Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

tjapi01

of een prijzenpakket waar meerdere leuke prijsjes te winnen zijn.

Gewoon dingen die de club bijna niets kosten en die voor de gewone supporter onvergetelijk zijn.

 

-Meet en Greet met Bulykin en een Voetbal of shirt met zijn handtekening erop oid.

 

-Rondleiding door televisiekamer voor en tijdens de wedstrijd.\

-Assistent trainer voor een dag op een doordeweekse training.

-kijkje in de kleedkamers na de wedstrijd

-mascotte voor 1 keer!! Kruip in het pakl van storky

-linkje van jouw bedrijf op de Ado den haag website voor een maand

 

Er is nog zo veel meer te bedenken waardoor het aantrekkelijk kan worden voor mensen/bedrijven om mee te doen.

0
Donderdag 28 april 2011 om 16:04 uur

Kees

ADO niet blij met kritische uitlatingen Derijck
Het interview van Timothy Derijck met VoetbalPrimeur levert de verdediger van ADO Den Haag een reprimande op. De Haagse club is niet te spreken over enkele uitlatingen van de verdediger.

Na afloop van het competitieduel met FC Twente ging Derijck in op zijn situatie in Den Haag. De verdediger gaf te kennen 'absoluut geen goed gevoel' te hebben overgehouden aan gesprekken met de club uit Den Haag over zijn toekomst. "Voor mijzelf was het gedane voorstel in financieel opzicht niet wat ik er van verlangd had", aldus de verdediger, die nog een contract tot medio 2012 heeft, tegenover VoetbalPrimeur.

Trainer John van den Brom kondigt in gesprek met Voetbal International aan Derijck aan te spreken op zijn uitlatingen over de gesprekken en het contractvoorstel. "Dat is helemaal niet zo. De club heeft Timothy nog geen officieel voorstel gedaan. Spelers mogen van mij een mening hebben, dat moeten ze zelfs, maar ik baal er wel van dat de laatste tijd steeds meer via de media wordt gecommuniceerd", aldus de trainer.

"Ik baal er dus ook van dat Timothy dat nu ook doet, terwijl ik hem hierin altijd juist redelijk verstandig vond", vervolgt Van den Brom. De trainer benadrukt dat de club graag door wil met de verdediger, die in de belangstelling staat van clubs als Bolton Wanderers en Club Brugge. Die interesse is echter nog niet concreet.

 

Prima gehandeld van ADO. Gewoon je kop dichthouden en alles binnenskamers houden. Leren die kwajongens het dan nooit?


 

0
Woensdag 27 april 2011 om 17:21 uur

BLEISWIJK-1

Van den Brom: 'Als Bulykin vertrekt, dan is hij een serieuze optie'
 

Woensdag, 27 april 2011 om 14:44
 

Ruud Boymans (22) is nog steeds serieus in beeld bij ADO Den Haag. Eerder dit seizoen werd de Haagse club al gelinkt aan de aanvaller van VVV-Venlo. Het is nog altijd onzeker of ADO erin slaagt Dmitri Bulykin te behouden, dus moet de club kijken naar een geschikte opvolger van de Rus. Boymans is in dat kader een optie voor trainer John van den Brom, zegt hij in Voetbal International.

Voor de winterstop trof Boymans, die eerder twee seizoenen bij Fortuna Sittard speelde, negen keer het doel. Vervolgens zakte hij ver weg en bleef hij maanden droog staan, maar als invaller tegen SC Heerenveen liet hij zich weer zien met twee goals. ADO moet nog in gesprek met Anderlecht over een transfersom voor Bulykin, maar heeft Boymans al in gedachten als nieuwe aanwinst.

“We vinden hem interessant, en niet alleen vanwege die goal”, vertelt Van den Brom, doelend op de rake omhaal van Boymans tegen de Friezen. “Ik beschouw Boymans als een groot talent. Als Dmitri vertrekt, dan is hij een serieuze optie.” Boymans ligt na dit seizoen nog één jaar vast in De Koel. In totaal vond hij al elf keer het doel.


 

0
Woensdag 27 april 2011 om 15:19 uur

Mr. FC DEN HAAG

HA!HA!HA! Ik moet zeer hartelijk lachen om sommige reakties van shouters die mij hier flink naar beneden proberen te halen, verdient of niet....
Dat laat ik aan jullie over, maar wat ik niet aan jullie over laat is dat ik degene ben die bepaalt of ik ergens op reageer of niet en/of hoe lang mijn reaktie hierop is.
Ook al ben je het dan niet met mij eens reageer dan als een vent en niet als puberale puber, of sterker nog lees mijn reakties dan niet en negeer ze gewoon als het je bloed zo zwaar aan de kook zet!
Trouwens toen ik een tijdje niet (zichtbaar) aanwezig was op dit forum werd er ook regelmatig, laat ik het netjes formuleren over koetjes en kalfjes gesproken....
Dus bezint eer gij begint en kom nu maar weer met vuilspuiterij dat ik een grote klootzak (dat zou zowaar eens kunnen ;-D), gestoorde malloot/randdebiel of een ontsnapte TBS'er ben.
Als ik maar van mijzelf weet waar ik persoonlijk voor sta en dat ik
FC/ADO DEN HAAG al meer dan 40 jaar een zeer warm hart toedraag!

Ik kijk daarom met genoegen en veel plezier naar jullie negatieve reakties uit.
(Al is soms de creativiteit bij sommige van jullie replies ver te zoeken!)

"Onbekend maakt onbemind", want als er nieuwe onbekende spelers (lees: 1e Divisie spelers) graag voor FC/ADO DEN HAAG willen spelen, dan  worden ze door sommige shouters hier al meteen aan de schandpaal genageld. Terwijl ze werkelijk nog geen seconde voor onze club hebben gespeeld, dat vind ik persoonlijk zeer kort door de bocht mentaliteit en daar spreekt echter geen grote waardering uit voor onze capabele trainer John van den Brom!

@Bert bedankt voor jou vertrouwen in mij ik zal het je niet beschamen en zal binnenkort met een mededeling over de status van Bulykin op dit forum komen!
Tenzij natuurlijk Frans mij al voor is.... ;-D

0
Woensdag 27 april 2011 om 07:00 uur

BLEISWIJK

Derby County weer in de markt voor Danny Buijs
26/04/2011 14:58

Een jaar na de afgeketste transfer naar Derby County maakt Danny Buijs mogelijk alsnog de overstap. De Engelse club toonde wederom belangstelling.

Een delegatie van Derby County volgde vrijdag de verrichtingen van Buijs in de wedstrijd tegen FC Twente. De 29-jarige middenvelder heeft een aflopend contract bij ADO Den Haag en kan transfervrij de overstap maken naar de Championship-club.

'Logisch dat er interesse is in Danny, zeker nu hij weer speelt', zegt ADO-trainer John van den Brom in Voetbal International. 'Het is nog niet definitief dat we niet met hem door willen, maar Danny heeft natuurlijk de vrijheid om met andere clubs te praten.'

Derby County was een jaar geleden ook al geïnteresseerd in Buijs. De club had een akkoord met ADO over een afkoopsom, maar kon het niets eens worden met de middenvelder zelf. Het eenjarige contract was onvoldoende voor de overstap, zo oordeelde Buijs.

 

0
Dinsdag 26 april 2011 om 15:34 uur

Advertentie

BLEISWIJK

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO haalt Mulders en De Vogel
ADO Den Haag heeft Paul Mulders en Wouter de Vogel voor volgend seizoen vastgelegd. Hiermee heeft de club samen met Marc Höcher drie Eerstedivisionisten aan zich gebonden.
Lees het nieuwsbericht

Paul Mulders en Wouter de Vogel naar ADO Den Haag
25/04/2011 23:25

ADO Den Haag is druk bezig om de diamantjes weg te kapen uit de Jupiler League. Een competitie die trainer John van den Brom, hiervoor drie jaar actief bij AGOVV-Apeldoorn, kent als zijn broekzak. Eerder legden de Hagenaars linksbuiten Marc Höcher van Helmond Sport al vast voor volgend seizoen, nu zijn ook Wouter de Vogel (20) en Paul Mulders (30) op weg naar het Kyocera Stadion.

Middenvelder De Vogel komt transfervrij over van AZ, dat hem dit seizoen had gestald bij Telstar. Bij ADO zal hij een verbintenis voor twee seizoenen met een optie op een derde jaar ondertekenen.

Ook Mulders staat op het punt een verbintenis met dezelfde contractduur van zijn handtekening te voorzien. De spits, eerder actief bij Haarlem, Cambuur Leeuwarden en FC Omniworld, heeft een aflopende verbintenis bij AGOVV. In twee seizoenen bij De Blauwen scoorde hij negen keer in 58 duels.

'Volgend seizoen gaan we bij ADO met een kleinere selectie werken, en dus zoeken we nu vooral naar multifunctionele spelers', legt Van den Brom de keuze voor de twee spelers uit aan Voetbal International. 'Paul kan zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten. Hij is redelijk ervaren, betaalbaar en kan de Eredivisie aan.'

Van den Brom hoopt tevens dat zijn club spoedig een akkoord bereikt met FC Emmen over een afkoopsom voor aanvallende middenvelder Tjaronn Chery (22).


0
Dinsdag 26 april 2011 om 09:13 uur

BLEISWIJK-1

BLEISWIJK-1 schreef:

H

Er ging iets fout! Ik heb het nog even opgezocht. Harry was iets jonger toen hij debuteerde. 24 jaar. Het was trouwens een andere groot ADO trainer die het talent ontdekte. Co Adriaanse! Nou, als van de Brom het met die Mulders bij het rechte eind heeft, dan wacht hem misschien ook nog wel zo'n carriere als Adriaanse.

0
Maandag 25 april 2011 om 23:10 uur

Club Achter de Duinen

Nieuw gerucht van AdoPLi op Club Achter de Duinen:

Wouter de Vogel van Telstar naar Ado Den Haag.

 

Bob Kootwijk nieuwe trainer Dordrecht.

 

Tommie Beugelsdijk terug naar Ado,

andere verhuurden (Hulst, Van Hese) blijven bij Dordrecht.


Beoordeel het gerucht op betrouwbaarheid
0
Maandag 25 april 2011 om 13:14 uur

treb72

Beste Mensen .

 

Even iets anders, ik weet dat dit geen advertentie site is maar ik heb fc den haag/ado den haag DVD,S te koop voor 5 Euro per stuk.

 

Hieronder de lijst.

Mocht je een bestelling willen doen.

Kun je mailen naar: bert72@live.nl

 

2005/2006
2002/2003
2004/2005
2007/2008
2004 vervolg
2002/2003
ado ( wotte) staat geen jaartal
ado ( lex schoenmaker, trainer)
ado 2001/2002
25 jaar fcden haag
fc den haag 92/93
ad0 2001/2002
ado 1999/2000
96/97
94/95
nacompetitie A. hoekstra
Ado bijna failiet
2007/2008 nacompetyitie ( 1 wedstr)
2000/2001
2008/2009
europa cup ( ujpezst, young boys)
Ado nol de ruiter
nacompetitie rinus en lex
gala 1 , gala 2 ( hoop dat ze nou wel goed zijn)
95/96
2009/2010
Ado kampioen , rinus , lex
2004/2005 deel 2
2004/2005
2000/2001
2001/2002
100 jaar fc den haag
Hooligans all over the globe


 

0
Zaterdag 23 april 2011 om 21:34 uur

BLEISWIJK-1

Buijs heeft wel trek in buitenlands avontuur
Derby County is Danny Buijs nog niet vergeten. Vrijdagavond zaten tijdens het duel tussen ADO Den Haag en FC Twente (1-2) de trainer en voorzitter van de Engelse eerstedivisionist op de tribune voor Buijs.

Frans Raaijmakers
DEN HAAG

Ook afgelopen seizoen toonde Derby County interesse in Buijs. De middenvelder, die in het bezit is van een aflopende verbintenis, bracht zelfs tot twee keer toe een bezoek aan de club. Hoewel er een akkoord op tafel lag tussen Derby County en ADO Den Haag over de hoogte van de afkoopsom, vond de transfer geen doorgang. Een bewuste keuze van Buijs.

"Vorig jaar zag ik die stap vanwege bepaalde redenen niet zitten", verklaart Buijs in gesprek met VoetbalPrimeur. "De situatie is nu veranderd. Het was ook een stukje privé wat er mee te maken had. Dat gaat gelukkig nu weer goed. Soms zijn dat ook dingen waar je naar moet kijken. Ik heb nu drie kinderen, dat zijn dingen die meespelen in beslissingen nemen."

'De randzaken moeten ook goed zijn'

"Vorig jaar was m'n vrouw net zwanger. Dan moet je ook kijken of de randzaken goed geregeld zijn. Het totaalplaatje moet kloppen. Als je alleen bent dan kan het snel gaan, dan kun je sneller een avontuur aangaan. Als je verantwoordelijk bent voor drie van die koters, moet je daar ook naar kijken. Het gaat goed met de kinderen en zoals ik net zei, als de randzaken goed geregeld zijn dan is alles een mogelijkheid."

Buijs keek niet vreemd op toen hem medegedeeld werd dat Derby opnieuw voor hem naar Den Haag reisde. "Ik had wel gehoord dat er best wel veel mensen aan het kijken waren vandaag. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik me daar niet echt specifiek mee bezighoud. Ik heb een rot eerste halfjaar achter de rug met een zware hamstringblessure, ik heb heel hard moeten knokken om terug te keren en dat is gelukt. De laatste weken is dat beloond met basisplekken."

'We hebben hier een heerlijke ploeg'

"Het lekkerste gevoel is om op het veld rond te huppelen, zeker als het op deze manier gaat. Vandaag verlies je dan toevallig, maar ik denk dat we een heerlijke ploeg hebben, die heerlijk voetbal speelt. Ik heb zoiets; aan het eind van de rit zien we wel wat er gaat gebeuren. Maar als zij mij een concrete aanbieding doen dan ga ik daar zeker over nadenken."

Buijs bewaart warme herinneringen aan zijn bezoeken aan The Rams. "Ik ben er twee keer geweest op uitnodiging. Het Championship is een fenomenale competitie, lijkt me leuk om in te spelen. Maar het lijkt me sowieso leuk om het buitenland een keer mee te maken. Of het nu het Championship is, de 2. Bundesliga de Griekse competitie of een land als Turkije. Het is een hele ervaring om dat mee te maken, te zien hoe het voetbal daar beleefd wordt."

Buijs hoopt op 'leuk cluppie'

"Derby is een fenomenale club, maar aan de andere kant zoals het nu gaat in Den Haag is ADO ook geweldig. Misschien haal je nog wel Europees voetbal. Ik wacht het allemaal rustig af. Nu geniet je vooral van alle wedstrijden die je fit kunt voetballen."

"Ik ben er van overtuigd dat er aan het einde van de rit een leuk cluppie komt. Je hoopt natuurlijk dat iemand concreet wordt, maar daar ga ik wel vanuit. Dan ga je nadenken of je dat interessant vindt. Je hebt een stukje sportief voor jezelf en een stukje privé met je gezin, dat zijn allemaal dingen die meetellen."


 

0
Zaterdag 23 april 2011 om 11:51 uur

Nu online

JB96, frans swa, James, R.E., CashD070, malle eppie, t e, Bolluhboeah, troje en 139 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26