Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Ach kerel, hoe is trouwens met je ......., je kan hier lullen als Brugman, het schiet niet op. Ik heb een GG hart, al ben ik al dertig jaar geen inwoner meer van die mooie stad achter de duinen ,de club heeft mij nooit losgelaten. Gisteren nog ff  met mijn gezinnetje (mei vakantie) alles laten zien wat zo mooi is aan DH.

 

Maar goed, daar kopen we niets voor......je slaat de spijker op z'n kop met de vraag wat wil Kallen nou ......Nog niet zolang geleden mooie bla bla verhalen over "geen kaartje meer te krijgen en 2e ring" maar sindsdien geen zinnig verhaal van de beste man meer gehoord. Hij wordt omringd door mensen met voetbalkennis van een broodje bal.

 

Ik realiseer mij dat ik nu goedkoop scoor maar ik zou mijn oor maar eens ten luister leggen ( heb ik in het verleden al eerder aangegeven) bij types als Nijland , v.d Velde en vooral Munsterman..........Twente was pakweg 7 jaar geleden bijna failliet, stond net zoals wij bij de gemeente te bedelen.....en zie het resultaat!!!!!!!!!! Praten we over, met alle respect , over een club uit de achterhoek...

 

Wat wij graag moeten en willen zien is daadkracht, dat ontbreekt op ieder front in de huidige organisatie. Dat ontbreekt chronisch bij onze club.

 

Natuurlijk speelt de malaise in de economie een rol, maar die treft iedere club. Ik zie bij ons vooralsnog geen heldere lichten die hier creatief mee weten om te gaan.

Ha die Roel dank voor je opbeurende woorden. Den Haag is een pracht stad, dat is een feit. En zal natuurlijk altijd blijven trekken, dat begrijp ik terdege.

 

Bij een prachtstad hoort een prachtclub, daar kunnen we absoluut niet van spreken. Dus wordt het de hoogste tijd voor puinruimen achter die duinen, dat is zo klaar als een klontje.

 

Dit hele bestuur RvC of hoe die droeftoeters allemaal heten mogen is puin, puin en nog eens puin wat zo snel mogelijk geruimd dient te worden. Afvoeren die hap, en voor altijd koudblijven van de club, onze club.

 

Een organisatie opbouwen doe je niet van onderen af. maar aan de top. Er is niemand met verstand van zaken. Lex heet natuurlijk wèl kennis van zaken, maar die man dringt zich niet op, - dat kan ik me goed voorstellen als je zo ontzettend respectloos door bestuur RvC en last but not least 'het licht' bent behandeld- en waarschijnlijk wordt hem niets gevraagd.

 

Kallen - dat hoef je niet met me eens te zijn - hecht alleen waarde aan z'n eigen agenda, en daar staat ADO op punt drieëndertig.

 

Plucheplakkers. ijdeltuiten en door het behang heen liegende oetlullen als Jagersma, Vierling en al die andere nulliteiten zitten er louter en alleen voor hun eigen ego. En zijn niet meer dan de slippendragers van Kallen, die zich opstelt als een sfinx. Hij is er wèl maar wat hij uitvoert geen mens die het weet, althans z'n ADO activiteiten dat hij op de achtergrond bezig is via de gemeente om al z'n plannen er doorheen te jassen is voor mij zo klaar als een klontje. Heeft meneer al zijn plannen verwezelijkt dan zegt hij gedag en laat de club achter, met alle gevolgen van dien. Die man doet helemaal niets uit clubliefde maar is een zeer berekende keiharde zakenman, en als hij hulit dan doet hij dat uit één oog.

 

We schrijven nu 8 mei en voor mij is in de verste verte nog niet te ontwaren hoe de organisatie, en selectier er uit zal zien.

 

Komt er een TD en zo ja? wie?

 

Wie wordt de trainer, hoe ziet de selectie er uit. Wie er weg gaan interesseert me op een enkeling na niet zo veel, maar wel wie er bij gaan komen.

 

Hoe luidt de doelstelling dit jaar? Kortom een hoop vragen, waar we nog steeds geen antwoord op hebben, dadelijk komt de WK er aan en ligt alles weer stil. Ondanks de rescessie zouden we nog steeds op een aardige begroting kunnen draaien, in ogenschouw nemende dat de malaise de hele voetbalwereld treft.

 

Alleen bij ons net wat harder. Er is totaal maar dan ook geen greintje kennis van zaken aanwezig bij de club althans bij de machthebbers, echt nul komma nul. Mensen met kennis van zaken worden stelselmatig buiten de deur gehouden, want mensen die zeggen waar het op slaat, en ook nog eens kennis van zaken hebben, dat kan natuurlijk never nooit de bedoeling zijn, want dan is het afgelopen met die ijdeltuiterij van Jagersma, Vierling en krijgen ook allerlei nutteloze directeuren hun congé,

 

Kletsverhalen ophangen en de supporters in de maling nemen wordt als hoogste doel verheven. Maar daar gaan ze nog een kwaaie pijp aan roken. Want de mensen laten zich niet allemaal als klapvee behandelen dat schouderophalend de volgende nederlaag al applaudiserend komt verwelkomen. Want onrust gaat er komen, en niet z'on beetje ook. En volledig terecht overigens, want daar heeft dat liegende en bedriegende zooitje het totaal zelf naar gemaakt.

 

Om op de vraag van vriend Ton terug te komen, waarom ik Kallen niet ga vragen wat hij uitvoert, gaarne het volgende:

 

Laat de gemeente Den Haag Kallen maar eens aan z'n jasje trekken, wat hij in hemelsnaam uitspookt. Niet hij maar de gemeente heeft er ruim vijftig miljoen euro's ingestop, dus geen vijftig miljoen luchtkastelen waar hijzelf patent op heeft.

 

En laat die kritiekloze zouteloze slappe pers, zoals ADHC met dat gezeik over dat kut Feyenoord wat me geen hol interesseert zich eens wat drukker maken over de gang van zaken bij de club.

 

Zolang deze bende er blijft zitten stevenen we af op degradatie en dan is het einde oefening. Kallen wordt schadeloos gesteld, en die baantjesjagers als Vierling en PVDA huisjesmelker Jagersma die vinden wel weer ergens een goedbetaald commissariaat, daar heb ik niet de minste of geringste zorgen om.

 

Wat me wel zorgen baart, is dat de club naar de kloten wordt gedraaid door dat liegende en bedriegende zooitje. Alles Door Oefening is reeds omgedoopt door ALLES DOOR ONKUNDE

 

 

Voor sommigen inderdaad vervelend - hebben zij soms aandelen in die bende schurken?- dat ik dezelfde plaat blijf draaien, als of ik er z'on schik in heb, om me voortdurend rot te schamen voor z' on ongelovelijke dramatische presterende club.

 

Als je hiernaast de stand naar beneden scrolt moet je een heel einde naar beneneden voordat je ons tegenkomt.

 

Toen ik daar stond in november 2005 bij het slaan van de eerste paal van ons nog steeds naamloze stadion, komt zeker ook door de crises Henk -kijk mij nou weer eens ff- Jagersma, die jij jaren geleden al zag aankomen, mooie lampelul die je er bent, had ik daar toch heel andere gedachten over. Eindelijk eindelijk eindelijk gaan we weer echt mee doen, en komen we waar we thuishoren, richting plek zes.

 

Had alleen buiten de waard gerekend, en dat is een sluwe niets ontziende zakenman met z'n slippendragers, en blinde volgers die klaarblijkelijk tot op de dag van vandaag in sprookjes geloven, die dit feest in de weg staan.

 

Ik laat me echt de mond niet snoeren, heb wel voor hetere vuren gestaan(...)

 

Overigens ga ik maandagmiddag met Kojak een bakkie doen. Wordt hardstikke gezellig. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn om elkaar toch te respecteren. Hij noch ik verdienen aan de club, en hebben beide het beste voor met ADO, dus dat schept toch een band.

 

 

0
Zaterdag 8 mei 2010 om 16:29 uur

Haagse Roel

Kees schreef:

Des te langer het duurt des te meer hoop ik op De Mos. Die man is een en al voetbal, heeft een enorm netwerk en laat zich door niemand iets vertellen. Daarnaast kent hij de haagse regio en publiek.

 

Laat De Mos de lange termijn bewaken en Steijn en Den Turk het veldwerk. Kootwijk iets waar hij geen kwaad kan!!!

 

Je mag De Mos niet op de laatste maand(en) bij Sparta beoordelen. En voor hetzelfde redt hij het daar ook nog.

Kees , ik heb lange tijd dezelfde mening gehad......De Mos td ,om de door jou genoemde redenen en daaronder een veldtrainer.  Echter sinds hij bij Sparta zit begin ik toch sterk te twijfelen.

 

De beste man slaat complete wartaal uit en slaat zichzelf voortdurend op de borst.

 

Na Helmond Sport uit loopt die glashard te beweren dat ie een nederlaag vooraf al zag aankomen ?????? Daarnaast spreekt ie zich in hetzelfde tv interview tegen :  Helmond speelt krachtvoetbal , typisch jupiler  en vervolgens heeft ie het over een goed georganiseerde voetballende ploeg . Neem daarnaast dat kolderieke gedrag toen ie naar de tribune werd verbannen door Luinge.....staat ie daar , zoals JD het zegt , als een dorpsgek te schreeuwen op de tribune..............hij maakt de club volkomen belachelijk.

 

0
Zaterdag 8 mei 2010 om 16:01 uur

Kees

Niemand maakt mij wijs dat er niet achter de schermen keihard gewerkt wordt om een nieuwe trainer aan te trekken en reeds een lijst van spelers is opgesteld ie mogen vertrekken en die aangetrokken worden. Ik denk dat er op korte termijn in een keer veel nieuws is.

 

We zijn nu al drie weken veilig zodat er mijns inziens voldoende tijd is geweest om een profielschets van de trainer te maken. Anderzijds wordt er vaak het verwijt gemaakt dat men impulsief en ondoordacht te werk gaat en er geen beleid voor de lange termijn is.

 

Ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren.

 

ps Of heeft Ooievaar toch gelijk dat het dramatisch is gesteld met de huidige beleidsbepalers?

0
Zaterdag 8 mei 2010 om 12:15 uur

Bert

Lekkere actie van Vertongen maar hoe reageert Jol kijk goed naar het filmpje. Hoe zou van Gaal reageren????????????? Spelers zijn de baas. Atteveld sloeg door maar Martin Jol heeft ook zijn langste tijd bij 020 gehad.

0
Zaterdag 8 mei 2010 om 00:40 uur

Ooievaar

Jensen schreef:

In vak W gaf Jagersma weer eens aan dat er fors bezuinigd wordt.

En heeft niets met Griekenland te maken.

Het is een tendens die bij veel clubs te bespeuren is. Dat ben je toch met me eens.

Verder vertelde hij o.a. dat de club zich laat adviseren door een groep oud spelers en gerenormeerde trainers.

Prima zaak lijkt mij dat.

Tig shouts terug meldde ik al dat dat dat zou gebeuren.

Wordt het zo zoetjes aan niet eens tijd, om Kallen eens echt te vragen wat hij nou wil met de club? Of beter gezegd het project ADO. Of schijt iedereen in z'n broek voor die man. Met name de pers of wat er voor doorgaat, durft nooit eens een kritische vraag te stellen aan de man.

 

Is het nou zo ingewikkeld om hem te vragen waarom het z'on bende is? Waarom er met z'on begroting zo bedroefend slecht wordt gepresteerd? Waarom er zo veel overhead is? Waarom de RvC voortdurend op de plek van de trainer gaat zitten?

 

Dat er bij veel clubs gesneden dient te worden dat ontken ik niet, maar het valt ook niet te ontkennen dat bijna al die clubs boven ons geïndigd zijn. Vandaar mijn vrees. Het was afgelopen seizoen al volslagen brandhout, kan je nagaan wat het komende seizoen te gebeuren staat. Zou zeggen: doe de oogkleppen eens af.

 

Overigens ben ik fan van FC DEN HAAG en niet van FC Bestuur, wat uit ijdeltuiten, idioten en zakkenvullers bestaat. Maar werkelijk geen éne klote om de club geef.

0
Vrijdag 7 mei 2010 om 23:06 uur

Advertentie

Kees

Als ik de berichtgeving op Haaglanden goed lees bestaat er nog steeds de mogelijkheid dat Aad de Mos komt als eindverantwoordelijke en Kootwijk en Steijn als veldtrainers.

 

Men wacht op het presenteren van De Mos tot er duidelijkheid bij SPARTA is. We zijn nu al drie weken veilig dus is er tijd genoeg geweest om t handelen. Of zie ik dat verkeerd?

0
Vrijdag 7 mei 2010 om 18:36 uur

Kees

NEC heeft meer dan serieuze belangstelling voor Wesley Verhoek
07 May 2010 om 17:37
Wesley Verhoek, dit seizoen topscorer bij ADO Den Haag, zou volgend seizoen wel eens kunnen spelen bij NEC in Nijmegen. Pascal Bosschaart heeft een nieuwe, veel lagere, aanbieding gehad van ADO Den Haag.

Wesley Verkoek, die na dit seizoen transfervrij mag vertrekken uit het Forepark, staat heel serieus in de belangstelling van NEC. Verhoek zou al een tweetal gesprekken met de Nijmeegse club achter de rug hebben. Het feit, dat hij transfervrij is maakt het ook voor NEC interessant.

Verhoek werd eerder dit seizoen een verbeterd contract in het vooruitzicht gesteld door de toenmalige technisch directeur André Wetzel, maar de onderhandelingen moesten op een gegeven moment direct worden stop gezet van de Raad van Commissarissen. Bovendien verdween Wetzel zelf kort daarna van het toneel.

Danny Buijs is ook volop in onderhandeling. Voor hem is belangstelling uit Engeland. Buijs keert in ieder geval volgend seizoen niet terug in de selectie van ADO Den Haag. Lex Immers, die nog wel een doorlopend contract heeft, zou graag in Italië aan de slag gaan en flirt met wat clubs uit de tweede divisie.

Het contract van verdediger Pascal Bosschaart loopt dit seizoen ook af. Bosschaart behoorde bij de Haagse clubs tot de 'grootverdieners'. Hij draaide wel een goede tweede helft van het seizoen en heeft inmiddels een nieuwe verbintenis voorgelegd gekregen. De aanbieding die de oud-speler van FC Utrecht en Feyenoord is voorgelegd, is echter aanzienlijk lager dan zijn huidige contract.


De Haagse BVO zou ook volgend seizoen op het trainersvlak in een andere constructie verder willen, dus niet met Maurice Steijn als eindverantwoordelijke. Steijn is pas opgegaan voor het diploma Coach Betaald Voetbal en beschikt nog niet over de juiste licentie. ADO Den Haag heeft wel een gesprek gehad met Jan Everse, maar die heeft naar verluidt de laatste tijd niets meer vernomen uit het Haagse. ADO Den Haag zou mogelijk ook andere trainers op het oog hebben.



© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)
 

0
Vrijdag 7 mei 2010 om 18:29 uur

Johannes

Frans schreef:

 

Beste shouters,

 

Het seizoen zit erop en we gaan bijna weer met vakantie.

Zaterdag 15 mei a.s. nog een oefenpotje en dan weer de spanning met wat voor selectie we volgend seizoen weer in de Eredivisie zullen gaan starten......

 

Ik wilde jullie toch nog wat laatste nieuws melden :

 

Derby County heeft zich nu officieel bij ADO Den Haag gemeld voor Danny Buijs, alleen zijn ze niet van plan om de in het contract vermelde som van 100.000 euro te betalen....wordt dus vervolgd.

 

Sebastiaan Steur van Heracles Almelo heeft deze week meegetraind en er word later nog bepaald of hij voor een

contract in aanmerking komt.

Speler is transfervrij en Heracles Almelo heeft inmiddels al afscheid van hem genomen.

 

Verhalen over een eventueel vertrek van Timothy Derijck zijn

nergens op gebaseerd en hij zal zoals het er nu uitziet gewoon

zijn nog doorlopende contract uitdienen.

 

Beslissing met betrekking tot Raymond Atteveld word zoals

het er nu naar uitziet a.s. maandag bekend gemaakt.

 

Momenteel diverse besprekingen of de sanering beperkt

blijft tot een paar mensen of dat er in eenmaal rigoreus afstand gedaan gaat worden van diverse mensen uit technische staf, medische staf, specialistische trainers (conditie/keepers) en met name de spelersgroep.

 

Groeten Frans

 

Heel hartelijk dank weer voor de update, het wordt zeer gewaardeerd!

 

Laten we hopen dat V.d. Kallen & co op tijd inzien dat het saneren in de overhead (directeuren: alles meer dan 1 is teveel!) moet gebeuren en pas daarna in je productiemiddelen (spelers, technische staf). Natuurlijk moeten de idiote salarissen rigoreus naar beneden, en als dat betekent dat er mensen niet bij willen tekenen... so be it.

Als je als club bent aangewezen op je jeugdopleiding, en dat zijn wij, dan moet je ook hele goede trainers hebben om spelers beter te maken. Dan leveren ze meer op, dubbele winst.

 

Geen idee wat voor speler dat is, Steur. Iemand?

0
Vrijdag 7 mei 2010 om 17:31 uur

gonz2

Kees schreef:

Zoveel primeurs heeft de HCF niet gehad hoor. Hooguit speculaties.

Op het moment dat Atteveld en Wetzel op non-actief gingen lag de HCF site er twee keer uit.

 

Overigens vind ik het wel een mooi verzorgde site!

Waarom denk je dat we er uit lagen? Server kon het grote aantal bezoekers niet aan. Dat probleem is straks verleden tijd.

 

Verder primeurs zat gehad en zelf nieuws gemaakt. Tis maar wat je weet, hoe je er tegen aan kijkt en wat je wilt geloven.

0
Donderdag 6 mei 2010 om 19:28 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Ondanks dat een enkeling er anders over denkt vind ik Van Laar echt de juiste vent voor de opleiding van de jeugd en verdere taken. Het is een intelligente, welbeschaafde man met een groot voetbalverleden als trainer zo ook kon hij aardig voetballen en heeft het tot het nederlands amateurteam geschopt.

 

Ik neem aan dat jij en ik het er over eens zijn dat Van der Kallen een prima zakenman is. Mede daarom kan ik me absoluut niet voorstellen dat hij geen lange termijnvisie heeft en achter de schermen niet reeds druk bezig is.

 

Ook ja-knikkers wil hij toch niet in zijn omgeving hebben. Uiteindelijk bepaalt hij dus wat heeft hij aan mensen die met hem meepraten?

Nee hoor Kees. Je hoort mij niet zeggen dat Van Laar bagger is. Maar ik sla mensen als Roelveld, Lems of Fraser hoger aan. Maar hij is in ieder geval een veel betere optie als Oscar van Alkemade. Is trouwens ook zeer ingenomen met zichzelf.

 

Op de aftrap zijn een hoop dingen voor verbetering vatbaar. Maar gelukkig zijn de resultaten niet al te beroerd uitgvallen. De A1 heeft zich na de winterstop behoorlijk hersteld, leek voor de winterstop nergens op met ondermeer een 10-0!!! nederlaag tegen Ajax(...)

 

De B1 heeft zich net weten te handhaven en de C1 heeft het ook behoorlijk gedaan.

 

Maar het streven moet altijd zijn dat alle standaard jeugdeltallen meedraaien in het linkerrijtje, en uiteraard doorstromen richting 1e selectie.

 

Het 2e is niet gedegradeerd voor het eerst, en heeft het behoorlijk gedaan door ondermeer 2x van PSV te winnen. Alleen weet ik niet of daar bij tijd en wijle niet het halve 1e werd opgesteld. Handhaving is natuurlijk het streven maar een minstens zo voornaam doel van het 2e is natuurlijk opleiden.

 

De club moet werk maken van opleiding en scouting zeker als je niet veel te besteden hebt. Als hij geen ja-knikkers om zich heen wil hebben wat ziet hij dan in hemelsnaam in Jagersma, Vierling en erkend plucheplakker als Rijenga? Wat hij daar namens ADO doet is mij volstrekt onduidelijk.

 

Er moeten persoonlijkheden worden binnengehaald, zoals Roeleveld, Lems, Henk Fraser, Vloet, Kila en Aad De Mos. Of minimaal geluisterd worden naar mensen met verstand van zaken. Jansma, Jol, Advocaat, Sylvia Toth, Winsemius, Braaksma als horecaman. Riemer v.d. Velde, Nol Hendriks voor de scouting, hoe ze dat nou opzetten?

 

Maar dat zie ik niet gebeuren, omdat die schijt hebben aan deze machthebbers, en dat is nou net niet de bedoeling. Daardoor staat alles stil. Ja er zijn plannen om de RvC te laten advisteren, maar zal niet verbaasd zijn als dat gewoon slippendragers zijn van die figuren die er nu zitten.

 

Atteveld de selectie laten samenstellen is lachwekkend, het gaat Kallen natuurlijk niet om die paar ton, die haalt hij zo uit z'n achterzak. Het gaat hem dat hij zich niet de wet laat voorschrijven door spelers en supporters. Daar valt echt wel wat voor te zeggen, maar je moet toch in het belang denken van de club, en nooit en te nimmer om je eigen ego. Want dan ben je rijk of niet niet geschikt.

 

We hadden al een selectie die kwalitatief weinig voorstelde, diezelfde selectie loopt leeg, enig idee hoe de selectie nu wel op sterkte wordt gebracht zeker in ogenschouw nemende dat er fors bezuinigd dient te worden. Wie daar de verantwoordig voor draagt?

 

Ik vrees dat men gewoon helemaal niets uitvoert, er is niemand met verstand van zaken en niemand die de koers uitzet. Juist omdat Kallen totaal geen verstand heeft van de voetbalwereld moet je je laten bijstaan door mensen die wèl verstand van zaken hebben. Maar dat staat zijn ego en dat van de Raad van Carnaval niet toe. Of dacht je dat Joop Munsterman het helemaal in z'n ééntje kampioen is geworden?

 

Ik vrees dat de zaak gewoon stil staat, en we straks bij Laakwartier wederom allerlei proefrotooi te zien krijgen, waardoor je hele voorbereiding wederom naar de vaantjes is, en we weer allerlei noodverbanden dienen aan te leggen in de winterstop. Dat kan je één hooguit twee keer doen, maar dat gaat geheid een keer helemaal mis. En dan degradeer je. Kallen wordt schadeloos gesteld door gemeente en laat je vervolgens steunen.

 

Tenzij(...)

 

Het is mooi weer, ik ga lekker naar buiten.

 

Kojak; ik mail je grote vriend,  verheug me er op om je maandag te zien. Doe je je HCF pet op? anders herken ik je niet. Geintje

 

Gegroet,

 

Ooievaar

 

 

 

 

0
Woensdag 5 mei 2010 om 14:05 uur

Nu online

Steef070, wiegah070, Twa, Pepmans, Lellow en 125 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24