Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 13
Volgende pagina

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

'Ḿonsterklus Mathijsen bij murw gebeukte club'
Joris Mathijsen was zes jaar lang technisch directeur bij Willem II en moet het nu bij ADO laten zien.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 23 juni 2023 om 13:29 uur

BLEISWIJK-1

Eeuwig Den Haag schreef:

Begeleiding door Joost de Wit is nieuw nieuws voor mij:

Van Grinsven-Admiraal heeft voor marketingbureaus gewerkt en was commercieel directeur bij Telstar.

"Alles wat je doet ligt onder een vergrootglas, leerde ik bij Telstar. De meeste directeuren vertrekken na een jaar en drie maanden, terwijl je een jaar nodig hebt om het bedrijf te leren kennen. Dat willen we nu voorkomen met een mentorprogramma. Ik word begeleid door Joost de Wit, voormalig directeur van Vitesse en RKC Waalwijk."


Ik vind dit prima. Ze wil groeien en gebruikt daarvoor alle hulp. Dat maakt je geen slechte directeur.

Ik ken zoveel directeuren die denken het wel even te doen. En die de plank volledig misslaan.
0
Vrijdag 23 juni 2023 om 12:21 uur

Eeuwig Den Haag

Begeleiding door Joost de Wit is nieuw nieuws voor mij:

Van Grinsven-Admiraal heeft voor marketingbureaus gewerkt en was commercieel directeur bij Telstar.

"Alles wat je doet ligt onder een vergrootglas, leerde ik bij Telstar. De meeste directeuren vertrekken na een jaar en drie maanden, terwijl je een jaar nodig hebt om het bedrijf te leren kennen. Dat willen we nu voorkomen met een mentorprogramma. Ik word begeleid door Joost de Wit, voormalig directeur van Vitesse en RKC Waalwijk."


0
Vrijdag 23 juni 2023 om 12:02 uur

Haagse Haas

Pascal lijkt ook af te vallen...

\'Feyenoord wil Bosschaart toevoegen aan technische staf FC Dordrecht\'


Samen met FC Dordrecht is Feyenoord meerdere opties aan het onderzoeken voor nieuwe versterkingen, zo meldt 1908.nl. De clubs hebben sinds dit jaar een samenwerking en daar moet deze zomer meer zichtbaar van worden.

Naast de eerder getekende Antef Tsoungui, moet ook target Jon Aramburu overkomen naar Nederland. Algemeen Directeur Hans de Zeeuw liet eerder al weten dat Feyenoord ook invloed krijgt op de technische staf van FC Dordrecht. Volgens het medium moet dit oud-Feyenoorder Pascal Bosschaart worden in de rol van assistent-trainer.
0
Donderdag 22 juni 2023 om 23:06 uur

pajam

Jordi Cruijff hoopt weer als trainer aan de slag te gaan na zijn vertrek als sportief directeur bij FC Barcelona. De 49-jarige Nederlander staat liever op het veld dan dat hij ergens tot de directie toetreedt.
0
Donderdag 22 juni 2023 om 16:43 uur

Advertentie

James

FJDH schreef:

Denk er nou eens aan om je medicatie in te nemen!
ADO Den Haag is in de zoektocht naar een opvolger voor trainer Dick Advocaat uitgekomen bij Willem Weijs. De 36-jarige oefenmeester kondigde donderdag aan te vertrekken als assistent bij het Belgische SK Lommel, dat onderdeel uitmaakt van de City Group, het netwerk van clubs rond Manchester City.

Dat meldt De Telegraaf donderdagmiddag. Weijs is een goede bekende van ADO's kersverse technisch directeur, oud-international Joris Mathijsen. De twee werkten ook al samen bij Willem II, waar Mathijsen Weijs aanstelde als trainer van de Onder 21. In Tilburg raakte hij echter al snel betrokken bij het eerste elftal.

Ondanks zijn voor een trainer nog relatief jonge leeftijd, heeft Weijs er al een hele loopbaan op zitten. Hij werkte onder meer in de jeugd van PSV en Ajax en kwam uiteindelijk terecht bij NAC Breda, waar hij de Onder 19 en Jong NAC onder zijn hoede had. In februari 2020 nam hij plaats op de bank bij de hoofdmacht, als interim-trainer na het vertrek van Ruud Brood. Met NAC verraste hij vriend en vijand door PSV uit te schakelen in de achtste finale van de KNVB Beker.

Mathijsen kiest met Weijs voor een trainer die volgens De Telegraaf bekendstaat 'om een werkwijze die vergelijkbaar is met die van Jurgen Nagelsmann'. ADO zou alleen nog op zoek zijn naar een geschikte assistent-trainer om Weijs bij te staan, zo weet de krant te melden. "Als het totale plaatje er goed uit ziet, wil de club de nieuwe staf presenteren."
0
Donderdag 22 juni 2023 om 16:11 uur

Edwin Post

Iedere dag kijk ik even tussendoor en steeds en zie ik voornamelijk dat Bleiswijk hier op de box paniek zit te zaaien over de toekomstige nieuwe trainer, de selectie en dat Mathijssen aan Franken moet uitleggen waarom er een andere( met of zonder ervaring)trainer wordt aangesteld. Waarom? Onze club is een miljoenen bedrijf en geen speeltuin waarbij we voor het eerst een echte technisch directeur hebben die als geen ander snapt wat het belangrijkste is van dit bedrijf dat wat er op het veld gebeurd . Ook voor het eerst wordt er niks meer gelekt naar buiten toe wat sowieso hoort maar in onze slangenkuil altijd onmogelijk was. Dus hou op en wacht even rustig af en voel je niet gelijk aangevallen we zijn tenslotte allemaal nieuwsgierige supporters. Maar wat ik al eerder heb gezegd als de AD en TD dit vol kunnen houden dan komt er ook eindelijk wat beschaving en rust binnen de club en dit komt ook weer ten goede van de prestaties op het veld omdat daar dan ook in alle rust gewerkt kan worden.
0
Donderdag 22 juni 2023 om 01:06 uur

opper

ADO "watcher" Stan Wagtman schrijft vandaag het volgende:
Maar wat - naast veel gesprekken voeren - vermoedelijk eerst op haar bordje zal komen, is het zetten samen met technisch directeur Joris Mathijsen zetten van een krabbel onder het contract van de nieuwe trainer. Die moet er volgens Van Grinsven-Admiraal op ‘zeer korte termijn’ zijn. De namen van Alfons Groenendijk en Kevin Hofland zingen rond, maar richting hen werd het (nog) niet concreet.
0
Woensdag 21 juni 2023 om 20:36 uur

opper

BLEISWIJK-1 schreef:

De Graafschap die op 3 juli zijn voorbereiding start, moet dus ook nog een hoofdcoach aanstellen.
Nog zes dagen en dan begint TOP Oss aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De huidige situatie:

🔴Geen hoofdtrainer en assistent
⚪️Veertien contractspelers, van wie één nieuwe (Mac-Intosch)
🔴Nog altijd geen nieuwe algemeen directeur
0
Dinsdag 20 juni 2023 om 15:36 uur

Nu online

Sprinkhaan070, carbayon, Ado Vakkie S, DenHaagFC17, malle eppie, Bollie74, broodjebal070, Br3cht, JB96, VAKKIE-l en 262 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 13
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo KMSK Deinze
27 juli 2024 om 14:00 uur
Besloten

Advertentie