Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Bert

Ferdy schreef:

Kan iemand me ff knijpen..de Teleneus plaats ineens relativerende mail en de daaropvolgende reacties...t moet niet gekker worden...Joden die zich als Farizeeers gedragen roep ik dan maar heel bot;

http://www.wuz.nl/artikel/59173.Lex%20Immers%20vervolgd?.html

Dit is waarom ik zo'n hekel aan die lui van roda heb. Gisteren zat er een bij Barend en Van Dorp te gillen om puntenaftrek nou deze reactie weer op het artikel: 

 

roxette04 uit Kerkrade

Dit is toch werkelijk niet te geloven??? Neen... niet die A-sociaal Immers, die de meest schunnige liedjes in het bijzijn van zijn trainer (ook nog eens) staat te zingen. Neen Ajax is het schuld omdat ze zich joden durven te noemen. Dus dan mag men: ' Joden aan het gas' zingen. Referend aan en de meest afschuwelijk misdaden van de Duitsers verheerlijken. En er bovenop nog eens: 'Wij gaán op jodenjacht' Hoe ziek kun je zijn! En dan zie je nog eens een bontkraagje op de TV die dit kicken vindt. En dat de trainer erbij is en god za me helpenl, niet ingrijpt, vet kicken. Eens temeer is weer bewezen dat ADO bestaat uit sory voor het woord, maar het is niet anders: Vullis. Ze staan hoog op de lijst, maar het blijvenTokkies!! Driewerf bah.
 

Massaal allemaal naar Roda als we ze treffen in de play offs

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 20:34 uur

rien1

Aad schreef:

Ik begrijp ook de beschuldigingen aan het adres van van der Brom niet zo meer .......... wanneer Lex zijn dansje doet is hij volgens mij pissen.

Die beschuldigingen zijn ook niet te begrijpen.

 

Maar vd Brom is voor de vijandige pers (en we weten wie dat zijn) bijna het mooiste doelwit in deze heksenjacht.

Hij is de verantwoordelijke coach, heeft de leiding over de spelers, het spel van ADO en staat als trainer goed en hoog aangeschreven.  Mede ook omdat de club het zo buitengewoon goed doet.

 

Iets dat voor velen een doorn in het oog is, want daar begint het nu echt wel op te lijken, want men blijft erover aan de gang.

 

 Als men hem (Brom) op ook maar het minste kan betrappen (al is het maar van het meezingen van een komma of een glimlach tijdens deze nieuwe nr 1 hit,  kunnen ze bijna de hele club over 1 kam scheren. Althans, dat denken deze ophitsers. Reken er maar op dat men dit dolgraag wil.

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 19:50 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik zeg: Bob Kootwijk, kom er maar in. Als we toch intens met Dordrecht gaan samenwerken.....................

 

 

Trainer Henny Lee vertrekt bij Dordrecht

DORDRECHT - FC Dordrecht neemt na dit seizoen afscheid van Henny Lee. Dat maakte de club uit de Jupiler League vandaag bekend. De 49-jarige Lee kwam afgelopen zomer over van topklasser Sparta Nijkerk en had een eenjarige verbintenis. Hij was eerder trainer van Haarlem en Telstar.

Dordrecht doet nog volop mee in de strijd om deelname aan de play-offs voor promotie naar de eredivisie. De ploeg staat negende.

Lee was de tweede trainer die vandaag zijn vertrek aankondigde. Eerder besloot AGOVV Apeldoorn al om volgend seizoen niet verder te gaan met Hans de Koning. (ANP/BVDL)
 

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 19:31 uur

<FCDH>



'Immers naar Anne Frankhuis' AMSTERDAM - De in opspraak geraakte Lex Immers zou een verplicht bezoek aan het Anne Frankhuis moeten brengen. Dat vindt VVD-wethouder Eric van der Burg.


Lex Immers (l) op de bar in het supportershome van ADO Den Haag. Helemaal rechts John van den Brom. "Wat mij betreft komen Lex Immers en John vd Brom langs in Amsterdam, neem ik ze, op mijn kosten, mee naar het Anne Frankhuis", zo twittert Van der Burg.

De speler en trainer van ADO kwamen maandag negatief in het nieuws door een filmpje uit het supportershome van hun club. Daar werd zondag de overwinning op Ajax (3-2) gevierd met kreten als 'Hamas, Hamas, Joden aan het gas' en 'We gaan op Jodenjacht.' Immers deed daadwerkelijk mee aan het scanderen van de leuzen, Van den Brom stond erbij en keek ernaar.

 

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 14:31 uur

<FCDH>

den Brom baalt: 'Dit haalt de slagroom wel van de taart'
Dinsdag, 22 maart 2011 om 06:40
ADO Den Haag won zondag voor het eerst in de historie van haar club twee keer in één seizoen van Ajax, maar na afloop van de 3-2 zege gaat het nog maar nauwelijks over de wedstrijd zelf. Lex Immers haalde zich de woede van de buitenwereld op zijn hals, door in het supportershome ‘we gaan op jodenjacht’ te zingen. “Dit haalt de slagroom wel van de taart”, zegt John van den Brom.

De coach van ADO stond zelf op de bar te dansen toen Immers de supporters opzweepte. “Nee, natuurlijk heb ik niet meegezongen. Sterker, ik heb me er gelijk van gedistantieerd en samen met assistent-trainer Maurice Steijn heb ik Lex op zijn verantwoordelijkheid gewezen en gezegd dat hij veel te ver was gegaan. Ik heb nota bene een Ajax-achtergrond als speler en trainer.”

Tijdens een hectische dag merkte Van den Brom dat het helemaal mis was, hoewel het in het heetst van het moment gebeurde, zo zegt hij in De Telegraaf. “Iedereen kan zich wel een beetje voorstellen hoe die dingen gaan. De fans waren door het dolle heen, zetten ons op de bar en begonnen te zingen. Maar dan is het nog niet goed te praten wat Lex heeft gedaan.”

De gevolgen zijn niet alleen voor Immers, maar ook voor ADO Den Haag, dat een prachtig seizoen draait en momenteel vijfde staat. “Dit hangt nu als een grauwsluier overal overheen, maar ik hoop dat het toch overwaait. Het zou zonde zijn als dit blijft hangen, nu we zo’n mooi seizoen meemaken met ADO”, besloot Van den Brom.

 

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 08:58 uur

ADO supporter Leidschenveen

Geschrokken Immers: Jodenjacht leek mij onschuldig

’Ik heb me volledig mee laten slepen in de euforie’

UPDATE DEN HAAG - Middenvelder Lex Immers (24) van ADO Den Haag is een dag na zijn verbale uitspattingen tijdens een supportersfeestje tot inkeer gekomen. De geboren Hagenaar heeft spijt dat hij fanatiek heeft meegezongen met beledigende liedjes over Ajax en Joden.


© anp Dat deed hij zondag na de triomf tegen Ajax (3-2) in het supportershome van de Haagse club waar ook de trainers John van den Brom, Maurice Steijn en ploeggenoot Charlton Vicento van de partij waren.

Verklaring
,,Ik heb me volledig mee laten slepen in de euforie na de bijzondere overwinning'', liet Immers maandag weten. ,,Ik ben me op dat moment totaal niet bewust geweest van de beledigende toon naar een hele bevolkingsgroep. Een geuzennaam en een bevolkingsgroep heb ik door elkaar gehaald en daar heb ik spijt van. Ik had dit niet mogen doen en accepteer uiteraard de boete die mij wordt opgelegd.''

Geuzennaam
Op VI.nl gaat Immers dieper op de zaak in. ,,Iedereen in en rond Ajax loopt weg met de geuzennaam van Joden. Als ik zing We gaan op Jodenjacht doel ik erop dat we Ajax willen verslaan. Niets meer en niets minder. Ik heb het dus helemaal niet over een bevolkingsgroep.''

Respect
,,Kijk alle beelden voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Ajax in het stadion er maar op na. Ik heb respect getoond voor elke speler van Ajax. Met trainer Frank de Boer en aanvoerder Jan Vertonghen heb ik nog een tijd gesproken. Natuurlijk, ik was vroeger een fanatieke supporter, maar dat heb ik leren scheiden.''

Onschuldig
,,Ik heb voor de camera's ook niet lopen provoceren. Vervolgens heb ik dat afgesloten en ben ik met de eigen fans een feestje gaan vieren. Er werd van alles gezongen, waarbij ik niet klakkeloos mee liep te schreeuwen. Agressieve teksten heb ik genegeerd, maar de leus We gaan op Jodenjacht leek mij onschuldig.''

Voorbeeldfunctie
,,Op en rond het veld heb ik een voorbeeldfunctie. Maar als ik thuis op de bank zit of tussen de supporters ergens sta, dan ben ik daar niet mee bezig. Dat moet ik blijkbaar veranderen. Ik heb nu ondervonden dat er overal iemand kan staan die het opneemt met zijn telefoontje opneemt en het de wereld in slingert'', aldus Immers. (BVDL/ANP)

 

bron AD

0
Maandag 21 maart 2011 om 19:34 uur

Kees

Ajax accepteert excuses ADO-trainer Van den Brom
John van den Brom heeft aan Ajax zijn excuses aangeboden voor het verbale wangedrag van zijn spelers.
Door Robin van Gelder (Is dat de eveneens hele leijke tweelingbroer van ....?)
21 mrt. 2011 17:30:00


John van den Brom, oud-speler van de Amsterdamse voetbalclub, heeft zijn excuses aangeboden voor de gedragingen van zijn spelers tijdens het vieren van de overwinning op Ajax (3-2) afgelopen zondag. Er klonken enkele anti-semitische en beledigende kreten.

Ajax heeft de excuses van Van den Brom geaccepteerd. De Amsterdamse zender AT5 sprak vanmiddag met de schuldbewuste John van den Brom. Hij liet weten Ajax al gebeld te hebben om zijn verontschuldigingen aan te bieden.

ADO-middenvelder Lex Immers, die meezong met de leuzen, heeft inmiddels via de clubsite zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag. Hij kreeg de hoogst mogelijke boete van zijn club. Mogelijk krijgt hij nog een boete of een schorsing van de de aanklager betaald voetbal, die de beelden van het feestje onderzoekt.

 

0
Maandag 21 maart 2011 om 18:06 uur

ado-kenner

CIDI wil schorsing Immers en Van den Brom
21-03-11 16:41 uur DEN HAAG - Het Centrum voor Informatie en Documentatie over Israël (CIDI) heeft maandag in een brief aan de KNVB om een schorsing gevraagd voor middenvelder Lex Immers en trainer John van den Brom van ADO Den Haag. Volgens directeur Ronny Naftaniel hebben beiden een aandeel gehad in het beledigen en kwetsen van Joden. Dat gebeurde zondag tijdens een feestje in het supportershome bij het stadion na de triomf tegen Ajax (3-2).

''Hoewel wij begrijpen dat de leuzen tegen Ajax gericht zijn, is het kwalijk dat dit over de rug van de Joden gebeurt. In het verleden zijn zulke kwetsende leuzen in het stadion stilzwijgend getolereerd; nu zijn deze echter ook op straat te horen. Dat is des te kwalijker nu zich steeds vaker incidenten voordoen waarbij daadwerkelijk is overgegaan tot vandalisme tegen synagoges en geweld en bedreiging van herkenbare Joden op straat'', liet Naftaniel weten. (ANP)

0
Maandag 21 maart 2011 om 16:56 uur

Advertentie

<FCDH>

KNVB: ADO-gedrag respectloos en misplaatst ZEIST - De KNVB heeft bij monde van Gijs de Jong, manager competitiezaken, de misdragingen van met name middenvelder Lex Immers zondag tijdens een supportersfeestje na de triomf op Ajax (3-2) scherp veroordeeld. „In het kader van sportiviteit en respect kunnen dit soort gedragingen absoluut niet door de beugel. Spelers moeten zich nu écht eens gaan realiseren dat zij een voorbeeldfunctie hebben, en zich daar ook naar gedragen”. liet De Jong maandagmiddag weten.


Lex Immers Foto: Dijkstra b.v. De KNVB-manager kondigde een vooronderzoek aan naar de uitlatingen van Immers. Behalve de Haagse speler dienen ook ploeggenoot Charlton Vicento, trainer John van den Brom en het bestuur hun visie op de bedenkelijke gebeurtenissen te geven. Tijdens het feestje werden kwetsende liedjes over Ajax en Joden gezongen waaraan met name Immers volop meedeed.

„Zulk gedrag is niet alleen ongepast, maar ook respectloos en misplaatst. Wij hopen van harte dat ook de club hier haar verantwoordelijkheid zal nemen”, betoogde De Jong. ADO legde Immers inmiddels de hoogst mogelijke boete op.

 

0
Maandag 21 maart 2011 om 16:01 uur

olaf1982

ADO Den Haag productiefste Eredivisieclub van 2011
21/03/2011 13:17

ADO Den Haag is dit kalenderjaar voorlopig de productiefste ploeg in de Eredivisie. De ploeg van trainer John van den Brom voerde het aantal competitiedoelpunten afgelopen zondag in het thuisduel met Ajax op naar 24 in negen wedstrijden.

ADO Den Haag kwam in 2011 alleen op bezoek bij De Graafschap (1-0 nederlaag) niet tot scoren. In de overige acht competitieduels bedraagt het gemiddelde van de Hagenaars drie treffers per wedstrijd.

Behalve ADO toont ook Heracles Almelo zich dit jaar bijzonder productief. Mede dankzij achttien (!) goals in de laatste vier duels bezetten de Almeloërs met 22 doelpunten de tweede plek op de ranglijst met productiefste Eredivisieclubs.

NAC Breda, VVV-Venlo en De Graafschap zijn vooralsnog de minst trefzekere clubs van dit kalenderjaar. NAC en VVV scoorden in 2011 pas zeven keer in respectievelijk negen en tien competitieduels, terwijl De Graafschap in negen duels pas zes keer het net vond. (Ramon Min)

0
Maandag 21 maart 2011 om 14:00 uur

Nu online

vakkiel, haguhnees87, AussieAdo, Haraldberg1, Dhfcdh, carbayon, BLEISWIJK-1, Aad, Max, fcdh-denhaag, JvDH, Zuiderparker, troje, VakkieJ, viarijn en 251 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26