Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK

Even voor Bosschaart fans!!!

 

Uit een wat groter artikel. http://www.voetbalcentraal.nl/nieuws/62840/ado-verdient-het-en-is-er-klaar-voor-europa-in-te-gaan

 

Linksback. Het is de positie waarop Bosschaart dit seizoen acteert bij ADO Den Haag. De 31-jarige speler was onder trainer John van den Brom niet altijd eerste keus, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit het basiselftal van de Hofstedelingen. Of hij volgende jaargang ook nog in de Eredivisie speelt, is alleen nog niet zeker. "De club heeft me weliswaar een ontslagbrief gestuurd, maar ik heb signalen gehoord dat ze met me verder willen", vertelt Bosschaart tegenover Voetbal Centraal. "ADO is op dit moment ook mijn eerste keus, maar de club bepaalt wat er gaat gebeuren. Ik heb alleen nog geen gesprek gehad met de leiding, dus weet niet hoe het er nu voor staat. Mijn zaakwaarnemer bekijkt wat de alternatieven zijn, maar ik sta zeker open voor een langer verblijf."

 

0
Vrijdag 15 april 2011 om 15:04 uur

Yo

'Van den Brom wil nieuwe assistent bij ADO'
Bob Kootwijk heeft geen toekomst meer bij ADO Den Haag. De huidige assistent-trainer van de club krijgt op advies van trainer John van den Brom geen nieuw contract voorgeschoteld.
Volgens Voetbal International wil Van den Brom graag een nieuwe assistent-trainer aantrekken. Kootwijk, die met voormalig trainer- en technisch directeur André Wetzel naar Den Haag kwam, krijgt geen nieuwe verbintenis en vertrekt bij de nummer vier van Nederland.

Van den Brom heeft ook Maurice Steijn nog als assistent-trainer. Daarnaast is de coach met de clubleiding in gesprek over het aantrekken van een nieuwe assistent-trainer. Mogelijk is daarbij ook de naam van Peter van Vossen gevallen. De voormalig assistent-trainer van Van den Brom bij AGOVV zit vanaf komende 

0
Donderdag 14 april 2011 om 16:09 uur

Kees

Den Turk weg bij ADO Den Haag


DEN HAAG - Dennis Den Turk vertrekt bij ADO Den Haag. De huidige trainer van de A1 is een van de acht jeugdtrainers met een aflopend contract die een ontslagbrief gekregen hebben op 1 april.

De jeugdopleiding van ADO Den Haag wordt deze zomer volledig gereorganiseerd en ADO Den Haag zal het komende jaar tweehonderdduizend euro gaan bezuinigen. Naast de acht jeugdtrainers hebben nog zes andere medewerkers een ontslagbrief gekregen. Aan het eind van de maand april moet duidelijk worden wie er volgend jaar nog kan blijven.

Den Turk was eerder speler van ADO Den Haag en jeugdtrainer van AZ. Hij was twee jaar lang jeugdtrainer en staat op dit moment op de laatste plaats met zijn A1. Hij is teleurgesteld over de kwaliteit van de jeugd op dit moment en zeer ontevreden over de staat van de accommodatie waarop de jeugd speelt. Bovendien mist hij een duidelijke visie bij de jeugdopleiding. Het is nog niet duidelijk wat den Turk volgend jaar gaat doen. De directie van ADO Den Haag is bezig met een reorganisatie van de jeugdopleiding, waardoor de kwaliteit moet verbeteren.

De technische staf van de betaald voetbalorganisatie zal zich intensiever gaan bemoeien met de jeugd. De opleiding kost de club op dit moment ruim 1 miljoen euro. Na de reorganisatie zal dat met 2 ton minder moeten. 'We hebben eerst de BVO gereorganiseerd, nu is de jeugdafdeling aan de beurt', aldus Mark van der Kallen, lid van de Raad van Commissarissen van ADO Den Haag.



 

0
Woensdag 13 april 2011 om 14:50 uur

Ooievaar

<FCDH> schreef:

Ze kunnen em ook voor de breedte halen ?

Precies, zaterdag was de spoeling wel heel erg dun. Denk inderdaad dat dit een aankoop voor de breedte is. Vind het trouwens een goede voetballer, tegen ons speelde hij erg goed. Ben die goal dan ook niet vergeten.

 

Verhoek is natuurlijk eerste keus, nu nog Don Kozak een jaartje laten knallen, dan gaan we ook volgend jaar weer een mooi seizoen tegemoet.

 

Of denkt er werkelijk iemand dat Verhoek wordt opgehaald voor minimaal 4 miljoen?

 

De club is goed bezig. Jonge talentvolle voetballers halen. Onder deze trainer zullen ze zeker tot wasdom komen.

0
Dinsdag 12 april 2011 om 18:41 uur

Ricky

ADO-topman Van der Kallen wordt moe van 'onnodige onrust'
12/04/2011 18:20

Commissaris Mark van der Kallen van ADO Den Haag baalt van spelers die openlijk klagen over het beleid van de club. Van een aanstaande leegloop wil hij niets weten.

Ahmed Ammi verkondigde onlangs in Voetbal International dat de leiding meer moeite zou moeten doen om het succesteam bij elkaar te houden en deed Wesley Verhoek die kritiek afgelopen weekeinde nog eens dunnetjes over. Tot irritatie van trainer John van den Brom, die vindt dat de rechtsbuiten 'zich met voetballen moet bezig houden.'

Ook Van der Kallen is het geklaag beu. 'Wij doen er juist alles aan om de ploeg bij elkaar te houden', laat de grootaandeelhouder Voetbal International weten. 'Achter de schermen zijn we druk bezig, op onze manier en in ons eigen tempo. Maar spelers gaan zich nu bemoeien met zaken waar ze geen verstand van hebben. Zo roept Verhoek nu overal dat zijn contract volgend jaar afloopt. Hij vergeet dan wel dat daar een optie voor nog een jaar in is opgenomen en daar gaan we natuurlijk gebruik van maken.'

Derijck sprak tegen Haaglanden Voetbal nog maar eens zijn onvrede uit over een contractvoorstel dat hij een paar maanden geleden van ADO zou hebben ontvangen. 'Klopt ook niet. We hebben zijn zaakwaarnemer destijds laten weten dat we wilden praten over een nieuw contract, met als uitgangspunt zijn huidige salaris. Dat was blijkbaar een teleurstelling, want dat gesprek is er nooit meer gekomen. We hebben afgesproken dat we in principe na de competitie verder gaan praten.'

Van een aanstaande leegloop wil Van der Kallen niets weten. Hij noemt een paar wapenfeiten ter verdediging. 'We hebben Lex Immers al verlengd, Jens Toornstra, Aleksandar Radosavljevic vorige week nog. Daarom snap ik al dat geklaag niet. Wesley is hier al op aangesproken door John en ik zal hem ook nog eens duidelijk maken wat ik van zijn teksten vind. Onze spelers moeten nu gewoon lekker gaan voetballen en zorgen dat ze dit seizoen mooi afsluiten. Niet meer praten over zaken waarvan ze zelf niet weten hoe die in die elkaar zitten.'

Tot slot reageert Van der Kallen ook nog op het bericht dat ADO interesse zou hebben in aanvaller Hugo Bargas van De Graafschap. 'Broodje aap. Die jongen werd ons vorige week aangeboden, maar wij gaan er niet achteraan.'

 

0
Dinsdag 12 april 2011 om 18:26 uur

Johannes

Vlakko schreef:

V.d Brom heeft gewoon gelijk hoor kijk maar op de site van zijn zaakwaarnemer sportpromotion.

 

Daar staat het ook.

 

Is ook niet zoveel uitzoek werk.

De reactie van Vd Brom was ijzersterk: jammer om dit te horen, hij heeft nog een contract van 1+1 jaar, nog niets van andere clubs gehoord. Hij hoeft absoluut niet weg, maar we hebben een schaduwlijst.

Klasse van de trainer!

0
Dinsdag 12 april 2011 om 12:43 uur

Kees

Die stijgt met stip in mijn achting:

 

Danny Buijs: ,,Logisch dat de club niet doorwil onder dezelfde financiële condities”
11 april 2011 om 15:00
Danny Buijs is een echte prof. Tijdens wedstrijden toont hij altijd een optimale inzet. Ook is de ooit bij Alblasserdam begonnen speler een realist. Dat kwam ook naar voren toen Haaglandenvoetbal.nl na het duel met hem sprak over zijn contract.

Over het huidige seizoen zegt Buijs: ,,Ik weet dat deze trainer heel tevreden over mij is en ik heb natuurlijk een pechjaar, in die zin met blessureleed. Maar aan de andere kant, de wedstrijden die ik gespeeld heb, ben ik gelukkig van waarde geweest”. Zaterdagavond maakte Buijs – met het hoofd – nog het enige doelpunt in de wedstrijd tegen Vitesse.

,,Wat ik al zei, de trainer is tevreden over mij, dus ik wacht rustig af. Het is logisch, dat de club niet met mij onder dezelfde financiële condities door wil gaan, want zo reëel moet je ook zijn. We weten allemaal wat er de afgelopen twee jaar gebeurd is in voetballand. Dus daar moet je je ogen ook niet voor sluiten”, aldus een realistische Danny Buijs.

,,Ik wacht dus rustig af, maar het belangrijkste is nu dat we gewoon gaan proberen om die vierde plek vast te houden en dan hebben we alle tijd om met elkaar te kijken wat de toekomst gaat brengen”.

© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)

 

0
Maandag 11 april 2011 om 16:31 uur

Advertentie

<FCDH>

Verhoek: "Hoor niet of club met me door wil"
Wesley Verhoek deed zaterdag enkele kritische uitspraken ten aanzien van het beleid van ADO Den Haag. De aanvaller vindt het vreemd dat hij nog altijd niet weet of de club zijn contract wil verlengen.


"De club heeft niets gezegd en dat vind ik heel vreemd. Het is jammer dat ik niet hoor of de club met me wil doorgaan", aldus de vleugelaanvaller tegenover Voetbal International.

Verhoek haalde ook het voorbeeld aan van teamgenoot Timothy Derijck. "Ze hebben nu twee keer met Timothy gesproken. Ik kan niet begrijpen dat ADO er niet alles aan doet om zo'n speler te behouden."

De ploeg uit de Residentie blijft een ieder verrassen in de huidige competitie.Een mooie toekomst lijkt dan ook mogelijk indien er weinig wijzigingen in de selectie aangebracht worden. "Als we met Den Haag Europees voetbal spelen en we spelers kunnen behouden, dan kan er iets moois ontstaan. We hebben een fantastisch team."

Een vertrek sluit Verhoek zeker niet uit en hij laat daarbij alle opties vooralsnog open. "Ik zou zeker een stap hogerop willen. Dat hoeft niet per se Ajax te zijn, ik sta voor veel clubs open."

Voor het duel met Vitesse (1-0) noemde trainer John van den Brom de uitspraken van Verhoek 'niet handig'. Tevens gaf de oefenmeester aan dat ADO Den Haag er bewust voor kiest om pas na het seizoen met spelers rond de tafel te gaan zitten.


 

0
Zondag 10 april 2011 om 11:51 uur

ADO supporter Leidschenveen

Verbeek: Ik zou mij schamen als ik trainer van NAC was


Trainer Gertjan Verbeek van AZ had vandaag geen goed woord over voor het spel van NAC Breda. De Brabanders zakten in Alkmaar ver terug en maakten de thuisploeg het voetbal bijkans onmogelijk. AZ kwam dan ook niet verder dan 1-1.

,,Als ik trainer van NAC was, zou ik me schamen voor het vertoonde spel. Ik heb een ander idee over voetbal. Je moet het publiek vermaken'', foeterde Verbeek die zich ergerde aan het tijdrekken van NAC in de tweede helft. ,,Ze lagen wel heel vaak op de grond en de keeper ging alle ballen zelf halen. We hebben daar gewoon ballenjongens voor."

NAC-coach John Karelse accepteerde de verwijten van Verbeek gelaten. ,,Iedereen mag denken wat hij wil. Wij kwamen hier om het voetbal van AZ lam te leggen en dat is goed gelukt." Met een elfde plaats en vier punten minder dan nummer acht FC Utrecht denkt Karelse stiekem nog aan de play-offs. ,,Ik zie nog mogelijkheden en ben tevreden met het spel dat we de laatste weken brengen."

AZ verloor belangrijke punten in de strijd om de vierde plaats. ,,We mogen in deze fase dit soort wedstrijden niet gelijkspelen, maar we moeten het accepteren', besloot Verbeek.

 

bron AD

0
Zaterdag 9 april 2011 om 07:59 uur

<FCDH>

Van den Brom gaat voor winst tegen Vitesse
ADO Den Haag-coach John van den Brom neemt het dit weekend met zijn ploeg op tegen zijn oude liefde Vitesse. De Arnhemmers verpestten eerder dit seizoen nog het debuut van de coach.

In de eerste competitiewedstrijd van ADO Den Haag was namelijk ook Vitesse de tegenstander en volgde er een 3-1 verlies. "Dat was sowieso een verschrikkelijke wedstrijd, qua resultaat moet ik erbij zeggen. Het was mijn officiële debuut in de Eredivisie als trainer en ook nog eens een keer tegen mijn oude club. Als je dan met 3-1 de bietenbrug opgaat, dan mag je zeggen, dat het een mislukt debuut was."

Van den Brom geeft in gesprek met Haaglandenvoetbal.nl aan zaterdag voor het volle pond te gaan tegen Vitesse. "Winnen, maar niet met een bepaalde druk van we moeten, want als we zouden verliezen dan is alles voorbij. Helemaal niet, maar de druk is niet anders dan vorige week naar Utrecht en toen zijn we er goed mee omgegaan."

"Nu spelen we thuis, dus de druk van het publiek is er niet, want die hebben we nu mee en wij zijn op dit moment – durf ik te stellen - zover dat we ook wel bewezen hebben om met dit soort druk, die er in zo’n laatste fase van de competitie bijkomt, heel goed om te gaan", aldus de immer optimistische Van den Brom.

ADO Den Haag kan tegen Vitesse geen beroep doen op Wesley Verhoek, Charlton Vicento en Lex Immers. Het drietal is geschorst. Ahmed Ammi en Danny Buijs keren terug in de wedstrijdselectie.

 

0
Zaterdag 9 april 2011 om 07:46 uur

Nu online

ADO079, yesyes, frans swa, Bolluhboeah, hagenees abroad, RickZ, Ronaldo, Gambleking070, malle eppie, Vakkie-G, Ran1972, vakkiel, Max en 139 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26