Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Johannes

g schreef:

Nou nou nou...een behoorlijk aantal heeft zich toch ook vooral zelf als een stelletje kleuters gedragen, hoor. Het ligt echt niet alleen maar aan de 'anderen'. Of zijn we, nu we veilig zijn, alweer vergeten dat de helft van de wedstrijden verloren is gegaan omdat de heren in het veld hun taken niet uitvoerden, alleen maar omdat ze het niet eens waren met de trainer?

Je slaat de spijker op z'n kop. Het is zelfs zo erg dat ik wel blij was met de overwinning zondag en vooral met het veiligspelen, maar... die echte grote juichende vreugde bij een doelpunt en een overwinning die was het niet. Ik kon het moeilijk opbrengen voor dat groepje pseudo-vedetten. Buijs, Vd Bergh, Ammi, en nog een paar: ga maar lekker weg. Het valt me tegen dat zelfs Immers gaat lopen piepen over een transfer, hoewel dichter bij zijn familie kunnen wonen wel een goede reden is trouwens. Derijck die hogerop wil? Ga maar jongen, tot nooit meer ziens.

Tijd voor een nieuwe sterke trainer en een nieuwe frisse groep waarvoor je ook weer WIL supporteren.

0
Vrijdag 23 april 2010 om 10:02 uur

Bert

masterjr schreef:

Nieuws Voorpagina Nieuwsquiz Archief In de wandelgangen ‘Ook Ammi en Derijck lijken ADO Den Haag te gaan verlaten’
Woensdag, 21 april 2010 om 20:58 | Wed € 50 euro gratis op wedstrijden
ADO Den Haag speelde zich afgelopen zondag veilig en kan zich gaan richten op een nieuw seizoen in de Eredivisie, maar heeft vooralsnog hoofdzakelijk te maken met een dreigende leegloop. Waar eerder al Danny Buijs en Lex Immers aanstuurden op een vertrek, hebben volgens Voetbal International ook Ahmed Ammi en Timothy Derijck hun zinnen op een nieuwe club gezet.

Ammi en Derijck zouden bij de clubleiding hebben aangegeven verder te willen kijken. Voor ADO wordt het dan ook een hels karwei om voor volgend seizoen een representatieve selectie samen te stellen. De basisspelers Pascal Bosschaart, Karim Soltani en Wesley Verhoek hebben in Den Haag een aflopend contract.

Voor de talentvolle middenvelder Jens Toornstra zijn diverse clubs in de markt. Onder meer FC Twente en AZ hebben interesse in de 21-jarige speler, terwijl Danny Buijs dicht bij een overgang naar Derby County lijkt te zijn. Karel Jansen, zaakwaarnemer van Lex Immers, heeft verder bevestigd dat er vanuit Italië belangstelling is voor de geboren Hagenaar.
 

Het wordt nu tijd dat Atteveld definitief het veld gaat ruimen.

Zorgt voor veel onrust.

 

Derrijck moet hoe dan ook blijven. Wesley Verhoek en Pascal Bosschaert horen gewoon contractverlenging te krijgen.

0
Woensdag 21 april 2010 om 21:56 uur

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwe peiling op Club Achter de Duinen:

Zie jij Jan Everse zitten?
- Ja
- Nee

Stem mee, rechts op het scherm!

Dat valt te bezien. Het allerbelangrijkste is voor mij toch dat er een goede organisatie staat. Mensen met verstand van zaken in het bestuur en RvC. Zolang dezelfde figuren aan de knoppen blijven draaien als nu het geval is dan kan je elk jaar een andere trainer aanstellen, en binnen de kortste kerren ook tot z'n voetzolen afbranden, maar blijft het een herhaling van zetten. Everse is natuurlijk ook iemand die absoluut schijt heeft aan Jagersma, Vierling en Kallen, dus bezint voor je begint. Kan erg vermakelijk zijn maar levert natuurlijk wederom de nodige onrust op.

 

Dus als je proffessionals op de juiste plaatsen hebt zitten, dan moet een profielschets maken van je technisch uithangboord.

 

Het zou wat mij betreft een goede zet zijn als je allereerst een goede TD aanstelt, dus iemand met know how, en niet de neiging heeft om op langrijdende treinen te springen.

 

Voorts dien je kijken of je je trainer die je op het oog hebt, bij de selectie past die je rond hebt lopen, om Atteveld achtige toestanden te voorkomen, met muitende spelers en RvC leden die hun kans schoon zien om uit de anonimiteit te treden, maar wellicht goed bedoeld de club louter en alleen schade toebrengen, omdat ze kennis van zaken ontberen, ben je het paard achter de wagen aan het spannen.

 

Krijg toch weer een beetje de indruk dat er een trainer in beeld komt omdat hij toevallig vrij is, het het risico dat het -wederom- verkeerd uitvalt.

 

Ik zou er meer voor voelen om eerst een TD aan te stellen, en in samenspraak met hem om een trainer te halen. Dan zou ik allereerst m'n oor te luisteren leggen bij proffesionals. Zoals Jansma, Jol, Advocaat en noem maar op. Let wèl deze mannen laten adviseren. Ze kennen de club, de omstandigheden, de supporters en de sentimenten. Dat kost je niets, maar, kan natuurlijk wèl ontzettend veel opleveren. Je moet er alleen wel open voor durven staan, dat is ook een kwestie van persoonlijkheid hebben natuurlijk.

 

Voorlopig wordt het allemaal ernstig bemoeilijkt omdat er A) zeer veel spelers al dan of niet gedwongen gaan vertrekken en B) momenteel geen TD en trainer hebben. Atteveld z'n rol is uitgespeeld, en is ook absoluut niet geschikt voor de functie TD. Hopelijk krijgt de man z.s.m. een andere club, scheelt de nodige onrust.

 

Men schijnt nu weer twee weken niets te gaan doen, waarom is me duister. Er is namelijk buitengewoon veel werk aan de winkel. Op de lauweren rusten wegens een schandalige 15e plek lijkt me absoluut niet aan de orde.

 

Zorg dat je organisatie op orde brengt, dat is van levensbelang. Ook hier is het de hoogste tijd dat er doorgeselecteerd wordt. We zijn geen amateurclub maar een miljoenenbedrijf. Wordt de hoogste tijd dat iedereen zich daar eens van bewust wordt, en dat plek 15 niet de veilige haven, maar een verschutting is. Dus de absolute ondergrens. We zijn geen dorpsclub, we zijn ADO wie zijn jullie dan wèl. Dat moet de insteek zijn.

 

Persoonlijk zou ik Wljan Vloet een prima TD vinden, kennis van zaken en recht door zee, en kent de club. Tevens is het een spijkerharde werker en is het een correcte vent. En heel belangrijk hij laat zich echt niet piepelen door knapen als Jagersma, Vierling en Kallen.

 

 Een rustige vent als Ernie Brandts erbij zou ik geen slechte zet vinden. De karakters dienen natuurlijk ook een beetje te matchen. Neeskens zou ik ook een prima trainer coach vinden.

 

Aad De Mos haalt inderdaad de laatste tijd rare strapatsen uit, en flirt dan met België om vervolgens aan te geven bij Sparta te blijven ook bij een mogelijke degradatie. Bij nader inzien dus toch niet de juiste man vrees ik. Zorgt voor te veel onrust. Al kan hij aan de huidige malaise bij Sparta uiteraard helemaal niets doen. Ook daar wordt wanbeleid door bestuur en RvC tot norm verheven. De malaise daar af te schuiven op Adelaar is natuurlijk de wereld op z'n kop.

 

Wij hebben voor op clubs als VVV, Sparta, Heracles, Nec, Willem II, dat we - nu al - een groter stadion hebben, en over een zeer groot achterland beschikken. Helaas hebben tot nu toe alleen de supporters bij ons forse stappen gemaakt, nu de rest nog. Goed voorbeeld doet goed volgen toch?

 

Dus organisatie opschonen, dan TD aanstellen, trainer voor de groep, en hun laten inventariseren wat we nodig hebben.

 

Als er dan naar de supporters een reeël verwachtingspatroon wordt voorgeschoteld, door mensen die weten waar ze het over hebben dan kunnen we echt richting top 8, en daar horen we. Zeker met z'on stadion.

 

Kan je daarna gaan werken aan je catering, scouting, merchandise en jeugdafdeling.

 

Maar eerst een goed fundament c.q organisatie neerzetten. Scheelt je ook heel veel overhead.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
Dinsdag 20 april 2010 om 22:00 uur

Kees

DeHaagseHyena schreef:

Whahah ja grappige mensen daar in venlo.....

Eredivisielive 2 weken geleden tegen Twente thuis........Humberto tan vraagt aan de technisch directeur van vvv van hoeveel hebben jullie nou gehad voor honda? 4/5 miljoen?

Antwoord: Nee iets minder MAAR ze hadden een aandeel in een verdere verkoop van honde en als ze de halve finale zouden halen in de europa league een bonus voor vvv....niet alles geloven wat er meteen staat...voor je het weet heeft everse het 2 dagen geleden al ado bedankt voor het aanbod maar niet geaccpteerd en lezen wij het over een week pas......geruchten komen snel.....3 miljoen voor jens is een mooie prijs mocht hij blijven en nog en topseizoen draaien!

Praat nou niet zo gek. Als je in deze tijd een half miljoen voor Toornstra krijgt mag je de vlag uitsteken. Op dit moment is hij nog geen eurodubbeltje meer waard.

 

Presteert boven mijn verwachting. Echter pas een dikke tien wedstrijden en is al een enkele keer stevig door de mand gevallen.

 

Voordat iedereen begint te jammeren en mij van de box afpleurt: eerst een seizoen constant presteren en dan pas echt oordelen.

0
Dinsdag 20 april 2010 om 17:51 uur

g

Haguecityfirm schreef:

Had aan van As gevraagd of hij interresse had kojak,dan had je een bevredigend antwoord gekregen waarschijnlijk,ik kan er verder niet over uitbreiden,maar weet dat hij er voor open staat om hierheen te komen.

Aad de Mos stond ook 'open' om hier naartoe te komen. Het wordt tijd dat ADO mensen haalt die echt willen komen, en zich voor langere termijn willen vastleggen, in plaats van elke week van club te veranderen omdat de concurrent weer wat meer geboden heeft.

0
Maandag 19 april 2010 om 12:39 uur

Kees

Haguecityfirm schreef:

Staat er iets over v/d laar,of gaan we nu stellen dat we fantastishe handhaving op het konto van wetzel en atteveld kunnen schrijven.

 

mijn felicitaties gaan naar stein.

Maurice Steijn: ,,Nu echt wakker worden en structureel in Eredivisie blijven"
19 April 2010 om 00:58
Na de 4-0 overwinning op degradant RKC Waalwijk en de nederlaag van Sparta Rotterdam is ADO Den Haag verzekerd van wederom een seizoen op het hoogste niveau. Dit onder de leiding van Maurice Steijn die voor de vierde maal als eindverantwoordelijke op de bank zat. Haaglandenvoetbal.nl sprak hem na afloop van het duel tegen RKC. 

Het was wederom geen rustige week in een toch al roerig seizoen van ADO Den Haag!

,,Klopt, na de winst in Utrecht volgde de domper tegen NEC afgelopen woensdag en dan nu weer ruimschoots winnen van RKC. Maar misschien is het wel typerend voor ADO Den Haag dit seizoen. We hadden woensdag natuurlijk al veilig moeten zijn. ‘’

Maar het verschil met afgelopen woensdag was dat er vandaag niets werd weggegeven.

,,Het hele team stond goed en als je kijkt naar de verhoudingen had het misschien wel 5 of 6-0 moeten zijn. Maar 3-0 of 8-0, de drie punten moesten gehaald worden en omdat de andere resultaten niet ongunstig zijn, is de overwinning genoeg. Perfect scenario.’’

Het zat eigenlijk allemaal mee, het weer, de overige uitslagen, het scoreverloop zelf en de volle tribunes met vrolijke supporters.

,,Er wordt vaak gesproken over het feit dat ADO Den Haag een Sleeping Giant is. Wij moeten nu maar eens echt wakker worden en zorgen dat wij structureel in de Eredivisie blijven. Met alle respect voor Heracles, maar als je ziet wat daar allemaal gebeurt, dan moet dat hier toch ook mogelijk zijn.’’

Zo’n tien minuten voor tijd maakte de afscheid nemende scheidsrechter Roelof Luinge nog een gebaar naar de Haagse bank en jou in het bijzonder. Waarom was dat?

,,Dat ik rustig moest blijven. Ik wilde wisselen en Yuri inbrengen. De vierde official treuzelde waarop ik de opmerking maakte: Ik snap niet waarom hij treuzelt, het enige wat hij moet doen is wisselen. Daarom maakte Luinge dat gebaar. Maar ach, ik kan het hebben van hem en wij stonden toch voor.’’

Wat voor gevoel geeft het om als Haagse jongen deze handhaving te bewerkstelligen?

,,Ik loop van mijn achtste jaar bij ADO rond. Ik heb alle jeugdteams doorlopen en via het tweede ook het eerste gehaald. Als trainer ben ik ook bij de jeugd begonnen en ook hierna het tweede en nu vijf wedstrijden bij het eerste. Dan is dat natuurlijk prachtig, dat ik er samen met de rest van de staf aan mee gewerkt heb, dat de club zich handhaaft in de Eredivisie. ADO is natuurlijk onze club en zeg ik bewust onze club, omdat het niet alleen mijn club is. De club is van zoveel mensen, kijk maar hoeveel er vandaag weer op de tribunes zaten.’’

Met wat voor een gevoel zit jij eigenlijk op de bank? Zit je ook als supporter daar?

,,Absoluut. Ik werk hier zolang dat ADO gewoon mijn club is. Het is vanmiddag gelukkig allemaal op zijn plek gevallen. Ik ben tevreden als supporter en als trainer.’’

Hoe verder nu het handhaven is gelukt? Vanaf nu staat alles in het teken van volgend seizoen?

,,Wij gaan eerst de komende twee vrije weken benutten om te praten. Welke koers gaan wij varen? Welke spelers willen er weg, welke spelers gaan er weg en welke spelers moeten er weg? Na deze twee weken gaan wij pas beslissingen nemen.’’

Wat gaan jullie de komende twee weken doen? Staat er nog een wedstrijd op het programma of gewoon relaxen?

,,Wij trainen gewoon door, maar gaan ook met het gehele team enkele dagen naar Barcelona. Wij bezoeken de Champions League wedstrijd tussen Barcelona en Inter Milaan. Dat is mogelijk gemaakt door de ´Feyenoord connectie´ binnen de groep.’’

© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)


 

0
Maandag 19 april 2010 om 10:47 uur

Kees

@ MAX

 

Is het voor je mogelijk om over enige tijd een up to date selectie voor 2010-2011 op de site te plaatsen.

 

ps Je hebt tenslotte toch niks te doen;)

0
Zondag 18 april 2010 om 23:16 uur

Advertentie

Bert

Kees schreef:

Ik ben er 100 procent zeker. Kan een leuke wedstrijd worden aangezien jong PSV bovenaan staat en vol aan de bak moet.

 

18.15 uur bij de hoofdingang. er is altijd wel een counter open om wat te eten.

 

overigens zal vincent wel rechtstreeks vanuit zeeland gaan.

 

ik was er vanmiddag niet. ik kon zelfs niet op mijn fiets stijgen vanwege mijn rug. morgen naar de kraker en het is weer ff over. god, wat heb ik gebaald dat ik er niet bij was. kon wel janken

Gaat het dan morgen wel beter? Nou ok Kees zie je morgen 18.15 uur. Neem ik ook mij dochter mee die gaat de hele tijd zeuren wanneer het afgelopen is. Maar goed nintendo dan ook maar mee.

0
Zondag 18 april 2010 om 21:44 uur

Ooievaar

Iedereen van harte met de ontsnapping. Wederom een drollenseizoen meegemaakt.

 

Hulde voor de fans die er ook vandaag weer achterstonden. Mooi het applaus voor de mensen die ons ontvallen zijn.

 

En een grote pluim voor de mensen uit Waalwijk de toch de moeite namen om hun cluppie te steunen, ondanks de degradatie

 

Het eerste wat de club nu dringend nodig heeft is mensen met kennis van zaken. Dus die hele patjepeeërbende in de directie moet zo snel plaatsmaken, opdat er eindelijk een organisatie staat om ook het technisch beleid echt gestalte te geven, dan voorkom je weer een dramatisch seizoen, gelardeerd met noodverbanden in de winterstop. Regeren is vooruitzien.

Dus tijd voor de grote schoonmaak. Nu

0
Zondag 18 april 2010 om 19:02 uur

Kees

Eigenlijk is het triest dat wij als supporters ons druk moeten maken en discussiëren over bestuurlijke zaken.

 

Wij zouden moeten spreken over hoe goed of slecht de wedstrijd was, of we 4-4-2, 4-3-3 of voor mijn part 9-1-0 moeten spelen.

 

Het is of de tijd stil staat in het Zuider/Forepark na het oude bestuur van Choeffeur, Hartman en Kok.

0
Zaterdag 17 april 2010 om 12:53 uur

Nu online

James, Lellow, FC Den Haag!, Bleek, JvDH, den haag en 123 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24