Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

D.H.zuid-west

Vincent schreef:

Elke dag op en neer rijden van Breda naar dh zal hem ook wat waard zijn denk ik.

Denk inderdaad dat een Haagse directeur beter is voor de regio.
Als hij de regio kent uiteraard.
Iemand die 30 jaar ibijvoorbeeld in Zeeland woont met Haagse roots heeft die kennis ook niet.


Als NAC meer geld biedt en zijn reistijd wordt korter (hij rijdt iedere dag immers in de file richting Den Haag) dan kan ik hem (uit persoonlijke ervaring) wel begrijpen.

De keerzijde van de medaille is dat hij wel heeft gekozen voor Den Haag op basis van toekomstperspectief, ambitie en een beetje gevoel. Hij wist waar hij aan begon, hij koos ervoor en mocht hij weggaan dan getuigt dat m.i. niet van standvastigheid.
0
Vrijdag 8 maart 2013 om 23:55 uur

DHFC070

Het zal weer eens niet pffft.

Had net het idee dat Goetze ook open stond voor ideeen van de supporters is wat ze lang niet allemaal zo zijn laat staan het zo snel toepassen. Ik neem aan dat we hier geen oprotpremie voor hoeven te betalen en we zelfs geld toe krijgen?

Het is trouwens te gek voor woorden dat directeuren kerkhof bij onze club eigenlijk schandalig zelfs. Misschien eerst mensen aannemen als manager en dan na een jaar directeur maken?
0
Vrijdag 8 maart 2013 om 17:31 uur

pmc

Kees schreef:

Aldus de VI:

NAC aast op commercieel directeur van ADO Den Haag
07/03/2013 123

NAC Breda wil de club versterken met een nieuwe commerciële man. Justin Goetzee, momenteel commercieel directeur bij ADO Den Haag, is de belangrijkste gegadigde om die functie te gaan bekleden. Bronnen rondom de Bredase club bevestigen dit.

Bredanaar Goetzee was vorig jaar nog in de race om algemeen directeur te worden bij NAC Breda. Hij behoorde tot de laatste vijf kandidaten, maar uiteindelijk koos de club voor Haarlemmer Stefaan Eskes.

Een van de doelstellingen van Eskes was om NAC commercieel beter te gaan benutten. In die missie slaagt de Bredase club vooralsnog niet. Goetzee heeft zijn wortels in Breda en ook een groot netwerk in die stad.

Voordat Goetzee april vorig jaar april aan de slag ging bij ADO Den Haag was hij lange tijd algemeen directeur bij RKC Waalwijk. Daarna was hij projectmanager bij de Stichting Meer dan Voetbal van de KNVB. Goetzee was verder onder meer accountmanager bij PSV en bestuurslid van de Regionale Jeugdopleiding Willem II/RKC. (Dennis van Bergen)


Brussel neemt de steun van gemeenten aan PSV, NEC, Willem II, FC Den Bosch en NAC onder de loep.

Indien er tegen de regels in is gegaan zullen de clubs het geld terug moeten betalen.

0
Donderdag 7 maart 2013 om 13:04 uur

Bert

Vincent schreef:

Tja voetbal gaat goed, dus we gaan nu maar we op elkaar katten wie er gelijk heeft of de beste supporter is..

Je kan die discussies staken want dat ben ik..


Tegen Az minimaal 1 punt!!
Support our team !!
Je hebt nog gelijk ook. Je haalt mensen thuis op. Regelt gedenksteen (ben je nog mee bezig) Je leent mede supporters geld die vervolgens niet terug betalen. Doet met de vliegtuigactie mee. Chapeau

Tja ik kan het alleen met je eens zijn. Kunnen een hoop supporters wat van leren.
0
Woensdag 6 maart 2013 om 22:16 uur

pmc

Kees schreef:

In mijn beleving moeten we juist enorm blij zijn met die ontwikkeling dat veel mensen er weer bij willen horen. Ook de zogenaamde dagjesmensen zijn een zege voor ADO Den Haag.

Dat betekent extra publiek en daaruit voortvloeiend meer omzet op alle vlakken. Juist die categorie maakt het verschil voor ADO. Zij zorgen ervoor dat er meer mogelijk is. De trouwe aanhang is er voor de contunïteit. Tuurlijk haken er weer vele dagjesmensen af als het minder gaat maar degene die blijven heb je er alvast bij.

De reclame die Aad de Mos maakte voor ADO tijdens Voetbal International heeft meer waarde dan welke reclame-campagne dan ook.
Kees, ruim een jaar terug riep hij dat ADO eigenlijk zijn club was, hij vergat er even bij te zeggen als ze geld hebben, nu gaat het weer een beetje de goede kant op en komt hij weer als een mol uit de grond, blijf dan ook lekker weg.
0
Dinsdag 5 maart 2013 om 17:27 uur

D.H.zuid-west

teeg28 schreef:

ik zeg eerlijk ik heb de laatste 3 wedstrijden op van peppen gelet maar vind hem echt niet zo goed hoor en heb totaal geen snelheid meer .

en koppers ben ik ook nog niet zo heel gek van al doet hij pas 4 wedstrijdjes mee maar hij doet het ook niet slecht maar als ik mag kiezen dan ga ik voor koppers aleen is het weer huren he dat is dan wel weer jammer heb liever een back die van ons eigen is .

komop gasten haal je kaartje voor zaterdag tegen az net 3 vrienden van me ook gehaald en ik hoorde dat er bijna 400 zijn verkocht laten we dan de 500 halen en de boys naar 1 of 3 punten schreeuwen

az denhaag 1 - 2
Zou ook dolgraag meegaan maar kan niet vanwege en daar baal ik stevig van. AZ is te pakken in hun huidige vorm en moeten aanvallen wat voor ons kansen biedt (zie zondag). Lijkt me een hele leuke wedstrijd om bij te zijn.... veel plezier alvast.

Ben zelf niet ook zo`n fan van huren maar we hebben volgens mij niet zoveel keus. Over v. Peppen hoor ik steeds dat hij een dure jongen is, als dat waar is dan valt hij af omdat nu we weer goed op de centen moeten letten. Zie het beetje geld dat wij hebben liever in een versterking gestoken worden op de links/rechtsvoor posities (afhankelijk of Kolk blijft).
0
Dinsdag 5 maart 2013 om 16:07 uur

Tommy

pmc schreef:

Bert ik baal er een beetje van dat iedereen ADO een goed hart toedragen als het weer een beetje loopt bij de club, maar waar zijn ze als het wat minder gaat?
er is geen geld en daarom heeft niemand intresse.
Als het goed heb je vrienden gaat altijd zo
0
Dinsdag 5 maart 2013 om 12:54 uur

Advertentie

dondinges

FFL schreef:

Ben ik met je eens, maar als je een corner in 1 keer achter schiet (zo bont maakte Bodde het zelfs niet....) , mag je ook wel gekk. verwachten. We zijn tenslotte Hagenezen :p.
ach ik voorspelde het al toen hij aan kwam lopen, maar ik vraag me wel af wie het anders had moeten doen? aan chery heb je niks voor de goal, meijers was je andere speler voor dode spel momenten, maar die is nog lang genoeg om mogelijk bij de bal te komen en te koppen.

wij hebben een hoog percentage linkspoten in ons elftal rond lopen, maar maar 1 rechtsbenige die ook nog een bal gericht in de 16 kan leggen. en als die dan geblesseerd of geschorst is, moet je het zo oplossen. voor t zelfde geld krult ie em net zo op van duinen ze hoofd als ie em op zn voet gaf en ligt ie er in..

jammer dat ie em achter langs krult, maar als van duinen gister niet zo had lopen sleuren voorin, hadden we harder af moeten geven op die lange ballen van achteruit, dan op dat ene momentje van chery met die corner.. volgende keer gewoon beter.. of holla
0
Dinsdag 5 maart 2013 om 00:01 uur

Bert

Van Bommel in reactie op die kans van Robben in de finale 2010.

Grote klasse was erg aangeslagen ik had het nog niet gezien. Toont duidelijk aan dat niet iedere voetballer alleen maar aan geld denkt.
0
Maandag 4 maart 2013 om 22:55 uur

<FCDH>

FC Den Haag! schreef:

Loopt het contract van Beugelsdijk nou na dit seizoen af? Heel snel een nieuw meerjarig contract aanbieden! Van Duinen heeft met optie nog een contract t/m 2016 als ik het goed heb.
Weet ik niet maar als ze zo doorgaan gaan ze geld opbrengen dus contract verlengen van allebij
0
Maandag 4 maart 2013 om 17:50 uur

Nu online

Marko1969, Aad en 152 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25