Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 15
Volgende pagina

Edwin Post

Er was geen onrust in de selectie toen Brood er zat ze groeide boven zichzelf uit onder Brood ( vandaar ook de periode titel). De enige onrust die er was dat was tussen Reijntjes en Brood omdat hij de leugens en intimidatie zat was van deze flop directeur. Dit geintje heeft je ook nog eens de promotie gekost.
0
Maandag 12 juni 2023 om 20:04 uur

ADOZoetermeer

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Ajax ziet in Steijn topkandidaat
Maurice Steijn is een belangrijke kandidaat om de nieuwe trainer van Ajax te worden.
Lees het nieuwsbericht
Maurice Steijn is na een geweldig seizoen met Sparta in beeld om trainer te worden bij Ajax.
Maurice Steijn is na een geweldig seizoen met Sparta in beeld om trainer te worden bij Ajax.Ⓒ FOTO PRO SHOTS

Het afhaken van Knutsen – zie kader - voor wie Ajax een afkoopsom van circa 2,5 miljoen euro aan FK Bodø/Glimt zou moeten betalen, is een lelijke streep door de rekening van Mislintat. De Duitser was zelf drie dagen in Noorwegen om Knutsen van een overstap naar Ajax te overtuigen. En Knutsens zaakwaarnemer Mike Kjolo reisde vervolgens al naar Amsterdam om over de persoonlijke voorwaarden van de Noorse coach te praten. Ergens is er een kink in de kabel gekomen in de onderhandelingen tussen Mislintat en Knutsen. De Noor heeft trouwens een bijzonder en ongewoon contract bij zijn club in Noorwegen. Hij deelt persoonlijk mee in de transferopbrengsten van spelers, die verkocht worden door FK Bodø/Glimt.
In een onderhoud met een deel van de Nederlandse pers, enkele uren nadat John Heitinga te horen had gekregen dat hij komend seizoen niet bij Ajax voor de spelersgroep staat, zei Mislintat trouwens stellig voor een buitenlandse coach te gaan in de Johan Cruijff ArenA. Toen al viel de naam van Knutsen, maar wilde Mislintat dit noch ontkennen noch bevestigen. Door zijn opmerking kon er wel een streep door de naam van de toen nog clubloze, maar inmiddels door PSV vastgelegde Peter Bosz. Mislintats overige eisen ’dominant, aantrekkelijk voetbal spelen’ en een trainer die ’bij zijn eerdere clubs bovenmatig heeft gepresteerd’ zijn wél van toepassing op Steijn, die het goed heeft gedaan bij ADO Den Haag, VVV-Venlo, NAC en Sparta.
Fantastische kans
Het hoofdtrainerschap van Ajax is voor Steijn een fantastische kans nadat hij Sparta vorig jaar voor degradatie behoedde door vervroegd in te stappen en de Kasteelheren zondag in zijn eerste echte seizoen op een haar na Europees voetbal te bezorgen. Tot die tijd wilde de trainer van Haagse origine zijn volledige focus logischerwijs alleen op Sparta te richten. Vanaf vandaag is de weg vrij om met Mislintat in gesprek te gaan, die zijn jachtterrein dus blijkbaar toch heeft uitgebreid naar de Eredivisie.
In de slag met Sparta
Mocht Mislintat tot de conclusie komen dat Steijn inderdaad de aangewezen man is om het kwakkelende Ajax weer op de rit te krijgen, dan zullen de Amsterdammers in de slag moeten met Sparta. Steijn ligt tot de zomer van 2024 vast in Rotterdam en sprak eerder de intentie uit om zijn contract met één seizoen te verlengen. Steijn zelf liet zondag voor en na de wedstrijd tegen FC Twente doorschemeren dat een langer verblijf bij Sparta geen vanzelfsprekendheid meer is. „Maandagmorgen om tien uur heb ik een gesprek met technisch directeur Nijkamp en dan zullen we zien wat de insteek is en wat eruit komt.”
Nijkamp zal te horen krijgen dat Steijn zijn zinnen heeft gezet op de trainersvacature bij Ajax, met de vraag of Sparta wil meewerken en de technisch directeur op zoek kan naar een nieuwe hoofdtrainer in Rotterdam-West.
0
Zondag 11 juni 2023 om 20:22 uur

BLEISWIJK-1

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik snap dat hij niet voor ADO kiest. Maar Fortuna is de laatste maanden toch ook niet betrouwbaar gebleken. Dan moet het op salarisniveau zitten.

Heel dat bronnen verhaal van het AD is ook wel twijfelachtig. Die hadden bij de AD het ook niet goed.
AD os algemeen directeur.
0
Vrijdag 9 juni 2023 om 19:37 uur

rd..

BLEISWIJK-1 schreef:

Beristain bepaald voor een groot gedeelte wat er nu gebeurd. Die 3 mensen uit de organisatie, die ontslagen zijn, dat heeft Natasja ook niet gedaan.

Dan gaat het gesprek in het Engels.
Tuurlijk zijn die vrijstellingen van dienst gedaan door hem. Daar ga je je nieuwe directeur niet mee belasten. Misschien niet het laatste wat van hoger hand wordt uitgevoerd? Van Grinsven moet met een schone lei kunnen beginnen. De eerste grote beslissingen zullen ook in overleg gaan.
0
Zondag 4 juni 2023 om 10:39 uur

Olitano

Naast de manager stadion en veiligheid is ook het hoofd personeelszaken ontslagen. Dat mag onze nieuwe algemeen directeur er ook bij doen zoals mensen aannemen en contracten opstellen. Ook die van spelers en van de technische staf.

Dan wordt van de nieuwe AD ook verwacht dat ze verstand heeft van het leiden van een organisatie en voldoende weet van financieel management.

En dat terwijl ze alleen kennis en ervaring heeft op het gebied van commercie en communicatie. Succes Natasha.
0
Zaterdag 3 juni 2023 om 08:52 uur

Johannes

Priapus_Rex schreef:

Ach, de relnichten van het AD moeten weer van niets iets maken. Proberen zelf onrust te stoken Wij hebben Natascha, die kan dat prima, daar heb je geen Senior Accountmanager voor nodig. En ze zal vast wel een team overhouden voor die, wat zou het zijn, 50 sponsors? Die komen uit clubverbinding en niet per se voor de enorme netwerk mogelijkheden bij ado. En voor de ontvangst heb je hospitality. Prima. Overhead omlaag, nieuwe directeur de organisatie laten inrichten. En daarnaast kan Natascha prima het gezicht van de club worden en zaken met de gemeente regelen. We zijn maar een kleine organisatie.
Ik kan me een gesprek herinneren met Theo v.d. Burgh, die zaken kwam doen boven op kantoor in het Zuiderpark. Zo, zei hij, weer een manager zus en een directeur zo erbij. Mooi hoor. Kunnen ze doelpunten maken? Want dat geld kan je niet meer uitgeven aan voetballers.
En hij als zelfstandig ondernemer had echt wel een idee bij overheadkosten.
0
Vrijdag 2 juni 2023 om 17:22 uur

Priapus_Rex

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bolt zorgt voor consternatie bij ADO
Eigenaar Bolt zorgt voor beroering bij ADO: drie medewerkers zijn uit hun functie ontheven.
Lees het nieuwsbericht
Ach, de relnichten van het AD moeten weer van niets iets maken. Proberen zelf onrust te stoken Wij hebben Natascha, die kan dat prima, daar heb je geen Senior Accountmanager voor nodig. En ze zal vast wel een team overhouden voor die, wat zou het zijn, 50 sponsors? Die komen uit clubverbinding en niet per se voor de enorme netwerk mogelijkheden bij ado. En voor de ontvangst heb je hospitality. Prima. Overhead omlaag, nieuwe directeur de organisatie laten inrichten. En daarnaast kan Natascha prima het gezicht van de club worden en zaken met de gemeente regelen. We zijn maar een kleine organisatie.
0
Vrijdag 2 juni 2023 om 14:52 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Schoenmaker wil Van Grinsven aan werk zetten
Lex Schoenmaker wil de nieuwe ADO-directeur, Natascha van Grinsven, aan het werk zetten.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 30 mei 2023 om 22:42 uur

ADOZoetermeer

ADO doet geen stap terug, maar heeft eredivisie als doel: Joris Mathijsen geeft Haagse burger moed
ADO Den Haag leek na het mislukte seizoen ook volgende jaargang een pas op de plaats te moeten maken, maar de woorden die kersvers technisch directeur Joris Mathijsen bij zijn presentatie gebruikte, geven de Haagse burger moed.
Stan Wagtman 26-05-23, 202 Laatste update: 20:16
0 REACTIES
Als de supporters van ADO voor de komende jaren ergens rekening mee moesten houden, dan was het dat de club een pas op de plaats zou moeten maken. En dat men bij de Haagse club na dit rampseizoen niet meer zou gaan roepen dat het vol voor promotie zou gaan. Algemeen directeur Edwin Reijntjes zei het ruim drie weken geleden in een interview met deze krant: ,,Daar hebben we na vorig seizoen van geleerd.”
Lees ook
Wie is Natascha van Grinsven, de nieuwe algemeen directeur van ADO? ‘Ze laat zich de pis niet lauw maken’
PREMIUM
Wie is Natascha van Grinsven, de nieuwe algemeen directeur van ADO? ‘Ze laat zich de pis niet lauw maken’
Promoveren
Maar op de vraag van ADO TV wat de doelstelling voor volgend seizoen is, zei de nieuwe technisch directeur Joris Mathijsen donderdag bij zijn presentatie: ,,Promoveren.” Het zijn woorden die haaks staan op die van Reijntjes, die stelde dat richting het nieuwe seizoen er financieel minder mogelijk is en er niet te veel van ADO moet worden verwacht. De vraag is hoe de woorden van Mathijsen te interpreteren.
Bij de voormalig WK-finalist straalt de ambitie er vanaf. Dat moet ook. De Haagse club kan het zich niet veroorloven om nog een seizoen te verdrinken in het Keuken Kampioen Divisie-moeras. Zeker niet omdat de club komend seizoen qua begroting vermoedelijk opnieuw tot de top van de competitie zal behoren, iets dat verwachtingen schept. En eigenaar Bolt wil na tien tot vijftien miljoen verdampte euro’s ook wel eens resultaat zien.
Voltreffers bij Willem II
Mathijsen heeft in elk geval de ervaring om iets neer te zetten. Bij Willem II ging het in het in zijn laatste seizoen mis, toen hij werd ontslagen naar aanleiding van de slechte resultaten. Maar daarvoor hield hij de Tilburgers vijf seizoenen op het hoogste niveau en haalde hij onder anderen huidig AZ-spits Vangelis Pavlidis en Alexander Isak, die afgelopen zomer voor rond de 70 miljoen euro naar Newcastle United vertrok, binnen. Dat deed Mathijsen met een beperkt budget en mede dankzij zijn kennis van de Duitse spelersmarkt.
De tekst gaat verder onder de foto.
Voormalig Willem II-speler Alexander Isak (links), die in het seizoen 2018-2019 een half seizoen voor Willem II speelde, in het shirt van Newcastle United.
Voormalig Willem II-speler Alexander Isak (links), die in het seizoen 2018-2019 een half seizoen voor Willem II speelde, in het shirt van Newcastle United. © Reuters
Maar bij Willem II stond er een stabielere basis dan op dit moment in Den Haag. Met nog een maand tot de eerste training van het seizoen wacht een berg werk. Er is bijvoorbeeld (nog) geen scouting en de vertroebelde samenwerking tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal van de Haagse club moet worden hersteld.
Maar prioriteit één is op korte termijn een trainer aanstellen. Dan pas kunnen er plannen voor de selectiesamenstelling worden gemaakt. Daarna moet de spelersgroep in recordtempo worden aangevuld, aangezien er anders bij de eerste training van het seizoen slechts negen veldspelers en drie keepers van ADO 1 op het veld staan. Contracten van spelers moeten worden verlengd. Of in het geval van ADO, dat vermoedelijk flink zal doorselecteren, moeten talloze nieuwe spelers worden binnengehengeld.
Contactpersoon Bolt
Voormalig Chelsea-scout Scott McLachlan wordt vanuit Bolt de contactpersoon van Mathijsen, waarmee hij nauw in verbinding zal staan. Dat Mathijsen in tegenstelling tot de vorig jaar opgestapte Daryl Janmaat tekenbevoegd wordt, zal de snelheid van de processen ten goede komen. Die duidelijkheid moet helpen zaken sneller af te kunnen ronden. De vraag is echter in welke vijver aan spelers ADO qua budget kan gaan vissen. En welke spelers zitten op ADO te wachten na zo’n onrustig seizoen?
Op dit moment is nog onduidelijk met welke basis ADO het nieuwe seizoen in gaat. Daardoor klinkt de doelstelling om voor promotie naar de eredivisie te willen gaan ambitieus, maar blijkt misschien pas na een drukke zomer bij de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen hoe realistisch die is.
0
Vrijdag 26 mei 2023 om 20:38 uur

Renearmand56

Seizoenkaart verlengd.
In goede en slechte tijden supporter
En kan alleen maar beter worden nu .
Mathijssen heeft het goed gedaan bij Willem 2
Alle krediet voor de nwe directeur, twee posities die gekozen zijn door de eigenaar, dat maakt hem verantwoordelijk, dat was met wang cs wel anders.
Talenten binden en laten groeien en er sportief van genieten voordat ze voor een goed bedrag de deur uitlopen.
Als we toch een beetje bij het AZ model zouden uitkomen, dan kan het nog leuk worden.
Misschien naïef dagdromen, maar ik heb er vooralsnog een goed gevoel over
0
Donderdag 25 mei 2023 om 16:18 uur

Nu online

FC Jeff, Aad, GroenGeelHart070, M1905, Lellow, KickOff, ADOZoetermeer, DenhaagLeo en 100 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 15
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
Vandaag om 11:30 uur
Besloten

Advertentie