Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

D.H.zuid-west

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik vind die Tuyp ook helemaal niks. Haal dan maar die Anco Jansen van De Graafschap. Die heeft door blessure` s nog amper een kans in de eredivisie gehad. En die is ook nog een goede 6 jaar jonger dan Tuyp.
Zonde van dat geld, weer een middelmaatje waar we er al teveel van hebben. Is alleen aardig als je van Poepon afkomt, zo niet dan doorgaan met de 2 spitsen die je hebt en een goede vleugelspeler erbij halen (net zoals je nog een LB oet vastleggen voor komend seizoen).
0
Vrijdag 22 februari 2013 om 12:40 uur

ADODENHAAG

Johannes schreef:

Tuyp moet je zeer zeker NIET aan beginnen. 30 (!) jaar al, zijn leven lang voor Volendam, minus een compleet mislukt seizoen bij Groningen: 11 wedstrijden, 0 goals. Je zou bijna zeggen: Poepon is beter. Geen cent aan uitgeven!
Geweldige speler Tuyp, beetje zelfde als die Slot van Zwolle, maar komt erg veel tempo tekort voor de top. Zal ik inderdaad ook geen geld aan uitgeven, maar voetballen kan hij zeker wel.
0
Vrijdag 22 februari 2013 om 11:44 uur

Bert

BLEISWIJK-1 schreef:

Ook nog even voor de opvallende VI lezer. Tano mocht afgelopen week voor Dordrecht in de basis starten. Hij kreeg het indrukwekkende cijfer 4. Ik denk dat ADO na dit seizoen dan ook niet meer verder gaat met Tano. Maar dat is mijn verwachting.
Daar hebben ze geloof ik een ton voor uitgegeven. Dat was dus mooi weggegooid geld. Ben blij als die ook van de loonlijst afgaat.

Mochten ze Poepon het eind van het seizoen kunnen slijten zal een nieuwe spits halen uit de jupiler ook een probleem worden. Er loopt weinig rond daar.

Toch maar weer Bulykin proberen :russian:
0
Donderdag 21 februari 2013 om 20:36 uur

Beest

pmc schreef:

Als je je zelf laat fotograven met een 020 shirt aan heb ik toch een beetje mijn bedenkingen
Man das 15 jaar geleden iedereen doet domme dingen als ie jong is mischien kreeg ie wel een smak geld dwrmate van sponsoring weet jij het
0
Donderdag 21 februari 2013 om 00:30 uur

Kees

Kees schreef:

En wij lopen hier bijna allemaal maar regelmatig te zeiken. Vandaag veel leuk en goed nieuws.
Vier nieuwe contracten, leuk onthaal voor Omeruo, basic fit doet wat extraas en Swansea doet mee aan het jeugdtoernooi.
En weer een interland in het stadion tegen de USA. Levert ook weer geld en good will op.

We hebben niets te klagen bij onze club.
0
Woensdag 20 februari 2013 om 17:40 uur

D.H.zuid-west

BLEISWIJK-1 schreef:

Dat klopt. Alleen kan ik me wel wat voorstellen bij een verkoop. Al ze de afgelopen jaren wat geleerd hebben dan is het wel dat je een speler moet verkopen als hij `hot` is.

Holla heeft dit jaar meer gescoord dan hij ooit gedaan heeft, zijn leeftijd is nu nog interessant en hij ligt nog twee jaar vast. Als er een club is die meer dan twee miljoen wil betalen dan moet je dan gewoon doen.

Helaas de werkelijkheid voor een club als ADO!
Bleis, je shout is absoluut waar met de stelling dat je een speler moet verkopen als hij "hot" is, zeker wanneer je zelf in cat. 1 zit. Toch kan het geen kwaad om hem nog wat langer vast te leggen, hij heeft met zijn traptechniek nu al veel betekent (het is ook geen wonder dat stilstaande situaties veel doelpunten opleveren / gevaar stichten). Voetballend komen we weinig tot goede aanvallen / doelpogingen.

Als we hem verkopen moet je een deel van de winst gebruiken voor een nieuwe middenvelder en ik weet zeker dat er voor een gedeelte van dat geld geen betere speler te halen valt. Holla weg betekent geen gevaar meer bij stilstaande situaties en we moeten maar hopen dat de (goedkopere) vervanger het zal overnemen.

Jouw logica klopt vanuit zakelijk oogpunt, maar voor de supporters en ons win % gaat dit helaas niet op. Holla is een publiekslieveling en onze beste middenvelder. Als het moet verkoop ik liever Chery om de financiele gaten te dichten.
0
Woensdag 20 februari 2013 om 15:59 uur

Advertentie

Vincent

Kees schreef:

Dat blijf ik eeuwig zonde vinden dat zijn contract niet verlengd is. Vorig seizoen had ie sowieso nog bij ons in de basis gestaan. Je had Luksik niet behoeven te kopen en Koppers niet behoven te huren. Supu en Pique hadden het dit jaar mooi kunnen uitvechten.

Wat een verloren geld voor Luksik en nu weer Koppers. Gelukkig is de scouting etc. nu veel beter geregeld. Die Brom heeft ook veel, heel veel, fout gedaan.
Piqué of koppers huren zal kwa geld niet zoveel uitmaken denk ik.
Lukniks is natuurlijk een ander verhaal.
0
Dinsdag 19 februari 2013 om 22:03 uur

Kees

Vincent schreef:

@piquelito: Zo blij was uk eerste training na een maand met de groep ,nog geen half uur bezig en word wakker op de 1e hulp
Gaat al wAt beter
Dat blijf ik eeuwig zonde vinden dat zijn contract niet verlengd is. Vorig seizoen had ie sowieso nog bij ons in de basis gestaan. Je had Luksik niet behoeven te kopen en Koppers niet behoven te huren. Supu en Pique hadden het dit jaar mooi kunnen uitvechten.

Wat een verloren geld voor Luksik en nu weer Koppers. Gelukkig is de scouting etc. nu veel beter geregeld. Die Brom heeft ook veel, heel veel, fout gedaan.
0
Dinsdag 19 februari 2013 om 21:51 uur

BLEISWIJK-1

pmc schreef:

Denk juist dat ze het heel belangrijk vinden en daar om graag van leeuwen willen behouden, zie ook het probleem niet zo.
Hij gaf zelf al aan dat hij naast het trainen van de topklasse er nog een baan naast moet zoeken, denk ook niet dat het een fulltime baan is.Denk dat een topklasse 11tal 3 a 4x per week `s avonds traint en zijn baan bij de jeugd opleiding is overdag en bij de wedstrijden op zaterdag is zijn aanwezigheid niet noodzakelijk.
VVSB speelt zelf op zondag en dan zijn er geen jeugd wedstrijden bij ADO. Dus begrijp eigenlijk je probleem niet zo, ze hebben alleen gekeken of hij het kon combineren, misschien te vroeg gecommuniceerd , maar als ADO niets of later iets meld meld is het ook niet goed.
Was het ook niet zo dat hij begonnen is met een duobaan? Quick Boys en ADO?

Ik denk dat het niet doorgaan van een opleiding ADO/Dordrecht en het beschikbaar zijn van geld (transfers Toornstra en Mendes) ook wel eens de druppel geweest kan zijn. Misschien was er bij de jeugd financieel niets mogelijk.
0
Dinsdag 19 februari 2013 om 15:01 uur

Kees

Rob2002 schreef:

Mensen..als je nog 3 punten pakt ben je veilig....

Wat denk je dat dit met zo`n jonge groep doet?
Wat denk je dat dit betekent voor eventueel spelers die men wil halen?

Ik denk..een stabiele middenmoter waar men graag voor wil spelen.

Eigenlijk toch best knap om met weinig centen zo goed te presteren.

Tuurlijk mag het allemaal spectaculairder ...wn inderdaad..het voetbal is niet zo best...maar laten de andere clubs dat dan wel zien? Een Heracles is misschien de enige club die bij ons in de buurt staat die echt leuk voetbal speelt. De rest is toch ook niet zoveel? AZ valt ook zwaar tegen en Heerenveen kan leuk voetballen, maar scoren niet.

Willen jullie ruilen met Zwolle...leuk voetbal, complimenten en in de degradatiezorgen?
Rob, ik ben het met je eens. Ik leg liever de nadruk op de zaken die goed gaan. We hebben een hele nieuwe ploeg sinds Brom, een trainer die pas anderhalf jaar de eindverantwoording draagt, weinig geld en een heel smalle selectie.

Al met al zijn 31 punten een buitengewoon knappe prestatie. Het weer is dus wel degelijk van invloed geweest op de toeschouwersaantallen. Je zag dat het gister weer aardig tot goed gevuld was.
0
Maandag 18 februari 2013 om 10:18 uur

Nu online

morley en 59 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25