Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

ADO Den Haag verder zonder technisch directeur
ADO Den Haag gaat niet op zoek naar een nieuwe technisch directeur. Dat meldt Voetbal International. Het ambt werd bij de residentieclub laatstelijk vervuld door André Wetzel.

"Het is deels een budgettair verhaal", verklaart commissaris Mark van der Kallen in het weekblad de nieuwe koers. "Dit is een tijd van keuzes maken en daarom hopen we dit zonder extra mankracht in te kunnen vullen."

Van der Kallen vindt dat ADO Den Haag naast trainer John van den Brom met Maurice Steijn en Lex Schoenmaker nog genoeg voetbalkennis in huis heeft. "Daarbij laten we ons adviseren door een paar externe partijen met verstand van zaken. We gaan eens kijken of het op deze manier werkt."

Wetzel werd eind december op straat gezet na een kritisch interview in de Volkskrant. Na moddergooien over en weer lijken de partijen nu van elkaar verlost. Jeffrey van As, hoofd scouting van NAC Breda, was onlangs in beeld om Wetzel op te volgen, maar na verkennende gesprekken werd daar van afgezien.

 

0
Vrijdag 11 juni 2010 om 15:01 uur

Ruudje16

Taki schreef:

Doe toch normaal. Hij wilde wel maar ado niet. Moet hij dan maar blijven wachten of zelfs clubloos blijven???? Die gast moet toch ook gewoon geld verdienen net als jij en ik.

De laatste tijd wel erg veel mensen die van de daken schreeuwen dat ADO hun kluppie is en dan ineens ergens anders tekenen...

0
Donderdag 10 juni 2010 om 16:07 uur

Gekkie

Saeijs verbindt zich voor twee seizoenen aan De Graafschap
Donderdag, 10 juni 2010 om 13:52 | WK: 1200 weddenschappen, hoogste noteringenDe Graafschap heeft zich versterkt met Jan-Paul Saeijs, zo meldt de Gelderlander donderdagmiddag. De 31-jarige verdediger komt transfervrij over van Roda JC. Hij heeft voor twee jaar getekend, maar moet volgende week maandag nog wel gekeurd worden.

Saeijs begon zijn carrière in 1998 bij ADO Den Haag. In 2005 maakte de centrale verdediger de overstap naar Roda JC waar hij, afgezien van een verhuurperiode aan het Engelse Southampton, de afgelopen vijf jaar speelde.

Saeijs raakte het afgelopen seizoen enige tijd gebrouilleerd met Roda JC-trainer Harm van Veldhoven na pittige uitspraken. De mandekker werd onlangs ook met zijn ex-werkgever ADO in verband gebracht. De Hofstedelingen waren echter niet in staat om zijn komst financieel mogelijk te maken
 

0
Donderdag 10 juni 2010 om 14:17 uur

krm

Saeijs verbindt zich voor twee seizoenen aan De Graafschap
Donderdag, 10 juni 2010 om 13:52 | WK: 1200 weddenschappen, hoogste noteringen

De Graafschap heeft zich versterkt met Jan-Paul Saeijs, zo meldt de Gelderlander donderdagmiddag. De 31-jarige verdediger komt transfervrij over van Roda JC. Hij heeft voor twee jaar getekend, maar moet volgende week maandag nog wel gekeurd worden.

Saeijs begon zijn carrière in 1998 bij ADO Den Haag. In 2005 maakte de centrale verdediger de overstap naar Roda JC waar hij, afgezien van een verhuurperiode aan het Engelse Southampton, de afgelopen vijf jaar speelde.

Saeijs raakte het afgelopen seizoen enige tijd gebrouilleerd met Roda JC-trainer Harm van Veldhoven na pittige uitspraken. De mandekker werd onlangs ook met zijn ex-werkgever ADO in verband gebracht. De Hofstedelingen waren echter niet in staat om zijn komst financieel mogelijk te maken.

0
Donderdag 10 juni 2010 om 14:14 uur

ADODENHAAG

Ik snap het ook niet dat we niet een transfervrije speler kunnen halen. Kan me niet voorstellen dat Saeijs zo veel salaris vraagt maar toch graag terug wilt. Als dit wel zo is, dan snap ik de beslissing wel want in deze tijd zijn er wel meer transfervrije spelers en kun je beter afwachten.

0
Dinsdag 8 juni 2010 om 10:13 uur

Advertentie

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Je redenering klopt niet. Het is niet zo dat als je de 1e wedstrijd uitspeelt automatisch de laatste wedstrijd thuisspeelt. Dat komt met name door die wedstrijden doordeweeks.

 

Maar Vitesse-uit is niets mis mee! Het is voor hun heel belangrijk en wij kunnen nog redelijk vrijuit voetballen! Kaya en verhaegh, schakelspelers van Vitesse zijn weg, dus dat kan wel weer winst worden, net zoals vorig jaar!

Wel kijk maar de laaste seizoenen terug eerst thuis is laaste uit en eerst uit is laaste tijd kijk maar terug;)

0
Maandag 7 juni 2010 om 19:28 uur

Hagie307

<FCDH> schreef:

ADO DEN HAAG  speelt de eerste wedstrijd van het seizoen 2010/2011 thuis op 8 augustus tegen roda jc op zondag 14:30

Ajax en PSV beginnen het nieuwe seizoen met een lastige uitwedstrijd, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het dagblad publiceert maandag het concept van het competitie-programma voor komend seizoen. Ajax speelt bij FC Groningen, terwijl PSV op bezoek gaat bij SC Heerenveen.

Landskampioen FC Twente speelt tevens uit, op bezoek bij Roda JC. Feyenoord start het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Alle partijen hebben nog twee dagen de tijd om bezwaar te maken. Woensdag maakt de KNVB vervolgens het officiële speelschema bekend.

Op de laatste speeldag staat een opvallende ontmoeting op de rol. FC Twente gaat volgens het concept op zondag 15 mei op bezoek bij Ajax, de nummer twee van afgelopen seizoen.

Bron: Voetbalzone

0
Maandag 7 juni 2010 om 11:13 uur

Bert

Kees schreef:

Volgens mij heeft ADO nooit gecommuniceerd dat wij wederom een pertentage ontvangen als Elia doorverkocht wordt door HSV.

 

Enkel is er door ADO en de zaakwaarnemer van Elia gesteld dat Wetzel de deal heeft gered door water bij de wijn te doen. Daar kun je honderd- en een mogelijkheden voor bedenken.

 

Onze Piet heeft indertijd dat percentage bedongen maar ik geloof nooit dat ome Joop, of Hoffmann namens HSV, wederom een stevig percentage hebben toegezegd.

ADO kan nóg wijzer worden van Elia

Door DENNIS JANSEN

De Hagenaar tekende zaterdag een vijfjarig contract bij de Duitse topclub. Mocht Elia voor die tijd worden doorverkocht dan gaat opnieuw een deel naar ADO Den Haag.

Het is een zelfde soort deal als in 2007 werd gemaakt toen Elia van ADO Den Haag naar FC Twente verhuisde. Toen werd afgesproken dat de Haagse voetbalclub twintig procent zou ontvangen indien de jonge aanvaller voor het aflopen van zijn contract zou worden doorverkocht. Dat geschiedde afgelopen weekeinde met zijn overgang naar Hamburg. Niet bekend is hoeveel procent ADO ontvangt als Elia binnen vijf jaar opnieuw wordt getransfereerd.

De Hamburgse club betaalde naar verluidt negen miljoen voor Elia. Enigszins verrassend was de betrokkenheid van André Wetzel zaterdag bij de onderhandelingen. De technisch directeur vertrok zaterdagmiddag om één uur naar Enschede om ‘s avonds ronduit tevreden terug te keren naar Den Haag. „Alle partijen hebben water bij de wijn gedaan,” stelde hij in een reactie.

Het water dat Wetzel bij de wijn deed is de afspraak dat het geld dat ADO Den Haag toekomt (zo’n twee miljoen) in termijnen zal worden uitbetaald. „Dat heeft de onderhandelingen vergemakkelijkt. André Wetzel heeft zich fantastisch opgesteld,” prijst Frank Schouten, de zaakwaarnemer van Elia, de technisch directeur van ADO Den Haag. Schouten: „Eljero heeft wel wat aan ADO te danken.”

En ADO uiteraard ook aan Elia die in 2007 nota bene nog wisselspeler was. FC Twente kocht het nog één jaar doorlopende contract van de aanvaller af met zo’n 350.000 euro. In Tukkerland ontwikkelde Elia zich echter wel en rees zijn ster rap. Twee jaar na de bank in het Zuiderpark tekent de aanvaller een droomcontract bij HSV, één van de grootste clubs in Duitsland.

 

Hoe betrouwbaar dit is weet ik ook niet Kees?

Wellicht kan Frans hier wat meer info over verschaffen.

0
Zondag 6 juni 2010 om 19:58 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Laat me helemaal koud, als ze er in de 1e ronde uitvliegen vind ik het ook gescheten. Heb niets met die blaaskaken.

 

Vind het veel belangrijker dat wij eindelijk eens een lekker seizoen gaan draaien zonder billenknijpen. Dan mag Henk Jagersma het hele jaar door onzin uitkramen en leugens verkopen.

 

Het is anders maar goed dat je niet in de Jaarsveldstraat woont, het ziet daar werkelijk blauw van het oranje. Maar misgun niemand z'n plezier anders, ieder z'n meug. En de mijne heet in dit verband ADO.

Het wonder geschiedt. Wij zijn het op een punt helemaal eens. De vlag kan uit (wel groen/geel en geen oranje bij voorkeur).

 

Tuurlijk hoop ik voor onder meer de mede-shouters dat zij een leuk WK zien maar mij boeit het echt niet.

 

Ik verheug me nu al op 26 juni op het Lakwa-terrein. Altijd reuze gezellig en maar liefst zo'n 5 wedstrijden in een korte tijd. En we winnen meestal ook nog . Nou ja, vorig jaar tegen het VVCS team een zeperd maar voor de rest was het leuk.

0
Dinsdag 1 juni 2010 om 22:51 uur

Bert

Johannes schreef:

Het is in mijn ogen heel normaal om eerst een verlanglijst van kandidaat-trainers te maken; daarna met iedereen een sollicitatiegesprek en dan de beste nemen. We hoeven namen als Everse of Groenendijk toch niet te smeken zeker? Graag of niet. Men heeft zich dit keer goed laten adviseren, goed de tijd genomen en zich niet gek laten maken. Ok, Jagersma heeft nog steeds een beroerde kop, maar in dit geval heeft hij bij de NOS geen onzin gepraat. Marco de keeperstrainer is een blunder, maar kritiek op zijn verdere inhoudelijke verhaal is alleen maar zeiken om je eigen gezeik te horen.

Ik hoop dat die de naam van de nieuwe trainer weet te onthouden. ;)

 

En moeten we dat inhoudelijke verhaal maar voor zoete koek nemen dat het allemaal waar is wat hij zegt.

 

Hij zegt ook we hebben in de voetballerij rondgevraagd hebben welke trainer we moesten nemen. De voetballerij zal wel Kees Jansma zijn. Ze waren behoorlijk serieus in gesprek met Jansma bij de wedstrijd tegen Alphense Boys. En na de wedstrijd was er geen of zeer weinig tijd voor de fans. Er moest nog verteld worden dat we afscheid namen van Atteveld.

0
Dinsdag 1 juni 2010 om 21:52 uur

Nu online

Edwin, GroenGeelHart070, ADO079, Superjantje, fcdh-denhaag, DHFC070, Marcie, Eeuwig Den Haag, sander75, opper, Kees, Rooie91, Mr.070, Heino, supporter-noord, Haagse Haas, lernst, FC Den Haag!, RickZ, Jacco, john 147, yesyes, rien1, Langebach2, KickOff, oodh, KR96, Ran1972, purnie&pino, GGH, Johan vakkie M, Advocado, Priapus_Rex en 186 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Vandaag om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26