Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Bolskie

wijstaanboven schreef:

Wat ik aan voorzetten heb gezien is het vrij matig, het is meer een speler met een individuele actie naar de goal dan een speler die de achterlijn haalt en kopsterke necid/kramer in stelling kan brengen. Daar moeten zij het van hebben . Zeker als vanaf links een Hooi te weinig kracht in zn poot heeft om uberhaupt een bal voor te krijgen...
Daarin kan je van as gewoon verantwoordlijk voor stellen. Er is niet gescout dit waren gwn de enige spelers die überhaupt naar dh wilden komen of wat er mogelijk was. Als er geen opties waren in de buiten spelers had je een ander typen spits moeten aantrekken en niet 2 de zelfde ik blijf het zeggen ik verwacht dat Fons en van as de laan uit gaan dat zei ik al meteen dat er de geruchten waren dat el hamdi de directeur ging worden. Ze voegen enkele spelers toe en laten Fons spartelen en daarna ligt die eruit.
Zondag 22 september 2019 om 19:53 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Hamdi in gesprek met Eenhoorn
Mohammed Hamdi gaat in gesprek met Robert Eenhoorn, de directeur van AZ.
Lees het nieuwsbericht
Dinsdag 17 september 2019 om 20:11 uur Quote

FC2500

Ga je dan met 1100 naar Fey uit. Mooie pot in het vooruitzicht.
Lekker weertje en een mooie actie voor al die zieke kinderen.

Tegen een Feyenoord zonder een hoop sterkhouders en ook met een fantasie opstelling. Helaas was die fantasie opstelling zo verwarrend dat we na 30 min met 3-0 achter staan en zelf amper de middenlijn zijn overgekomen. Spelers die niet door hebben wie hun man nou is en daardoor loopt Feyenoord er continue doorheen.

1100 man in het uitvak waren het enige sterke wat Den Haag rijk was vandaag.
Fons moet heel snel wat anders uit zijn mouw gaan toveren. Kan roepen dat ie nieuwe spelers wil maar dan moet je ze wel opstellen.
Het mantra van DHFC over spelers die goed en sterk spelen en de week erna vrolijk gepasseerd worden en het zonder enkel duidelijk plan een wedstrijd ingaan was weer pijnlijk duidelijk. Fons en zijn assistenten moeten zich ook diep en diep schamen i.p.v. verontwaardigd zijn als er een directeur wordt aangesteld en hij niet om zijn mening gevraagd is of op supporters afgeven die om versterking vragen.
Zondag 15 september 2019 om 19:23 uur Quote

Advertentie

Petah

Mikebroekhuizen schreef:

Ik weet niet wat slechter is...
De wedstrijd tegen Feyenoord of dat nieuwe nummer van John Netniet (medley) nummer heet : John Medley ``The Hague Supporters Medley
Als je dat niet weet een man die zingt als hobby en wie een beetje muziek bezig is of wen proffesionele voetbalclub waar al jaren geen progressie inziet integendeel

Geef mij maar 11 John medleys op t veld en nog een paar IPO de bank en als td want deze zooi wie er nu zit daar moet je jezelf voor dood schamen


En peppie en kokkie hebben nog praatjes ook als ze niet ingelicht worden over een directeur
Zondag 15 september 2019 om 15:16 uur Quote

Ooievaar

Erik070 schreef:

“De hele club is vergeven van figuren die niets presteren”
Hoe weet jij dit?
Wie zijn dat dan?
Op basis van wat baseer je deze uitspraak?
Beste man als jij vind dat het goed gaat met de club. Blijf dan lekker in je bubble zitten.

Jaar in jaar uit grote tekorten, betonvoetbal, geen scouting, geen aansprekende sponsor, merchandise zeer amateuristisch, scouting die alleen op papier bestaat. Een selectie die haast niets waard is, met teveel oudere spelers die over the hill zijn.

Falende jeugdafdeling, met figuren die te lui zijn om uit hun ogen te kijken die menig ouder van aspirant talenten tegen het hoofd stoten met hun arrogante gedrag. Waardoor die jongens niet komen. Grote bestuurlijke onrust, jaar in jaar uit.

Eretribune die goeddeels leeg is. Matige trainer, matige selectie, zwakke TD, zwakke commerciële directeur. Overall veel te weinig voor wat er mogelijk zou kunnen en MOETEN zijn. Nogmaals we zitten hier niet in Waalwijk of Volendam.

Ik heb mijn hoop gevestigd op Jansma, Van Steenis en Hamdi. En ik zou iemand met het netwerk van Johnny van Zweden eens bij de club betrekken. Die zal een stuk beter presteren als Van Veen om eens een zwakke broeder te noemen.

Laatste paar jaar in het linkerrijtje geëindigd. Maar daar zat totaal geen idee achter. En daar zit hem de kneep. Dat is het minimum wat je mag verwachten. Maar als je je zelf op de borst roffelt dat er weer een jaar eredivisie is veiliggesteld, dan moet je maar z.s.m. vertrekken.

Ben er van overtuigd dat er komend seizoen een heel ander team de scepter zal zwaaien. En ga eens samenwerken met China dit i.p.v. tegenwerken. Behandel die mensen met respect i.p.v. als ze als die Chinezen weg te zetten. Voorlopig hebben zij de taak van de gemeente overgenomen door jaarlijks de tekorten af te dekken. Die mensen zijn er gekomen door het jarenlange wanbeleid wat werd gevoerd waardoor je overgeleverd was aan cowboys als Ringeling en de sluwe vos Van der Kallen, die zich nog steeds rotlacht. Die heeft de gemeente en club goed bij de ballen gehad.

Dit door het wanbeleid wat wordt gevoerd door het netwerk van zonen en vrienden van. Die weinig tot niets presteren, en dat ze zo hard werken neem ik met 17 kg zout.

Dit jaar zien om niet te degraderen, dat zal nog een hele hijs worden. Die Haye wat ik een aardige voetballer vindt hoor daar niet van, die zal wel wedstrijdfit zijn als de bomen al hun blad hebben verloren. Dat geeft het wel goed weer allemaal...
Donderdag 12 september 2019 om 18:44 uur Quote

Gast

Ooievaar schreef:

Dat eerste ben ik niet met je eens. Jansma en Van Steenis hebben al lang door waar de ellende zit. Heb ook niet de illusie dat ze aan de grote klok gaan hangen wat ze van plan zijn, laat staan dat dat binnen een paar weken is opgelost.

Zorg eerst eens dat je op goede voet staat met de eigenaar, en werk die niet tegen. Dus geen rechtszaken aanspannen waar alleen het ego van de vorige directeur mee gediend was. Continuïteit krijg je alleen als iedereen dezelfde kant op wenst te roeien. Dus alle belangetjes moeten gewoon verdwijnen. Club binnen de club dus. Als deze mensen het niet lukt dat kan je beter de tent sluiten. Dan lukt het niemand meer.

En over de persvoorlichter: Dat interesseert echt helemaal niemand iets.
De grootste onzin shout ever dit: -Dus geen rechtszaken aanspannen waar alleen het ego van de vorige directeur mee gediend was-

Iemand die dit beweerd zou met zijn eigen darmen gewurgd moeten worden!
Donderdag 12 september 2019 om 11:11 uur Quote

Ooievaar

Kees schreef:

Een hoop drukte en voorspellingen de afgelopen weken onder meer hier op de box. Wat is het uiteindelijke resultaat? In de organisatie en R.v.C. is helemaal maar dan ook helemaal niets gewijzigd/veranderd en Hamdi/Jansma zetten op polderen in.
Achteraf gezien maar beter. Nu proberen continuïteit binnen de organisatie te krijgen.

Wel is het vertrek van Van der Geer wel op heel stille wijze gegaan. Nergens een vermelding op de site en geen enkele journalist heeft er (bewust) geen vragen over gesteld.
Dat eerste ben ik niet met je eens. Jansma en Van Steenis hebben al lang door waar de ellende zit. Heb ook niet de illusie dat ze aan de grote klok gaan hangen wat ze van plan zijn, laat staan dat dat binnen een paar weken is opgelost.

Zorg eerst eens dat je op goede voet staat met de eigenaar, en werk die niet tegen. Dus geen rechtszaken aanspannen waar alleen het ego van de vorige directeur mee gediend was. Continuïteit krijg je alleen als iedereen dezelfde kant op wenst te roeien. Dus alle belangetjes moeten gewoon verdwijnen. Club binnen de club dus. Als deze mensen het niet lukt dat kan je beter de tent sluiten. Dan lukt het niemand meer.

En over de persvoorlichter: Dat interesseert echt helemaal niemand iets.
Woensdag 11 september 2019 om 19:40 uur Quote

Waht

De verschillende interviewtjes gelezen met de nieuwe algemeen directeur.
Geen enkele vraag over bijv. hoe groot de tekorten zijn.
Wanneer we denken aan de wens van UVS te voldoen om zwarte cijfers te schrijven.
Waar we naartoe willen met ADO.

Zo lezende gaat er voorlopig helemaal niets veranderen.
Maar misschien moeten we nog een half jaartje wachten op enige actie.
Woensdag 11 september 2019 om 16:27 uur Quote

slash070

rijswijk hoekpolder schreef:

Laten we hopen anders wordt het net hoe als Dennis zegt weer overgangsperiode van een aantal jaren.
Ja, natuurlijk wordt het een meer jaren plan, zoiets gaat niet van de één op de andere dag, totdat er weer nieuwe bestuursleden komen, begint het hele circus weer opnieuw. Anders had Wang een directeur moeten zoeken die water in wijn kan veranderen, misschien die goochelbroer van Beugelsdijk of zo.

In elk geval zuinig en blij zijn met de sponsors die er nu zijn, gezien de capriolen van eigenaar en bestuursleden met alles en iedereen er omheen sinds de overname.

En als het waar is dat UVS aan het eind van dit seizoen niks meer dekt, zoals V.Seumeren jaarlijks bij Utrecht doet, of die vage bij Vitesse, dan is het wel te begrijpen dat er nu alvast tekorten worden gedekt met bv transfer Khayati, en er wat huurspelertjes zijn gekomen.
Woensdag 11 september 2019 om 14:58 uur Quote

Bolskie

rijswijk hoekpolder schreef:

Daarom zei ik o.a.
Ik weet dat het als de meest lucratieve deal naar buiten is gebracht door Manders maar die is nu pleite en er is nog steeds een begrotingstekort van 3 miljoen.

Meest lucratieve deal is trouwens niet de best mogelijke.

Mo Hamdi kan in iedergeval aan hoofdsponsor van Shirt en Stadion niks veranderen tot 2022!
Ben benieuwd waar hij die 3 miljoen op jaarbasis structureel van dan gaat halen als hij dat kan regelen is hij de MAN.
Een beetje directeur zou bij een sponsordeal toch wel een clausule hebben staan indien een mogelijkheid zich voordoet die meer betaald dat mogelijk moet maken. Dus lijk mij sterk dat je ten alle tijden vast zit aan zn contract.
Woensdag 11 september 2019 om 13:45 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Teeg070, hagenees abroad, adorob, adonees_015, GreenYellowTheHague, yesyes, Alfista60, ton, kojak1, Dennis72, grijze gek, rd.., Waht, GroenGeelHart070 en 66 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo AZ
0-1
22 september 2019

Volgende wedstrijd

Logo FC Emmen Logo ADO Den Haag
27 september 2019 om 20:00 uur
De Oude Meerdijk, Emmen

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 6 - 14
2 PSV 6 - 14
3 Vitesse 7 - 14
4 AZ 6 - 13
5 FC Twente 7 - 12
6 Willem II 7 - 12
7 FC Utrecht 7 - 11
8 Sparta R'dam 7 - 11
9 Heracles 7 - 11
10 Feyenoord 6 - 10
11 VVV-Venlo 7 - 9
12 FC Groningen 6 - 7
13 Heerenveen 7 - 7
14 PEC Zwolle 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 6
16 FC Emmen 7 - 4
17 Fortuna Sit. 6 - 2
18 RKC Waalwijk 7 - 1