Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

ADO in de play-offs is een lastige ploeg"
ADO Den Haag kan directe plaatsing voor de Europa League vergeten. Trainer John van den Brom raakt na de 2-4 nederlaag tegen FC Groningen echter niet in paniek.

"We zijn weggespeeld, maar hebben dat ook toegelaten", zei de coach na afloop tegen De Telegraaf. "Dit is een tik, maar ook niet meer dan dat. Er is geen reden om in paniek te raken."

ADO Den Haag maakt zich nu op voor de play-offs. "We hebben dit seizoen laten zien dat we veel beter kunnen. ADO in goeden doen is straks in de play-offs voor elke tegenstander een lastige ploeg", aldus Van den Brom.

Lex Immers, die na vier duels schorsing weer op het veld stond, wil het duel met Groningen snel vergeten. "We moeten ons nu opladen voor de play-offs, want daarin moeten we er wel weer staan. Het maakt mij niet uit wie we in de eerste ronde treffen. We zullen waarschijnlijk helemaal naar het noorden (FC Groningen, red.) of het zuiden (Roda JC, red.) moeten reizen", aldus de middenvelder.

 

0
Maandag 2 mei 2011 om 10:10 uur

Kees

ADO Den Haag gaat gehavend play-offs in
01 mei 2011 om 19:25
Na afloop van de verloren wedstrijd tegen FC Groningen waren de meningen onder de supporters, maar ook de spelers verdeeld. Hoe en - misschien wel belangrijker - met wie gaat ADO Den Haag de laatste wedstrijd spelen tegen Heracles Almelo. 


Worden de spelers die op scherp staan gespaard? Worden de spelers met een lichte blessure langs de lijn gehouden? Of gaat de ploeg voor het goede gevoel, waar trainer John van den Brom het altijd over heeft? Haaglandenvoetbal.nl legde het na afloop voor aan de trainer in kwestie.

Over twee weken staat Heracles op het programma in Almelo. Direct daarna op donderdag wacht alweer de eerste wedstrijd voor de Play Offs. Heb je al nagedacht over hoe je die wedstrijd gaat spelen en met wie. Ben je daar al uit?

,,Je overvalt me met deze vraag direct na de wedstrijd tegen FC Groningen. Ik heb daar nog niet over nagedacht. Het feit dat er spelers op scherp staan maakt niet uit. Ze nemen die gele kaarten niet mee in de Play Offs in. Tenzij er een speler direct een rode kaart krijgt. In de Play Offs tellen alleen de gele kaarten die in Play Offs zijn gegeven. Dat is ook de reden waarom wij in de eerste wedstrijd van de Play Offs drie spelers missen: Pascal Bosschaart, Chris Kum en Wesley Verhoek. Die hadden nog een schorsing open staan van de Play Offs, waarin ADO Den Haag promotie afdwong naar de Eredivisie’’.



 

0
Zondag 1 mei 2011 om 21:26 uur

Ooievaar

Pracht seizoen hulde en dank ADO heeft ontzettend veel positieve publiciteit gegenereerd door lekker te voetballen, vol op de aanval met een aantal pracht overwinningen als gevolg.

 

De club heeft zichzelf zeer goed op de kaart gezet, met als resultaat volle bakken, en heel veel posivisme in stad en regio. En in elk geval een stadionsponsor. We hebben het niet meer over muitende spelers, falende bestuursleden of zonnekoningen als 'het licht'

 

We hebben een prima trainer, die voor heel veel plezier heeft gezorgd door gewoon lekker te gaan voetballen, en niet het veld in ging om proberen niet te verliezen. Sinds jaren niet z'on goede en spontane trainer meegemaakt. De reslutaten zijn er dan ook naar.

 

Dus voor mij alle reden om met heel veel genoegdoening terug te kijken op dit seizoen.

 

Laten we niet vergeten dat we van heel ver komen, de doelstelling was om uit de gevarenzone te blijven. Dus als je dan 7e wordt, dan heb je het gewoon uitstekend gedaan. Zeer lang meegedaan om de 4e plek. Wie had dat verwacht? ik geenszins.

 

Nu rest de nc, ik denk persoonlijk dat de koek nu gewoon op is. Er zit niet meer in. Jammer, maar enig realisme kan geen kwaad. Ik hunker - weer - naar europees voetbal, maar laten we eerst maar eens een paar jaar weer stevig in het linkerrijtste meedraaien.

 

Nu zou europees voetbal naar mijn smaak te vroeg komen. Het zet je hele voorbereiding op z'n kop, en je levert daardoor een karrenvracht aan punten in. Laat de organisatie en selectie maar eerst eens op een dusdanig niveau komen, dat we er rijp voor zijn.

 

Gewoon zo doorgaan, dan komt het echt wel allemaal op z'n pootjes terecht. Beter de weg der geleidelijkheid, groeien we als we doorgaan vanzelf toe naar de status van stabiele subtopper.

 

Alle ingrediënten hiervoor zijn aanwezig.

 

Het was een prachtseizoen, dank!

 

 

 

 

 

0
Zondag 1 mei 2011 om 20:40 uur

rien1

 "Round-up: Roda vrijwel compleet voor NEC-uit'', ''Matavz krijgt terugslag''

 

Groningen: Tim Matavz lijkt een terugslag te hebben gehad. De Sloveense spits van FC Groningen zou een klein scheurtje in de lies hebben en daardoor zondag, in het uitduel tegen ADO DEN HAAG niet inzetbaar zijn voor de groningers. Matavz sloeg de vrijdagtraining dan ook over. Ook collega-spits Pedersen sloeg de training over met een liesprobleem. Trainer Huistra kan in het duel tegen ADO niet beschikken over vd Laak (en wel hierom:) Garcia (bovenbeen) Granquist (geschorst) en Danny Holla (bovenbeen).

 

Je moet het inderdaad allemaal maar afwachten, maar dit lijkt me een Groningen zonder (in ieder geval) Matavz. 

0
Zaterdag 30 april 2011 om 20:50 uur

ADO supporter Leidschenveen

Theo Bos coach FC Dordrecht DORDRECHT - Trainer Theo Bos keert terug in het Nederlandse profvoetbal. De voormalige verdediger van Vitesse gaat komende zomer als hoofdcoach aan de slag bij FC Dordrecht. De 45-jarige oefenmeester volgt Henny Lee op, die als hoofd opleidingen in dienst treedt van FC Utrecht.


Theo Bos heeft een nieuwe werkgever gevonden. Foto: PICS UNITED Bos begon aan het seizoen als trainer van Vitesse. Daar moest hij in oktober vertrekken. Begin dit jaar ging Bos aan het werk bij Polonia Warschau. Na twee maanden werd hij alweer ontslagen wegens de slechte resultaten. Bos was eerder hoofdcoach van FC Den Bosch.

 

 

 

dus geen Bob Kootwijk..............

0
Vrijdag 29 april 2011 om 19:26 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van den Brom trainer van het jaar?
John van den Brom is genomineerd als voor de Rinus Michels Award 2010-2011. De oefenmeester maakt hiermee kans om door vakorganisaties als beste trainer van dit jaar te worden uitgeroepen.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 29 april 2011 om 15:52 uur

Advertentie

Yo

Matavz en Pedersen ondergaan late tests
FC Groningen tast nog in het duister of Tim Matavz en Nicklas Pedersen zondag kunnen aantreden in het duel met ADO Den Haag. De twee kampen met liesklachten.
Door hun klachten trainden Pedersen en Matavz vrijdag niet mee met de selectie. Zaterdag worden zij aan een laatste test onderworpen en wordt besloten of zij fit genoeg zijn om de reis naar Den Haag te maken. Tegen ADO ontbreken de geblesseerden Danny Holla en Koen van de Laak en de niet-wedstrijdfitte Gonzalo Garcia, terwijl Andreas Granqvist een schorsing uitzit.

Inzet van de wedstrijd Den Haag is de vierde plek in de Eredivisie. "ADO is een geduchte tegenstander. Het is een directe concurrent die we dit seizoen al tweemaal in Euroborg hebben verslagen. Zij hebben zich dit jaar op een positieve manier laten zien. Wij moeten zelf goed georganiseerd en gedisciplineerd spelen", aldus trainer Pieter Huistra op de officiële website van de club.

0
Vrijdag 29 april 2011 om 14:48 uur

BLEISWIJK

Vijf trainers maken kans op award
 

Een vakjury van Coaches Betaald Voetbal (CBV) heeft vijf trainers genomineerd die in aanmerking komen om uitgeroepen te worden tot trainer van het seizoen 2010/'11.
 

Een opvallende genomineerde is Fred Rutten. De coach van PSV dreigt voor het tweede seizoen op rij de titel en plaatsing voor de voorronde van de Champions League mis te lopen, maar behoort volgens de vakjury toch tot de vijf beste trainers van het seizoen.

De andere genomineerden zijn Michel Preud'homme (FC Twente), John van den Brom (ADO Den Haag), Harm van Veldhoven (Roda JC) en René Trost (MVV). Preud'homme ligt op titelkoers met FC Twente, Van den Brom kent een successeizoen bij ADO Den Haag en maakt net als Van Veldhoven bij Roda JC kans op rechtstreekse plaatsing voor de voorronde van de Europa League en Trost leidde MVV ondanks een flinke puntenstraf naar de bovenste regionen van de Jupiler League.

Frank de Boer (Ajax) is niet in de lijst opgenomen omdat hij pas sinds december werkzaam is. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door 36 coaches uit het betaalde voetbal. Op 28 mei zal in het Koning Willem II-stadion bekend worden gemaakt wie er met de eer aan de haal gaat.

 

 

 

Als we vierde worden. Dan maakt John een grote kans. Het is hem gegund!!!

 

0
Vrijdag 29 april 2011 om 11:37 uur

Aad

Van den Brom: 'ADO is een beetje het buitenbeentje'

29/04/2011 10:59

Tegen alle verwachtingen in is ADO Den Haag nog volop in de race voor de vierde plaats in de Eredivisie. Toch is volgens trainer John van den Brom het seizoen nog niet geslaagd.

'Natuurlijk is onze huidige zesde plaats geweldig', vertelt Van den Brom aan Voetbal International. 'Een mogelijke vierde plaats aan het einde van de rit is zelfs nog mooier. Helemaal als je bekijkt dat de doelstelling aanvankelijk was om minimaal vijftiende te worden.'

'Toch wil ik nú nog niet zeggen dat het seizoen geslaagd is: we hebben nog twee wedstrijden te spelen en willen gewoon ons ding doen, en dat is winnen.'

ADO wacht nog wedstrijden tegen FC Groningen (thuis) en Heracles Almelo (uit). Nummer vijf Roda JC heeft evenveel punten, terwijl de achterstand op AZ slechts twee punten bedraagt. 'We dachten na ons verlies tegen FC Twente (2-1) dat we uitgeschakeld waren voor plaats vier, maar toen verloor AZ ineens van Willem II (2-1).'

'We zien het allemaal wel. Je kunt hélemaal niets zeggen over wie vierde wordt en dat is wel mooi. Ik vind ook niet dat je kunt stellen dat één ploeg het meeste recht heeft op die rangschikking. Dat is niet te vergelijken. Wel zijn wij een beetje het buitenbeetje. De andere ploegen om ons heen spelen ieder jaar rond deze positie.' (Tom Wildvank) Vi.nl

0
Vrijdag 29 april 2011 om 11:10 uur

Yo

Marc Höcher wint Bronzen Stier voor beste speler vierde periode
28 april '11 16:41 door Martijn Mooiweer

Mede dankzij zijn goede spel in de vierde periode maakte Marc Höcher onlangs een transfer naar ADO Den Haag. Ook het Jupiler League-publiek kon zijn prestaties in de laatste periode van het seizoen waarderen. De 26-jarige aanvaller van Helmond Sport werd verkozen tot beste speler en sleepte daarmee de laatste nog te vergeven Bronzen Stier van dit seizoen in de wacht.


Maar liefst 40% van het Jupiler League-publiek vond Höcher de beste in de vierde periode. Daarmee liet de geboren Almeloër nummer twee Derk Boerrigter ruim achter zich. De aanvaller van RKC Waalwijk ontving 27% van de stemmen. Diens ploeggenoot Donny de Groot eiste de derde plaats op met 20% van de stemmen. De gedeelde vierde plaats werd een prooi voor Tom van Hyfte (MVV) en Arne Slot (FC Zwolle). Zij verzamelden beiden 6,5% van de stemmen.
Höcher vond in de vierde periode viermaal het net voor Helmond Sport, dat zich opmaakt voor de play-offs. Na vier seizoenen bij de Brabantse club zal dat het laatste kunstje worden van de ex-speler van Heracles Almelo in Helmond. De komende twee jaar is de vleugelspeler verzekerd van Eredivisie-voetbal bij ADO Den Haag.


Met de bekendmaking van Höcher als winnaar van de Bronzen Stier voor speler van de vierde periode, is de laatste Bronzen Stier van dit seizoen vergeven. In een eerder stadium werd al bekend dat RKC Waalwijk (ploeg), Ruud Brood (RKC, trainer), Wouter de Vogel (Telstar, talent) en Mark de Vries (sc Cambuur, topscorer) de overige stieren van de vierde periode in de wacht sleepten.


De Jupiler League is nu in afwachting van de Gouden Stier-verkiezingen. Op maandag 9 mei worden de prijzen uitgereikt tijdens een gala in het Amsterdamse Panama.

0
Donderdag 28 april 2011 om 17:05 uur

Nu online

Bleek, Erik070, viarijn, malle eppie, James, R.E., rh_vakm, ADO079, Jurriƫn, Madmax, decubaan, Fido, Appie, Max, FC Den Haag!, CrazieD, LeoH en 136 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26