Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

ADO Den Haag heeft in een oefenwedstrijd tegen eersteklasser Alblasserdam pas laat afstand genomen van de amateurclub. De Hagenezen wonnen met 1-4, nadat het twintig minuten voor tijd nog gelijkstond. De wedstrijd was georganiseerd door Danny Buijs, die zijn roots in Alblasserdam heeft liggen.

Namens ADO scoorden Jordy Brouwer (2x), Kevin Visser en Georginio Achterberg. ADO-trainer John van den Brom had de beschikking over de hele selectie, uitgezonderd Dimitry Bulykin en Aleksandar Radosavljevic. Lex Immers was wel aanwezig, maar kwam niet in actie, evenals Gino Coutinho.

Bij ADO werd verder de Argentijnse rechtsback Santiago Villafane getest. De verdediger was eerder ook al op proef bij FC Utrecht, maar dat bood hem geen contract aan
 

0
Woensdag 23 maart 2011 om 22:05 uur

ado-kenner

lernst schreef:

zelfs vi boycot ons , voor verkiezing elftal vd maand geen enkele ado-speler genomineerd 

FC Twente zag vier spelers genomineerd worden: Rasmus Bengtsson, Wout Brama, Theo Janssen en Luuk de Jong. Daarna volgen PSV en Willem II met allebei twee nominaties. Opvallend is dat geen enkele ADO Den Haag-speler te kiezen is in het Elftal van de Maand, ook al won de ploeg van John van den Brom twee van haar drie duels. De trainer zelf is samen met Michel Preud'homme (FC Twente) concurrent van Bosz als Coach van de Maand.
 

0
Woensdag 23 maart 2011 om 20:30 uur

Karel KLaver

marcellino schreef:

dan heb ik een vraag zal ik het nog meemaken dat we niet meer onder een vergootglas liggen.

 

onrecht dat is wat er gebeurd bij de knvb.

leverd een club meer geld op voor de knvb dan sluiten ze hun ogen en weten van niets.

 

ik zeg niet dat er geen straf moet komen wat ik wel zeg is dat als er iets bij den haag gebeurd alles en iederen een mening heeft en ons als voorbeeld stelt.

 

Kan jij mij uitleggen waarom.

zijn we als mens en ado als club niet gelijk aan de andere clubs.

of heerst er klasse justitie.

 

en hou nu eens op over het verleden ik word er kots misselijk van

heeft ajax geen verleden heeft feijenoord geen verleden en noem maar op.

 

blijven wij ook de jeugd van nu veroordelen omdat hun voorouders vroeger iets uit hebben gehaald hou toch op.

 

de knvb meet met twee maten en als jij als shouter dat terecht vind moet je dat zelf weten ik in iedergeval niet.

 

en volgens mij is den haag toch al drie jaar goed bezig je kan wel blijven wijzen naar het verleden.

 

ik denk dat dit jaar den haag het positiefst in het nieuws staat in en om het veld maar nee we moeten een incident weer opblasen tot wereld nieuws

 

Voor de buitenwacht zijn we inderdaad nog niet gelijk aan andere clubs.

 

Het gaat al drie jaar goed, zeg je, en daar heb je gelijk in, maar het gaat bij de andere clubs met een verleden al veel langer goed.

-Wanneer was de laatste keer dat ze bij Ajax het veld hebben bestormd omdat ze de trainer zat waren?

-En wanneer gooiden ze voor het laatst vuurwerk op het veld tijdens de laatste competitiewedstrijd in Utrecht, Rotterdam?

-En als het bij Twente gebeurt, wordt het afgedaan als een incident, omdat Twente nauwelijks een slecht verleden heeft.

 

Maar als het bij ons gebeurt, heeft iedereen die beelden van bijvoorbeeld een doodsbange Frans Adelaar nog vers op het netvlies staan. Dus als je wilt dat we niet meer worden geconfronteerd met ons verleden, moet je je in het heden gedragen. Week in, week uit, jaar in jaar uit -want net als dat we de jeugd van nu niet veroordelen omdat hun voorouders ietrs vreselijks hebben gedaan, gaat er een generatoe overheen voordat de buitenwacht accepteert dat je als club verandert bent.
 

0
Woensdag 23 maart 2011 om 18:51 uur

Yo

Schikkingsvoorstel Immers bedraagt vijf duels schorsing

23/03/2011 14:12

Lex Immers heeft van de aanklager betaald voetbal zijn schikkingsvoorstel ontvangen. Mits de middenvelder annex aanvaller van ADO Den Haag akkoord gaat, is hij vijf duels (waarvan één voorwaardelijk) geschorst.

Maandag werd een vooronderzoek ingesteld naar Immers, die zondag na de 3-2 overwinning op Ajax enkele antisemitische liederen aanhief in het supportershome. Immers zelf, trainer John van den Brom, ploeggenoot Charlton Vicento en het bestuur van de club werden in een schriftelijke reactie gevraagd enkele aanvullende vragen te beantwoorden.

Ook trainer Van den Brom en Vicento kunnen een schorsing tegemoet zien. De ADO-coach kreeg een voorstel van één duel schorsing. Vicento kan op zijn beurt wegkomen zonder duels te missen: hij kreeg slechts één duel voorwaardelijjk.

Het drietal heeft tot woensdagmiddag 17.00 uur om te reageren en eventueel akkoord te gaan of niet. Wanneer de betrokkenen niet akkoord gaan, worden de zaken voorgelegd aan de tuchtcommissie.

De misdragingen van Immers vallen volgens de aanklager onder 'het schaden van de belangen van de sectie betaald voetbal of de voetbalsport in het algemeen'.

'Het zijn juist dit soort ondoordachte en respectloze acties die eraan bijdragen dat er combi-regelingen bestaan, hekken rondom uitvakken nodig zijn en overmatige politie-inzet gevraagd wordt. De bond werkt al ruime tijd aan het terugdringen van deze stringente maatregelen. Wij streven naar normalisatie, maar dit soort acties helpen daar zeker niet bij.'

'Bovendien kennen wij sinds 2009 bij onderlinge wedstrijden van ADO Den Haag en Ajax het vijf-jaar-regime. Bezoekers van deze clubs mogen niet mee naar uitwedstrijden. Wij gaan er vanuit dat ADO Den Haag en de supporters dit in de toekomst graag anders zien. Zulke situaties dragen hier vanzelfsprekend niet aan bij', zo luidde een verdere toelichting. 

0
Woensdag 23 maart 2011 om 14:40 uur

Johannes

ado-kenner schreef:

weet je wat ik niet snap. Vorig jaar gebeurde dit ook maar, toen kreeg alleen vertoghen een schorsing en niet jol die had moeten ingrijpen en de hele ajax selectie greep ook niet in maar die zijn ook niet geschorst. Dit is weer meten met 2 maten.

Ik weet niet meer hoe dat toen ging, maar het lullige van 'ons' filmpje is dat een klein groepje op die bar staat, waaronder de trainer. Als Vertyongen en Jol ook op een bar stonden (of in zo'n situatie), dan kan het met twee maten meten zijn, maar als de situaties verschillend zijn....

0
Woensdag 23 maart 2011 om 11:52 uur

Bert

Ferdy schreef:

Kan iemand me ff knijpen..de Teleneus plaats ineens relativerende mail en de daaropvolgende reacties...t moet niet gekker worden...Joden die zich als Farizeeers gedragen roep ik dan maar heel bot;

http://www.wuz.nl/artikel/59173.Lex%20Immers%20vervolgd?.html

Dit is waarom ik zo'n hekel aan die lui van roda heb. Gisteren zat er een bij Barend en Van Dorp te gillen om puntenaftrek nou deze reactie weer op het artikel: 

 

roxette04 uit Kerkrade

Dit is toch werkelijk niet te geloven??? Neen... niet die A-sociaal Immers, die de meest schunnige liedjes in het bijzijn van zijn trainer (ook nog eens) staat te zingen. Neen Ajax is het schuld omdat ze zich joden durven te noemen. Dus dan mag men: ' Joden aan het gas' zingen. Referend aan en de meest afschuwelijk misdaden van de Duitsers verheerlijken. En er bovenop nog eens: 'Wij gaán op jodenjacht' Hoe ziek kun je zijn! En dan zie je nog eens een bontkraagje op de TV die dit kicken vindt. En dat de trainer erbij is en god za me helpenl, niet ingrijpt, vet kicken. Eens temeer is weer bewezen dat ADO bestaat uit sory voor het woord, maar het is niet anders: Vullis. Ze staan hoog op de lijst, maar het blijvenTokkies!! Driewerf bah.
 

Massaal allemaal naar Roda als we ze treffen in de play offs

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 20:34 uur

rien1

Aad schreef:

Ik begrijp ook de beschuldigingen aan het adres van van der Brom niet zo meer .......... wanneer Lex zijn dansje doet is hij volgens mij pissen.

Die beschuldigingen zijn ook niet te begrijpen.

 

Maar vd Brom is voor de vijandige pers (en we weten wie dat zijn) bijna het mooiste doelwit in deze heksenjacht.

Hij is de verantwoordelijke coach, heeft de leiding over de spelers, het spel van ADO en staat als trainer goed en hoog aangeschreven.  Mede ook omdat de club het zo buitengewoon goed doet.

 

Iets dat voor velen een doorn in het oog is, want daar begint het nu echt wel op te lijken, want men blijft erover aan de gang.

 

 Als men hem (Brom) op ook maar het minste kan betrappen (al is het maar van het meezingen van een komma of een glimlach tijdens deze nieuwe nr 1 hit,  kunnen ze bijna de hele club over 1 kam scheren. Althans, dat denken deze ophitsers. Reken er maar op dat men dit dolgraag wil.

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 19:50 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik zeg: Bob Kootwijk, kom er maar in. Als we toch intens met Dordrecht gaan samenwerken.....................

 

 

Trainer Henny Lee vertrekt bij Dordrecht

DORDRECHT - FC Dordrecht neemt na dit seizoen afscheid van Henny Lee. Dat maakte de club uit de Jupiler League vandaag bekend. De 49-jarige Lee kwam afgelopen zomer over van topklasser Sparta Nijkerk en had een eenjarige verbintenis. Hij was eerder trainer van Haarlem en Telstar.

Dordrecht doet nog volop mee in de strijd om deelname aan de play-offs voor promotie naar de eredivisie. De ploeg staat negende.

Lee was de tweede trainer die vandaag zijn vertrek aankondigde. Eerder besloot AGOVV Apeldoorn al om volgend seizoen niet verder te gaan met Hans de Koning. (ANP/BVDL)
 

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 19:31 uur

Advertentie

<FCDH>



'Immers naar Anne Frankhuis' AMSTERDAM - De in opspraak geraakte Lex Immers zou een verplicht bezoek aan het Anne Frankhuis moeten brengen. Dat vindt VVD-wethouder Eric van der Burg.


Lex Immers (l) op de bar in het supportershome van ADO Den Haag. Helemaal rechts John van den Brom. "Wat mij betreft komen Lex Immers en John vd Brom langs in Amsterdam, neem ik ze, op mijn kosten, mee naar het Anne Frankhuis", zo twittert Van der Burg.

De speler en trainer van ADO kwamen maandag negatief in het nieuws door een filmpje uit het supportershome van hun club. Daar werd zondag de overwinning op Ajax (3-2) gevierd met kreten als 'Hamas, Hamas, Joden aan het gas' en 'We gaan op Jodenjacht.' Immers deed daadwerkelijk mee aan het scanderen van de leuzen, Van den Brom stond erbij en keek ernaar.

 

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 14:31 uur

<FCDH>

den Brom baalt: 'Dit haalt de slagroom wel van de taart'
Dinsdag, 22 maart 2011 om 06:40
ADO Den Haag won zondag voor het eerst in de historie van haar club twee keer in één seizoen van Ajax, maar na afloop van de 3-2 zege gaat het nog maar nauwelijks over de wedstrijd zelf. Lex Immers haalde zich de woede van de buitenwereld op zijn hals, door in het supportershome ‘we gaan op jodenjacht’ te zingen. “Dit haalt de slagroom wel van de taart”, zegt John van den Brom.

De coach van ADO stond zelf op de bar te dansen toen Immers de supporters opzweepte. “Nee, natuurlijk heb ik niet meegezongen. Sterker, ik heb me er gelijk van gedistantieerd en samen met assistent-trainer Maurice Steijn heb ik Lex op zijn verantwoordelijkheid gewezen en gezegd dat hij veel te ver was gegaan. Ik heb nota bene een Ajax-achtergrond als speler en trainer.”

Tijdens een hectische dag merkte Van den Brom dat het helemaal mis was, hoewel het in het heetst van het moment gebeurde, zo zegt hij in De Telegraaf. “Iedereen kan zich wel een beetje voorstellen hoe die dingen gaan. De fans waren door het dolle heen, zetten ons op de bar en begonnen te zingen. Maar dan is het nog niet goed te praten wat Lex heeft gedaan.”

De gevolgen zijn niet alleen voor Immers, maar ook voor ADO Den Haag, dat een prachtig seizoen draait en momenteel vijfde staat. “Dit hangt nu als een grauwsluier overal overheen, maar ik hoop dat het toch overwaait. Het zou zonde zijn als dit blijft hangen, nu we zo’n mooi seizoen meemaken met ADO”, besloot Van den Brom.

 

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 08:58 uur

Nu online

Max, ADO079 en 80 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25