Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Tommy

teeg28 schreef:

is die bel hassani niks voor ons pas 21 jaar is aleen een aanvallende middevelder en ligt wel tot volgend jaar vast bij sparta .of bruns van heracles aleen ligt tot 2015 vast 21 jaar of ze huren lukoki of hoessen van 020maar aleen heb ik het niet zo op huren of ze kopen donald .

wat ik hoop is of hoop

linksback achenteh
middevelder bel hassani of bruns
voorin steve de ridder en hoessen

en dan nog een rechtsback voor als omeruo weg gaat die mag het dan uitzoeken met malone al vind ik malone op het middeveld ook super.


komop steyn wie wil je hebben ??????

nog 1 dag jongens halen die kaarten want het gaat hard voor rkc uit en 93 minuten lang achter de boys gaan staan en de 3 punten gaan mee naar denhaag
WE HEBBEN GEEEN GELD!!!!!!!!
0
Woensdag 27 maart 2013 om 16:27 uur

Prutser 070

DaveDH schreef:

Met alle respect hoor, maar van al de onzin die je geshout heb is dit wel het top punt, heb je gezien hoe die jongen de laatste tijd goed loopt te voetballen? Nee ik ook niet, heeft een korte periode gehad dat die het ff leuk deed maar heeft daarna he-le-maal niets meer laten zien.

Zelfs Vicento is beter op die positie, en dat zegt al genoeg
Ik denk niet dat Vicento beter is is dan Wildschut, maar het is ook niet zo dat Wildschut een wereldvoetballer is nee. Maar hij heeft wel snelheid aan de bal en een actie.

Een echt goede buitenspeler is Duarte van Heracles maar denk niet dat die nog haalbaar is voor ons. Ook al zou een investering in die jongen het zeker waard zijn. Die gaat echt wel zijn geld terugverdienen. Heeft nog een 1 jarig contract bij Heracles dat leeg gaat lopen dus je kan het altijd proberen maar ik denk dat wel meer clubs deze jongen van de zomer gaan proberen te strikken, want die jongen kan echt al prima voetballen en is pas 22 jaar.
0
Dinsdag 26 maart 2013 om 11:19 uur

ton

liefhebber schreef:

Zet de jaartallen er eff achter. Maakt eea inzichtelijk mbt generatie bug!
Theo Timmermans (Den Haag, 4 januari 1926 – Den Haag, 6 december 1995) was een Nederlands voetballer. Hij kwam uit voor het Nederlandse ADO en het Franse Olympique Nîmes en het Nederlands voetbalelftal.
Timmermans was een aanvaller die kort na de Tweede Wereldoorlog zijn voetbalcarrière startte bij ADO. In 1949 werd hij voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal, voor een wedstrijd tegen Frankrijk. Timmermans scoorde in de eerste helft van de wedstrijd een hattrick en droeg daarmee ruim bij aan de 4-1-overwinning van Oranje. In 1950 vertrok hij naar het Franse Olympique Nîmes. Omdat hij daarmee een profcarrière was gestart, werd hij niet meer uitgenodigd voor het Nederlands elftal, dat destijds nog geheel uit amateurvoetballers bestond.
In 1953 was Timmermans samen met Bram Appel de initiatiefnemer van de Watersnoodwedstrijd, een voetbalwedstrijd in Parijs tussen in het buitenland spelende Nederlandse voetbalprofs en Frankrijk waarmee geld werd ingezameld voor slachtoffers van de watersnood van 1953. De match wordt gezien als directe aanleiding voor het ontstaan van het betaald voetbal in Nederland. Voor Timmermans was de mogelijkheid om in Nederland profvoetbal te spelen aanleiding in 1954 terug te keren bij ADO. Ook vierde hij zijn comeback bij het Nederlands elftal. In totaal speelde hij tussen 1949 en 1957 twaalf interlands, waarin hij vier keer scoorde.
In 1959 speelde hij met ADO in de finale van de KNVB beker, welke echter met 4-1 verloren ging tegen VVV. In 1960 beëindigde Timmermans zijn voetballoopbaan. Hij was vanaf 1 januari 1961 de eerste voorzitter van de door Karel Jansen opgerichte Vereniging van Contractspelers (VVCS).
0
Zondag 24 maart 2013 om 23:34 uur

TillValhall

Verhoek komt nooit terug bij Den Haag. Ja als `ie 30+ is. Maar mensen die roepen dat `ie vooral lekekr weg moeten blijven zien dat toch verkeerd. Want je mist die voorzet echt enorm, mmensen we zijn zooooo vleugellam. Je bent heel erg eenzijdig beperkt in je tactische opties, alles kan alleen maar over de grond door het midden met H&M. Zelfs Chery is geen verbindelaar. Das een jongen voor in de laatste fase (de goal die erin moet). Als er twee spelers zijn die bij mij meer dan welkom terug zouden zijn, zijn het Verhoek en Fernandez wel. En we krijgen nog steeds geld van die kakkerlakken, dus.... Het hoogst haalbare niveau waar hij echt van belang kan zijn voor een ploeg is hier in Den Haag. Wat zit `ie daar nou doodongelukkig te zijn in dat totaal vreemde Rotterdam. Het niveau van het Bromjaar zal `ie nooit meer halen, hij is over z`n hoogtepunt heen, maar bij ons kan `ie echt wel van waarde zijn. Meer dan bij welke andere club dan ook. Het rotte is alleen dat Wesley voor zichzelf al helemaal klaar was met ADO. Daarom heeft `ie ook bewust op een breuk aangestuurd. Maar nou is `ie op z`n bek gegaan, dus niet kinderachtig doen Wes, ADO is je top. Kom gewoon terug, zand erover, klaar.
Wat ik pas écht niet begrijp is waarom Leeuwin (verdedigend slimmer én effectiever dan Worm en Beugel) wegdoen, maar DRAMA Visser houden???? En waarom Mulders laten gaan? Dat is écht zo`n toffe gast en een all-round goeie voetballer (echt wel 10x beter dan Jansen en Visser). Tano, Broekhuizen... Onbegrijpelijk dat je die ook laat gaan. Die Steijn maakt kapitale fouten zeg...
0
Zondag 24 maart 2013 om 23:17 uur

Haagse Kelt

Denk ook dat je Verhoek niet terug moet halen en zeker niet ipv geld voor Immers. Door de heimwee v Verhoek zijn we al 1.5 miljoen misgelopen en om op deze manier ook nog eens iemand terug te kopen waarvan de kans groot is dat ie never nooit zijn niveau van het Bulykinjaar gaat halen..... Ik zeg niet doen.
0
Zondag 24 maart 2013 om 12:16 uur

Advertentie

DaveDH

We gaan toch niet echt Verhoek terug halen hé? Ik kan me de laatste keer dat een speler die terug kwam presteerde bij DH, wanneer houden we er eens mee op met het terug halen van spelers.... zonde van tijd, geld en energie.
0
Zondag 24 maart 2013 om 09:17 uur

DHFC070

BLEISWIJK-1 schreef:

Als Wesley weer zijn oude ADO niveau kan halen dan is het voetballend een speler die we kunnen gebruiken. Maar er is ook een hele grote kans dat hij in zijn eentje het hele groepsproces verziekt. Persoonlijk zou ik nooit het risico nemen.
Nooit spelers terughalen.
In het geval van Verhoek al helemaal niets heeft 6? seizoen bij ons gespeeld waarvan 1 topseizoen en voor de rest heb je niets tot amper iets aan hem gehad. Liever geld van Immers waar we gewoon recht op hebben.
0
Zaterdag 23 maart 2013 om 15:56 uur

Johannes

Vincent schreef:

Zolang het een gerucht is:

Feyenoord wil verhoek terug geven aan Ado als openstaande betaling van immers. Of zoiets

Als we daar in trappen raken we verhoek natuurlijk nooit meer kwijt, maar hebben we wel een buitenspeler voor de komende jaren
Als het al waar zou zijn - en dat is het niet - dan zou ADO daar nooit voor kiezen omdat het geld dat nog gestort wordt voor Immers al is meegenomen in de begroting, in elk geval van het lopende jaar (en ik geloof zelfs ook in die van volgend jaar).

Daarnaast denk ik niet dat Steijn zit te wachten op Verhoek, mede door diens laatste seizoen bij ADO.
0
Zaterdag 23 maart 2013 om 14:56 uur

D.H.zuid-west

BLEISWIJK-1 schreef:

Maar het vinden van een goede buitenspeler is erg lastig. Bovendien krijg ik de indruk dat ze liever Nederlandse spelers willen. En dan wordt de spoeling nog dunner.

Buitenspelers vinden is lastig ja, dat is wel gebleken. Misschien kan je je dan ook afvragen of de zo gewenste huisstijl van 4-3-3 dan wel zo`n slimme zet is. Ga dan 4-4-2 spelen, we hebben 2 spitsen en zat middenvelders.

Als de club toch kiest voor de huisstijl dan zal er extra geld apart moeten worden gehouden voor de gewilde buitenspelers en is de aankoop van een nieuwe spits wat mij betreft daarmee even on-hold (zeker omdat we al 2 spitsen hebben).
0
Zaterdag 23 maart 2013 om 13:18 uur

<FCDH>

pmc schreef:

Ik denk dat als je van Gaal de ruimte geeft om de club inclusief de opleiding te ``hervormen`` hij daar best wel oren naar heeft, of je daar blij van wordt???? dat weet ik niet zo zeker
Ik denk dat ie er best voor open zou staan hij is iemand die zich zou willen bewijzen dat ie den haag naar een hoger niveau krijgt hij is binnen hoeft het niet echt meer voor het geld te doen en hij werkt graag met jeugd spelers het zou echt een pr stunt zijn van ado als het ooit lukt in de toekomst
0
Donderdag 21 maart 2013 om 11:58 uur

Nu online

Sprinkhaan070, pajam, Anne van Schuurman, Kees, ADO079, bimboembam, t e, Johannes, Wahter, FC Den Haag!, Haraldberg1, Joo070, stevie, BLEISWIJK-1, Bastiano, Jurriën en 141 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26