Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

supporter-noord

haagse jr schreef:

Ongelooflijk dat een speler als Gary Mendes Rodriguez verkocht wordt. Ik zag het al na een paar wedstrijden dat dit een hele goede speler was. Daar gaan we nog spijt van krijgen.
jaja, we maken stapjes Ach, dit ADO zal altijd een armoe club blijven en altijd de tering naar de nering moeten zetten. We hebben weer ff meer geld na Jens en Gary, maar dat duurt maar weer even hoor.
0
Zaterdag 9 februari 2013 om 10:10 uur

dondinges

DJ schreef:

Wat het sportieve effect is, weet je idd niet. Maar feit is dat er weer speler is verkocht die transfervrij bij ADO is gekomen, wat dat betreft financieel wel goed gedaan.
leuk dat die speler ons niets gekost heeft, maar een speler die het zo goed doet bij dordt, haal je niet nog een tweede van binnen komende zomer. die paar ton is leuk nu. ik heb echter nog steeds niet de illusie dat komende zomer die 1,2 miljoen compleet weg is, tenzij feyenooit echt over de brug komt met het volledige bedrag voor immers (hoe die constructie ook mag wezen)

je pakt nu 2 ton, maar met de desillusie van steijn dat wij spelers hebben voor 4-3-3 had je hem gewoon moeten houden, contract verlengen en dan als ie wat ere ervaring heeft, was zijn transfersom gewoon minimaal verdubbeld, en denk zelfs, op basis van wat ik van hem heb gezien bij dordt, dat we compleet uit onze plaat waren gegaan dat ie voor zo weinig centen vertrokken is. Die gozer was net uit de amateurs goud waard bij dordt, denk dat ie voor den haag al meer waard had geweest dan vicento en elbers. ik hoop dat ze dit doen met een scoutingsrapport op zak waar ze er weer eentje vandaan toveren, want anders kost dit gewoon geld.
0
Zaterdag 9 februari 2013 om 02:37 uur

D.H.zuid-west

DJ schreef:

Wat het sportieve effect is, weet je idd niet. Maar feit is dat er weer speler is verkocht die transfervrij bij ADO is gekomen, wat dat betreft financieel wel goed gedaan.
Financieel goed ? valt te bezien, als de vervangende jonge speler met potentie duurder uitvalt dan verwacht is het antwoord nee.

Voorlopig wordt de selectie alleen maar smaller en de waarde op het veld bepaalt ook de inkomsten uit kaartverkoop. We hebben momenteel buiten 14 spelers maar bitter weinig te bieden aan de consument, ook dat is geld waard.
0
Zaterdag 9 februari 2013 om 00:43 uur

D.H.zuid-west

BLEISWIJK-1 schreef:

Sportief schieten we er in mijn beleving (nog) niks mee op. Maar financieel is het gewoon weer een bedrag waar we bijna 20% van onze langlopende schuld mee af kunnen lossen. We worden steeds gezonder. Het klinkt zo onbelangrijk t.o.v. het sportieve. Maar dat is het niet.

Sorry maar in mijn ogen is dit korte termijn visie, nu uit de schulden en volgend jaar hebben we vleugelspelers nodig (Mijn visie: Kolk zie ik weggaan en Elbers is te licht / voldoet niet volgens de club en verhuist naar Dord).

We houden Vicento over en dat is te weinig dus moet je aankopen doen.... En dan is dat beetje geld wat je binnen haalde alweer op aan een aankoop en moet je hopen dat hij minimaal de kwaliteiten heeft van Mendes. Van Tano mag je nog niets verwachten en de supporters zijn kritisch....

Best een gok van de club, spelers verkopen en niets ervoor terug halen terwijl je een zeer smalle selectie hebt. Denk verder dan het nu, ook volgend jaar heb je een volwaardige selectie + spelers met potentie nodig. De huidige selectie is al dun en de potentie wordt verkocht.....

0
Zaterdag 9 februari 2013 om 00:27 uur

D.H.zuid-west

BLEISWIJK-1 schreef:

Toornstra verdiende bij ADO niet meer dan twee ton. Je kan voor twee ton daarom best een leuke transfervrije speler halen.

Ik had Mendes best bij ADO willen zien. Maar het feit blijft dat hij 0,0 eredivisie ervaring had. Je weet dan ook helemaal niet hoe hij het bij ADO had gedaan.
Je hebt gelijk, ik en jij weten niet hoe hij had gefunctioneerd bij het 1e. Maar we willen kosten wat het kost 4-3-3 aanhouden (en zie wat er op de vleugels stond, een spits en een middenvelder). Had het dan i.i.g. geprobeerd met Mendes is mijn mening. Nu moet je op zoek naar een tweede Mendes en de vraag is wat hij gaat kosten. Zoals bij vele JP spelers is het een gok die ook geld gaat kosten... De vraag is : wat schieten we nu op met deze verkoop?
0
Vrijdag 8 februari 2013 om 23:59 uur

BLEISWIJK-1

tjapi01 schreef:

als we echt 300.000 voor hem krijgen dan heeft ado het echt heel goed gedaan!!!!!

ik verwachr dan ook snel een middenvelder erbij BODDE misschien?
Ik heb begrepen dat bij ADO het salarisplafond rond de 2 ton ligt. Zeker na het vertrek van Rado. Je kan daarom met 3 ton wel een voolwaardige eredivisie speler aantrekken. En dan hou je nog geld over.
0
Vrijdag 8 februari 2013 om 23:21 uur

Bert

BLEISWIJK-1 schreef:

Waarom zou ADO en Dordrecht hem laten gaan voor 1 ton? Die jongen was belangrijk voor Dordt en ADO had al aangegeven met hem verder te willen. Dit had ADO niet gedaan met Elbers en Tano!

Waarom laat Zwolle midden in hun kampioenstrijd Sjoerd Ars (topscoorder) naar Levski vertrekken?

Waarom laat Heracles Luis Pedro met een optie in zijn contract en waar Heracles mee verder wilde vertrekken naar Levski?

Een ton. Ik geloof er helemaal niks van. Maar nu is het de laatste keer dat ik het zeg.
Misschien omdat we geld nodig hebben. Ado krijgt de reguliere opleidingsvergoeding van € 50.000,- Zit waarschijnlijk ook een clausule op.
0
Vrijdag 8 februari 2013 om 23:19 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Als Sofia zoveel geld zouden hebben dan komen ze niet op de deur kloppen voor Ars en Mendes.

Ik hoop natuurlijk dat ik ongelijk heb maar de bedragen van pak hem bett twee jaar geleden zijn al lang verleden tijd. Daarom vind ik ook dat ADO met Toornstra voor rond één miljoen een uitstekende deal heeft gemaakt.
Een beetje voetballer wil niet naar Bulgarije. Er is echter 1 rede waarom ze wel gaan. Geld! En als dit in de vorm van salaris kan, dan kan dat ook in een transfersom.

En Kees jij weet toch ook dat een buitenlandse transfer meer oplevert dan nationaal. Vergelijken met Toornstra heeft dan ook geen zin.

Ik zeg daarom 3 tot 5 ton. Misschien komen we er ooit nog achter.
0
Vrijdag 8 februari 2013 om 22:44 uur

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Sofia heeft geen cent te makken? Kees, volgens mij loop je een decennium achter. Waarom denk je dat een Sjoerd Ars daar is gaan voetballen? Sjoerd Ars was in de Jupilier al een van de best betaalde spelers. Die krijgt meer dan een goed salaris in Bulgarije.

En dat is ook de reden dat Mendes gaat. Hij kan daar meer verdienen dan in Den Haag.

En Den haag krijgt een ton. Laat me niet lachen. Daar geloof ik echt helemaal niks van.



Als Sofia zoveel geld zouden hebben dan komen ze niet op de deur kloppen voor Ars en Mendes.

Ik hoop natuurlijk dat ik ongelijk heb maar de bedragen van pak hem bett twee jaar geleden zijn al lang verleden tijd. Daarom vind ik ook dat ADO met Toornstra voor rond één miljoen een uitstekende deal heeft gemaakt.
0
Vrijdag 8 februari 2013 om 22:35 uur

DHFC070

Nog meer geld binnen. Dan gaat het wel om een paar ton dat kan bijna niet anders. Een gedeelte naar Dort ook neem ik aan?
0
Vrijdag 8 februari 2013 om 21:45 uur

Nu online

pajam, BLEISWIJK-1, Langebach2, Haraldberg1, RickZ, VakkieJ, JvDH en 133 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26