Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Aad

<FCDH> schreef:

Keiharde conclusie is dus het nieuwe stadion heeft geen zoden aan de dijk gezet ado had net zo goed in het oude vertrouwde zuiderpark kunnen blijven
Kan je je nog herinneren dat je daar tot je enkels in de pis stond?

Los even van de plek, er had een hele hoop geld uitgegeven moeten worden om er een stadion anno nu van te maken. Nieuwbouw is dan toch goedkoper.
0
Donderdag 11 april 2013 om 10:30 uur

Bert

Aad schreef:

Ik heb het al vaker gezegd: Directie, raad van bestuur en aandeelhouder(s) bestaan uit ondernemertjes, bankdirecteurtjes en accountantjes. Mooie balansen gaan voor op het voetbal en de sportieve prestaties.
De supporters worden met veel blabla aan het lijntje gehouden.
Vorig jaar hadden we 1,5 miljoen tekort en nu blijkbaar nog steeds.

Immers is weg, die gozer van Dordrecht, Toornstra weg voor 1 miljoen en als klap op de vuurpijl denken ze er ook nog aan V Duinen en Cherry te verkopen. Alleen die Kolk waar je niks aan hebt mag blijven.

En we blijven maar geld tekort houden!

Als hier niet snel meer duidelijkheid inkomt is het over en uit met die SCC kaart.

Ga ik wel losse kaarten halen.
0
Woensdag 10 april 2013 om 19:40 uur

Johannes

tanker070 schreef:

Of jij ziet alles graag positief in, 5 ton in de plus ?
Waarom moet er dan verder gesaneerd worden, waarom moeten er spelers verkocht worden ?

Is die 5 ton beschikbaar voor spelers.

Leuk dat verhaal van een plus van 5 ton, ik wil het totaal plaatje zien en geen loze kreten.
Er is negatief eigen vermogen. Vijf ton winst draaien betekent aflossen. Dat is weer minder rente betalen. Uiteindelijk kan je dan op termijn meer geld spenderen aan spelers. Het frustrerende is alleen dat het allemaal zo lang duurt en dat we NU graag betere spelers zouden willen.

Ik zeg: alles wat je te besteden hebt in de jeugd steken. Zie 010 en 020.
0
Woensdag 10 april 2013 om 19:26 uur

Johannes

DHFC070 schreef:

Af en toe een speletje verkopen waarna weer een goedkoop talent opstaat is niets mis mee (vergelijk Toornstra - Jansen) maar ieder jaar je 3 beste spelers moeten verkopen om financieel redelijk te draaien slaat natuurlijk nergens op. Dit is al meer dan 20 jaar aan de gang met dit verschil dat de gemeente nu niet meer bij springt.

Nu kun je wel met allerlei smoesjes, redenen en weet ik veel wat aankomen maar als iets al 20 jaar hetzelfde is en sponsoren en toeschouwers niet warmlopen kun je je vraagtekens zetten bij het bestaansrecht van een club als Den Haag.
Welke jaren hebben we 3 spelers verkocht dan?
Dit jaar kom ik met moeite aan 3: Immers (al een seizoen weg, maar ok), Toornstra en Mendes Rodrigues (nnoit voor ons gespeeld trouwens).

Ik schrok ook van de VI artikel via internet, maar als je dan even nadenkt... Ze hebben het over een uittocht van spelers. Dat KLOPT en WE WISTEN HET AL. De Vogel, Leeuwin, Elbers, Tano, Rado, Ammi, Mulders enz. Dat hele rijtje was al geen basisspeler en zal nu definitief vertrekken. Mochten ze Chery verkopen dan is dat geld in het laatje; er zal dan een speler voor terug komen en daarna hebben we ook Bakker die een kans zal krijgen. Voor sommigen jammer; zelf vind ik Chery een nogal overschatte speler. Maar goed: je zal altijd zien dat het bij een andere ploeg ineens teamspeler nummer 1 wordt.
Ik zal heel hard balen als Mike verkocht wordt, dat zeg ik er wel meteen bij.

Categorie 1 wisten we al. 3 meetmomenten ook.
Goed lezen en dan staat er niets nieuws in dat artikel.
0
Woensdag 10 april 2013 om 19:24 uur

<FCDH>

tanker070 schreef:

DH blijft een amateuristisch geleid zooitje, dat blijkt echt nog steeds uit alles.
Nog steeds geen technisch directeur / manager die een lange termijn visie uitstippelt.
Zonder commercieel directeur, commercieel medewerkers nagenoeg allemaal ex-profvoetballers. Leuk en aardig voor het beeld naar buiten, maar hoe commercieel zijn ze echt ?

Algemeen directeur die voor 020 is en liegt dat het gedrukt staat.

Met de huidige mensen aan het roer gaan we niet verder komen, laatst nog het interview gezien met A. Kwetsel op GGH, die dat niet zo letterlijk zei, maar dat wel liet blijken.
Nou moet ik zeggen dat wetzel idd grote kritiek op vd kallen had hij zei ik vind het jammer dat vd kallen een belofte heb gedaan om iets neer te zetten bij den haag maar al snel bleek dat hij het geld wat hij investeerde in ado er weer uit haalt ik denk dat wetzel dat nooit zal zeggen als het niet zo is zou sjaakie dan toch gelijk hebben? Wetzel zegt het namelijk ook nu
0
Woensdag 10 april 2013 om 17:13 uur

ADODENHAAG

yesyes schreef:

Nee hoor de afspraak is dat als hij vertekt bij vitesse dat die nog 2 jaar lang de salarissen door moet betalen. Dat is contractueel vastgelegd, zoiets las ik laatst ergens. En met al die goede investering die ze daar hebben rondlopen kunnen ze echt niet zomaar failliet gaan. Hooguit moeten ze al die spelers verkopen dan maak je nog dikke winst. En heb je toch een tijdje met de top meegedaan en een prachtig topsportlocatie staan om in te trainen ;-). Dus Vitesse is zeker wel een goed voorbeeld
Je snapt het niet. Hij zal best nog wel ff die salarissen doorbetalen maar als hij eruit stapt neemt hij al zijn geld mee dat hij geïnvesteerd heeft. Vitesse komt dan gegarandeerd met een grote schuld te zitten en spelers zullen verkocht moeten worden (die centen van de verkoop van Bony neemt hij ondertussen nog gewoon mee). Failliet gaan ze misschien nog net niet.. maar op de termijn staan ze weer gewoon lekker onder ons
0
Woensdag 10 april 2013 om 11:36 uur

<FCDH>

Max schreef:

`Sylvie huilt uit in armen Zlatan Ibrahimovic`

Sylvie van der Vaart zou haar heil zoeken bij een oude geliefde, namelijk Zlatan Ibrahimovic. Hij is mogelijk de nieuwe man in het leven van de blondine, meldt Brunopress. De twee hadden naar verluidt al een kortstondige relatie toen de Zweed nog voor Ajax speelde.

Sylvie, die nog Meis als achternaam had, is volgens de geruchten destijds niet vreemd gegaan, maar datete met Zlatan voordat ze Rafael ontmoette. De heren hebben een tijd samen onder contract gestaan bij Ajax en zijn dus ex-collega`s, maar ze konden absoluut niet samen door één deur. In zijn vorig jaar verschenen biografie zegt Ibrahimovic zelfs dat zijn vertrek bij de Amsterdamse club mogelijk iets te maken heeft gehad met zijn ruzie met Van der Vaart.

Over de romance met Sylvie schepte Zlatan behoorlijk op in de kleedkamer, meldt De Telegraaf. Destijds werd Sylvie om die reden door toeschouwers van ADO Den Haag uitgemaakt voor `De hoer van Amsterdam`.

Maandag werd bekend dat Rafael van der Vaart nieuw geluk in de liefde heeft gevonden. Hij heeft een relatie met de beste vriendin van Sylvie, Sabia Boulahrouz. Gisteren werd het kersverse koppel gespot voor het appartement van Sabia in Hamburg. Sylvie heeft op de relatie van haar ex-man gereageerd en wenst de twee `het allerbeste`.

Zlatan heeft een relatie met het Zweedse model Helena Seger en heeft twee kinderen.

AD.nl

Terug dus met die boete van 40.000 euri. Dat waren geen spreekkoren, maar feiten nav grondig onderzoek.
Geld terug eisen met rente:-)
0
Woensdag 10 april 2013 om 11:33 uur

Advertentie

Kees

marcellino schreef:

beste kees
en hoe gaat ado de schuld weg werken.

iedereen is toch niet blind er moeten spelers verkocht worden om de tekorten te dichten.
dus het is duidelijk dat we van de sponsoring, supporters en merchandising niet genoeg geld binnen halen.
we moeten spelers verkopen dus je elftal wordt zwakker nog minder toeschouwers.

dus ga jij mij maar vertellen mits er een olie sjeik komt hoe we dat gaan doen.
heb het een tijdje terug al gezegd hier op de shout maar toen vond iedereen het wel mee vallen.

waar moeten we geld genereren dan kees
Ik kan honderd en één mogelijkheden opnoemen om meer geld te verdienen. Echter die zijn allemaal achterhaald en kan een leerling van de basisschool ook verzinnen. De juiste manier weet ik dus ook niet.

Niet de club helemaal in andermans handen geven zoals Vitesse maar een oliesjeik met wat oliedollars. Tsja, daar zeg ik ook geen nee tegen.
0
Woensdag 10 april 2013 om 11:22 uur

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

Van mij mag er nu ook wel een rijke Rus instappen vd kallen heeft ons toen gered ok maar we komen echt nooit veel verder met hem het gaat allemaal veels te traag met dit beleid je kan zeggen van het beleid bij Vitesse wat je wil maar ze zijn mijlen ver vooruit en dat in 3 jaar tijd
Als die Rus of Georgiër vertrekt en neemt zijn geld mee is Vitesse failliet.. geen goed voorbeeld dus. Dan moet je dus een oliesjeik hebben die het leuk vind om bij ADO DH aanwezig te zijn, er geld in te stoppen en ze in Europa zien spelen. Maar waarom zou die in godsnaam voor het kleine ADO DH kiezen terwijl er nog wel minimaal 50 betere clubs zijn die door een oliesjeik willen worden overgenomen
0
Woensdag 10 april 2013 om 11:21 uur

marcellino

Kees schreef:

Eigenlijk staat er in bovenstaande tekst van VI enkel maar zaken die wij allang weten.

In het jaar toen wij voor het eerst in het nieuwe stadion speelden is er een stevige schuld van rond de 8 miljoen of meer opgebouwd.

Gevolg is dat we met heel veel geluk zijn gepromoveerd. Stonden dat zelfs een keer op plek 16 in de Juup. Daarnaast hebben we het geluk gehad in de penaltyserie tegen VVV dat we derde wedstrijd thuis mochten spelen. Daarnaast tegen RKC in de finale ook geluk gehad.

De laatste 5 of 6 seizoen is de schuld teruggebracht naar rond 1 miljoen en inmiddels nog minder. We lopen en blijven nog steeds achter de feiten aanlopen.

Pas op het moment dat die schuld helemaal is weggewerkt zal er minder gedwongen verkocht moeten worden.
beste kees
en hoe gaat ado de schuld weg werken.

iedereen is toch niet blind er moeten spelers verkocht worden om de tekorten te dichten.
dus het is duidelijk dat we van de sponsoring, supporters en merchandising niet genoeg geld binnen halen.
we moeten spelers verkopen dus je elftal wordt zwakker nog minder toeschouwers.

dus ga jij mij maar vertellen mits er een olie sjeik komt hoe we dat gaan doen.
heb het een tijdje terug al gezegd hier op de shout maar toen vond iedereen het wel mee vallen.

waar moeten we geld genereren dan kees
0
Woensdag 10 april 2013 om 11:03 uur

Nu online

den haag, troje, CrazieD, jbdh, adorob, wijstaanboven, Rooie91, lernst, ADO079, Ran1972, fcdh-denhaag, frans swa, ADOZoetermeer, Vakkie-G, malle eppie, GroenGeelHart070 en 129 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26