Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Zojuist terug uit het Kyo-stadion. Prachtig feest meegemaakt met het Nederlands damesteam. Rond de 9.000 toeschouwers, uitstekende sfeer, positieve publiciteit voor ADO en haar stadion en nog optredens gezien van Jantje Shit en een zekere Gijs Pardoes of zo.

Hopenlijk krijgt het een vervolg dat het stadion vaker verhuurd wordt. Levert toch weer geld op.
0
Dinsdag 9 april 2013 om 22:56 uur

BLEISWIJK-1

ADO Den Haag verwacht zwarte cijfers
09-04-2013 | 22:10

DEN HAAG - Het gaat goed met de financiële situatie van voetbalclub ADO Den Haag. Waarschijnlijk sluit de club het seizoen af met een overschot van vijf ton.

Eerder ging ADO er nog van uit dat het drie ton in de rode cijfers zou eindigen. Dat schrijft wethouder Karsten Klein van Den Haag aan de gemeenteraad. Het positieve resultaat komt vooral doordat ADO meer geld heeft binnengekregen door transfers van spelers. Ook heeft de club bespaard op salarissen.

Wel vallen de bezoekersaantallen tegen en lopen de sponsoring en inkomsten uit merchandising terug. Daarom noemt Klein de situatie van de voetbalclub nog altijd zorgelijk.

Toezicht door KNVB

Enkele weken geleden ontstond onrust in de Haagse gemeenteraad, nadat bekend werd dat de KNVB ADO Den Haag onder verscherpt financieel toezicht had geplaatst. Dat kwam onder andere door een negatieve prognose. De situatie is nu verbeterd en als ADO Den Haag deze lijn volhoudt, trekt de KNVB het verscherpt toezicht mogelijk over een aantal maanden weer in.

Wethouder Karsten Klein informeert de gemeenteraad regelmatig over de financiële positie van de club. Dat is begonnen toen de ADO in 2008, mede door de gemeente Den Haag, werd gered van een faillissement.
0
Dinsdag 9 april 2013 om 22:46 uur

pajam

Mike schreef:

Je kunt wel een verhaal houden over de kwaliteit en over het vertoonde spel. Dat is inderdaad van een wenkbrauwfronsend niveau maar vertel mij eens even wie er dan wél kans maakt op de play-offs en vertel mij dan ook maar eens waarom wij niet van die teams kunnen winnen?
Velen kijken hier door een groen-gele bril maar je kunt ook door een zwarte bril kijken.
Iedereen kan momenteel van iedereen winnen en met een beetje mazzel, en waarom zouden wij dat niet hebben en, bijvoorbeeld NEC of Groningen wel, kun je nog steeds bij de beste 9 eindigen.
Laten we voorop stellen dat iedereen zijn eigen mening heeft.
Maar ook ik vind (op een handvol wedstrijden na) het niveau en spel van ADO Den Haag ondermaats en hebben we vooral de positie die we hebben door de zwakke competitie i.c.m. het muntje dat dit jaar (eindelijk!) eens een keer meer onze kant op gevallen is.
Zie het aantal penalties voor vs. tegen en twijfelachtige doelpunten e.d.

Neemt niet weg, na 34 wedstrijden sta je daar waar je staat, simpel zat.

Om nu jou vraag te beantwoorden; We spelen dus relatief matig en krijgen de laatste 5 wedstrrijden lastige tegenstanders;

- FC Twente (thuis)
- FC Groningen (uit)
- VVV Venlo (thuis)
- Feyenoord (thuis)
- PEC Zwolle (uit)

Met Feyenoord en FC Twente kom je 2 top ploegen tegen, FC Groningen hebben we het altijd lastig tegen, zeker in Groningen. Dan blijven VVV en PEC Zwolle over, waarvan de laatste een stugge ploeg is die het menig ploegen lastig gemaakt heeft.

Daarbij komt nog dat we zelf in een mindere fase zitten. Normaal gesproken zou je in ieder geval thuis tegen VVV moeten winnen , Feyenoord thuis spelen we ook meestal een puike partij en Zwolle en FC Twente hoef je ook niet te verliezen.

Ik denk dan ook dat 6 punten te halen moet zijn, maar veel meer zal lastig worden.

NEC krijgt NAC (uit) Zwolle (thuis) , Twente (uit) , PSV (uit) en RKC (thuis) : NEC heeft al 1 punt meer en zal ca. 6 punten pakken.

FC Groningen: Heracles (uit) , ADO Den Haag (thuis), PSV (uit) , VVV (uit) en Ajax (thuis): FC Groningen pakt hooguit 4-5 punten, onze wedstrijd tegen hun is dus erg belangrijk om hun onders te houden!

Heracles: FC Groningen (thuis) , RKC (thuis) , Feyenoord (uit), Twente (thuis) en Utrecht (uit); Heracles gaat ons niet meer voorbij, die pakken hooguit nog 6-7 punten

SC Heerenveen: Willem II (thuis), Ajax (uit), AZ (thuis), Utrecht (thuis), Roda (uit) : SC Heerenveen zullen we niet meer voorbij gaan, hebben al 2 punten meer en pakken er zeker nog wel 6.

Kortom, persoonlijk denk ik dat als het meevalt we 8e worden en als het tegenvalt 10e.

Hopelijk volgend seizoen 3 directe versterkingen. Van mij mag Chery vertrekken , zelfs Holla zou je voor een goede som geld moeten laten gaan. Ik zie Jansen/Meijers/Malone het nog wel invullen op het middenveld.

0
Maandag 8 april 2013 om 13:52 uur

<FCDH>

Bert schreef:

Ik begrijp niet dat wij hiermee doorgaan:

AD.nl

Santi Kolk is de enige speler van ADO Den Haag met een aflopend contract die nog geen duidelijkheid heeft over zijn toekomst. De 31-jarige aanvaller tekende in de winterstop een contract tot het einde van dit seizoen. Hij wacht af wat de club met hem van plan is.

`Ik sta zeker open voor een langer verblijf`, zegt Kolk. `Ik heb het goed naar mijn zin.` Maar tegelijkertijd heeft de spits geen haast. `Ik wacht rustig af wat er de komende weken gaat gebeuren. Als zich andere clubs melden, zal ik dat ook netjes aan ADO laten weten.`

Trainer Maurice Steijn, die zich tijdens de winterstop sterk maakte voor de komst van de routinier, is tevreden over de inbreng van Kolk. `Een ervaren aanvaller zoals hij, daar was ik altijd al naar op zoek. Santi vult dat goed in`, vindt Steijn. `Hij kan alleen nog beter dan hij nu laat zien. Hij heeft nog niet de topvorm, maar dat zit er wel aan te komen. Een ander voordeel is dat hij op meer posities in de aanval uit de voeten kan.`

Kolk speelde tot nu toe negen wedstrijden sinds zijn terugkeer in Den Haag. Hij scoorde tegen Heerenveen. De Hagenaar is al aan zijn vierde periode bezig bij `zijn` club.

Die kolk heb nog niks laten zien op ie ene intikker die niet te missen was na
Dat ado hem erbij heb is gewoon dat ie in verhouding met een echte goede spits weinig kost heb ado het geld al voor immers binnen trouwens? Bij Feyenoord lachen ze hun lul uit der broek jaar gespeelt voor niks die immers daar ado vraagt toch niks denken ze
0
Zondag 7 april 2013 om 11:21 uur

teeg28

heb vernomen dat er rond de 400 man gaan naar utrecht er werd gezegd 550 maar er gaan er rond 400.
tja leroy george als het waar is wat moet je ervan zeggen hij speelt meer slechte wedstrijden als goeie en 1 goede was tegen ons kijk ik weet dat we geen geld hebben maar heb liever een castilion die jongen is veel sterker enz maar wie weet als het waar is doet hij het bij ons goed maar heeft het bij utrecht niet gered en nu bij nec niet maar we zullen het zien maar heb het liever niet want wat is hij beter als vicento ?? aleen ze vrije trap is beter maar daarvoor heb je holla .
ben benieuwd wie steyn haalt.
0
Donderdag 4 april 2013 om 22:44 uur

supporter-noord

marcellino schreef:

het is een heel makkelijk reken sommetje.
met het aantal sponsors, supporters en merchandising reden we het niet om de begroting te sluiten.
we hebben daar de verkoop van spelers voor nodig.
dat betekend dus dat je de winst niet kan gebruiken om je ploeg sterker te maken maar dat je dat in je te korten moet boeken.
Ado hoopt met amateurs de jackpot binnen te halen wat nu twee keer is gebeurd (Toornstra en Immers)al waren dat ook geen potten met goud.
maar wat als er geen interesse is voor je spelers of als er geen speler een talent blijkt te zijn?
dan heb je dus een tekort in je begroting wat inhoud dat je deze moet aanpassen van nu 12 miljoen naar misschien 9 miljoen en vaak is het toch zo wat je begroting is geeft ook de plek aan op de ranglijst.

spelers groep erg in gedund vorig jaar 12 spelers weg dit jaar waarschijnlijk 10 spelers ,oke je kan er waarschijnlijk drie betere spelers voor terug halen maar in de breedte ga je dan te kort komen laat staan in jong ado.

we zien toch allemaal dat de waarde op het veld sterk gedaald is en volgens mij is dat toch je product.
je hebt dus sponsors nodig en een uitverkocht huis en een goede verkoop van merchandising om iets te bereiken ,en dat hebben we niet gezien in ons top jaar en dat zien we nu ook niet.
hoe wil je stappen maken dan of leven we met de waan van de dag.
en zijn we vergeten dat er nu ploegen onder ons staan die volgend jaar zeker boven ons staan en de kans op degradatie wel aanwezig is.


inderdaad, helemaal gelijk. Er moet echt een hele rijke sponsor binnenstappen die met geld gaat smijten anders is het gewoon doorsukkelen met een uitzondering daargelaten ( bulykin seizoen ) Maar als je daarna kijkt word het echt in snel tempo weer helemaal afgebroken. De laatste goeie speler hebben we 2 maanden geleden verkocht. Nu sta je 7e met heel veel geluk en niet omdat dit zo`n fantastisch team is. Omdat dit dus een arme club zonder geld is, zullen we, zodra we weer een nieuw talent hebben, weer snel moeten verkopen. Ach, het is met dit ADO gewoon water naar de zee dragen. We zullen altijd de tering naar de nering moeten zetten helaas. Het draait allemaal om geld en dat hebben we niet, en dat is over 10 jaar nog zo, en nu al helemaal met een steeds slechter wordende economie.
0
Donderdag 4 april 2013 om 19:18 uur

Advertentie

D.H.zuid-west

Prutser 070 schreef:

Ook nog over het commentaar op de verdediging.

2011/2012 hadden we er 38 zelf gescoord en 67 tegen goals.

2010/2011 Dus in het topjaar hadden we 63 goals voor en 55 tegengoals.

Het jaar daarvoor 38 voor en 59 tegen.

Dit jaar staan we op 42 voor en 52 tegen, waarvan tegen de wedstrijden tegen PSV we er al 13 tegen hebben gekregen. Dus buiten deze 2 wedstrijden hebben we echt geen zwakkere verdediging dan voorgaande jaren.

Dan kan je wel schreeuwen dat die wedstrijden er ook bij horen, maar onze verdediging is juist het sterke punt dit jaar. Alleen tegen RKC was het echt ver onder de maat maar dat geven ze zelf ook toe.
Uitstekende shout waarbij ook nog vermeld moet worden dat Beugelsdijk voor het eerst een volledig seizoen eredivisie speelt. Voor het geld wat wij te besteden hebben staat er gewoon een goede verdediging al kan het voetballend beter.

0
Donderdag 4 april 2013 om 15:15 uur

gillah

Mr. FC DEN HAAG schreef:

TOP SHOUT!!! Mijn welgemeende complimenten en zo is het maar net! Exact mijn gedachtegang hoe ik er ook tegenaan kijk, ik had het werkelijk niet mooier kunnen formuleren, kortom: CHAPEAU kerel!!!

Trouwens ik hoop oprecht dat bij shouter Haagse Kelt de oogkleppen nu inmiddels ook zijn opengegaan (na het lezen van jouw prachtige verhelderende shout) want hier kan hij tenminste positieve lering uittrekken!
TOP SHOUT?
Wuytens wil weg omdat hij meer verdient dan het salarisplafond van 350.000€ en dat ook wil blijven doen en daarnaast wil hij nog een stap hogerop maken. Beiden kunnen wij hem niet bieden. Peters is een aardige voetballer maar voor hem moet een transfersom betaald worden en daarnaast is hij 10 cm kleiner dan Beugelsdijk (die het uitstekend doet en maar 35.000€ per jaar verdient). Wildschut is totaal uit vorm maar wel jong-oranje international dus die kost sowieso meer dan 1.000.000€. De Ridder is van hetzelfde niveau als Kolk. Chelsea vraagt nu echt niet minder dan 2.000.000€ voor Omeruo. Fernandez zou dan moeten komen van het geld dat Feyenoord voor Immers moet betalen maar dat geld zit al lang in de begroting van volgend jaar en zo kan ik nog wel even door gaan.

TillValHall wil dit alles bekostigen door het verkopen van de spelers die nu verhuurd zijn. Naast dat deze spelers nauwelijks waarde hebben is er nog een klein probleempje: al hun contracten lopen af.

Het zegt genoeg dat jij zo een (financieel) totaal onrealistische shout zo geweldig vindt. De mogelijkheden van Den Haag worden veel te rooskleurig voor gesteld. En ik kan je vertellen dat als je de mogelijkheden van ADO op deze manier blijft voorstellen de club je altijd zal blijven teleurstellen.
0
Donderdag 4 april 2013 om 11:23 uur

Sound

hahaha ga lekker investeren in Sno! Wat een goed idee zeg, geld inzetten op een halfdood paard. Alleen doen als hij gratis wil spelen.
0
Woensdag 3 april 2013 om 21:19 uur

TillValhall

Sno wilde weg omdat trainer Pastoor helemaal niet naar hem om heeft gekeken en er een vertrouwensbreuk is ontstaan. Ik zeg halen...

Mokotjo zou idd ook wel wat zijn! Maar die is idd een niet-EU verdiener. En dat geld investeer ik liever in Omerou als je het niet erg vind, ook omdat we die van Chelsea zouden moeten kopen. Ik vind dat dus een hogere prioriteit hebben. Snap ook niet waarom hij niet in het centrum staat, dat zou fantastisch zijn met Malone aan de rechterant.... Dan gaan we wat beleven zeg! Mokotjo zou wat mij betreft pas in beeld komen als het kopen [en betaalbaar houden] van Omerou echt niet haalbaar is en jongens als Sno en De Ridder (die beide meer ervaring hebben, ook op een ten vele male hoger niveau dan ADO) ook afketsen. Dit zijn jongens die er namelijk meteen kunenn staan en je niet eerst van alles hoeft bij te brengen. Ik ben niet zo`n voorstander van te jonge spelers halen want er gaat nou eenmaal tijd overheen voordat je er echt constant mee kunt presteren. Tenzij iemand natuurlijk zó bizar goed is, dan wordt het een heel ander verhaal. Je ziet in heel Europa dat de beste ploegen bestaan uit midden/eind 20`ers en een enkele 30-er. Dat moet je dus ook met ADO doen. Een ploeg die té jong is, is ook niet goed...
0
Woensdag 3 april 2013 om 20:34 uur

Nu online

Bastiano en 156 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26