Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

dondinges

<FCDH> schreef:

Kun je nagaan dat ze geen verstand van zaken hebben als je 5 miljoen laat lopen Utrecht wilde 2 jaar terug 3,5 miljoen geven voor toornstra toen zeiden ze nee hoe gek kan je dan zijn
jongens, wat willen we nou? 2 jaar geleden wilden we die leegloop niet omdat we bang waren voor degradatie, daar was het bestuur het mee eens en het vooruitzicht van europees voetbal heeft immers, verhoek en toornstra nog bij de club gehouden, die presteerden toen voor geen drol meer en zijn voor centjes/verhuren vertrokken.

missie doorpakken mislukt, maar iedereen die het er nu niet mee eens is dat toornstra vertrekt trekt het weer twee kanten op. ja we hadden moeten doorpakken en investeren en de groep we hadden ze toen moeten verkopen hadden we 8 miljoen gehad. Die 8 miljoen durf ik heel erg te betwijfelen miljoen was een reeeler bedrag geweest denk ik. 2 voor jens 1, 75 voor verhoek en 1,25 voor immers.

denk dat de waarheid van wat er gebeurd is in het midden ligt en de club heeft proberen door te pakken door de niet onhoudebare spelers te behouden, wat fout ging en geprobeerd om voor de vertrokken plekjes nieuwe spelers aan te trekken en ook dat ging niet naar wens, maar gouden grepen doe je niet elke dag.

Ik denk zelf dat ze van dat doorpakken geleerd hebben deze keer en hebben besloten dat het bedrag dat ze nu voor toornstra konden krijgen een goed bedrag was, en dat ze (redelijk terecht) bang waren dat toornstra door het moeten blijven, gedemotiveerd was geworden en net als verhoek en immers in prijs was gedaald, en hij misschien wel de teamgeest zou hebben kunnen beinvloeden. (toornstra speelde alleen goed in de aanloop naar de transferperiode wat mij betreft de rest was wel redelijk)

Verder denk ik dat als de club nu dit geld niet had binnen gehaald, waarbij de financien dus gewaarborgd worden, we komende zomer weer niet uit categorie 1 hadden kunnen klimmen en we helemaal geen nieuwe spelers hadden kunnen aantrekken als van peppen. of een nieuwe spits. nu is er direct en (mogelijk) adequaat gereageerd op de terugzetting naar categorie 1. En wij hebben geen kijk in de huidige situatie, maar heb al veel gehoord dat we begin augustus gewoon weer in categorie 2 gaan vallen en dat is voor volgend seizoen en spelers aantrekken veel belangrijker. voor komend seizoen moeten er denk ik ook weer een stuk of 5 spelers bij, om de selectie te versterken en verbreden en als we in categorie 1 zouden blijven hangen had dat nooit gelukt natuurlijk, want dan wordt spelers aantrekken heeeel erg moeilijk.
0
Dinsdag 5 februari 2013 om 14:08 uur

Een oudere supporter

lernst schreef:

Kom op mensen support your club , regel zoveel mogelijk vrienden en kennissen laat zien dat we achter de spelers en de club staan , of je het nu eens bent met trainer/bestuur of Vd kallen maakt even niet uit we maken zelf de sfeer en zorgen zo voor een mooie 4-0 en bezorgen NAC zo de meest waardeloze carnaval sinds jaren . Come on THE HAGUE
Dat support your club vind ik echt zo`n waardeloze erm dat steeds loeigroot op de website moet staan, alsof je een stel idioten bent.

Ik ga zaterdag wel net zoals ik al tientallen jaren ga, maar de lol gaat er wel steeds meer af. Slecht spel en daar zit je dan in de kou je over op te winden en het belangrijkste: Al het geld dat je als supporter binnen brengt verdwijnt in 1 groot zwart gat.

0
Dinsdag 5 februari 2013 om 10:31 uur

Bert

Prutser 070 schreef:

Supusepa is in mijn ogen een onderkant eredivisie speler en Hese was zelfs nog te zwak voor de Jupiler League. Dat vond ik echt een waardeloze linksback, dus hoop dat ze van Peppen halen van de zomer.
Die Koppers schijnt naar ik heb gehoord behoorlijk gedebuteerd te hebben ondanks het verlies.

Dan zou het wellicht toch beter zijn het weinige geld wat je hebt te investeren in een anvaller en Koppers gewoon nog 1 jaar te huren. Ondertussen gewoon je eigen jeugd zodanig opleiden dat je over 1,5 jaar een opvolger hebt. Backs moet je eigenlijk gewoon zelf opleiden.

0
Maandag 4 februari 2013 om 22:09 uur

BLEISWIJK-1

Bij Willem II wordt de functie TD (v. Hintum) afgeschaft. Dit door geldgebrek.

Toen wij tegen Willem II speelde lieten ze hun grootste talent en selectiespeler stage lopen bij Anderlecht omdat ze transfergeld nodig hadden. Dit tot ongenoegen van trainer Streppel.

Dit gaat over Willem II. Maar ik ben er van overtuigd dat we de komende maanden nog veel van deze verhalen gaan horen. Het geld is bij veel clubs gewoon op.
0
Maandag 4 februari 2013 om 21:54 uur

BLEISWIJK-1

D.H.zuid-west schreef:

De gemeente, die overigens uitblinkt in zijn stilte, kan toch niet (achter de schermen?) eisen dat wij spelers gaan verkopen?

Uiteindelijk is het bestuur van de club degene die de deal opzet en afrond. De lage verkoopprijs kan je derhalve niet op het conto van de gemeente schrijven (vind ik).

Waarom zou je (in mijn ogen) in paniek akkoord gaan met een lage deal en een hoge doorverkoopwaarde, hiermee geef je aan dat hij meer waard is (mee eens?). Er moet dus directe cash nodig zijn geweest en werkelijk, maakt het uit of de gemeente of de club dit eist. Het maakt geen verschil voor mijn punt.
Normaal gesproken ben je door de verkoop van Jens in augustus weer in categorie 2. Of we nu 1 of 2 miljoen voor hem kregen doet er niet toe. Een miljoen was hiervoor genoeg.

Het eisen van het verkopen van spelers is helemaal niet aan de orde. Het had net zo goed een externe financier kunnen zijn, die voor het geld zou zorgen. Ook dan was de gemeente tevreden geweest. Het is niet voor niks dat de gemeente nog steeds de financiele huishouding van ADO controleerd. Ze willen dat ADO geen schulden meer maakt.

En dat er gelijk geld nodig is voor de salarissen is natuurlijk ook vreemd. Waarom trek je Kolk aan als de salarissen niet meer betaald kunnen worden? En waarom ga je met v.Peppen in gesprek als er geen geld is?Klinkt wat mij betreft ook niet echt logisch.

In mijn ogen is de transfer van Jens lager uitgevallen door het terugzetten in categorie 1 en de uiteindelijke wens om weer heel snel in categorie 2 te zitten. Maar dat het een verkoop is geweest om alles draaiende te houden kan ik niet voorstellen. En dat haal ik uit jou eerste shout.

0
Maandag 4 februari 2013 om 16:58 uur

hejjoww

wdr schreef:

Mochten we straks 14e, 15e of 16e eindigen, gaan we dan van Steijn horen: `Ik moest ook mijn beste speler verkopen...geef me nog een seizoen, zodat ik met mijn zelf samengestelde selectie kan presteren`?
Ben zelf ook geen grote fan van onze Steijn. Maar eerlijk is eerlijk hij moet geloof ik ook wel met smalste selectie van de eredivisie werken... hoeveel spelers heeft ie ter beschikking die eredivisiewaardig zijn? 13 a 14? Vraag me dan soms wel eens af waar dat geld van de begroting verder aan op gaat met zo weinig spelers verder
0
Maandag 4 februari 2013 om 10:52 uur

Sound

Ach dat Utrecht, heeft inderdaad totaal onverwacht een seizoen zoals wij 2 jaar geleden hadden. Ze spelen leuk, maar alles zit ook wel mee bij ze. Er is daar ook amper geld en er zal een leegloop zijn aan het einde van het seizoen is mijn verwachting althans. Wuytens, Bulthuis en Kali staan al in de belangstelling van meerdere clubs en ook Mulenga en Asare gaan mogelijk weg. De Ruiter is een keeper waar ook naar gekeken wordt door andere clubs. Dat zijn al 6 spelers die vandaag op het veld stonden. Laten we ons dus vooral niet blindstaren op die utrechtenaren.
Ik had stiekem eigenlijk verwacht dat Maher naar PSV zou gaan en Jens naar AZ, dat zou ook een prima club voor hem zijn geweest denk ik.
0
Zondag 3 februari 2013 om 17:28 uur

Haga

Vincent schreef:

@bert,

Let je op: Boymans debuut doelpunt voor NEC.
Waarom kan het daar wel ? Toch een beetje jaloers

Koolwijk ,platje , Vd Velde,falkenburg...

Maarja ze moeten zelf ook willen natuurlijk.
Zelfde gevoel hier, maar bij ons vertrekken dat soort spelers of zijn ze niet te houden (als je hoort dat Toornstra er net eentje heeft ingepeegeld tegen Twente).
Conclusie: er is dus gewoon geen geld en daar moeten we het mee doen. `Oplossing`: nu tevreden zijn met wat het is en een hele goede jeugdopleiding opzetten, of hopen op een grote sponsor (of rijke Rus of Arabier ;-).
Ander scenario`s zijn er volgens mij niet, want (met alle respect) als clubs als NEC en Utrecht al de spelers (bij ons) weghalen, dan hebben we niet veel te willen.

0
Zondag 3 februari 2013 om 15:24 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

FFL schreef:

Idd hij beleefd een leuker weekend dan wij, 0-2 en tegen 10 man nog maar :p
Altijd denken aan die doorverkoopclausule. Hoe meer doelpunten, hoe eerder hij verkocht wordt door Utrecht. En dan vangen wij ook geld.
0
Zondag 3 februari 2013 om 15:20 uur

Langebach2

Het klopt dat RKC, Zwolle en Heracles met weinig geld heel redelijk spelen.
Onze selectie vind ik eigenlijk ook niet veel beter dan die clubs.
Wij zijn naar mijn mening alleen beter dan Willem II en VVV Venlo.
Je kan dus dit seizoen zomaar eindigen op positie 16, jammer maar het is zo.

Steijn doet het tot nu toe heel redelijk door nu op plek 8 te staan, maar dit zegt niets want over 2 weken kan dit ook plek 15 zijn.

Als wij lager eindigen eind dit seizoen bijvoorbeeld op plek 15 dan hebben wij minder tv gelden, volgens mij scheelt dit ongeveer 60.000 euro per plek op de ranglijst dus weer een tegenvaller voor Driebergen.....

Wat ontbreekt is ervaring en daarom moeten er toch wat oudere jongens bij volgend seizoen.

Eind dit seizoen hoop ik op het volgende.
Het verlengen van contract Beugelsdijk en Chery zijn contract verlengen tot minimaal 2015.
Wij hebben een nieuwe linksback nodig ( Van Peppen), een middenvelder en een aanvaller die allemaal spelen in de basis.

Pas dan is een doelstelling plek 10-13 haalbaar.

Ik hoop dat wij dit seizoen eindigen op plek 12-15 dan ben ik tevreden.

Nogmaals alle clubs zijn van ongeveer gelijkwaardig niveau (ADO, NAC, FC Groningen, NAC, RKC, Zwolle enzovoort) maar wij hebben een smalle selectie.
0
Zondag 3 februari 2013 om 12:03 uur

Nu online

Max en 118 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26