Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

teeg28

hoe zat dat nou met die amerikaan die de tv rechten kocht is het dan zo hoe hoger je eindigt hoe meer geld je krijgt ?????ja toch ??

verder zou ik omeruo als hij volgend jaar niet hier meer zou spelen niet opstellen tenzij wormgoor of beugelsdijk geschorst is want dan kunnen ze alvast wennen voor volgend jaar en mocht hij wel blijven tja dan word het moeilijk wie van de 2 haal je er dan uit in het centrum ???? .
0
Woensdag 13 februari 2013 om 18:50 uur

Prutser 070

ADODENHAAG schreef:

Jezus man mn shout is zo kort, ik zeg dat ik hoop dat we kunnen overnemen omdat ie misschien weer uit beeld raakt bij Chelsea.
Chelsea gaat hem echt niet aan ons geven, het lijkt er op dat het als volgt zit.

Chelsea en ADO hebben een afspraak deze maand om te praten over de toekomst van Omeruo. Het gerucht gaat dat Chelsea hem graag wilt terug halen omdat ze overtuigd zijn na de Afrika Cup, maar dat zie ik niet gebeuren.

Omeruo geeft zelf ook het volgende aan `Natuurlijk wil ik ooit voor Chelsea spelen`, aldus de voetballer zelf, `maar als ik nog niet in de basis kom, wil ik weer verhuurd worden. Nog een jaartje Den Haag is voor mij best een optie.` Dus Omeruo wilt wel blijven maar helaas heeft Chelsea het voor het zeggen en als er een club komt die geld voor hem neerlegt wordt hij verkocht ipv verhuurd aan ons gok ik.

ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn is vol lof over zijn verdediger. `Dit is ook geweldige reclame voor ADO. Hoe vaak komt het voor dat een club uit de Eredivisie een winnaar van de Afrika Cup levert? En verder is het natuurlijk aan Chelsea, maar ik hoop dat we ook volgend seizoen over hem kunnen beschikken.`
0
Woensdag 13 februari 2013 om 16:03 uur

D.H.zuid-west

Kees schreef:

Heb ik geen kennis van. Wat ik wel weet is dat men minimaal de zekerheid heeft van zeventien thuiswedstrijden. Echter de inkomsten/winst lijken me heel moeilijk te begroten.

Geen vaste dag en tijdstip, afhankelijk van het weer en 17 keer alles opbouwen, afbreken en mogelijk inrichten. Dat kost veel tijd en is moeilijk rendabel te maken. Tenminste als we het hebben over permanente blokhutten. Henk Pindasaus heeft het met die mobiele wagens natuurlijk slim voor mekaar.
Als de club zelf een investering doet in de benodigde materialen en vrijwilligers vind die 2 of 3 tenten op willen zetten en runnen ben je al een heel eind hoor.

De omzet vergoed (een deel van) de kosten en door meer sfeer komen er ook weer meer mensen wat ook geld oplevert. Door de slechte doorstroom van het verkeer zullen mensen na de wedstrijd heus wel ter plekke wat gebruiken, in afwachting van vermindering van de verkeersdrukte.

Als er echt geld te verdienen valt (en geloof me dat een echte ondernemer dit wel in de gaten houdt) komen er vanzelf externe partijen.

Niets doen is geen optie tenzij de club tevreden is met een doodse grauwe bak op een kil industrieterrein.
0
Dinsdag 12 februari 2013 om 16:30 uur

marcellino

Kees schreef:

Een overeenkomst per e-mail is rechtsgeldig. De wet stelt namelijk geen eisen aan de vorm waarin je een overeenkomst sluit, behalve bij een paar speciale gevallen (zoals koop van een huis). Net zoals je mondeling iets kunt kopen, mag dat dus ook per mail. Zeker cont(r)acten op afstand in de voetballerij vinden zo plaats.

In Nederland geldt dat een overeenkomst gesloten is als de ene partij een aanbod doet, waar de andere partij mee akkoord gaat. Hoe het aanbod of de aanvaarding daarvan gedaan worden, is in de meeste gevallen niet relevant.

Echter in deze situatie met Alberg wordt het, als je het hard speelt, ongetwijfeld procederen en dan moet je wel zeker weten dat je wint i.v.m. de proceskosten.
lekker belangrijk.
komt hij niet ,en laat ado dat geld lekker in een talent stoppen dan een recht zaak die je toch niet gaat winnen.

even over roderiques hier toch gezien als de reder voor ado volgend jaar maar wat blijkt hij is verkocht gaat weer top allemaal.
dus we leiden geen talenten op voor het eerste maar voor de andere clubs.
en ado gaat dan maar weer een speler halen ik snap er niets meer van.

laten we het er maar op houden dat Ado dringend geld nodig heeft en even het belangrijkste je spelers maar op een zijspoor zet.

volgende week Heerenveen winnen we kunnen we in ieder geval niet meer degraderen of wij moeten alles verliezen en Willem 2 alles winnen

hoe is het met Driebergen is er al een technisch directeur gesignaleerd.


0
Dinsdag 12 februari 2013 om 15:41 uur

Ron001

pmc schreef:

http://rijnstreekbusiness.nl/2011/11/%E2%80%98geef-mij-een-uitdaging-en-een-leuk-leven-dan-ben-ik-tevreden%E2%80%99/
Of hij kent zijn zwakkheden... En die van onze top trainer!!! Vandaar dat hij een nieuwe td wou hebben!! Waarom niet een technische adviseur??? Ipv. Directeur!! Kosten drukkend.. Maar ja als er geen geld is!!!!????
0
Dinsdag 12 februari 2013 om 12:11 uur

pmc

ypenburg070 schreef:

Over de technische adviezen van Aad de Mos horen we weinig! Denk dat deze constructie niet werkt! Zou Ado (het bestuur) dit tegen werken of zou de Mos zijn adviseurs rol niet serieus nemen?
Zou het niet zo zijn dat de Mos er achter is gekomen dat er niet al te veel geld is bij ADO!?
0
Dinsdag 12 februari 2013 om 10:08 uur

michel

FFL schreef:

Kan aan mij liggen maar snap er niks van.
afgelopen jaar hebben we 351.000 euro aan afkoopsommen staan en een gedeelte staat dit jaar nog op de balans omdat de contracten doorlopen. Zolang de afkoopsommen nog niet afgeschreven en afgelost zijn ga je niet nog een TD inhuren. Vooral niet als je in Categorie A zit en al maanden loopt te zeggen dat je geen geld hbt. Dit soort dingen doe je niet intern en naar je achterban.
0
Maandag 11 februari 2013 om 22:40 uur

Advertentie

FFL

BLEISWIJK-1 schreef:

Dat ben ik niet met je eens. Het probleem is dat er tegen Steyn gezegd is dat er geen geld beschikbaar is. Dan kan je niet gelijktijdig achter de rug van van de trainer, die ook td taken op zich heeft genomen met vd.Hoorn zaken doen.
Er was geen geld voor spelers, dat is wat anders. Ben het met sound dus eens.
Vergelijk het met je eigen Job, wat je ook doet, als je een werknemer ben, maak je niet uit wat er met het geld gebeurt.
0
Maandag 11 februari 2013 om 21:24 uur

Sound

BLEISWIJK-1 schreef:

Dat ben ik niet met je eens. Het probleem is dat er tegen Steyn gezegd is dat er geen geld beschikbaar is. Dan kan je niet gelijktijdig achter de rug van van de trainer, die ook td taken op zich heeft genomen met vd.Hoorn zaken doen.
Als je zegt dat er geen geld is voor nieuwe spelers, betekent dat toch niet automatisch dat er geen geld is voor een TD? Kwestie van prioriteiten stellen binnen je budget. Even los van het feit of ik het er wel of niet mee eens ben dan.
0
Maandag 11 februari 2013 om 21:15 uur

BLEISWIJK-1

FFL schreef:

Heb helemaal niks tegen Steijn, zie hem graag nog blijven zelfs maar trainers zijn passanten dus ff dimmen.
Zou een lekkere zaak worden als een directeur aan een werknemer moet vragen of hij met iemand mag gaan praten.

Dat ben ik niet met je eens. Het probleem is dat er tegen Steyn gezegd is dat er geen geld beschikbaar is. Dan kan je niet gelijktijdig achter de rug van van de trainer, die ook td taken op zich heeft genomen met vd.Hoorn zaken doen.
0
Maandag 11 februari 2013 om 21:11 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 68 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25