Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Gezien de kwaliteit van onze keepers was ik reeds in de veronderstelling dat het hier al om een deeltijdbaan ging.........

 

Ben er verder niet rouwig om........was ff bang dat ze Jens wilden halen.

 

Overigens heb ik nog geen reactie op mijn shout van gisteravond :

Mijn vraag was wat Jeffrey van As voor een meerwaarde heeft als TD bij onze club ??? notabene blijkbaar op voorspraak van Steijn , die 4 wedstijdjes hoofdcoach is geweest. Ik zie de meerwaarde niet , maar laat me graag verrassen.

Hoi Roel,

 

Waarom niet?

 

Die jongen heeft een HEAO opleiding plus NIMA als ik het wel heb, dus absoluut geen domme kracht, en zal ook het één en ander over marketing weten te vertellen. Kan absoluut geen kwaad in onze organisatie, heb niet het minste vermoeden wat die lui uitvoeren, maar een fatsoenlijke shirtsponsor en stadionnaam heeft het nog niet opgeleverd.

 

Hij viel me op de eerste training al op als iemand die de lijnen kon uitzetten en zich niet de kaas van het brood liet eten door schele Rinus. Dus lef heeft hij ook. Gegeven het feit dat hij zonnekoningen als Kallen en Jagersma van repliek dient te dienen. En dat zal hoog nodig zijn. Als hij die ruimte krijgt natuurlijk, misschien ziet hij er om die redenen ook wel vanaf.

 

Hij heeft bij NAC een tijdje in de keuken kunnen kijken, hoe het wèl moet. Die mensen hebben het anders aardig voor elkaar met een vergelijkbare begroting als de onze.

 

Neem aan dat hij een aardig netwerk heeft opgebouwd als scout van NAC, en de voetbalwereld behoorlijk kent inmiddels, hopelijk kan hij zijn kennis hiervan inplementeren. Is ook zeer hard nodig.

 

Vergeet niet dat we helemaal niets hebben momenteel, en het 'licht' louter en alleen met zichzelf bezig was, en werkelijk helemaal niets heeft gepresteerd.

 

Hij kent de club, en haar achterban dus kent de senitimenten.

 

Ik had hem het liefst met Wiljan Vloet gehad want deze jongens lijken me complementair.

 

Deze club mist een boel maar vooral visie, hopelijk kan hij hiertoe een eerste aanzet geven.

 

Het wordt tijd dat de heren bestuurders opdonderen zich eens niet met technische zaken gaan bemoeien, want dan loopt het geheid verkeerd af.

 

Ik zie weinig tot geen verbetering, gelukkig hebben we te maken met meerdere zwakke broeders, dus valt er weinig van te zeggen hoe zwak we werkelijk zijn t.o.v. Excelsior, Graafschap, Willem II, Vitesse, NEC, en wie weet nog meer.

 

Jammer, juist nu had je met goede mensen gesteund door dat stadion een goede organisatie dienen neer te zetten. Die had er overigens al dienen te staan!!! Daar valt of staat het bij. Een goede organisatie.

 

Maar dan moet je wèl mensen neer zetten die verstand van zaken- en persoonlijkheid hebben. Dus tegen Kallen, Jagersma en Vierling durven zeggen: jullie zijn baas in de vergaderruimten, ik hier van het technisch gedeelte. Zolang we niet op elkaars terrrein komen zal het best wel goed komen.

 

Maar ja, Kallen en tegenspraak, een moeilijke combinatie. Jammer(...)

0
Vrijdag 21 mei 2010 om 19:39 uur

Kees

Danny Buijs blijft mogelijk toch bij ADO Den Haag
Danny Buijs zal volgend seizoen mogelijk toch nog te bewonderen zijn in de Eredivisie. De middenvelder van ADO Den Haag lijkt op weg te gaan naar Derby County, maar mocht er niets komen uit de onderhandelingen, blijft Buijs bij ADO.


Foto: Orange Pictures

''Of ik er volgend seizoen nog bij ben, is nu nog niet bekend. Ik ben in onderhandeling met Derby County'', noteerde Haaglanden Voetbal uit de mond van de oud-Feyenoorder. ''Mocht dat niets worden, dan meld ik mij weer gewoon. In Nederland ga ik zeker niet voor een andere club spelen.''

De 27-jarige Buijs gaf eerder al aan dat hij graag in de Engelse competitie wil voetballen. De middenvelder is al langere tijd in gesprek met Derby County, dat uitkomt in de Championship.

 

Bron: voetbal centraal ( wat moeten we daar nou weer van denken)
 

0
Vrijdag 21 mei 2010 om 18:38 uur

Frans

ADOnieuwegein schreef:

bedankt Frans voor je berichten. Wird denk ik door een hoop mensen hier gewaardeerd. (in ieder geval door mij)

 

Maar wat is er nu precies met Stam gebeurd of mag dat (nog) niet naar buiten komen???

 

Beste ADOnieuwegein en shouters,

 

Rene Stam is 4 weken geleden, buiten ADO Den Haag om,

benaderd door de Amsterdamse trainers-familie J..

 

ADO Den Haag was not amused, maar omdat Rene een

contract voor onbepaalde tijd heeft/had, was alleen nog de opzeggingstermijn aan de orde.

Mark van der Kallen heeft toen deze week gezegd adieu en zo heeft Rene na ruim 20 jaar ADO Den Haag zijn spullen gepakt en

is vanaf nu in dienst bij 020.

 

Groeten Frans

0
Vrijdag 21 mei 2010 om 15:31 uur

Vincent

shouters,

 

in nederland leven 50.000 mensen met onbehandelbare astma.

Hun gezondheid is geregeld zo slecht dat zij in een levensbedreigende situatie belanden.

 

Mijn dochter , van 19 is er 1 van..

zit in een rolstoel, heeft (onherstelbare) uitval van funkties.

 

Het is deze week collecte voor het astma fonds om onderoek te kunnen doen.

In deze tijd gaan we natuurlijk niet langs de deur (als ze daar al de energie voor zou hebben)  ,maar doen we het digitaal

 

Geen verplichting, maar zou het erg waarderen:

 

http://www.gezondelongen.nl/acties/sammy/collectebus/

0
Donderdag 20 mei 2010 om 23:06 uur

Bleek

Kees schreef:

Je hebt bijna 5 weken de tijd gehad om een zinnige shout te realiseren en inderdaad is het je gelukt. Graag sluit ik me bij jouw visie over Vloet aan. In de eerste divisie heb ik hem weleens verketterd omdat hij vast bleef houden aan Roel Stoffels, maar voor de rest: chapeau voor Vloet.

 

Ik vind het nog steeds jammer dat hij niet met Van der Kallen door een deur kon. Geschreven werd dat hij absurde eisen m.b.t. zijn staf en mogelijkheden had. Met name dure video-analyses etc. De schoen wrong echter dat hij ergens medio februari Van der Kallen voor het blok had gezet en dat pikte Van der Kallen niet.

 

Die Vloet had een eigen mening en liet zich ook niets vertellen. Overigens was hij ook een hooligan gezien de struikelpartij van...

De kijkersvraag van deze wei was dat?

 

Ik kan er niet op komen. Volgens mij tegen Omniworld. Wie helpt?

5 weken de tijd en dan met een trainer komen die vastligt en dus onhaalbaar is..

 

Ben blij dat VD Kallen uitgesproken heeft dat het de komende jaren geen vetpot wordt dan kan de realiteitszin hier ook weer is doordringen. Gewoon uitgaan van degradatievoetbal.. Alles wat beter is, is mooi meegenomen.

 

0
Donderdag 20 mei 2010 om 20:57 uur

Kees

Filosoof schreef:

Wie wordt trainer? Als ik het zo volg zou ik bijna geneigd zijn te zeggen; niemand! De een na de ander haakt af. Maar of je daar om moet treuren? Everse; garantie voor heibel! Groenendijk; lichtgewicht!; Petrovic; z'n Balkan genen zorgen voor onrust! De Mos; 'I rest my case' (schertsfiguur)! Volgens mij moeten we ons richten op het Oosten. Haal - weer - eens een trainer uit de provincie. Eentje die stoicijns z'n plan trekt en zich niet gek laat maken door Randstedelijk gedrag (waar succces gisteren al een feit moet zijn). Zo iemand moet vertrouwen krijgen van supporters, spelers, sponsors en bestuur (in die volgorde!) en bouwen aan een team waarmee over pakweg 3 tot 4 jaar structureel het linkerrijtje wordt gehaald. Dat vraagt het nodige van iedereen: supporters moeten nog eens zeker 2 seizoenen billenknijpen; spelers moeten wennen aan doorselecteren, sponsors moeten beschikken over een lange adem en het bestuur, tja. Ach weet je wat; laat ze maar eens komen met een realistisch en specifiek plan. Eentje die aan de achterban wordt gecommuniceerd en waarvoor acceptatie is. Maar goed ik dwaal af. Aan het profiel van zo een trainer voldoet volgens mij bijvoorbeeld een Wiljan Vloet! (jawel Ooievaar). 'Ns kijken of deze box door beleidmakers wordt gevolgd......;)

Je hebt bijna 5 weken de tijd gehad om een zinnige shout te realiseren en inderdaad is het je gelukt. Graag sluit ik me bij jouw visie over Vloet aan. In de eerste divisie heb ik hem weleens verketterd omdat hij vast bleef houden aan Roel Stoffels, maar voor de rest: chapeau voor Vloet.

 

Ik vind het nog steeds jammer dat hij niet met Van der Kallen door een deur kon. Geschreven werd dat hij absurde eisen m.b.t. zijn staf en mogelijkheden had. Met name dure video-analyses etc. De schoen wrong echter dat hij ergens medio februari Van der Kallen voor het blok had gezet en dat pikte Van der Kallen niet.

 

Die Vloet had een eigen mening en liet zich ook niets vertellen. Overigens was hij ook een hooligan gezien de struikelpartij van...

De kijkersvraag van deze wei was dat?

 

Ik kan er niet op komen. Volgens mij tegen Omniworld. Wie helpt?

0
Donderdag 20 mei 2010 om 20:37 uur

Advertentie

Filosoof

Kees schreef:

@ Filosoof,

 

 

Hoi, ook weer van de partij. RKC thuis kon ik niet vanwege ziekte van mijn vrouw (zit inmiddels met haar 43 jaar grotendeels in een rolstoel). Nou ja, je kent het verhaal.).

 

Volgend seizoen ook weer op dezelfde plek in ons vak???

Ha Kees, je weet ik volg de box, maar reageer niet op alles! Triest om te lezen dat je vrouw opeens snel achteruit gaat. Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd. Zie je ws al wel bij Lakwa. En anders inderdaad op het vaste stekkie!

0
Donderdag 20 mei 2010 om 19:38 uur

Kees

De gezelligste tijd van het jaar is bekend:

 

Zie voor voorlopig oefenprogramma op het Lakwa-terrein:

 

www.adofans.nl

0
Donderdag 20 mei 2010 om 16:09 uur

morley

masterjr schreef:

Groenendijk gaat ondanks positief gesprek niet in op interesse ADO
Donderdag, 20 mei 2010 om 08:23 | Wed € 50 euro gratis op wedstrijdenAlfons Groenendijk wordt niet de nieuwe hoofdtrainer van ADO Den Haag. De clubloze coach, die afgelopen seizoen bij Willem II moest vertrekken, sprak met de Hofstedelingen, maar kwam tot de conclusie dat hij te weinig invloed zou hebben. "Het was zeker een positief gesprek, maar ik zie er toch vanaf."

"De situatie bij ADO is zo dat er veel doorlopende contracten zijn, zowel bij de spelers als de technische staf", vertelt Groenendijk aan het Algemeen Dagblad. "Dan kan ik het niet doen zoals ik wil, want dan heb ik te weinig invloed. Jongens bij ADO steken niet onder stoelen of banken dat ze zelf graag hoofdtrainer willen worden. Dan fungeer je als tussenpaus, en daar voel ik niets voor."

Maurice Steijn, een van de personen waar Groenendijk op doelt, blijft voorlopig hoofdtrainer van de Zuid-Hollanders. Hij verving vijf duels voor het einde van de competitie Raymond Atteveld. Laatstgenoemde botste vaak met zijn spelersgroep en zag afgelopen week zijn contract ontbonden worden.
 

tijd voor een nieuwe poll?

 

"zie jij petrovic zitten?"

 

of hebben we momenteel verder nog kandidaten? oh ja, ruud brood werd ook genoemd....

0
Donderdag 20 mei 2010 om 14:45 uur

<FCDH>

Midden-Oost schreef:

Toch zou ik er niet rouwig om zijn, zeker niet als we 7 ton beuren voor Lex, 3 voor Buys en een zakcentje voor Rick. Deze 3 spelers hebben nl 1 ding gemeen : het ontbreken van enig voetbalintilligentie. In mijn ogen dus een zwak middenveld.

 

Misschien volgend jaar : Ranko, G. v. Dijk en Toornstra.  

Ik denk niet dat immers gaat ze contract loopt nog een jaar door en er is geen ene club die 700.000 betaald voor hem? en ricky heeft tijd terug gezegd in vak w dat ie gewoon blijft en zich wil bewijzen dat ie wel van waarde is voor de club.....

En ranko komt ook terug hopen dat toornstra blijft en v dijk zou ik ook proberen te halen komt goed .....

0
Donderdag 20 mei 2010 om 08:45 uur

Nu online

Ranthehague, Aad, Tante Wil, Vakkie-G, Franky, ADO73, adorob, Lellow, grijze gek, Max en 144 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24