Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

dirk schreef:

We zullen zeggen dat De Mos uitblinkt in fijnbesnaard gedrag. Tot nu toe heeft hij bij Sparta alleen maar geluid gegeven en niets waar gemaakt van wat hij in het vooruitzicht heeft gesteld. Met betrekking tot De Mos zou ik willen zeggen: geleverde prestaties in een ver verleden bij KV Mechelen geven geen garantie voor een florissante toekomst van ADO Den Haag. Persoonlijk heb ik meer fiducie in Everse.

Achter de Kazerne heb ik  met plezier de prestaties van De Mos aanschouwt. Was een prachtige tijd om op de zaterdagavond nog snel een wedstrijdje mee te pikken in Mechelen. Ging ik af en toe heen met enkele bekende uit de Haagsche voetbalwereld.

 

De Mos vertoont natuurlijk regelmatig patjepeërs gedrag maar uitlatingen zoals van Everse heb ik hem nooit horen doen. Overigens heeft De Mos een erelijst(je) als trainer terwijl voor de lijst van Everse een vloetje nog te ruim bemeten is.

0
Woensdag 12 mei 2010 om 21:09 uur

quincy...

        zwinkels

seaijs derijck bossie kum

toornstra van dijk holman

kolk voskamp verhoek


dan moet je Seaijs, Van Dijk van utrecht,holman,kolk en voskamp halen!!!

hun zullen ook vast niet heel veel salaris krijgen want die van dijk die zit al een hele tijd op de tribune en holman ook bij az en kolk zou misschien ook nog wel terug willen komen en voskamp daar hoeven we helemaal niet veel voor te betalen

DIT ZOU TOCH EEN GOEDE OPSTELLING ZIJN

0
Woensdag 12 mei 2010 om 19:32 uur

quincy...

                        zwinkels

 

       seaijs     derijck     bossie    kum

 

         toornstra   van dijk    holman

 

          kolk     voskamp    verhoek

 

 

dan moet je  Seaijs, Van Dijk van utrecht,holman,kolk en voskamp halen!!!

 

hun zullen ook vast niet heel veel salaris krijgen want die van dijk die zit al een hele tijd op de tribune en holman ook bij az en kolk zou misschien ook nog wel terug willen komen en voskamp daar hoeven we helemaal niet veel voor te betalen 

 

DIT ZOU TOCH EEN GOEDE OPSTELLING ZIJN

0
Woensdag 12 mei 2010 om 16:16 uur

zuid tribune

BV VEENDAM FAILLIET. Weer een tijdperk afgesloten, helaas voor de Oost Groningers, maar tijd om te shoppen voorADO  Den Haag, of wachten tot een uur voor de aftrap van het nieuwe seizoen?

0
Woensdag 12 mei 2010 om 12:22 uur

kojak1

Kees schreef:

Ja, tuurlijk is dat goed. Ben reuze blij dat ik kan meerijden. Anders had ik met het boemeltje gemoeten en zo is het ook nog eens gezelliger.

 

Ik denk dat krullebol Kojak ook van de partij is.

 

Volgende week ga ik ook nog naar de dames thuis. Was vorig jaar bij de laatste wedstrijd reuze gezellig. Weet je nog?

 

Ben benieuwd of er na vanavond meer nieuws is bij ADO. Wrs. vergadert de RvC weer. Het wordt nu toch weleens tijd voor wat nieuws. Het is zoooooooooooo rustig. ADO onwaardig......

nee kees,ik kom niet.heb zaterdag geen tijd.trouwens,de helft van de selectie  doet van horen zeggen niet mee.dus vincent,bezint er gij begint aan de lange trip.

0
Woensdag 12 mei 2010 om 09:37 uur

Vincent

Aad schreef:

En zouden jullie mij even niet vragen of je Alphen wel in mag....?

 

Nee zonder gekheid, ik zie jullie zaterdag, Ik ben vanaf pakweg 16:00 uur bij de Boys.

Aad,

 

Kun jij voor ons de papieren in orde maken om alphen in te mogen?

bert en zijn zoon,kees en ondergetekende..

 

Weet niet of er nog speciale injecties bij de huisarts gehaald moeten worden?

 

zie je (waarschijnlijk) zaterdag..

16:00 is een mooie tijd om vanuit te gaan

15:30 bij Kees

15:10 bij Bert

13:30 vertrek vlissingen

 

0
Dinsdag 11 mei 2010 om 22:00 uur

Kees

Bert schreef:

Ja dat is prima Kees en ik nemen de diesel en de versnaperingen voor onze rekening. (is toch goed Kees)

 

Ik hoor het vrijdag wel. En anders zaterdagochtend;)

Ja, tuurlijk is dat goed. Ben reuze blij dat ik kan meerijden. Anders had ik met het boemeltje gemoeten en zo is het ook nog eens gezelliger.

 

Ik denk dat krullebol Kojak ook van de partij is.

 

Volgende week ga ik ook nog naar de dames thuis. Was vorig jaar bij de laatste wedstrijd reuze gezellig. Weet je nog?

 

Ben benieuwd of er na vanavond meer nieuws is bij ADO. Wrs. vergadert de RvC weer. Het wordt nu toch weleens tijd voor wat nieuws. Het is zoooooooooooo rustig. ADO onwaardig......

0
Dinsdag 11 mei 2010 om 21:59 uur

Advertentie

Ooievaar

kojak1 schreef:

ja hoor keesen gewoon aan de capuchino gezeten.was wel effe gezellig weer een keer.lekker over van alles en nog wat zitten babbelen,en hoe het verder gaat met de club.en let wel,geen alcohol,op dit tijdstip.

Volgende keer wel, dan gaan we eerst indrinken. Was gezellig moeten we snel weer eens doen, wellicht heeft Aad dan ook eens tijd en zin.

 

Kojak, we faxûh:)

0
Maandag 10 mei 2010 om 17:27 uur

<FCDH>

Max schreef:

Ajacieden uitmaken voor joden is precies hetzelfde als mij uitmaken voor Max. Ze nomen zichzelf toch zo? En die schop tegen zijn tas had ie echt verdiend. Tegen zijn schenen was nog beter.

Het woord joden is geen scheldwoord het bestaat gewoon ik snap de intentie wel de joden hebben geleden in de 2e wereld oorlog voor die tijd heb ik respect maar nooit voor 020 dat ligt voor mij anders

0
Zaterdag 8 mei 2010 om 21:06 uur

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Ach kerel, hoe is trouwens met je ......., je kan hier lullen als Brugman, het schiet niet op. Ik heb een GG hart, al ben ik al dertig jaar geen inwoner meer van die mooie stad achter de duinen ,de club heeft mij nooit losgelaten. Gisteren nog ff  met mijn gezinnetje (mei vakantie) alles laten zien wat zo mooi is aan DH.

 

Maar goed, daar kopen we niets voor......je slaat de spijker op z'n kop met de vraag wat wil Kallen nou ......Nog niet zolang geleden mooie bla bla verhalen over "geen kaartje meer te krijgen en 2e ring" maar sindsdien geen zinnig verhaal van de beste man meer gehoord. Hij wordt omringd door mensen met voetbalkennis van een broodje bal.

 

Ik realiseer mij dat ik nu goedkoop scoor maar ik zou mijn oor maar eens ten luister leggen ( heb ik in het verleden al eerder aangegeven) bij types als Nijland , v.d Velde en vooral Munsterman..........Twente was pakweg 7 jaar geleden bijna failliet, stond net zoals wij bij de gemeente te bedelen.....en zie het resultaat!!!!!!!!!! Praten we over, met alle respect , over een club uit de achterhoek...

 

Wat wij graag moeten en willen zien is daadkracht, dat ontbreekt op ieder front in de huidige organisatie. Dat ontbreekt chronisch bij onze club.

 

Natuurlijk speelt de malaise in de economie een rol, maar die treft iedere club. Ik zie bij ons vooralsnog geen heldere lichten die hier creatief mee weten om te gaan.

Ha die Roel dank voor je opbeurende woorden. Den Haag is een pracht stad, dat is een feit. En zal natuurlijk altijd blijven trekken, dat begrijp ik terdege.

 

Bij een prachtstad hoort een prachtclub, daar kunnen we absoluut niet van spreken. Dus wordt het de hoogste tijd voor puinruimen achter die duinen, dat is zo klaar als een klontje.

 

Dit hele bestuur RvC of hoe die droeftoeters allemaal heten mogen is puin, puin en nog eens puin wat zo snel mogelijk geruimd dient te worden. Afvoeren die hap, en voor altijd koudblijven van de club, onze club.

 

Een organisatie opbouwen doe je niet van onderen af. maar aan de top. Er is niemand met verstand van zaken. Lex heet natuurlijk wèl kennis van zaken, maar die man dringt zich niet op, - dat kan ik me goed voorstellen als je zo ontzettend respectloos door bestuur RvC en last but not least 'het licht' bent behandeld- en waarschijnlijk wordt hem niets gevraagd.

 

Kallen - dat hoef je niet met me eens te zijn - hecht alleen waarde aan z'n eigen agenda, en daar staat ADO op punt drieëndertig.

 

Plucheplakkers. ijdeltuiten en door het behang heen liegende oetlullen als Jagersma, Vierling en al die andere nulliteiten zitten er louter en alleen voor hun eigen ego. En zijn niet meer dan de slippendragers van Kallen, die zich opstelt als een sfinx. Hij is er wèl maar wat hij uitvoert geen mens die het weet, althans z'n ADO activiteiten dat hij op de achtergrond bezig is via de gemeente om al z'n plannen er doorheen te jassen is voor mij zo klaar als een klontje. Heeft meneer al zijn plannen verwezelijkt dan zegt hij gedag en laat de club achter, met alle gevolgen van dien. Die man doet helemaal niets uit clubliefde maar is een zeer berekende keiharde zakenman, en als hij hulit dan doet hij dat uit één oog.

 

We schrijven nu 8 mei en voor mij is in de verste verte nog niet te ontwaren hoe de organisatie, en selectier er uit zal zien.

 

Komt er een TD en zo ja? wie?

 

Wie wordt de trainer, hoe ziet de selectie er uit. Wie er weg gaan interesseert me op een enkeling na niet zo veel, maar wel wie er bij gaan komen.

 

Hoe luidt de doelstelling dit jaar? Kortom een hoop vragen, waar we nog steeds geen antwoord op hebben, dadelijk komt de WK er aan en ligt alles weer stil. Ondanks de rescessie zouden we nog steeds op een aardige begroting kunnen draaien, in ogenschouw nemende dat de malaise de hele voetbalwereld treft.

 

Alleen bij ons net wat harder. Er is totaal maar dan ook geen greintje kennis van zaken aanwezig bij de club althans bij de machthebbers, echt nul komma nul. Mensen met kennis van zaken worden stelselmatig buiten de deur gehouden, want mensen die zeggen waar het op slaat, en ook nog eens kennis van zaken hebben, dat kan natuurlijk never nooit de bedoeling zijn, want dan is het afgelopen met die ijdeltuiterij van Jagersma, Vierling en krijgen ook allerlei nutteloze directeuren hun congé,

 

Kletsverhalen ophangen en de supporters in de maling nemen wordt als hoogste doel verheven. Maar daar gaan ze nog een kwaaie pijp aan roken. Want de mensen laten zich niet allemaal als klapvee behandelen dat schouderophalend de volgende nederlaag al applaudiserend komt verwelkomen. Want onrust gaat er komen, en niet z'on beetje ook. En volledig terecht overigens, want daar heeft dat liegende en bedriegende zooitje het totaal zelf naar gemaakt.

 

Om op de vraag van vriend Ton terug te komen, waarom ik Kallen niet ga vragen wat hij uitvoert, gaarne het volgende:

 

Laat de gemeente Den Haag Kallen maar eens aan z'n jasje trekken, wat hij in hemelsnaam uitspookt. Niet hij maar de gemeente heeft er ruim vijftig miljoen euro's ingestop, dus geen vijftig miljoen luchtkastelen waar hijzelf patent op heeft.

 

En laat die kritiekloze zouteloze slappe pers, zoals ADHC met dat gezeik over dat kut Feyenoord wat me geen hol interesseert zich eens wat drukker maken over de gang van zaken bij de club.

 

Zolang deze bende er blijft zitten stevenen we af op degradatie en dan is het einde oefening. Kallen wordt schadeloos gesteld, en die baantjesjagers als Vierling en PVDA huisjesmelker Jagersma die vinden wel weer ergens een goedbetaald commissariaat, daar heb ik niet de minste of geringste zorgen om.

 

Wat me wel zorgen baart, is dat de club naar de kloten wordt gedraaid door dat liegende en bedriegende zooitje. Alles Door Oefening is reeds omgedoopt door ALLES DOOR ONKUNDE

 

 

Voor sommigen inderdaad vervelend - hebben zij soms aandelen in die bende schurken?- dat ik dezelfde plaat blijf draaien, als of ik er z'on schik in heb, om me voortdurend rot te schamen voor z' on ongelovelijke dramatische presterende club.

 

Als je hiernaast de stand naar beneden scrolt moet je een heel einde naar beneneden voordat je ons tegenkomt.

 

Toen ik daar stond in november 2005 bij het slaan van de eerste paal van ons nog steeds naamloze stadion, komt zeker ook door de crises Henk -kijk mij nou weer eens ff- Jagersma, die jij jaren geleden al zag aankomen, mooie lampelul die je er bent, had ik daar toch heel andere gedachten over. Eindelijk eindelijk eindelijk gaan we weer echt mee doen, en komen we waar we thuishoren, richting plek zes.

 

Had alleen buiten de waard gerekend, en dat is een sluwe niets ontziende zakenman met z'n slippendragers, en blinde volgers die klaarblijkelijk tot op de dag van vandaag in sprookjes geloven, die dit feest in de weg staan.

 

Ik laat me echt de mond niet snoeren, heb wel voor hetere vuren gestaan(...)

 

Overigens ga ik maandagmiddag met Kojak een bakkie doen. Wordt hardstikke gezellig. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn om elkaar toch te respecteren. Hij noch ik verdienen aan de club, en hebben beide het beste voor met ADO, dus dat schept toch een band.

 

 

0
Zaterdag 8 mei 2010 om 16:29 uur

Nu online

langnek, poemba, Remy V, Law, Ronaldo, Max, Baco070, wiegah070, Bolskie, Hansiehansie en 104 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24