Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Haagse Roel

Vincent schreef:

Lache.

 

Ik heb het shirt nog. 2 banen groen , 1 baan geel. witte kraag.

hoorde een witte broek bij en groen-gele soken

 

heb daar in de jeugd gespeeld +/- 1970 oid.

vaak toernooien in de westlandhallen kan ik me nog herinneren

(1 achterop, en 1 voorop tank brommer vader )

trainer heette beuken oid.

 

als je bal over het hek schoot lag ie bij de marathon en was je hem kwijt aan de honden die er liepen..

 

en daarna naar gda gegaan toen jeugd werd opgeheven.

broer van me ging naar soa.

in 1979 verhuisd en toen ook gestopt met voetbal

 

 

 

Tis toch komkommertijd ...........Grappig die jeugdverhalen, Las dat je vlakbij LENS woonde, zat ik niet gek ver vandaan....Wapserveenstraat , zijstraat Leyweg. Op mijn zesde/zevende begonnen bij ADO. Welpen 2 en Pupillen 2 gespeeld en ik dacht nog ff Ctjes, 1968/1969 tot 1973 of zo. Mooie tijd , toernooien gespeeld bij NAC , Excelsior en voorwedstrijd bij ADO enz.....vanaf m'n 12e andere interesse's hahahah.....werd een beetje een boefje waarop mijn ouders in 1977 besloten dat het beter was voor mij als ik uit DH vertrok..........Toen het grootste drama wat mij kon overkomen, achteraf gezien toch wel verstandig van ze.................;)

0
Donderdag 15 juli 2010 om 00:06 uur

<FCDH>

Maurice Steijn: ,,Groep compleet, alleen Barry Powel werkt stage af bij Duisburg''
12 July 2010 om 22:42
De eerste dag van het trainingskamp in Garderen zit erop. De eerste training gaf even wat problemen vanwege hevige regen en onweer, maar daarna verliep de maandag volledig naar wens. Haaglandenvoetbal.nl kijkt op dag 1 terug met Maurice Steijn.




Assistent-trainer Steijn: ,,Die eerste training liep inderdaad niet helemaal naar wens. Wij begonnen om half twaalf, maar vanwege hevige regen en onweer moesten wij naar binnen en een kwartiertje schuilen. Daarna hebben wij goed kunnen trainen, weliswaar in de regen, maar dat was verder geen probleem.''



Na de training wachtte de spelersgroep de lunch, verzorging en rusten. Om zes uur stond de tweede training van de dag op het complex van Flevo Boys op het programma. ,,Het is goed oefenen bij die club, de velden zijn oké, dus wij hebben niets te klagen.''




Maurice Steijn voor het duel tegen FC Dodrecht



Bij de selectie van ADO Den Haag in Garderen ontbreekt aanvaller Barry Powel. Maurice Steijn verklaart zijn afwezigheid: ,,Barry is er niet bij, want hij gaat op stage bij Duisburg in Duitsland.'' Mocht het tot een overgang komen van Powel, dan opent dat wellicht (financiële) mogelijkheden voor ADO Den Haag om naar een andere spits uit te kijken. Ook Mitchell Piqué zit niet bij de groep omdat hij – voorlopig – is afgevallen en hard aan de slag moet om terug te komen op het juiste niveau.




Barry Powel, op stage bij Duisburg



Twee spelers werkten apart van de groep: Ahmed Ammi en Lex Immers. Beide spelers hebben last van een hamstringblessure. Ammi viel zaterdag al snel uit tegen FC Dordrecht (voor de tweede maal al in een oefenduel) en Lex Immers haakte al na de warming-up af. ,,Zij hebben inderdaad los van de groep getraind, maar zij zitten er wel heel dicht tegenaan'', laat Steijn geruststellend weten.



ADO Den Haag traint deze week in principe tweemaal per dag. Steijn: ,,En wij beginnen drie dagen met een bosloop voor het ontbijt.'' Kortom er wordt hard gewerkt om ook conditioneel op het juiste niveau te komen.




John van den Brom en Maurice Steijn



Maurice Steijn is dit seizoen ook volledig betrokken bij het eerste team. ,,Ik was vorig seizoen er natuurlijk al bij getrokken. Dat was niet voor niets. Nu hebben de RvC (Raad van Commissarissen – red.),de directie en ook Van den Brom duidelijk aangegeven, dat zij wilden dat ik vast bij het eerste zou komen en mij ook volledig daarop kon concentreren.''


cursus




Het Belofteteam staat komend seizoen onder leiding van Dennis den Turk, die aan het einde van het vorige seizoen al de honneurs van Steijn waarnam toen hij was gebombardeerd tot hoofdcoach. Steijn richt nu ook zijn pijlen volledig op de cursus coach Betaald Voetbal waar hij aan bezig is. Steijn: ,,Ik heb voor de cursus een WK-opdracht gehad en die ben ik nu aan het afmaken. Op 2 augustus moet ik voor een gehele dag bij Ajax kijken en 17 augustus bij Feyenoord, dus die cursus loopt – ook in de zomerperiode – gewoon door. Je moet er veel tijd en energie insteken, het is echt een jaar heel hard werken'', weet Steijn.



© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)
 

0
Dinsdag 13 juli 2010 om 10:03 uur

Kees

tmvnstn schreef:

toch maar doen dan?

 

Heracles Almelo ziet af van de aankoop van de Belgische aanvaller Nacer Chadli. De Eredivisieclub kon met Chadli’s werkgever AGOVV geen overeenstemming bereiken over de transfersom.

De twintigjarige Chadli maakte afgelopen seizoen zeventien competitiegoals voor de club uit de Jupiler League. 'Het is jammer, want Chadli is een interessante speler', aldus directeur Nico-Jan Hoogma tegen Voetbal International. 'Wij zagen in hem een goede flankspeler, maar de vraagprijs was ons te gortig. We gaan ons nu rustig verder oriënteren.'

De stage van Ben Rienstra is verlengd. De twintigjarige middenvelder trainde vorige week al mee in Almelo en is door trainer Peter Bosz meegenomen op het trainingskamp dat Heracles deze week belegt in het Duitse Billerbeck. Rienstra, die zijn opleiding genoot bij Ajax, mag vertrekken bij AZ waar hij speelde in het Beloftenelftal.

Ja en nee. Ik weet het verdorie echt niet. Enerzijds is het echt een goeie scorende voetballer maar moet het nog wel in de eredivisie laten zien. Je kunt er mogelijk op termijn stevig aan verdienen.

 

Anderzijds laten we nu eens goed met de centen omgaan en het elftal langzaam versterken. Een financiële stevige basis is in deze tijd van levensbelang en zeker met de nieuw toe te passen puntenaftrek.

 

0
Woensdag 7 juli 2010 om 23:34 uur

Ooievaar

JB schreef:

Zo'n beetje het hele basiselftal + bank van vorig seizoen is daar weg!

 

Om toch nog 11 spelers op te kunnen stellen komt dit er voor terug.

 

Allemaal afvallers / 3e keus bij andere (jupiler-)clubs.

 

Lijkt mij dat hoger dan plaats 18 eindigen al een hele ambitieuse doelstelling is in Tilburg komend seizoen.

 

Ja, mijn idee, dat stelt natuurlijk geen ruk voor. Is hooguit getalsmatig een vooruitgang. Denk dat wij wat omhoog kunnen gaan kijken, ik mik op plek 12. Waarom niet?

 

Mooi dat ook Kolk vertrekt bij Vitesse, die worden er ook niet bepaald sterker op op deze manier, dus die komen dadelijk ook met 'versterkingen' à la Willem II.

 

Rust in de tent, luisteren naar deskundigen,  selectie waar mogelijk versterken, mikken op jeugdopleiding en scouting, en de mensen opzoeken. Dan zie ik het seizoen met het nodige vertrouwen tegemoet. Als Koekblik en Supusepa daadwerkelijk worden vastgelegd, dan hebben we t.o.v. vorig seizoen aan de start een sterkere selectie.

 

Want dan hebben afgezien van die twee nieuwe jongens, ook Toornstra, Oper, Piqué (die, als die speelde dat uitstekend deed) de nieuwe talenten, aangevuld met een nieuwe trainer meer perspectief als menig andere club bij ons in de buurt. Maak me sterk dat bv VVV niet boven ons gaat eindigen.

 

Verwacht echt geen europees voetbal maar met name thuis veel meer punten. Niet dat bange gedoe, er op kletsen. Zal er best wel eens een zeperd tussen zitten, jammer dan, maar het moet beter dan vorig seizoen. Heb ik best wel vertrouwen in. Zal je zien dat je menigmaal bent uitverkocht.

 

Overigens zorgen we er voor dat jij ruim op tijd je kaart krijgt!!

 

0
Maandag 5 juli 2010 om 22:23 uur

JB

<FCDH> schreef:

Ik ben blij dat wilders nog iets doet de andere partijen hebben zich nog nooit bekommert om onze club trouwens de democratie is nederland bestaat niet meer  anders word de pvv niet aan de kant gezet terwijl ze de grote winnaar zijn van de verkiezingen het begint hier op iran en noord korea te lijken

Hoewel ik het zeker niet eens ben met hoe de gemeente bij ADO aan de touwtjes heeft getrokken en zelfs hele grote fouten (bijv. aanstellen Ruurd de Boer en consorten) heeft gemaakt, moeten we toch vooral niet vergeten hoeveel geld er de afgelopen - pak hem beet - 40 jaar door de gemeente zonder PVV-inmenging (!) naar ADO is overgemaakt.

Dus dat andere partijen zich nooit om ADO hebben bekommert?

 

 

En als we Wilders nu een standbeeld moeten geven omdat hij vindt dat er weer gewoon bier in het stadion geschonken moet worden?

Typisch voorbeeld van "give the people what they want".

Want wat is het maatschappelijk belang of het belang voor ADO als er normaal bier geschonken wordt in het stadion?

Laten we, voorlopig, nog maar heel blij zijn dat het nog steeds goed gaat in het stadion!

Misschien dat betere koffie en eetbare broodjes een hogere prioriteit zouden moeten hebben. ;-))

 

Overigens heb ik niks tegen een lekker pilsje op zijn tijd hoor!


Maar is dat pilsje tegenwoordig al niet te krijgen in het supportershome na de wedstrijd?

0
Donderdag 1 juli 2010 om 13:49 uur

Ruudje16

Ooievaar schreef:

Kom het eens tegen me zeggen op Noord. Laat ik je alle vakken zien.

Gelukkig begint de stemming er weer in te komen.....

Was een beetje saai hier de laatste tijd.

 

WK vind ik trouwens fantastisch !!

0
Dinsdag 29 juni 2010 om 12:44 uur

Bert

Kees schreef:

Moest vanmiddag min of meer "verplicht" in gezleschap naar Nl. kijken. Heb mijn ADO-shirt maar aangetrokken. Stak lekker af tegen dat oranje.

 

Ga je zaterdag nog tegen VVCS. Afgelopen zaterdag was het reuze gezellig en goed geregeld met lekker bier en hamburgers.

Klinkt goed Kees maar centen heb ik niet meer en tijd al helemaal niet. Bovendien heeft de oranje koorts wel een beetje toegeslagen. Week daarna wil ik toch even met de kinderen weg. Ben bang dat Lakwa dit jaar niks wordt. Sorry. Naar de open dag gaan we uiteraard wel gaat het hele gezin mee.;)

0
Maandag 28 juni 2010 om 22:12 uur

Kees

Bert schreef:

Immers gaat gewoon weg. Het is bij jou  duidelijk zomerstop.

 

Immers als vervanger van Luiks ja nog effe. Ik heb wijzere teksen van jou gelezen.

En toch is de suggestie van Ooievaar nog niet zo gek. Tuurlijk is Luijcks een iets betere voetballer maar het ontloopt elkaar niet veel. Als breker en sloper zie ik bij Immers nog veel groei terwijl Luijcks uitgegroeid is. Bewijst wel zijn transfer van AZ naar NAC. Is toch een stevig stapje terug.

 

De subtop wilde hem ondanks zijn transfervrije status niet.

 

 

ps Ik heb voor morgen niets meer van je vernomen doch ik ben sowieso vanwege een begrafenis verhinderd. Ben wel op tijd op Lakwa. Spreken we een volgende keer af.

0
Vrijdag 25 juni 2010 om 23:53 uur

Advertentie

Jensen

Ik ben heel benieuwd naar Supusepa.

Onze trainer kent hem nog uit zijn 020-tijd als hoofd opleidingen.

Hij is echter heel erg blessuregevoelig.

Die jongen is heel lang geblesseerd (geweest).

Hij heeft het afgelopen seizoen 5 x meegespeeld in het 2e van 020 waarvan 1x in de basis.

0
Woensdag 23 juni 2010 om 15:22 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Zal wel aan mij liggen maar ik vond Van der Bromsnor vrij onzeker overkomen tijdens het interview met GGH TV. Sterker nog: ik vond hem een zenuwachtige en onzekere uitstraling hebben.

 

Anderzijds vind ik het een prima keuze van de club en ik heb een hoog verwachtingspatroon bij hem. Echter ook hij kan het niet alleen en verdient de steun van iedereen rondom ADO.

Nee, nee die indruk heb ik niet. Wellicht weet hij wèl de juiste snaar te raken bij de spelersgroep, die het ook ernstig heeft laten liggen, laat daar geen  misverstanden over bestaan.

 

Denk dat als het intern rustig blijft we best wel eens een lekker seizoen kan gaan worden, en dat moet de opmaat worden naar meer.

 

Maar alles met beleid, niet te veel willen in een te korte tijd. Dus ook zwaar inzetten op scouting en jeugd. Ook dat laatste krijgt meer structuur. Zeer belangrijk.

 

We zijn geen kleine club, dat besef moet iedereen maar eens gaan krijgen

0
Dinsdag 22 juni 2010 om 22:38 uur

Nu online

GroenGeelHart070 en 174 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
18 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26