee, maar dat interesseert me ook geen hol. Dus ook met v.d. Kallen schieten we geen éne klote op. Stappen achteruit maken is inderdaad ook stappen maken(...)

 

0
Zondag 29 november 2009 om 15:53 uur

Nu online

carbayon, Erik070, LeoH, vakkiel, Fido en 144 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25