Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

805 Teletekst ma 09 mei
***OETBAL******************************
**** Marc Höcher winnaar Gouden Stier
***************************************
**Marc Höcher is winnaar geworden van
de Gouden Stier,de prijs voor de beste
speler van de Jupiler League.De spits
van Helmond Sport werd verkozen door de
trainers en aanvoerders van de teams
uit de eerste divisie.Ook de supporters
van de clubs hadden een stem.

Höcher troefde Tom Daemen (MVV),Sjoerd
Ars (FC Zwolle) en John Verhoek (FC Den
Bosch,nu Stade Rennes) af.Hij speelt
volgend seizoen voor ADO Den Haag.

Er was veel ophef rond de verkiezing
omdat smaakmaker Derk Boerrigter van
RKC Waalwijk niet was genomineerd.Zijn
coach Ruud Brood werd wel verkozen tot
beste trainer.Tjaronn Cherry (FC Emmen)
kreeg de prijs voor grootste talent.
 

0
Maandag 9 mei 2011 om 16:49 uur

Yo

Höcher en ADO Den Haag strijken plooien glad
Marc Höcher maakt definitief de overstap naar ADO Den Haag. De transfer van de aanvaller leek op losse schroeven te staan, maar werd maandag alsnog definitief beklonken, weet VoetbalPrimeur.
ADO Den Haag maakte de komst van de aanvaller van Helmond Sport enkele maanden terug reeds bekend. De club meldde dat club en speler tot een akkoord waren gekomen over een tweejarig contract, de handtekeningen werden echter nog niet gezet.

Even leek er ruis op de lijn, doordat Höcher en diens agent enkele passages in het contract misten. Maandag kwamen beide partijen alsnog tot een definitief akkoord en werden de handtekeningen onder de verbintenis gezet.

Höcher (26) kwam in het betaald voetbal eerder uit voor Heracles Almelo. Hij heeft inmiddels bijna tweehonderd officiële duels achter zijn naam staan. Trainer John van den Brom maakte zich intern sterk voor de komst van Höcher.

0
Maandag 9 mei 2011 om 16:12 uur

Yo

‘Gullit wil Bulykin naar Rusland halen’


Dmitri Bulykin doet het momenteel bijzonder goed in het shirt van ADO Den Haag, maar wellicht moet de middenmoter het vanaf volgend seizoen zonder de huurling van Anderlecht stellen. De Russische ex-international staat namelijk in de belangstelling van Terek Grozny, de club van trainer Ruud Gullit.


Dmitri Bulykin
Anderlecht haalde Bulykin in 2008 voor één miljoen euro weg bij Bayer Leverkusen, maar de rijzige aanvaller kon nooit overtuigen in Brussel. De Rus kwam niet verder dan een paar basisplaatsen, waarna hij verhuurd werd aan respectievelijk het Duitse Fortuna Düsseldorf en ADO Den Haag.

Bij ADO Den Haag brak de elfvoudige international dit seizoen helemaal door. De 31-jarige Rus strijdt momenteel met Bjorn Vleminckx om de titel van topschutter in de Eredivisie. De Haagse club heeft echter niet de financiële middelen om Bulykin op definitieve basis naar Nederland te halen.

Anderlecht, dat momenteel nog steeds een deel van het loon van Bulykin betaalt, stuurt daarom aan op een definitieve transfer. Volgens Purplespirit.be is dat vooral koren op de molen van Ruud Gullit. Volgens de fansite van paars-wit wil de trainer van Terek Grozny zijn kern straks versterken met de ex-speler van onder meer Lokomotiv Moskou en Dinamo Moskou. Bulykin ligt nog tot medio 2012 onder contract bij Anderlecht.

bron: http://transferzone.nl/tag/dmitri-bulykin-anderlecht/

0
Maandag 9 mei 2011 om 15:23 uur

Kees

Joop schreef:

Als ik dit lees krijg ik het gevoel dat men de finale niet WIL halen.

Ik denk (maar hoop het niet) dat de club een hele, maar dan ook een hele grote, misrekening maakt. De zgn. finaleronde kost  dan het gewone tarief, plus toptoeslag en 10 euro. Kaartje kost dan rond de veertig euro. Dag dagjesmensen en ouders met kinderen. Dit alles als je het risico niet wilt nemen als we uitgeschakeld worden. De dagjestoeristen nemen dat risico sowieso niet.

 

In mijn ogen een volstrekt belachelijke actie en mooi verpakt onder de naam van de trainer. Oh ja, mij raakt het helaas niet aangezien ik de laatste ronde door omstandigheden niet aanwezig kan zijn.

0
Vrijdag 6 mei 2011 om 14:34 uur

Kees

De trainer vertelt over seizoen en unieke actie!


Supporters en sponsors, de bal ligt bij u! Het worden belangrijke weken voor ADO Den Haag. Terwijl de succesvolle hoofdmacht van de club zich volop aan het voorbereiden is op de play-offs om een plaats in het Europese voetbal, wordt op de kantoren in het Kyocera stadion hard gewerkt aan de voorbereidingen voor deze play-offs en uiteraard de voorbereidingen voor het seizoen 2011-2012. Dinsdag 10 mei zal een echte D-Day zijn. Op deze dag zullen alle ticketing- en klantensystemen gereed zijn voor de start van de verkoop van de Seizoen Club Card, Club Card en de tickets voor de beide thuiswedstrijden in de play-offs.
John van den Brom is druk met de trainingen van zijn selectie. Het zonnetje schijnt boven Den Haag. ´Ja, maar volgens mij schijnt dat zonnetje het hele jaar al. Natuurlijk was het even zuur te beseffen dat de 4de plek niet meer te halen is, maar als je daarna snel beseft wat je daarmee precies zegt dan kun je met beide benen op de grond natuurlijk over een geweldige prestatie spreken. Wie had gedacht dat we 2 keer van Ajax zouden winnen, uit bij PSV, ach noem het maar op. Wanneer je een blik werpt op het afgelopen seizoen kom je die mooie momenten allemaal weer tegen, zo ook bijvoorbeeld de trip naar Warschau.’

‘Vanuit onze supporters kwam het verzoek voor de wedstrijd tegen Legia Warschau binnen, iets unieks natuurlijk. Al vrij snel kreeg ik er een goed gevoel bij en gaf groen licht. Verhalen over een uitverkocht stadion en duizenden Poolse ADO Den Haag supporters die ons op zouden wachten deden de ronde en alles wat vooraf onmogelijk leek bleek in Warschau helemaal waar. Ruim 10.000 Poolse supporters stonden al 2 uur voor de wedstrijd, en wellicht dus al langer, op ons moment te wachten. Om ons toe te zingen. Ongelooflijk, ik heb nog nooit zoiets meegemaakt ook. Op dat soort momenten besef je hoe belangrijk deze club is voor de mensen, zelfs tot ver over de grens. Je gaat beseffen hoe groot deze club kan worden, en ook ooit geweest is. En juist wanneer dat besef er is geeft het extra voldoening om hier, met alle spelers en iedereen van de staf, aan mee te mogen werken.

De afgelopen periode heeft onze trainer zich met regelmaat laten informeren over de groei van de club. Aan het eind van vorig seizoen werden bijvoorbeeld ruim 20 procent van de Seizoen Club Cards opgezegd, dit seizoen nog geen 5 procent. En dat terwijl er gedurende het afgelopen seizoen juist een enorme groei is geweest in de Seizoen Club Cards met de acties van de halve en kwart SCC. De verwachting van John van den Brom en iedereen bij ADO Den Haag is dat deze groei de komende weken een enorme impuls gaat krijgen. We zijn 9 keer op rij uitverkocht geweest, uniek voor ADO Den Haag. Supporters willen er weer bij horen. Maar ook sponsors willen zich aan deze club verbinden.

Maar we zijn er nog niet voor dit seizoen. ´Ik wil nog 2 uitverkochte thuiswedstrijden aan het lijstje toevoegen dit seizoen’, aldus Van den Brom. ‘Ik durf nu te zeggen dat het balletje bij De Supporters en De Sponsors ligt, ik hoop en reken dus op nog 2 uitverkochte thuiswedstrijden en een geweldige run op die Seizoen Club Cards.’

Unieke actie Play-Offs
We hebben wederom iets leuks bedacht bij ADO Den Haag, in navolging van bijvoorbeeld de verplaatsing van 25 VVV supporters om nog 900 supporters een kaartje te kunnen laten kopen in het uitvak´, vervolgt hij. De hype die ADO Den Haag heet, de run op kaarten, de verschillende geluiden over inzamelingsacties om geld te generen voor de club om spelers te behouden en de wens om bepaalde spelers te behouden maar daar tegenover voor nu nog wel het financiële tekort, heeft geleid tot een plan.

Vanaf 10 mei zal de verkoop voor zowel de eerste play-off ronde als voor de Finaleronde van start gaan. De prijzen voor de eerste ronde zijn gelijk aan de prijzen van de Topwedstrijden van komend seizoen. De prijzen voor de Finaleronde zullen uiteindelijk 10 euro hoger zijn dan de eerste ronde. Maar wie meteen het kaartje voor de Finaleronde aanschaft, kan met 10 euro korting naar die wedstrijd. Er zit natuurlijk wel een MAAR aan.

Op dit moment weet niemand of we die Finaleronde gaan halen. Mochten we de eerste ronde niet door komen dan stopt de verkoop natuurlijk, maar kunnen de supporters en sponsors die al een kaartje voor twee duels gekocht hebben geen geld terug krijgen. De supporters en sponsors kunnen zelf de keuze maken, per ronde een kaart kopen en dan voor de Finale meer geld betalen voor een kaart. Of twee kaarten vooruit kopen en mocht ADO Den Haag de finale niet halen, dan het bedrag naar het versterken van de selectie zien gaan. Het is geen verplichting, maar het is een uitgelezen moment om te laten zien hoe u er over denkt. De bal ligt bij u!


0
Vrijdag 6 mei 2011 om 14:08 uur

Aad

Cultheld Bulykin: 'Ik vind alles in Den Haag geweldig'

05/05/2011 14:30 (VI)

De van Anderlecht gehuurde Dmitry Bulykin scoorde dit seizoen al 21 keer namens ADO Den Haag. Maar de 31-jarige Rus lijkt meteen ook bezig aan zijn laatste seizoen in de Hofstad.

'Niemand weet nog waar ik na de zomer speel, zelfs mijn zaakwaarnemer niet', vertelde Bulykin in Sport-Express. 'Maar de kans dat ik bij ADO blijf is niet groot. Ik heb enkele goede aanbiedingen, maar Anderlecht heeft het laatste woord.'

'Ik zal alles in overweging nemen', vervolgde hij. 'Natuurlijk, ik vind alles in Den Haag geweldig; de trainer, de fans en het team… Eind mei, begin juni wil ik weten waar ik aan toe ben. De komende tijd zet ik alle plus- en minpunten van de opties op een rijtje.'

Bulykin heeft in Brussel nog een contract tot medio 2012, maar lijkt daar niet in de toekomstplannen voor te komen. Eerder speelde de spits voor onder meer Dinamo Moskou en Bayer Leverkusen.

 

Dus in ieder geval geen Anderlecht en misschien daardoor een scherpe transfersom. Het lijkt er dus echt op dat het alleen aan Bulykin zelf ligt: Voor wat minder poen de held van Den Haag blijven of voor veel poen een mogelijke schlemiel in Kazachstan.

Komt er een club uit Moskou dan lijkt mij de keuze van Bulykin erg gemakkelijk.

0
Vrijdag 6 mei 2011 om 10:41 uur

Ooievaar

BLEISWIJK-1 schreef:

Het rare is ook dat Bulykin al eerder aangegeven heeft (voor de kerst) dat hij de kans niet groot inschatte dat hij bij ADO zou blijven. Een paar maanden geleden veranderde dat weer. En gaf hij aan dat geld niet alles bepalend was, en dat hij wel open stond voor een langer verblijf in Denhaag. En nu dit verhaal weer. Misschien is dit de manier om ADO 'maximaal' te laten betalen! Maak ze eerst bang dat je weg gaat, om vervolgens tegen een heel hoog salaris bij te tekenen.

 

Wat ik ook niet helemaal snap is, waarom hij dit naar buiten brengt. We staan aan de vooravond van de playoffs. Alles is nog mogelijk. Bovendien laat hij de deur richting ADO op een kier. Als er extreem goede aanbiedingen binnengekomen zijn dan kan je toch aangeven dat je vertrekt. Ondanks dat ik het jammer vind dat hij weg gaat, ben ik benieuwd wat er allemaal nog gaat gebeuren.

 

Er zal van het bestuur / staf snel een reactie in de pers komen. Dit zal waarschijnlijk meer duidelijkheid geven. Of Frans moet al meer weten!!!

  

Die jongen is broodvoetballer en het interesseert hem geen donder welk shirt hij draagt. Hij vind de stad Den Haag erg prettig, maar dat zal hij zonder meer ook van Genève of Istanbul zeggen. Dat neem ik hem niet kwalijk, ik kan van hem niet verwachten dat hij ADO supporter is als rus.

 

Indien ADO het meeste zou bieden dan zou hij bij ons blijven. Maar dat risico moet de club helemaal niet willen nemen Hij wordt 32, dus een restwaarde is nihil. Ik zou hem dolgraag nog twee seizoenen -minimaal - hier willen zien, dit voor alle duidelijkheid. Maar de realiteit is dat we daar absoluut de middelen niet voor hebben. Bij die éne mars op het ijspaleis moet het maar bij blijven.

 

Deze jongen is een witte raaf die zomaar aan is komen fladderen, daar hebben we gewoon ontzettend veel geluk mee gehad. Het heeft ons natuurlijk ook veel - meer publiek, goodwill, tv-gelden - opgeleverd

 

Z'on goede spits als hij zullen we echt niet terughalen, maar dat wil toch niet zeggen dat het volgend jaar dan weer krabbelen gaat worden. Jongens als Rado, Immers, Verhoek, Toornstra, liggen nog meerjarig vast. Wie weet wat er nog uit de hoge hoed komt, als de trainer zegt dat er nog een aantal versterkingen bijkomen, dit niet het niveau van de juup hebben.

 

ADO moet zich volgend jaar weer gewoon richten op het linkerrijtje, daar heb ik nog steeds alle vertrouwen in.

 

0
Donderdag 5 mei 2011 om 19:17 uur

Advertentie

DenHaagFC

André Wetzel: ‘’ Ik droom niet van Ajax, maar van ADO ‘’

André Wetzel is bezig aan een geweldig seizoen als trainer bij VVV-Venlo. De oefenmeester doet het ook goed tegen de grotere clubs en staat, naast zijn spelers, zelf ook in de belangstelling van andere clubs.

Wetzel ziet wel een plek weg gelegd bij Ajax, als assistent trainer. ‘’Als ik de trainer zou aanvullen, waarom niet? Daar zou ik me niet voor schamen. Stel ze nemen Frank de Boer, dan zie ik voor mezelf wel een rol weggelegd.’’

De 56-jarige trainer droomt er echter van om hoofdtrainer bij ADO Den Haag te worden. ‘’ Ze mogen me altijd bellen, de kans is dan zeer groot dat ik ja zeg. Ik droom niet van Ajax, maar wel van de ADO-selectie die in 2012 op het border in Den Haag staat omdat ze Europees voetbal gehaald hebben.’’

Wetzel wil alleen voor een langere periode bij ADO Den Haag bezig zijn. ‘’ ADO terugbrengen in de Eredivisie, dat is wat ik heel graag wil. Den Haag is mijn stad, ADO mijn club. Het maakt niet uit of ik hoofdtrainer of technisch directeur ben. Maar niet voor maar dan n of twee jaar.’’

www.voetbalprimeur.nl 4 Januari 2008
 

Jongens geen zorgen. Wij zijn allemaal één seizoen te vroeg. ADO gaat volgend jaar Europees Voetbal halen dat is door deze god gezegd.

0
Dinsdag 3 mei 2011 om 11:58 uur

Bert

Vincent schreef:

ken hem verder niet, maar lijkt me geen moeilijke jongen.

9 doelpunten en 11 assist.. maar 6 keer geel

1m83 en 27 jaar.

 

ik zie de overeenkomst niet met ricky...jij wel blijkbaar?

 

Lasnik had ik er ook wel graag bij gehad.

 

Goeie speler. 

 

Maar laat Ado eerst zijn energie in Bulykin steken. Hij kan een blessure oplopen dat is het enige voorbehoud. Maar als hij blijft voor een paar jaar zijn wij van de degradatiezorgen af.

 

Derrijck en Verhoek zijn dit jaar ook onmisbare schakels geweest. Maar als een speler goed geld op kan leveren zou ik het doen in de wetenschap dat je Bulykin kan behouden.  

 

Ik zou als trainer niet zo blij zijn als mijn natuurlijke leider van het elftal vertrekt.

0
Maandag 2 mei 2011 om 23:14 uur

Johannes

Kees, het mag best een keer een onsje minder zijn! Geen probleem als het een keer niet lukt. Het probleem met Wesley is alleen dat het groter lijkt dan dat - en dan sluit ik me aan bij het verhaal van Bleiswijk. Ik hoop alleen maar dat hij snel de knop om kan zetten (met hulp van de trainer) zodat hij weer de W

0
Maandag 2 mei 2011 om 13:45 uur

Nu online

Bolluhboeah, fcdh-middennoord, jbdh, malle eppie, JP, troje, Sapperderflap, Madmax, Ftuur, Max, Dappere dodo, Tuurke63, Donnydh070, Haraldberg1 en 184 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26