Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JoostJ

Nog maar eens een bericht van Bulykin!

 


Bulykin: 'Ik ben een keer gezwicht voor grote geld, een foute keuze'

Zaterdag, 14 mei 2011 om 09:05

Dmitry Bulykin weet naar eigen zeggen nog steeds niet of zijn toekomst in Den Haag ligt. "Wat mij bevreemdde is, dat de club mij tot nu toe geen aanbieding heeft gedaan", benadrukt de door ADO van Anderlecht gehuurde aanvaller in De Telegraaf. "ADO heeft mij nu gevraagd om samen met mijn manager, de trainer en het bestuur bij elkaar te komen. Tot nu toe hebben vijf clubs zich gemeld voor mij bij Andrei. Maar als ADO de juiste oplossing vindt, dan houd ik alle opties open."

 

Bulykin heeft het naar zijn zin in Den Haag, maar zijn toekomst lijkt toch in Moskou te liggen. "Twee van mijn vier kinderen gaan in Moskou naar school, de andere twee zijn nog jong en zijn vaak een maand hier. Mijn vrouw Ikaterina heeft er een ontwerpbureau op het gebied van kleren, landschappelijke inrichting en huizen en blijft daar wonen. Dat zal ik ook ooit weer gaan doen. Maar eigenlijk denk ik nooit op de lange termijn. Want je weet toch niet wat er morgen of overmorgen gebeurt."

De 31-jarige Rus liet zich één keer leiden door de financiën. "Ik ben zelf een keer gezwicht voor het grote geld. Ik was rond met Everton, maar bij Dinamo Moskou zeiden ze: ’Dan betalen wij je het dubbele’. Ik deed het, omdat er een trainer kwam die ik goed kende. Maar die werd na drie maanden ontslagen….Dat was dus een foute keuze. Nu heb ik als huurling van Anderlecht veel ingeleverd om naar Den Haag te kunnen. Ik heb mijn les geleerd en dat heeft zich uitbetaald. Hier heb ik alles om gelukkig te zijn: de jongens van ADO, de trainer, de stad. En ik speel

0
Zaterdag 14 mei 2011 om 09:42 uur

JoostJ

Bulykin: "Vijf clubs hebben zich gemeld"


Dmitri Bulykin is de nummer twee van de Nederlandse topscorerslijst, maar in het weekend van de laatste speelronde is nog altijd niet duidelijk waar zijn toekomst ligt. ADO Den Haag deed de spits nog geen aanbieding.

"Dat bevreemdde mij wel", zegt Bulykin in De Telegraaf. "ADO heeft mij nu gevraagd om samen met mijn manager, de trainer en het bestuur bij elkaar te komen. Tot nu toe hebben vijf clubs zich gemeld voor mij bij Andrei. Maar als ADO de juiste oplossing vindt, dan houd ik alle opties open."

De 31-jarige aanvaller wordt dit seizoen door Anderlecht verhuurd aan ADO Den Haag. Daar kwam hij tot dusver tot 21 doelpunten. Met ADO mag hij zich opmaken voor de play-offs.

0
Zaterdag 14 mei 2011 om 09:29 uur

<FCDH>

FC Twente in spoor ADO?
za 14 mei 2011, 05:20
FC Twente in spoor ADO? Van onze Telesportredactie
FC Twente-trainer Michel Preud?homme ENSCHEDE -  Als FC Twente er morgen ten koste van Ajax in slaagt de landstitel te prolongeren, dan zetten de tukkers een zeldzame prestatie neer. Sinds ADO Den Haag in 1942 en 1943 het kampioenschap wist te pakken, slaagde geen enkele club buiten de traditionele top drie – Ajax, PSV en Feyenoord – erin om twee jaar op rij de titel te pakken.

 

0
Zaterdag 14 mei 2011 om 07:49 uur

Kees

Mooi, de club is al goed met komend seizoen en de seizoenen daarna bezig. Van de officiële site:flag

 

Nieuwe spelers presenteren zich
Het nieuwe seizoen is nog redelijk ver weg, maar de spelers en trainer die ADO Den Haag tot nu toe al heeft vastgelegd waren vrijdagmiddag in het Kyocera Stadion om hun contract te tekenen en zich te presenteren aan de Haagse pers.
In de businessunit van Mark van der Kallen kwam iedereen bijeen. Samen met algemeen directeur Mattijs Manders tekenden onze nieuwe aanwinsten en Kevin Visser, die zijn contract met drie jaar verlengde, hun overeenkomsten.

Na dit officiële moment stonden alle jongens de pers te woord, dus de komende dagen kunt u op radio, tv en in de kranten alles lezen over deze nieuwe spelers.


 

Na het tekenen gingen de hele groep even met een glaasje champagne op de foto. Van links naar rechts: Kevin Visser, Tim de Rijk, Wouter de Vogel, hoofdtrainer John van den Brom, Marc Höcher, Paul Mulders, de nieuwe assistent-trainer Wilfred van Leeuwen, commissaris Paul Beijersbergen en algemeen directeur Mattijs Manders.

0
Vrijdag 13 mei 2011 om 17:13 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Trainer Quick Boys naar ADO
ADO Dem Haag heeft Wildred van Leeuwen aangetrokken als nieuwe assistent van John van den Brom, dat meldt het Leidsch Dagblad.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 11 mei 2011 om 00:11 uur

rien1

ADOFLEVO schreef:

Zo morgen 1e en 2e ronde kaartjes halen want natuurlijk halen wij de finale. Zondag tegen Heracles is bijzaak.

 

Volgens seizoen verwacht ik een andere selectie maar ik denk dat we nog beter worden: mulders, Cherry, Devogel, Hocher, Immers, Vissers, Rado, Pigeu, Vicento, Kum, N'Toko,

Blijft Buly, Verkoek en Derick dat is de grote vraag? Zo niet dan komen er gelijkwaardige spelers bij. VDKallen en VDBROM zijn geen domme jongens. ADO is een gezond BEDRIJF aan het worden, dat wordt zo maar niet opgedoekt. Het kan alleen nog maar groeien!

DENHAAG IS EEN VOETBALSTAD GEWORDEN OM REKENING MEE TE HOUDEN!

Er is naast de komst (destijds) van vd Kallen en (nu) vd Brom ook nog eens een groot verschil en groot voordeel. En dat is dat de club sinds het laatste Jupiler-seizoen jarenlang nooit vantevoren echt de spelersmarkt op kon om  spijkers met koppen te slaan. Ieder jaar was het een dubbeltje op zijn kant en bibberen of we het volgende seizoen wel eredivisie speelden. Dat is nu veranderd (wat heet met plek 5-7). De blik kan ver van te voren gericht worden op volgend seizoen en spelers kunnen voor een groeiende eredivisieclub kiezen. Daarom ben ik vooral blij met de jonge gasten en (vooral) Hocher. Daar verwacht ik veel van. Want inderdaad zit er tegenwoordig een trainer die er ook nog goed kijk op heeft. 1 puntje zit me wel dwars en dat is of er genoeg eredivisie-''ervaring'' blijft. En dan natuurlijk die Russische doelpuntenmachine.

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 20:41 uur

Advertentie

JoostJ

ADO Den Haag gaat vol voor vijfde plaats


ADO Den Haag kan met nagenoeg een fitte selectie toewerken naar de play-offs om Europees voetbal. Komend weekend moet er echter eerst nog worden aangetreden tegen Heracles Almelo. "Het gaat vooral op het gevoel."


De selectie van trainer John van den Brom is fit en heeft de afgelopen week wat extra rust gekregen, zo vertelt de coach aan het Algemeen Dagblad. "De afgelopen week hebben wij het iets rustiger aan kunnen doen omdat we geen wedstrijd hadden in het weekend. Daardoor konden we de spelers wat vaker vrij geven. Ik moet zeggen dat dit goed uitkwam. Niet alleen om fysiek bij te komen, maar vooral mentaal."

De rust heeft de selectie goed gedaan, zo vervolgt Van den Brom zijn verhaal. "Je ziet aan de jongens dat ze weer opgeladen zijn en klaar voor de kaatste en beslissende weken van het seizoen."

Ondanks ADO Den Haag de play-offs niet meer kan ontgaan is het duel in Almelo is volgens Van den Brom wel degelijk nog van belang. "Het gaat vooral op het gevoel. Als je wint van Heracles ga je met een lekker gevoel de play-offs in. De wedstrijden volgen al heel kort op de laatste wedstrijd. Bovendien kunnen wij nog vijfde worden. Voor de club is dat prettig, omdat er meer premies binnenkomen. Ten slotte geeft de eindstad weer invloed op wie je treft in de play-offs. Reden genoeg om er vol tegenaan te gaan."
 

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 14:34 uur

JoostJ

Van de officiële site:

 

De trainer vertelt over seizoen en unieke actie!
Supporters en sponsors, de bal ligt bij u! Het worden belangrijke weken voor ADO Den Haag. Terwijl de succesvolle hoofdmacht van de club zich volop aan het voorbereiden is op de play-offs om een plaats in het Europese voetbal, wordt op de kantoren in het Kyocera stadion hard gewerkt aan de voorbereidingen voor deze play-offs en uiteraard de voorbereidingen voor het seizoen 2011-2012. Dinsdag 10 mei zal een echte D-Day zijn. Op deze dag zullen alle ticketing- en klantensystemen gereed zijn voor de start van de verkoop van de Seizoen Club Card, Club Card en de tickets voor de beide thuiswedstrijden in de play-offs.
John van den Brom is druk met de trainingen van zijn selectie. Het zonnetje schijnt boven Den Haag. ´Ja, maar volgens mij schijnt dat zonnetje het hele jaar al. Natuurlijk was het even zuur te beseffen dat de 4de plek niet meer te halen is, maar als je daarna snel beseft wat je daarmee precies zegt dan kun je met beide benen op de grond natuurlijk over een geweldige prestatie spreken. Wie had gedacht dat we 2 keer van Ajax zouden winnen, uit bij PSV, ach noem het maar op. Wanneer je een blik werpt op het afgelopen seizoen kom je die mooie momenten allemaal weer tegen, zo ook bijvoorbeeld de trip naar Warschau.’

‘Vanuit onze supporters kwam het verzoek voor de wedstrijd tegen Legia Warschau binnen, iets unieks natuurlijk. Al vrij snel kreeg ik er een goed gevoel bij en gaf groen licht. Verhalen over een uitverkocht stadion en duizenden Poolse ADO Den Haag supporters die ons op zouden wachten deden de ronde en alles wat vooraf onmogelijk leek bleek in Warschau helemaal waar. Ruim 10.000 Poolse supporters stonden al 2 uur voor de wedstrijd, en wellicht dus al langer, op ons moment te wachten. Om ons toe te zingen. Ongelooflijk, ik heb nog nooit zoiets meegemaakt ook. Op dat soort momenten besef je hoe belangrijk deze club is voor de mensen, zelfs tot ver over de grens. Je gaat beseffen hoe groot deze club kan worden, en ook ooit geweest is. En juist wanneer dat besef er is geeft het extra voldoening om hier, met alle spelers en iedereen van de staf, aan mee te mogen werken.

De afgelopen periode heeft onze trainer zich met regelmaat laten informeren over de groei van de club. Aan het eind van vorig seizoen werden bijvoorbeeld ruim 20 procent van de Seizoen Club Cards opgezegd, dit seizoen nog geen 5 procent. En dat terwijl er gedurende het afgelopen seizoen juist een enorme groei is geweest in de Seizoen Club Cards met de acties van de halve en kwart SCC. De verwachting van John van den Brom en iedereen bij ADO Den Haag is dat deze groei de komende weken een enorme impuls gaat krijgen. We zijn 9 keer op rij uitverkocht geweest, uniek voor ADO Den Haag. Supporters willen er weer bij horen. Maar ook sponsors willen zich aan deze club verbinden.

Maar we zijn er nog niet voor dit seizoen. ´Ik wil nog 2 uitverkochte thuiswedstrijden aan het lijstje toevoegen dit seizoen’, aldus Van den Brom. ‘Ik durf nu te zeggen dat het balletje bij De Supporters en De Sponsors ligt, ik hoop en reken dus op nog 2 uitverkochte thuiswedstrijden en een geweldige run op die Seizoen Club Cards.’

Unieke actie Play-Offs
We hebben wederom iets leuks bedacht bij ADO Den Haag, in navolging van bijvoorbeeld de verplaatsing van 25 VVV supporters om nog 900 supporters een kaartje te kunnen laten kopen in het uitvak´, vervolgt hij. De hype die ADO Den Haag heet, de run op kaarten, de verschillende geluiden over inzamelingsacties om geld te generen voor de club om spelers te behouden en de wens om bepaalde spelers te behouden maar daar tegenover voor nu nog wel het financiële tekort, heeft geleid tot een plan.

Vanaf 11 mei zal de verkoop voor zowel de eerste play-off ronde als voor de Finaleronde van start gaan. De prijzen voor de Finaleronde zullen uiteindelijk 10 euro hoger zijn dan de eerste ronde. Maar wie meteen het kaartje voor de Finaleronde aanschaft, kan met 10 euro korting naar die wedstrijd. Er zit natuurlijk wel een MAAR aan.

Op dit moment weet niemand of we die Finaleronde gaan halen. Mochten we de eerste ronde niet door komen dan stopt de verkoop natuurlijk, maar kunnen de supporters en sponsors die al een kaartje voor twee duels gekocht hebben geen geld terug krijgen. De supporters en sponsors kunnen zelf de keuze maken, per ronde een kaart kopen en dan voor de Finale meer geld betalen voor een kaart. Of twee kaarten vooruit kopen en mocht ADO Den Haag de finale niet halen, dan het bedrag naar het versterken van de selectie zien gaan. Het is geen verplichting, maar het is een uitgelezen moment om te laten zien hoe u er over denkt. De bal ligt bij u!
 

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 11:22 uur

Bert

'Met alle respect, mij zul je niet in het VVCS-team zien spelen'
Dinsdag, 10 mei 2011 om 00:25
Ricky van den Bergh voelt er weinig voor om zich komende zomer te melden bij het VVCS-team, de selectie werkloze voetballers die oefenduels speelt om zich in de kijker van een nieuwe werkgever te spelen. De spits die in het verleden nog eens zeventien en 22 doelpunten maakte in twee opeenvolgende Sparta-jaren, is straks transfervrij. Hij voorziet een overstap naar de Topklasse.

Van den Bergh (30) verkaste na enkele succesvolle jaren in Rotterdam naar RKC Waalwijk. Daarna ging het bergafwaarts bij Heracles Almelo en zelfs bij de club uit zijn geboortestad Den Haag, ADO, wilde het niet vlotten. De laatste maanden speelt Van den Bergh weer op het oude nest in Spangen. Hij zegt in Voetbal International dat hij zich beraadt op zijn toekomst.

“Er is nog geen interesse. Als er niets komt, dan kap ik gewoon met betaald voetbal. Dan ga ik lekker in de Topklasse spelen. Met alle respect, mij zul je niet in het VVCS-team zien spelen. Ik ben dertig, ik maak me niet meer zo druk. Daarbij komt dat de Topklasse een geweldige competitie is. Ik heb eerst een gesprek gehad met Michel Vonk, de nieuwe trainer. Dat was erg positief. Daarna heb ik samen met Wiljan Vloet en mijn zaakwaarnemer om tafel gezeten. Sparta kon mij de helft betalen van wat ik bij ADO verdiende.”

Van den Bergh besloot het voorstel van de Kasteelclub niet aan te nemen. “Ik begrijp de situatie van de club, maar ik heb het voorstel opzij geschoven. Ik wil verder kijken. Het verhaal dat Sparta niet met me verder wilde, slaat nergens op. Als ik akkoord was gegaan, dan had ik ook volgend jaar op Het Kasteel gespeeld.”

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 10:26 uur

BLEISWIJK-1

Bulykin: 'Kans dat ik bij ADO Den Haag blijf heel klein'
09/05/2011 21:12

Het lijkt uitgesloten dat Dmitry Bulykin na dit seizoen nog voor ADO Den Haag speelt. De Russische spits is teleurgesteld in de leiding van de club.

‘Want ik heb nog helemaal niks gehoord van ADO', zegt de 31-jarige Bulykin tegen Voetbal International. 'Ik weet niet wat ze met me willen en dat vind ik vreemd.' De clubtopscorer is het wachten bijna zat. 'Ik begrijp het gewoon niet. Nu acht ik de kans heel klein dat ik blijf.'

Verscheidene clubs hebben belangstelling voor Bulykin, die dit seizoen door ADO wordt gehuurd van Anderlecht. 'Drie, vier clubs hebben zich gemeld voor Dmitry, maar we moeten wachten op Anderlecht', zegt zijn zaakwaarnemer Andrei Golovach. 'Ook vanuit Nederland is interesse voor Dmitry.'

Trainer John van den Brom van ADO snapt de verwijten van Bulykin aan het adres van de clubleiding niet. ‘De grootst mogelijke onzin. We hebben vaak genoeg laten weten dat we graag met hem door willen. En Mark van der Kallen is al twee keer in België geweest om te praten met Anderlecht. Maar die club wil wachten tot na het seizoen en eerder kunnen wij toch ook niks doen?'

 

0
Maandag 9 mei 2011 om 21:21 uur

Nu online

malle eppie, Erik070, Bleek, viarijn, James, R.E., rh_vakm, ADO079, Jurriƫn, Madmax, decubaan, Fido, Appie, Max, FC Den Haag!, CrazieD, LeoH en 136 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26