Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

anti td

Johannes schreef:

Allemachtig, het klagen en zwartmaken kent geen einde!

Zet er nou 's één keer je eigen naam onder. Dat is echt jouw laatste kans om nog een beetje serieus genomen te worden. Een anonieme hetze voeren... Weinig respect voor op te brengen!

Reageer nou s.

Wie is er letterlijk verantwoordelijk voor de situatie waarin ADO Den Haag zich bevindt? Het is dezelfde die zegt dat als je een fout maakt je de verantwoordelijkheid moet nemen als een vent. Heb jij diegene dat vaak zien doen?

 

Nog n paar vragen;

Waarom denk je dat AW net nu de contractbesprekingen met Soltani en Verhoek op straat gooit.?Geen al te populaire spelers bij Den Haag.

Waarom denk je dat AW net nu naar buiten brengt dat ADO DH met hem verder wil? Anderhalf jaar voordat zijn contract afloopt terwijl er een optie ligt voor nog twee jaar.

 

Met AW gaan we naar de klote is mijn mening en van steeds meer (de meeste?) supporters.

Van veel mensen hier niet.

Ik ga niet af zitten wachten tot het daadwerkelijk zo ver is. Als ie wel capabel is moet ie dat maar s gaan bewijzen. Tot nu toe laat ie alleen het tegendeel zien.

Op sportief gebied er op alle fronten troosteloos voor en is ADO DH alleen door zijn toedoen weer negatief in het nieuws.

 

En met klagen dat ik op moet houden met klagen maak je ook geen sterk statement.

Je neemt me serieus genoeg om op me te reageren.

Neem je me niet serieus, doe je toch net of ik er niet ben? Net als met het probleem Wetzel.

 

Verder ben ik hier net zo anoniem als jij. Maar ik wil je best een hint geven.

 

Kojak1 mag me me wel.

:)

 

0
Vrijdag 20 november 2009 om 10:33 uur

Vlakko

Iedereen loopt hier als makke lammetjes achter de media aan die iets neerkalken waar we ineens in geloven.

 

Of het nu over v/d Bergh, Wetzel of Soltani gaat..

 

Wij, juist wij, moeten toch weten dat de media een dikke duim heeft in heel veel gevallen een heel gekleurd beeld brengen.

 

En nu in bovenstaande gevallen geloven we ineens alles.

Denken mensen hier nou echt dat Soltani de illusie heeft in het Franse eltal te spelen maar sterker nog dat ie het uit in de media?

 

Hetzelfde geldt voor het verhaal v.d Bergh dat ie weg moet/mag.

Laten we de media zeker niet geloven, V/d Bergh heeft nu al meerdere keren aangegeven niet 1,2,3 weg te gaan bij Den Haag hij heeft al veel opgegeven om hier terecht te kunnen en loopt niet zomaar weg.

 

Realiteit nu is: Rijen sluiten blik op WII en de media buiten sluiten. Enige wat telt zijn die 3 punten zondag en volgende week.

We hebben niets aan onrust door supporters omdat mensen binnen de club het hoofd er niet bij houden, laten wij dat wel doen.

0
Vrijdag 20 november 2009 om 10:19 uur

Vincent

Jensen schreef:

We kunnen het tientje terug krijgen.

Ik heb destijds via de aktie aangegeven dat de club het tientje mag houden.

 

Is dat toen niet zo afgehandeld?

Wie weet het antwoord.

> 17/11 - Retourneren (S)CC tegoed
ADO Den Haag biedt supporters die in het seizoen 2007/08 een (Seizoen) Club Card hebben aangeschaft, met tien euro tegoed erop, de mogelijkheid dit bedrag terug te ontvangen. De betreffende groep supporters kan vanaf woensdag 25 november 2009 tot en met woensdag 30 december 2009 gebruik maken van de mogelijkheid om het tegoed terug te ontvangen.
 

In een ander bericht las ik dat mensen die de 10 euro gedoneerd hadden de 10euro ook terug kunnen halen in de fanshop omdat ado hierop terug is gekomen.

 

het is mij nu ook niet helemaal meer duidelijk.

misschien alleen de mensen die de 10 euro niet gedoneerd hebben? ga tegen feyenoord wel even vragen hoe het zit.

0
Donderdag 19 november 2009 om 20:45 uur

anti td

Jensen schreef:

Wat een gelul lees ik weer over André.

Het gebeurt zo vaak dat als een speler treuzelt, de aanbieding wordt ingetrokken. Dat lees je dan ook.

Als André het doet, is hij weer eens slecht bezig.

 

Kleinzielig allemaal

Dan moet Andre ook niet zeggen dat hij lekken keihard gaat wegsnijden.

Andre kan alles over iedereen zeggen in de media en het liefst zo vaak mogelijk.

Als iemand anders het doet begint ie desnoods over zijn oma. Net als jullie meet Andre met 2 maten.

 

Andre is niet eerlijk en disrespectvol naar heel veel mensen. En dat zou niet eens erg zijn als ie wel capabel was. Maar kijk naar de sportieve ellende waarin de club zich nu bevindt.

 

 

Wie is daar in letterlijke zin verantwoordelijk voor?

 

Ricky vd Bergh? Raymond Atteveld? De supporters?

 

Nee dat is Andre Wetzel.

En ziet iemand ergens een stijgende lijn?

 

Wetzel is de zwakste schakel. Ik zou graag zeggen 'Oprotten ermee voor het te laat is' . Maar dat is het al.

 

Deze man heeft nog nooit wat gepresteerd en heeft met zijn imago van fatsoen heel lang heel veel mensen een rad voor ogen kunnen draaien.

Probleem met een imago is dat het maar een beeld weergeeft van de werkelijkheid maar niet perse de werkelijkheid hoeft te zijn.

 

En Andre Wetzel heeft een heel goed imago. Maar niet meer dan dat.

 

Wetzel is bijna niet meer te handhaven.

Gelukkig zal hij als het moment daar is, en in het belang van zijn jeugdliefde ADO DH zonder aanspraak op een evt. afkoopsom, ontslag nemen als hem dat gevraagd wordt.

 

 

0
Donderdag 19 november 2009 om 00:16 uur

<FCDH>

nog ff wat anders wetzel zeg de hele tijd dat het zijn verdiendste is dat het de laaste 3 jaar zo goed gaat met de supporters en de club  waarom heb ik hem dan nog niet gehoord dat het ook zijn falen is dat er spreekkoren waren?of is dat dan ineens niet zijn verdiendste?dus als het goed gaat is het zijn verdiendste?en als het ff minder gaat is een ander ineens de schuld? hehe

0
Woensdag 18 november 2009 om 12:45 uur

Advertentie

JS

Ieder mens is verschillend en een goede trainer kan met alle spelers overweg en van een groep een hecht team smeden. Atteveld heeft duidelijk niet die kwaliteiten. Vloet is ook geen makkelijke man, maar hij loopt weg met Ricky. Ook andere trainers en spelers geven aan nooit problemen met Ricky te hebben gehad. Dat betekent dus dat Atteveld het probleem veroorzaakt door stiekum spel. Moet je hem horen! Meneer pakte in zijn carriere nog veel meer kaarten dan Ricky, dus het is de pot verwijt de ketel.

Ik ben er 100.000% van overtuigd dat Ricky onze beste speler is en van grote waarde kan zijn voor ADO. Hij moet alleen vertrouwen krijgen en die krijgt hij niet. Het plotselinge vormverlies van bijna de hele groep komt toch niet door Ricky?

 

Ik vind dat wij als supporters in actie moeten komen. Ik betaal een hoop geld voor mijn SCC en ik kom voor spelers als Ricky (ok niet als ie telkens rood pakt) naar het stadion. Die jongen moet gewoon iedere wedstrijd spelen! Opzouten met Atteveld wat mij betreft. Ik sta 100% achter Ricky. Andre Kwezel is ook een misbaksel die stom zit te schreeuwen bij De Snor aan tafel. Het aankoop- en scoutingsbeleid is om te huilen en daar is Kwezel voor verantwoordelijk. OOK voor de aankoop van Ricky.

Ik accepteer het niet als ie weggaat en al zeker niet naar de concurrentie! ACTIE VOOR HET BEHOUDEN VAN RICKY!!!

ATTEVELD OPZOUTEN EN KWEZEL BLIJF UIT DE MEDIA OF GA LEKKER MET ATTEVELD MEE!!

0
Woensdag 18 november 2009 om 10:56 uur

Jacco

Fransje schreef:

Oren trekken is helemaal geen harde aanpak, dat is een zielige aanpak die niet thuis hoort in de werksfeer. En als je denkt dat dit de enige werkbare manier is om deze jongens op het juiste spoor te krijgen ben je een erg beperkte trainer en zal je zeker niet in het door jou genoemde rijtje thuishoren.

En jij bent in mijn ogen een zeer beperkte shouter.

 

Net of Atteveld dag in dag uit elke training 1,5 uur aan oren staat te trekken om spelers in het gareel te krijgen?

 

Het gebeurd een keer (misschien 2 of 3 x), het wordt door een gefrustreerde speler ( die 0,0 heeft toegevoegd aan de club ADO maar wel op handen wordt gedragen door een gedeelte van de supporters) de wereld in geslingerd en nu is Atteveld niets meer dan een amateur trainertje die alleen aan oren kan trekken.

 

Hou toch op man, kwamen die punten tegen AZ dan ook door het oren trekken? Raar dat ik er toen niets over hoorde.

0
Woensdag 18 november 2009 om 09:55 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Fans krijgen joet terug
De supporters die een seizoenskaart of club card voor het seizoen 2007/2008 hebben aangeschaft kunnen tien euro ophalen. Dit bedrag zat namelijk als tegoed op de kaart, maar kon nooit gebruikt worden.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 17 november 2009 om 19:21 uur

<FCDH>

Retourneren (S)CC tegoed
ADO Den Haag biedt supporters die in het seizoen 2007/08 een (Seizoen) Club Card hebben aangeschaft, met tien euro tegoed erop, de mogelijkheid dit bedrag terug te ontvangen. De betreffende groep supporters kan vanaf woensdag 25 november 2009 tot en met woensdag 30 december 2009 gebruik maken van de mogelijkheid om het tegoed terug te ontvangen.
Als u één van deze supporters bent die nog tegoed op uw (Seizoen) Club Card heeft staan, dan kunt u zich binnen de bovengenoemde termijn melden in de ADO Den Haag Fanshop in het stadion. Op vertoon van de (Seizoen) Club Card krijgt u het tientje cash terug of u kunt het besteden in de Fanshop.
Het is niet mogelijk om buiten de gestelde termijn aanspraak te maken op het tegoed dat u nog op uw (Seizoen) Club Card heeft staan.



 

0
Dinsdag 17 november 2009 om 18:54 uur

Midden-Oost

Fransje schreef:

Als ik ergens nieuw kom te werken en mijn manager trekt mij aan mijn oren en/of vertelt ff publiekelijk over mijn prive leven dan gaat hij gewoon gestrekt achterover. Dit heeft nl. niets met hardheid van trainen te maken maar meer met het kleineren van personen.

Jongens we laten ons weer geweldig opnaaien door Snor. Heel NL ligt weer in een deuk. Kijk nou weer eens even wat Snor flikt, hij maakt met een paar zinnen de hele carrière van RA kapot en zet en passant ook AW voor heel NL voor lul. Die snor is zo gewiekst die kan je echt maken en breken.

Als wij nou ook nog eens mee gaan doen met dit spelletje dan is het einde zoek. Voorlopig smult heel NL weer, AW zat voor lul, RA is einde carrière, het IX pakt geen punt meer en stevent af op een NC-plek en de supporters laten zich weer gelden met een gestaakte wedstrijd. We staan allemaal weer voor joker.

Waar hebben we het nou eigenlijk over, RA trekt je aan je oor of gooit een bal in je gezicht. Is dat alles ? Toen RA nog assistent trainer was stompte-ie Calabro bijna een gebroken neus. Het was heel normaal dat je een doodschop kreeg. Rinus vertelde, en public, dat hij het liefst de knieschuiven van Bodde wou kapotschieten. Wat denk je hoe vroeger een training met Cor Lems en een Martin Jol verliep….? Vond iedereen prachtig om te horen. En nu Atteveld een keertje een speler aan zijn oren trekt, is het hek van de dam. Het zijn toch geen mietjes.

Je kan voetbal niet met kantoorwerk vergelijken. Zou idd raar zijn als ik van de koffieautomaat naar me werkplek loop en me chef tackelt je in 1x van achter of je krijgt bij de printer vol een elleboog op je kin. Tsja dan is er een probleem maar bij voetballers hoort dat gewoon. Als Ricky een held was, had hij RA een koekie gegeven, niet lullen maar voetballen.
 

0
Dinsdag 17 november 2009 om 12:03 uur

Nu online

fcdh-denhaag, t e, Gambleking070 en 144 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25