Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 12
Volgende pagina

Haagse Haas

Fortuna Sittard heeft zijn keepersgilde versterkt met Luuk Koopmans. De 29-jarige doelman was transfervrij na zijn vertrek bij ADO Den Haag en tekent voor twee seizoenen in Limburg.

Koopmans speelde het voorbije seizoen tweede viool bij ADO. De Residentieclub besloot zijn aflopende contract niet te verlengen. \"Ik heb de afgelopen twee weken goede gesprekken gehad met Américo (Branco, technisch directeur, red.) en de hoofdtrainer, dat goede gevoel is sindsdien gebleven. Daarnaast was Zian Flemming ook altijd heel positief over Fortuna. Het is dan ook fijn om hier eindelijk te zijn\", zegt Koopmans op de clubsite van Fortuna.

\"We halen met Luuk een ervaren kracht in huis\", aldus Branco, die per 1 juli Sjoerd Ars opvolgt. \"Hij heeft aangetoond een betrouwbare doelman te zijn. Daarnaast neemt Luuk een goede mentaliteit mee, een die matcht met die van de club. We zijn blij dat hij zich aan Fortuna verbonden heeft.\"
0
Donderdag 29 juni 2023 om 21:52 uur

Vak_W

haguhnees87 schreef:

Die was rond met reijntjes en Franken maar onze nieuwe directeur wilt spelers uit zijn eigen netwerk.
Dit lijkt me toch sterk. Als het rond is, is het rond met een club en niet met een directeur. Tenzij die zijn huis schoon gaat maken ofzo...
0
Donderdag 29 juni 2023 om 15:40 uur

haguhnees87

rd.. schreef:

Nee toch?

Amevor wel rond?
Die was rond met reijntjes en Franken maar onze nieuwe directeur wilt spelers uit zijn eigen netwerk.
0
Donderdag 29 juni 2023 om 14:34 uur

Erik070

AMSTERDAM - ADO Den Haag gaat Darije Kalezic op zeer korte termijn een aanbieding doen. De onderhandelingen met de 53-jarige oefenmeester uit Waalwijk zijn al weken aan de gang en zitten in de eindfase. De verwachting is dat die nog voor maandag worden afgerond zodat Kalezic op het veld staat als ADO Den Haag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint. Dat zeggen goed ingelichte bronnen rond de club.

De afgelopen weken werden tal van trainers in verband gebracht met ADO Den Haag. Joris Mathijsen richtte zijn pijlen na het afhaken van Danny Buijs echter meteen op Kalezic. Die voldeed aan de profielschets die de nieuwe technisch directeur van de Haagse club bij zijn aantreden had opgesteld. Mathijsen verklaarde dat hij op zoek zou gaan naar een ervaren trainer, die al eens bewezen had dat hij een club naar een hoger niveau kon tillen. Kalezic promoveerde in het verleden met De Graafschap naar de Eredivisie met een team waarin veel spelers uit de eigen jeugd hun opwachting maakten. Hij handhaafde zich met De Graafschap op het hoogste niveau. Een soortgelijke prestatie leverde hij later ook als trainer van Roda JC. Met De Graafschap en met Jong PSV pakte hij in de Eerste divisie een periodetitel.

De afgelopen twee seizoenen fungeerde Kalezic als trainer van Jong FC Utrecht. Vier spelers maakten in die periode de sprong naar de A-selectie. Toch liet Kalezic een paar weken geleden zijn nog één jaar doorlopende contract ontbinden. Hij verklaarde toen dat hij zich na twee jaar opleiden van spelers weer wil manifesteren als prestatiecoach.

In zijn loopbaan wisselde Kalezic het opleiden van talenten en het trainen van A-selecties geregeld met elkaar af. Zo was hij eerder ook trainer van Jong PSV. In de Eerste divisie zat hij één seizoen bij MVV op de bank. In het buitenland was hij onder meer actief voor Zulte Waregem, Stockport, Al Taawoun, Wellington en Makassar.

De Bosniër, die in Zwitserland geboren werd, vluchtte in 1994 naar Nederland. Hij ging er voetballen voor FC Den Bosch. Daarna was hij jarenlang actief voor RKC Waalwijk. In Nederland kwam de verdediger verder uit voor AGOVV en De Graafschap. Bij RKC kreeg hij de bijnaam ’Soldaat van Waalwijk’ wegens zijn onverzettelijkheid in het veld. Dat was ook de titel van een documentaire die een paar jaar geleden over zijn leven werd gemaakt. Daarin stond de oorlog die hij meemaakte centraal en keerde hij terug op de velden van Velez Mosta en Lokomotiva, de clubs waar hij is opgeleid.
0
Woensdag 28 juni 2023 om 09:54 uur

James

FC Eindhoven ziet in Willem Weijs een potentiële opvolger voor Rob Penders. Twee jaar geleden, toen de trainerszoektocht uiteindelijk bij Penders uitkwam, was hij ook al in beeld, maar ditmaal is de belangstelling ook serieus. Weijs is clubloos na zijn recente vertrek bij het Belgische Lommel SK. Eerder toonde ADO Den Haag ook interesse in zijn diensten.

Dat meldt het Eindovens Dagblad. Er zouden al gesprekken zijn gevoerd tussen de Eerste Divisie-club en Weijs, die als jeugdtrainer actief was in de Nederlandse top bij Ajax en PSV. In 2020 kwam hij binnen bij NAC Breda als assistent-trainer en was hij even interim-coach na het ontslag bij Ruud Brood. Met NAC verraste hij vriend en vijand door PSV uit te schakelen in de achtste finale van de KNVB Beker.

Uiteindelijk kwam hij via Willem II en Anderlecht afgelopen seizoen terecht bij SK Lommel, dat onderdeel uitmaakt van de City Group, het netwerk van clubs rond Manchester City. Daar kondigde hij afgelopen week aan te vertrekken en door De Telegraaf werd zijn naam genoemd bij ADO Den Haag. Weijs is namelijk een goede bekende van ADO's kersverse technisch directeur, oud-international Joris Mathijsen.

Of FC Eindhoven erin slaagt om ADO Den Haag af te troeven in de strijd om Weijs, is nog niet bekend. In 2021 kwam de zoektocht uit bij Penders, die twee heel succesvolle seizoenen achter de rug heeft in Eindhoven en recentelijk de overstap maakte naar FC Utrecht. Daar gaat hij de rol als assistent-coach vervullen naast Michael Silberbauer.
0
Zondag 25 juni 2023 om 19:57 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

'Mo Hamdi heeft ADO gered’
Mo Hamdi heeft volgens de scheidend directeur van sc Heerenveen de basis gelegd voor het voortbestaan van ADO.
Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 24 juni 2023 om 11:26 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

'Ḿonsterklus Mathijsen bij murw gebeukte club'
Joris Mathijsen was zes jaar lang technisch directeur bij Willem II en moet het nu bij ADO laten zien.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 23 juni 2023 om 13:29 uur

BLEISWIJK-1

Eeuwig Den Haag schreef:

Begeleiding door Joost de Wit is nieuw nieuws voor mij:

Van Grinsven-Admiraal heeft voor marketingbureaus gewerkt en was commercieel directeur bij Telstar.

"Alles wat je doet ligt onder een vergrootglas, leerde ik bij Telstar. De meeste directeuren vertrekken na een jaar en drie maanden, terwijl je een jaar nodig hebt om het bedrijf te leren kennen. Dat willen we nu voorkomen met een mentorprogramma. Ik word begeleid door Joost de Wit, voormalig directeur van Vitesse en RKC Waalwijk."


Ik vind dit prima. Ze wil groeien en gebruikt daarvoor alle hulp. Dat maakt je geen slechte directeur.

Ik ken zoveel directeuren die denken het wel even te doen. En die de plank volledig misslaan.
0
Vrijdag 23 juni 2023 om 12:21 uur

Advertentie

Eeuwig Den Haag

Begeleiding door Joost de Wit is nieuw nieuws voor mij:

Van Grinsven-Admiraal heeft voor marketingbureaus gewerkt en was commercieel directeur bij Telstar.

"Alles wat je doet ligt onder een vergrootglas, leerde ik bij Telstar. De meeste directeuren vertrekken na een jaar en drie maanden, terwijl je een jaar nodig hebt om het bedrijf te leren kennen. Dat willen we nu voorkomen met een mentorprogramma. Ik word begeleid door Joost de Wit, voormalig directeur van Vitesse en RKC Waalwijk."


0
Vrijdag 23 juni 2023 om 12:02 uur

Haagse Haas

Pascal lijkt ook af te vallen...

\'Feyenoord wil Bosschaart toevoegen aan technische staf FC Dordrecht\'


Samen met FC Dordrecht is Feyenoord meerdere opties aan het onderzoeken voor nieuwe versterkingen, zo meldt 1908.nl. De clubs hebben sinds dit jaar een samenwerking en daar moet deze zomer meer zichtbaar van worden.

Naast de eerder getekende Antef Tsoungui, moet ook target Jon Aramburu overkomen naar Nederland. Algemeen Directeur Hans de Zeeuw liet eerder al weten dat Feyenoord ook invloed krijgt op de technische staf van FC Dordrecht. Volgens het medium moet dit oud-Feyenoorder Pascal Bosschaart worden in de rol van assistent-trainer.
0
Donderdag 22 juni 2023 om 23:06 uur

Nu online

den haag, rien1, ton, GroenGeelHart070, kevin en 109 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 12
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
20 juli 2024 om 14:00 uur
Besloten

Advertentie