Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Jensen

rien1 schreef:

Daar ben ik van overtuigd!

Maar toch, ik hoop echt dat de "plucheplakkers" nu inderdaad eens gaan luisteren naar de mensen met een (haags) voetbalhart, en vooral verstand van zaken. Want dit (met die 15e plek) blijft natuurlijk niet ieder jaar goed gaan. Ik ben ook niet de alwetende, maar ik had eigenlijk toch liever Everse gehad dan (waarschijnlijk) Groenendijk. Maar goed, we zullen zien. Hopelijk zet Kallen dus de deuren open voor verstandige mensen. Ik weet het, het klinkt natuurlijk zo makkelijk, maar als er nu eens goed/meer geinvesteerd zou worden, dan draai je mee in de middenmoot. En reken maar dat dit zich dan laat uitbetalen in meer supporters en dus inkomsten. Veel supporters hebben langzamerhand wel een keer de balen ervan om ieder seizoen met ellende en hangen en wurgen overeind te blijven. Dan kunnen die-hards zeggen, ach dan ga je maar naar 020 of PSV, maar dat is natuurlijk een dooddoener en veel te makkelijk.

En zo is het Rien.

Ik ben er van overtuigd dat de club nu goed bezig is met een groep technisch adviseurs die van "Haagse" wanten weet.

Er komt een stabiele basis met een visie voor het nu en de nabije toekomst.

Het nieuwe technische beleid moet er voor zorgen dat we starten met meedraaien in de midddenmoot. En zoals je zegt: dat laat zich uitbetalen in meer supporters enz.

De tweede ring moet als speerpunt gelden. Als de dat bereikt dan zit het dus goed met je bestuur, je technische staf en je spelers. En je positie in de competitie.

Ik heb en behoud goede hoop.

 

Er wordt de laatste tijd weer ontzettend negatief geshout. Door met name dde bekende "lieden".

Ik bespeur gelukkig toch ook soms positieve geluiden, zoals in jouw shout.

En daar heb je wat aan, dat levert positieve energie op.

0
Zondag 16 mei 2010 om 13:33 uur

super fc denhaag

jojoma schreef:

het was ronduit belachelijk..... wat doen al die stewards nou eigenlijk. ze staan erbij en doen werkelijk niks.

ik word er strontziek van. raar he dat niemand ado wil ontvangen.......

wat bedoel je nou eigenlijk met dat niemand ado wil ontvangen?? het gaat juist goed de laatste tijd. wat ik niet begrijp is dat ze die slingers gingen verbieden. ja dan kan je weer vuurwerk verwachten. dan zoeken ze toch weer naar een alternatief.

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 22:29 uur

Aad

Ooievaar schreef:

Dus ik moet me tot op het bot laten beledigen door Aad en Johannes? Ik dien ze van repliek, moet ik me als werkloze laten afserveren?

 

Ik beledig mijn medesupporters anders niet hoor, hoe stompzinnig ik een aantal shouts ook vind.

 

Overigens heb ik het doorgaans over de inhoud. Ik kom tenminste met argumenten, en ga ik jou niet jankend mailen. Wat een persoonlijkheden zeg.  Zijn altijd lieden van Zuid die Midden Noord menen te moeten te beledigen achter de pc wel te verstaan.

 

Laten we het eens over de huidige gang van zaken hebben. Of geloofd iedereen in sprookjes?

 

Half mei, met een WK voor de deur - ik gun die van alle werkelijkheid los zijnde patsers drie poule nederlagen, maar dit ter zijde - enig idee hoe we in hemelsnaam de selectie op sterkte krijgen? Hoe we omhoog zouden moeten komen? wie er nu eens beleid gaat maken? Of raken we weer in de war als we in de voorbereiding met 4-0 winnen van We Komen Net De Kroeg Uit(...)

Ik heb je niet beledigd! Ik heb je niet uitgemaakt voor beroepswerkeloze. Ik heb wel op een sarcastische wijze gereageerd op jouw zoveelste shout waarin je voor de zoveelste keer hetzelfde zegt.

 

Die moet weg, die mag niet komen, etc.

 

Ik heb je al eens geshout dat ik het zelfs voor een redelijk deel met je eens bent maar dat ik het zo geweldig zou vinden als je eens met een praktische oplossing zou komen.

 

Jij wilt dat van der Kallen opduvelt. Prima, maar vertel er dan tevens bij hoe je aan het geld denkt te komen om hem uit te kopen.

 

Jij wilt de plucheplakkers laten verdwijnen maar je vertelt er niet bij hoe dat zou moeten want wie garandeert jou dat nieuw aan te stellen mensen zoveel beter zijn. Je moet tenslotte wel mensen hebben die willen en de tijd hebben en mensen die commissaris willen zijn in wat voor onderneming dan ook hebben bij wijze van spreke al het pluche aan hun kont zitten.

 

Jij wilt een goed technisch beleid met de juiste mensen op de juiste plek, Maar wie dan? En dan wel een die wil en die we kunnen betalen en die accoordeert met de rest van de organisatie en die er tegen kan dat hij na de eerste miskoop of organisatorische maatregel wordt afgebrand door de supporters (en nu generaliseer ik)

 

Ik heb best begrip voor jouw frustraties en kan de manier waarop je die verwoordt best waarderen maar ik denk dat er velen van ons die hebben maar die slepen er niet mijn vrouw met de haren bij. Dat neem ik je zeer kwalijk.

 

Ik heb gisteren zeer boos gereageerd op jouw shout maar die is nu wat bekoeld. Als je vanmiddag naar Alphen komt kan je zelfs een biertje van mij krijgen en misschie zelfs 2.

Wel vraag ik je je als een vent te gedragen en je te excuseren voor het feit dat je in je shout zo hoognodig mijn vrouw in zeer insinuerende bewoordingen moest betrekken.

 

En eh: @Kojak1

 

Wim, het spijt mij dat ik jou in mijn reactie richting Ooievaar betrok. Ik begrijp dat jij de wedstrijd van vanmiddag aan je voorbij laat gaan. Dan wordt het geen biertje maar een bakkie koffie of een broodje hamburger in het supportershome. Want Laakwartier laat ik aan mij voorbijgaan (vakantie).

 

 

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 08:31 uur

Ooievaar

Ruudje16 schreef:

Luister je dan ook ?

 

Ik heb jou al meerdere malen om oplossingen gevraagd.

 

En vervolgens draai je dan nog een keer hetzelfde verhaal af :

Alles is kloten en iedereen is erop uit om z'n zakken te vullen.

 

Je zegt aan de ene kant dat de overhead te groot is (mensen op de loonlijst) en aan de andere kant dat er te weinig (niks) gedaan wordt.

Ik kom tenminste nog met een onderbouwing. Dat wordt gestaafd met een vrij kansloze 15e positie. Zat ik blijkbaar ook hopeloos naast.

 

 Maar ga eens in op mijn argumenten, die ik je vroeg. Ik zal je niet beledigen dat laat ik aan andere gefrustreerde geesten over. Die gaan dan wel gelijk jankend Max mailen, wat een droeftoeters.

 

Ik behoud me wel het recht voor om het totaal niet met jou eens te zijn. Overigens heb ik vele malen mijn visie c.q oplossing gegeven op elk gebied. Ben zeer benieuwd naar de jouwe. Wellicht kunnen we daar dan een discussie over houden.

 

Dus ik zal zeker naar je luisteren, je moet me alleen niet belachelijk maken of mij voor beroepswerkloze  uitmaken terwijl ik me eigen kapot werk en hier louter en alleen in mijn vrije tijd reageer.

 

Maar koester totaal geen wrok naar jou toe anders. En aan jaknikkers heb ik een hekel, laat ik maar aan Kallen over. Vandaar dat het zo lekker gaat met de club. Derde stad derde divisie!!

 

Overigens gaat het niet om de kwantiteit van je medewerwerkers, maar om de kwaliteit. Die verhouding is ernstig verstoord.  Hoe heet ons stadions eigenlijk?

 

Anders moet de site maar een naamsverandering ondergaan: Juichen Achter De Duinen?

 

gegroet Ooievaar,

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 01:46 uur

supporter-noord

dirk schreef:

Als zovele andere trainers werd in de jaren tachtig ook Martin van Vianen uitgekotst door een deel van onze 'supporters'. En ook die lange mocht toen zijn biezen pakken. What's new?

Het word gewoon weer eens tijd om een onbekende trainer te nemen uit het buitenland. Kan zomaar weer gunstig uitpakken. Hoeft niet eens een bekende te zijn.

Kijk eens naar McClaren, kon niet beter.

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 19:45 uur

g

Gelukkig zijn we allemaal weer heerlijk negatief. Het huidige seizoen is nog niet eens afgelopen, maar volgens vele shouters hier zijn we volgend jaar alweer gedegradeerd.

 

De Willem II selectie leek in veel opzichten op die van ons: teveel ego's, teveel spelers die zichzelf belangrijker vinden dan ze zijn, en teveel spelers die vinden dat de club ze goed moet betalen, en daarna misschien gaan overwegen om af en toe eens tegen een bal te schoppen. Onze selctie kotste Wetzel uit omdat die zich niet liet koeioneren door die verwende kutjochies, vervolgens kotsten ze RA uit omdat die 'te hard' was voor die verwende kutjochies -het wordt tijd dat die verwende kutjochies eens worden uitgekotst, en gelukkig is daar een goed begin mee gemaakt.

 


Als wij, als supporters, er allemaal zo'n geweldige kijk op hebben, waarom zijn we dan niet allemaal toptrainers? Als wij, als supporters, allemaal zo goed weten hoe de (voetbal)zakenwereld werkt, waarom zijn we dan niet allemaal commercieel directeur bij grote organisaties en halen we tonnen, miljoenen binnen voor onze baas?

 

Kritisch zijn: prima. Maar ik zie alweer veel teveel shouts die zeiken om het zeiken, en die nu alweer de messen aan het slijpen zijn om de volgende trainer (wie het ook wordt) aan het mes te rijgen. Wat dat betreft verbaast het me werkelijk dat er überhaupt nog iemand is die voor onze club wil werken/spelen.

 

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 13:14 uur

Don

Sorry Ooievaar, niet persoonlijk bedoeld ofzo maar wat wil je nou?

 

Den Haag is een club die al, sinds ik ga, in de marge van het betaalde voetbal speelt. Tuurlijk wil iedereen dat anders zien. Maar om ALTIJD maar te moeten lezen hoe jij benadrukt hoe kut het wel allemaal niet is, ik krijg er geen vrolijke gevoelens van. Als je t wil veranderen, doe er dan wat aan.

 

Hoe??? Neem 10 miljoen mee en ga op de stoel van Vd Kallen zitten. Dat is de enige manier om iets te kunnen bereiken. Heb je geen 10 miljoen?? Dan dikke pech.

 

Denk je echt dat je met een seizoenskaart, of misschien een business seat of op basis van emotie, enig zeggenschap zal krijgen??


De club is van de supporters bla bla, de rest zijn passanten. Open je ogen en zie dat we gewoon een kleine club zijn wiens rol de komende tijd echt niet zal veranderen.

We hebben al moeite om t stadion vol te krijgen. Alles draait om centen, dat heeft den haag niet en zal t ook nooit hebben.

 

Tuurlijk zit er elk seizoen een verrassing bij zoals heracles. Makkelijk om daar naar te wijzen, zo van zie je wel het kan wel.

Neem maar van mij aan dat dat een eendagsvlieg was en het hele zooitje daaro instort volgend seizoen.

 

Wees reeel en blij dat er clubs zoals heracles inzitten en dat misschien een eagles of excelsior zal promoveren. Dan heb je tenminste clubs die je onder je kan houden.

Dat zijn clubs waar den haag zich op moet richten.

 

Dit is gewoon de realiteit, hoe anders we het ook allemaal willen zien!

 

Ik kijk liever naar de positieve punten van de afgelopen jaren

- Een bloeiende adokids met regelmatig een volle tribune

- Het aantal hersenlozen is flink verminderd (of houdt zich rustig)

- Gezinnen/ vrouwen zijn er in overloed in t nwe stadion

- een toschouwesgemiddelde van ruim 11.000

- NOG een jaar eredivisie, wat een weelde

- er zijn nog slechtere clubs

 

Hier houd ik me aan vast.

Nogmaals wil je het anders, neem 10 miljoen mee en je kan t inrichten zoals je zelf wilt......

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 13:07 uur

Ooievaar

<FCDH> schreef:

De teleneus heeft dat jongetje aan de telefoon gehad werkelijk een grove schande om zo ver te willen gaan om je krant te verkopen......

Jaa die Telegraaf toch. Het zelf benoemd geweten van weldenkend wakker nederland. Diezelfde Telegraaf is er altijd als de kippen bij om misstanden van met name ADO supporters aan de kaak te stellen.

 

Als Ajax wordt beledigd dan is Leiden in last. Dat Ajax en de Telegraaf niet optreden tegen ééncelligen die de vlag van de staat Israël besmeuren daar hoor je ze niet over. Geuzennaam toch of zo iets?

 

De Telegraaf zal ook wel vinden dat ADO een NSB club was in de oorlog. Vreken - jonge naieve man- was inderdaad lid. Er zat inderdaad één hele kwade bij ik meen dat hij Slager heette en secretaris of iets in die geest was. De ouders van Vreken hadden joodse onderduikers ik meen boven de bakkerij, maar dat maakt het verhaal natuurlijk niet geloofwaardiger dat ADO een pure NSB club zou zijn. ADO weigerde ook mee te werken aan de winterhulp wedstrijden te spelen. Dat was pure NSB/NAZI propaganda. Maar ook dat is voor De Telegraaf geen welgevallig nieuws.

 

Er zaten zonder meer een aantal rotte appelen in de ADO mand in die tijd. Een zeer zeer kleine minderheid.

 

Maar De Telegraaf was in de oorlog een pure moffenkrant, die openlijk heulde met nazi duitsland. Ik ken mensen die om die reden tot op de dag van vandaag weigeren die krant te lezen.

 

Die Paradijs is een vuile gore plurk. Ik hoop dat hij snel helemaal in het gips wordt geslagen.

 

 

 

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 12:24 uur

Advertentie

ADO voor altijd

Kees Jansma heeft zijn contract opgezegd bij Sport 1, dit omdat hij meer tijd voor het ned. elftal wil hebben. Kan daarna altijd nogbij zijn en onze grote voetballiefde ADO gaan werken. Als TD.

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 12:06 uur

masterjr

'Groenendijk belangrijke kandidaat voor hoofdtrainerschap bij ADO'
Vrijdag, 14 mei 2010 om 08:06 | Wed € 50 euro gratis op wedstrijden
Alfons Groenendijk is een belangrijke kandidaat om volgend seizoen hoofdtrainer te worden bij ADO Den Haag. De voormalig middenvelder van de club, die werkloos thuis zit sinds zijn vertrek bij Willem II, wordt gezien als een geschikte opvolger voor interim-trainer Maurice Steijn. Hij beschikt niet over de juiste papieren en dient vervangen te worden.

Groenendijk debuteerde als achttienjarige jongen in het profvoetbal bij het toenmalige FC Den Haag en is zodoende bekend met de club. AD/Sportwereld meldt dat de ex-coach van Willem II geïnteresseerd is en dat hij Marcel Valk en Marco Gentile wil meenemen als assistenten. Laatstgenoemde verdween twee jaar geleden van het toneel bij ADO.

De club uit de hofstad dacht lange tijd aan Jan Everse, met wie een oriënterend gesprek werd gehouden. De interim-trainer van SC Heerenveen is echter afgevallen als kandidaat: de reden hiervoor wordt niet genoemd. Saillant is het gegeven dat voormalig technisch directeur André Wetzel voor zijn opvolging als trainer van ADO drie trainers op zijn lijstje had staan: Raymond Atteveld, Everse en Groenendijk. Eerstgenoemde kreeg de kans, maar werd onlangs op non-actief gesteld.
 

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 08:41 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 106 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24