Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

DHFC070

VI:
Grote problemen tussen Driebergen en Steijn.
Driebergen wilde Fred van der Hoorn als TD terwijl Steijn van dat geld een versterking wilde hebben.
Gezellig gaat het eens jaren goed bij de supporters is het op bestuurlijk en technisch vlak en zooi.
0
Maandag 11 februari 2013 om 20:55 uur

DHFC070

BLEISWIJK-1 schreef:

En Jansen staat gewoon in de basis. Chery gaat weer naar de spits.
Jansen ontwikkelt zich op het moment razendsnel vind het toch een zeer goede aankoop en nog erg jong. Als de laatste wedstrijd wel iets duidelijk heeft gemaakt is het dat je Chery gewoon lekker op het midden in het middenveld moet zetten dan worden zijn kwaliteiten zoveel meer gebruikt en is het echt een pareltje die veel geld kan opleveren.

Als je het mij vraagt elftal gewoon lekker laten staan ookal komen basisspelers als Omeruo, Wormgoor en Meijers terug. Never change a winning team.
0
Maandag 11 februari 2013 om 20:53 uur

Edwin

Sound schreef:

Ik zou het ook leuk vinden hoor als er buiten het stadion wat meer was, maar ik denk inderdaad ook dat de vraag toch niet echt aanwezig is. Dit is ook het nadeel van een stadion op een industrieterrein, je hebt verder helemaal niets daar wat het de moeite maakt om bv eerder die kant op te gaan of langer te blijven. Daarnaast is het ook zo dat als het kutweer is (blijft NL), je ook liever niet te lang buiten het stadion blijft hangen. Vandaar dat ik meer potentie zie in het echt goed gebruik maken van de ruimte onder de tribune. Als ze daar nou iets beter hun best deden om het gezellig te maken, etc.... En we kennen allemaal de ellende van de catering helaas.
Vind het ook doodzonde trouwens dat voetbal in de zomer stil ligt en in de winter doorgaat, maar ja daar ga je helaas nooit iets aan veranderen. Zou toch heerlijk zijn als dat andersom was geweest... <droomt lekker verder>
Er zou nog veel meer rond het stadion komen. Dat lijkt voorlopig niet door te gaan door het misgaan van de sportcampus met dure woningen in het Zuiderpark. Het voorschot is al uitgegeven aan het nieuwe stadion en zonder sportcampus komt het geld voor de rest nooit.
0
Maandag 11 februari 2013 om 20:34 uur

ypenburg070

Ferdy schreef:

yep, alternatief is dat gemeente voetpaden/fietspaden aanlegt voor tweewekelijks gebruik, kosten een paar ton, geef dat geld maar uit aan andere hulpbehoevende bevolkingsgroepen. fietsen aan de overkant en lopen aan de stadionkant..doe ik altijd..als ik op de fiets ben. en parkeren bij station, rij je prima weg.
Misschien is er nu geen geld voor of kan het geld beter besteed worden, helemaal mee eens! Maar als ik dan bedenk dat er gemeente raadslieden en arcitecten druk bezig zijn geweest met het plannen en bouwen van dit stadion. Op zich een mooi stadion, geweldige locatie en mooie faciliteiten. Dan is het toch logisch voor zo`n stadion (waar in de toekomst zelfs grotere evenementen zoals concerten gehouden kunnen worden) dat de af en aanvoer goed geregeld is, dat meer dan 1 rijbaan is, dat OV voor de deur stopt( zoals in roterrdam en 020) waar zowel thuis als uit supporters met de trein kunnen komen, er wat meer wordt gedaan aan de gezelligheid rond stadion(denk aan plein van mansveld worstenkraamppkes, fansupport, koffiekraam enz enz), misschien wat doen met kassa huisjes, en desnoods wat groen gele led verlichting aan de gevel van stadion waardoor het wat aantrekkelijker wordt en ga zo maar door!

En persoonlijk vind ik dat er ook een beeld mag komen van lex schoenmaker! Maar dat vind ik persoonlijk.
0
Maandag 11 februari 2013 om 18:06 uur

Ferdy

ypenburg070 schreef:

Je hebt station Ypenburg ligt op een kleine 10 minuten lopen. Trein vanaf CS richting Gouda. Ik moet zeggen dat die 10 minuten opzich niet erg zijn, maar er is geen normaal voetpad waar je op kan lopen! Je loopt op een fietspad waar ook nog eens fietsers doorheen moeten.

Met de auto vind ik ook niet echt een optie, knelpunt bij de rontonde en stoplichten vind ik t
yep, alternatief is dat gemeente voetpaden/fietspaden aanlegt voor tweewekelijks gebruik, kosten een paar ton, geef dat geld maar uit aan andere hulpbehoevende bevolkingsgroepen. fietsen aan de overkant en lopen aan de stadionkant..doe ik altijd..als ik op de fiets ben. en parkeren bij station, rij je prima weg.
0
Maandag 11 februari 2013 om 17:22 uur

Sound

Nooit last van rijen, maar ik ga dan ook altijd al redelijk vroeg naar het stadion. Ben meestal tussen een uur en 45 minuten voor de wedstrijd binnen. Tis wel jammer dat er dan niet gewoon al iets leuks is om naar te kijken. Wat mij betreft laten ze weer wat G teams een balletje trappen. Zonder leedvermaak vind ik het altijd super om te zien hoeveel plezier die jostis hebben als ze in zo`n stadion even mogen spelen, maar ja dan zal er wel weer geroepen worden dat het slecht voor het veld is enzo.
Wat ik zelf ook nog wel een prettige investering zou vinden is van die straalkachels onder de tribune in de buurt van de pilaren of bij de verkooppunten, maar ja ik weet dat dat waarschijnlijk te veel geld kost (zowel aanschaf als verbruik). wishful thinking dus.
0
Maandag 11 februari 2013 om 17:04 uur

dondinges

ik vind dat de knvb in ook een rol heeft binnen de discussie hoe je een stadion voller krijgt. Ik snap namelijk niet dat je een winterstop inlast voordat de winter begonnen is, maar als het echt winter is, er weer gevoetbald moet worden, omdat men zo nodig met nationale elftallen en landenkampioenschappen in juni al wil beginnen.

schuif die winterstop lekker naar half januari tot half februari en speel de kerst en begin nieuwe jaar lekker door. de nacht is het donkerst voor het weer licht wordt, en dat geld voor de winter net zo goed. december is het lekkerder weer dan in februari.

in dit land zijn we niet gewend aan kou en dingen doen als dat gebeurt (zie de files en automobilisten in het algemeen met slecht weer) we blijven lekker thuis. en voor dagjes mensen kan ik me dat prima voorstellen, dus heb je minder toeschouwers.

Zo heb je ook nog de voetballende supporter die zelf nog wel eens om 160 met een eigen wedstrijd begint. mja mat 2 uur voor zo een potje plus douchen redden veel dat niet om dan om 18:45 in een stadion te zitten. begin lekker met 2 wedstrijden om 200 en 3 om 220 ofzo, of deel het sowieso een keer goed in.

dus: 1: voetballen van eind februari tot half juni ipv half mei. (lekker weer is een lekker avondje of dagje weg zonnetje, vrolijkheid en enthousiasme) dat kouwe kutweer, gaat je letterlijk wel in je kouwe kleren zitten, voelt niet lekker, en dat verminderd vrolijkheid en enthousiasme op de tribunes. laat dat nederlands elftal maar lekker midden in de winter oefenen, pleur je de daken van die 2 kutstadions dicht, hebben zij geen last en wij ook niet meer.
2: ga lekker voetballen als mensen niets anders meer te doen hebben. de meeste mensen eten graag rond 180 of komen dan net thuis van hun eigen dagactiviteiten/sporten. geef zo veel mogelijk mensen de ruimte en de tijd om naar dat stadion te komen.

en dan puntje 3 en 4 voor de fc zelf: prijs kaartjes omlaag, zodra het vol zit kun je het langzaam weer op laten lopen, maar dan zit het vol en voor 1 eurotje extra per jaar blijven meer mensen langer komen.
en nummer 4 is de saaie betonvlakte rond het stadion, kan overigens ook bij de gemeente worden neergelegd. probeer er iets van te maken. gooi ergens in de buurt in bioscoop neer of een sportcafe, waar je na je eigen pot nog door kan voor barca madrid op een big screen bijvoorbeeld. mfc is leuk, maar de drempel om er binnen te stappen is toch wel hoog als dagjesmens. geef die dagjesmensen ook een plek om na te babbelen in de buurt. en doe iets met standjes voor van alles en nog wat.

0
Zondag 10 februari 2013 om 19:06 uur

Advertentie

ADODENHAAG

ypenburg070 schreef:

Vanavond 3-1

`13 van Duinen 1-0
`42 Hooi 1-1
Rust
`56 Kolk 2-1
`86 Poepon 3-1

Geel: Supusepa, Koppers
Rood:

Toeschouwers: 9.365
Als je het toeschouwersaantal goed heb kan je bij mij geld komen ophalen....
0
Zaterdag 9 februari 2013 om 12:44 uur

<FCDH>

Het blijft altijd een risico maar 3 ton voor ado is hoop geld al koop je er bijna geen goede speler voor terug natuurlijk dan moet je geluk hebben vind het alleen gek dat dord een ton krijgt dat is wel veel in verhouding wat ado dan krijgt?
0
Zaterdag 9 februari 2013 om 11:19 uur

Johannes

BLEISWIJK-1 schreef:

Nee hoor. Dat duurt nu al 4/5 jaar. Wel de waarheid vertellen!
Nou ben ik wel teleurgesteld dat we nog niks gehoord hebben van de HCF, want iedereen weet toch dat Lefski Sofia eigenlijk gewoon in handen is van... Mark Van der Kallen en Paul Beijersbergen! Jajajaja en Dordrecht zit dus ook in het complot om spelers van ADO via de Juup naar het buitenland te sluizen en dan al het geld te laten verdwijnen!

Dat is de waarheid!

Wisten jullie trouwens al dat dat met die Twin Towers ook geen zuivere koffie is? het schijnt dat iemand uit de grafische media en de leaseauto`s dus ook een belang had in een sloopbedrijf, dat......... blablabla......
0
Zaterdag 9 februari 2013 om 11:02 uur

Nu online

Ano-Niem, Ronaldo, Marcie, Tuurke63, Erik070, Max, fcdh-denhaag en 83 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25