Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>


ADO brengt Emmen op de hoogte van interesse in Chery
24 Mar 2011 om 18:43 | ADO Den Haag heeft zijn interesse in Tjaronn Chery kenbaar gemaakt bij FC Emmen, de werkgever van de middenvelder. RTV Oost meldt dit nieuws op haar website. De residentieclub is overigens niet de enige club die belangstelling heeft in de linkspoot. Naar verluidt houden meerdere Eredivisieclubs de verrichtingen van Chery nauwlettend in de gaten.

De 22-jarige Chery is de steunpilaar van Emmen. Dit seizoen maakt hij indruk bij zijn huidige werkgever. De twintiger, die tot medio 2012 onder contract staat bij de eerstedivionist, maakte in 28 duels negen treffers voor de ploeg van trainer René Hake.

Chery is bezig aan zijn eerste seizoen bij Emmen. Eerder was hij jarenlang actief bij FC Twente, waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep. Bij de regerend landskampioen kwam hij echter niet verder dan één invalbeurt in de hoofdmacht. De Tukkers leenden hem vervolgens uit aan SC Cambuur en RBC Roosendaal.


 

0
Donderdag 24 maart 2011 om 19:27 uur

Ruudje16

ADO-topman Van der Kallen: 'Verwijt Van den Brom weinig'
24/03/2011 17:10

ADO Den Haag-eigenaar Mark van der Kallen was zondag na de overwinning op Ajax (3-2) ook in het supportershome aanwezig. De commissaris van de club uit de Hofstad zag van een afstandje hoe Lex Immers kwetsende teksten door de microfoon zong.

'Ik hoorde wat Lex ging zeggen en dacht: dat kan niet', reageert Van der Kallen tegen VI Radio. 'Maar ik kon op dat moment ook niet door de menigte naar voren stappen om te zeggen dat wij, als ADO Den Haag, dit niet willen.'

De eigenaar verdedigt in het gesprek ook trainer John van den Brom. Van der Kallen: 'Ik ben teleurgesteld in het schikkingsvoorstel van de KNVB. Persoonlijk verwijt ik onze trainer buitengewoon weinig. Het was daar een chaos en zo lawaaiig, dat het niet realistisch is om te zeggen dat Van den Brom wel even in had kunnen grijpen. Dan moet je iets beter weten in wat voor situatie dat gebeurt.'

De KNVB schorste John van de Brom voor één wedstrijd, gaf Charlton Vicento een voorwaardelijke straf (één wedstrijd), terwijl Lex Immers vijf duels kreeg, waarvan een voorwaardelijk.

Het gesprek met Mark van der Kallen is om 17.10 uur te horen op VI Radio.

 

0
Donderdag 24 maart 2011 om 17:53 uur

<FCDH>

Immers hekelt 'klopjacht' van De Telegraaf
Lex Immers vindt dat De Telegraaf wel erg veel aandacht heeft besteed aan zijn wangedrag, waarvoor hij spijt heeft betuigd.
"In het bijzijn van twee trainers (John van den Brom en Maurice Steijn, red.), een medespeler (Charlton Vicento, red.) en een groep fans heb ik de supporter in mezelf laten gaan", aldus Immers tegen Voetbal International."“In een supportershome, besloten, tussen vier muren waarin er gevierd werd dat we na 31 jaar in eigen stadion van Ajax wonnen."

"Daarbij heb ik meegezongen met We gaan op jodenjacht. Misschien niet slim, daar kun je over discussiëren, maar De Telegraaf vond het reden een klopjacht te beginnen. Een Amsterdamse krant... In plaats van zich met de nederlaag van Ajax bezig te houden, vinden ze het nodig groot uit te pakken met wat er in een supportershome in Den Haag wordt gezongen."

"Heel zielig. Ik ben gefrustreerd. Kijk alle beelden voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Ajax in het stadion er maar op na. Ik heb respect getoond voor elke speler van Ajax. Met trainer Frank de Boer en aanvoerder Jan Vertonghen heb ik nog een tijd gesproken. Natuurlijk, ik was vroeger een fanatieke supporter, maar dat heb ik leren scheiden", vervolgt de Hagenaar.

"Ik heb voor de camera's ook niet lopen provoceren. Vervolgens heb ik dat afgesloten en ben ik met de fans een eigen feestje gaan vieren. Er werd van alles gezongen, waarbij niet klakkeloos mee liep te schreeuwen. Agressieve teksten heb ik genegeerd, maar de leus We gaan op jodenjacht vond ik onschuldig. Iedereen in en rond Ajax loopt weg met de geuzennaam Joden. De Telegraaf vond het nodig dat uit zijn verband te rukken en vervolgens wordt het van kwaad tot erger."

 

Ja die 020 krant loopt zeker altijd voorop als het over ado gaat wat moeten ze daar toch een hekel aan onze club hebben???

0
Donderdag 24 maart 2011 om 14:01 uur

<FCDH>

'Immers kan strafklacht afkopen' door Gerda Frankenhuis
DEN HAAG - Federatief Joods Nederland (FJN) wil afzien van een strafklacht tegen Lex Immers als hij een geldbedrag doneert aan de nabestaanden van het Joodse gezin Fogel, dat onlangs in Israël werd vermoord door een Palestijn.


Lex Immers Foto: ANP Pro Shots De organisatie had het openbaar ministerie in Den Haag eerder deze week gevraagd de voetballer te vervolgen voor zijn uitspraak ’we gaan op Jodenjacht’, bij het vieren van de 3-2 zege op Ajax afgelopen zondag. Daarnaast moet ook trainer John van den Brom, die zich niet van het gebeuren distantieerde en niet ingreep, eveneens een geldbedrag ter beschikking stellen aan de kinderen die overleefden.

Inmiddels heeft de aanklager betaald voetbal van de KNVB Immers een schikkingsvoorstel gedaan van vijf wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. John van den Brom mag wat de aanklager betreft één duel niet bij zijn ploeg zijn.

„De Palestijn die de familie Fogel heeft afgeslacht was op Jodenjacht. Wij hebben gisteren bij de KNVB erop aangedrongen Immers de boete die hij eventueel opgelegd krijgt te laten storten op de bankrekening van drie kinderen van het gezin die het drama hebben overleefd. Dan overwegen wij onze klacht bij het OM in te trekken”, zegt Victor Loonstein van het FJN. „Het excuus dat Immers inmiddels heeft gemaakt is een mooi gebaar, met deze donatie kan hij ook laten zien dat hij het echt meent.

”Vijf leden van het Joodse gezin Fogel werden op 13 maart in een woning in de Joodse gemeenschap Itamar in Samaria op de Westelijke Jordaanoever in Israël in hun slaap overvallen door een Palestijn die het huis was binnengedrongen. De ouders, twee kinderen van elf en drie jaar en een baby van drie maanden werden vervolgens met messteken om het leven gebracht. Drie kinderen ontkwamen aan de dood.

 

Dit is pure chantage geld doneren anders word je aangeklaagt en dat mag allemaal wel??????

 

0
Donderdag 24 maart 2011 om 13:48 uur

Ferdy

ADODENHAAG schreef:

Belachelijk toch die doodsbedreigingen? Ik heb hem namens de sociale supporters excuses aangeboden. Ik heb wel duidelijk verteld hoe de boosheid is gekomen en dat ik het ook niet eens ben met het wat de PVV heeft gedaan met de zaak.

Het siert De Mos dat ie geen aangifte heeft gedaan. Feit blijft wel dat ie zn eigen club de nek probeerde om te draaien. De man zit er ook mee in zn maag, neem dat maar van mij aan!

 

Wanneer gaat iedereen (voetballer, trainer, supporter en policitus nou eens nadenken alvorens te handelen?

0
Donderdag 24 maart 2011 om 01:05 uur

Kees

ADO Den Haag heeft in een oefenwedstrijd tegen eersteklasser Alblasserdam pas laat afstand genomen van de amateurclub. De Hagenezen wonnen met 1-4, nadat het twintig minuten voor tijd nog gelijkstond. De wedstrijd was georganiseerd door Danny Buijs, die zijn roots in Alblasserdam heeft liggen.

Namens ADO scoorden Jordy Brouwer (2x), Kevin Visser en Georginio Achterberg. ADO-trainer John van den Brom had de beschikking over de hele selectie, uitgezonderd Dimitry Bulykin en Aleksandar Radosavljevic. Lex Immers was wel aanwezig, maar kwam niet in actie, evenals Gino Coutinho.

Bij ADO werd verder de Argentijnse rechtsback Santiago Villafane getest. De verdediger was eerder ook al op proef bij FC Utrecht, maar dat bood hem geen contract aan
 

0
Woensdag 23 maart 2011 om 22:05 uur

ado-kenner

lernst schreef:

zelfs vi boycot ons , voor verkiezing elftal vd maand geen enkele ado-speler genomineerd 

FC Twente zag vier spelers genomineerd worden: Rasmus Bengtsson, Wout Brama, Theo Janssen en Luuk de Jong. Daarna volgen PSV en Willem II met allebei twee nominaties. Opvallend is dat geen enkele ADO Den Haag-speler te kiezen is in het Elftal van de Maand, ook al won de ploeg van John van den Brom twee van haar drie duels. De trainer zelf is samen met Michel Preud'homme (FC Twente) concurrent van Bosz als Coach van de Maand.
 

0
Woensdag 23 maart 2011 om 20:30 uur

Karel KLaver

marcellino schreef:

dan heb ik een vraag zal ik het nog meemaken dat we niet meer onder een vergootglas liggen.

 

onrecht dat is wat er gebeurd bij de knvb.

leverd een club meer geld op voor de knvb dan sluiten ze hun ogen en weten van niets.

 

ik zeg niet dat er geen straf moet komen wat ik wel zeg is dat als er iets bij den haag gebeurd alles en iederen een mening heeft en ons als voorbeeld stelt.

 

Kan jij mij uitleggen waarom.

zijn we als mens en ado als club niet gelijk aan de andere clubs.

of heerst er klasse justitie.

 

en hou nu eens op over het verleden ik word er kots misselijk van

heeft ajax geen verleden heeft feijenoord geen verleden en noem maar op.

 

blijven wij ook de jeugd van nu veroordelen omdat hun voorouders vroeger iets uit hebben gehaald hou toch op.

 

de knvb meet met twee maten en als jij als shouter dat terecht vind moet je dat zelf weten ik in iedergeval niet.

 

en volgens mij is den haag toch al drie jaar goed bezig je kan wel blijven wijzen naar het verleden.

 

ik denk dat dit jaar den haag het positiefst in het nieuws staat in en om het veld maar nee we moeten een incident weer opblasen tot wereld nieuws

 

Voor de buitenwacht zijn we inderdaad nog niet gelijk aan andere clubs.

 

Het gaat al drie jaar goed, zeg je, en daar heb je gelijk in, maar het gaat bij de andere clubs met een verleden al veel langer goed.

-Wanneer was de laatste keer dat ze bij Ajax het veld hebben bestormd omdat ze de trainer zat waren?

-En wanneer gooiden ze voor het laatst vuurwerk op het veld tijdens de laatste competitiewedstrijd in Utrecht, Rotterdam?

-En als het bij Twente gebeurt, wordt het afgedaan als een incident, omdat Twente nauwelijks een slecht verleden heeft.

 

Maar als het bij ons gebeurt, heeft iedereen die beelden van bijvoorbeeld een doodsbange Frans Adelaar nog vers op het netvlies staan. Dus als je wilt dat we niet meer worden geconfronteerd met ons verleden, moet je je in het heden gedragen. Week in, week uit, jaar in jaar uit -want net als dat we de jeugd van nu niet veroordelen omdat hun voorouders ietrs vreselijks hebben gedaan, gaat er een generatoe overheen voordat de buitenwacht accepteert dat je als club verandert bent.
 

0
Woensdag 23 maart 2011 om 18:51 uur

Advertentie

Yo

Schikkingsvoorstel Immers bedraagt vijf duels schorsing

23/03/2011 14:12

Lex Immers heeft van de aanklager betaald voetbal zijn schikkingsvoorstel ontvangen. Mits de middenvelder annex aanvaller van ADO Den Haag akkoord gaat, is hij vijf duels (waarvan één voorwaardelijk) geschorst.

Maandag werd een vooronderzoek ingesteld naar Immers, die zondag na de 3-2 overwinning op Ajax enkele antisemitische liederen aanhief in het supportershome. Immers zelf, trainer John van den Brom, ploeggenoot Charlton Vicento en het bestuur van de club werden in een schriftelijke reactie gevraagd enkele aanvullende vragen te beantwoorden.

Ook trainer Van den Brom en Vicento kunnen een schorsing tegemoet zien. De ADO-coach kreeg een voorstel van één duel schorsing. Vicento kan op zijn beurt wegkomen zonder duels te missen: hij kreeg slechts één duel voorwaardelijjk.

Het drietal heeft tot woensdagmiddag 17.00 uur om te reageren en eventueel akkoord te gaan of niet. Wanneer de betrokkenen niet akkoord gaan, worden de zaken voorgelegd aan de tuchtcommissie.

De misdragingen van Immers vallen volgens de aanklager onder 'het schaden van de belangen van de sectie betaald voetbal of de voetbalsport in het algemeen'.

'Het zijn juist dit soort ondoordachte en respectloze acties die eraan bijdragen dat er combi-regelingen bestaan, hekken rondom uitvakken nodig zijn en overmatige politie-inzet gevraagd wordt. De bond werkt al ruime tijd aan het terugdringen van deze stringente maatregelen. Wij streven naar normalisatie, maar dit soort acties helpen daar zeker niet bij.'

'Bovendien kennen wij sinds 2009 bij onderlinge wedstrijden van ADO Den Haag en Ajax het vijf-jaar-regime. Bezoekers van deze clubs mogen niet mee naar uitwedstrijden. Wij gaan er vanuit dat ADO Den Haag en de supporters dit in de toekomst graag anders zien. Zulke situaties dragen hier vanzelfsprekend niet aan bij', zo luidde een verdere toelichting. 

0
Woensdag 23 maart 2011 om 14:40 uur

Johannes

ado-kenner schreef:

weet je wat ik niet snap. Vorig jaar gebeurde dit ook maar, toen kreeg alleen vertoghen een schorsing en niet jol die had moeten ingrijpen en de hele ajax selectie greep ook niet in maar die zijn ook niet geschorst. Dit is weer meten met 2 maten.

Ik weet niet meer hoe dat toen ging, maar het lullige van 'ons' filmpje is dat een klein groepje op die bar staat, waaronder de trainer. Als Vertyongen en Jol ook op een bar stonden (of in zo'n situatie), dan kan het met twee maten meten zijn, maar als de situaties verschillend zijn....

0
Woensdag 23 maart 2011 om 11:52 uur

Nu online

kojak1, malle eppie, Langebach2, ton, Jacco, James, R.E., Bolluhboeah, Max, frans swa, ADO079, purnie&pino en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26