Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

rd..

BLEISWIJK-1 schreef:

Beristain bepaald voor een groot gedeelte wat er nu gebeurd. Die 3 mensen uit de organisatie, die ontslagen zijn, dat heeft Natasja ook niet gedaan.

Dan gaat het gesprek in het Engels.
Tuurlijk zijn die vrijstellingen van dienst gedaan door hem. Daar ga je je nieuwe directeur niet mee belasten. Misschien niet het laatste wat van hoger hand wordt uitgevoerd? Van Grinsven moet met een schone lei kunnen beginnen. De eerste grote beslissingen zullen ook in overleg gaan.
Zondag 4 juni 2023 om 10:39 uur Quote

Olitano

Naast de manager stadion en veiligheid is ook het hoofd personeelszaken ontslagen. Dat mag onze nieuwe algemeen directeur er ook bij doen zoals mensen aannemen en contracten opstellen. Ook die van spelers en van de technische staf.

Dan wordt van de nieuwe AD ook verwacht dat ze verstand heeft van het leiden van een organisatie en voldoende weet van financieel management.

En dat terwijl ze alleen kennis en ervaring heeft op het gebied van commercie en communicatie. Succes Natasha.
Zaterdag 3 juni 2023 om 08:52 uur Quote

Johannes

Priapus_Rex schreef:

Ach, de relnichten van het AD moeten weer van niets iets maken. Proberen zelf onrust te stoken Wij hebben Natascha, die kan dat prima, daar heb je geen Senior Accountmanager voor nodig. En ze zal vast wel een team overhouden voor die, wat zou het zijn, 50 sponsors? Die komen uit clubverbinding en niet per se voor de enorme netwerk mogelijkheden bij ado. En voor de ontvangst heb je hospitality. Prima. Overhead omlaag, nieuwe directeur de organisatie laten inrichten. En daarnaast kan Natascha prima het gezicht van de club worden en zaken met de gemeente regelen. We zijn maar een kleine organisatie.
Ik kan me een gesprek herinneren met Theo v.d. Burgh, die zaken kwam doen boven op kantoor in het Zuiderpark. Zo, zei hij, weer een manager zus en een directeur zo erbij. Mooi hoor. Kunnen ze doelpunten maken? Want dat geld kan je niet meer uitgeven aan voetballers.
En hij als zelfstandig ondernemer had echt wel een idee bij overheadkosten.
Vrijdag 2 juni 2023 om 17:22 uur Quote

Priapus_Rex

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bolt zorgt voor consternatie bij ADO
Eigenaar Bolt zorgt voor beroering bij ADO: drie medewerkers zijn uit hun functie ontheven.
Lees het nieuwsbericht
Ach, de relnichten van het AD moeten weer van niets iets maken. Proberen zelf onrust te stoken Wij hebben Natascha, die kan dat prima, daar heb je geen Senior Accountmanager voor nodig. En ze zal vast wel een team overhouden voor die, wat zou het zijn, 50 sponsors? Die komen uit clubverbinding en niet per se voor de enorme netwerk mogelijkheden bij ado. En voor de ontvangst heb je hospitality. Prima. Overhead omlaag, nieuwe directeur de organisatie laten inrichten. En daarnaast kan Natascha prima het gezicht van de club worden en zaken met de gemeente regelen. We zijn maar een kleine organisatie.
Vrijdag 2 juni 2023 om 14:52 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Schoenmaker wil Van Grinsven aan werk zetten
Lex Schoenmaker wil de nieuwe ADO-directeur, Natascha van Grinsven, aan het werk zetten.
Lees het nieuwsbericht
Dinsdag 30 mei 2023 om 22:42 uur Quote

ADOZoetermeer

ADO doet geen stap terug, maar heeft eredivisie als doel: Joris Mathijsen geeft Haagse burger moed
ADO Den Haag leek na het mislukte seizoen ook volgende jaargang een pas op de plaats te moeten maken, maar de woorden die kersvers technisch directeur Joris Mathijsen bij zijn presentatie gebruikte, geven de Haagse burger moed.
Stan Wagtman 26-05-23, 202 Laatste update: 20:16
0 REACTIES
Als de supporters van ADO voor de komende jaren ergens rekening mee moesten houden, dan was het dat de club een pas op de plaats zou moeten maken. En dat men bij de Haagse club na dit rampseizoen niet meer zou gaan roepen dat het vol voor promotie zou gaan. Algemeen directeur Edwin Reijntjes zei het ruim drie weken geleden in een interview met deze krant: ,,Daar hebben we na vorig seizoen van geleerd.”
Lees ook
Wie is Natascha van Grinsven, de nieuwe algemeen directeur van ADO? ‘Ze laat zich de pis niet lauw maken’
PREMIUM
Wie is Natascha van Grinsven, de nieuwe algemeen directeur van ADO? ‘Ze laat zich de pis niet lauw maken’
Promoveren
Maar op de vraag van ADO TV wat de doelstelling voor volgend seizoen is, zei de nieuwe technisch directeur Joris Mathijsen donderdag bij zijn presentatie: ,,Promoveren.” Het zijn woorden die haaks staan op die van Reijntjes, die stelde dat richting het nieuwe seizoen er financieel minder mogelijk is en er niet te veel van ADO moet worden verwacht. De vraag is hoe de woorden van Mathijsen te interpreteren.
Bij de voormalig WK-finalist straalt de ambitie er vanaf. Dat moet ook. De Haagse club kan het zich niet veroorloven om nog een seizoen te verdrinken in het Keuken Kampioen Divisie-moeras. Zeker niet omdat de club komend seizoen qua begroting vermoedelijk opnieuw tot de top van de competitie zal behoren, iets dat verwachtingen schept. En eigenaar Bolt wil na tien tot vijftien miljoen verdampte euro’s ook wel eens resultaat zien.
Voltreffers bij Willem II
Mathijsen heeft in elk geval de ervaring om iets neer te zetten. Bij Willem II ging het in het in zijn laatste seizoen mis, toen hij werd ontslagen naar aanleiding van de slechte resultaten. Maar daarvoor hield hij de Tilburgers vijf seizoenen op het hoogste niveau en haalde hij onder anderen huidig AZ-spits Vangelis Pavlidis en Alexander Isak, die afgelopen zomer voor rond de 70 miljoen euro naar Newcastle United vertrok, binnen. Dat deed Mathijsen met een beperkt budget en mede dankzij zijn kennis van de Duitse spelersmarkt.
De tekst gaat verder onder de foto.
Voormalig Willem II-speler Alexander Isak (links), die in het seizoen 2018-2019 een half seizoen voor Willem II speelde, in het shirt van Newcastle United.
Voormalig Willem II-speler Alexander Isak (links), die in het seizoen 2018-2019 een half seizoen voor Willem II speelde, in het shirt van Newcastle United. © Reuters
Maar bij Willem II stond er een stabielere basis dan op dit moment in Den Haag. Met nog een maand tot de eerste training van het seizoen wacht een berg werk. Er is bijvoorbeeld (nog) geen scouting en de vertroebelde samenwerking tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal van de Haagse club moet worden hersteld.
Maar prioriteit één is op korte termijn een trainer aanstellen. Dan pas kunnen er plannen voor de selectiesamenstelling worden gemaakt. Daarna moet de spelersgroep in recordtempo worden aangevuld, aangezien er anders bij de eerste training van het seizoen slechts negen veldspelers en drie keepers van ADO 1 op het veld staan. Contracten van spelers moeten worden verlengd. Of in het geval van ADO, dat vermoedelijk flink zal doorselecteren, moeten talloze nieuwe spelers worden binnengehengeld.
Contactpersoon Bolt
Voormalig Chelsea-scout Scott McLachlan wordt vanuit Bolt de contactpersoon van Mathijsen, waarmee hij nauw in verbinding zal staan. Dat Mathijsen in tegenstelling tot de vorig jaar opgestapte Daryl Janmaat tekenbevoegd wordt, zal de snelheid van de processen ten goede komen. Die duidelijkheid moet helpen zaken sneller af te kunnen ronden. De vraag is echter in welke vijver aan spelers ADO qua budget kan gaan vissen. En welke spelers zitten op ADO te wachten na zo’n onrustig seizoen?
Op dit moment is nog onduidelijk met welke basis ADO het nieuwe seizoen in gaat. Daardoor klinkt de doelstelling om voor promotie naar de eredivisie te willen gaan ambitieus, maar blijkt misschien pas na een drukke zomer bij de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen hoe realistisch die is.
Vrijdag 26 mei 2023 om 20:38 uur Quote

FC Den Haag!

AD:

Wie is Natascha van Grinsven, de nieuwe algemeen directeur van ADO? ‘Ze laat zich de pis niet lauw maken’

PROFIEL    Natascha van Grinsven-Admiraal (3 is de nieuwe algemeen directeur van ADO Den Haag. Met haar stelt de Haagse club een harde, toch hartelijke en ambitieuze vrouw aan, die bij het rumoerige ADO de grootste klus uit haar carrière aangaat. Een profielschets.

,,De mensen in deze regio waarderen hard werken en toewijding en ik kijk ernaar uit om de handen uit de mouwen te steken”, vertelde Natascha van Grinsven-Admiraal op de site van ADO Den Haag, bij haar aanstelling als de nieuwe algemeen directeur van de club. Het is een zin die goed aansluit bij het verhaal dat betrokkenen vertellen over de in Heiloo geboren Van Grinsven-Admiraal, die halverwege juni in het Bingoal Stadion begint.

Ze geven een eensluidend beeld over ‘pittige dame’ en ‘voetbaldier’ Van Grinsven-Admiraal: no nonsense, hard én toch hartelijk. ,,Ze staat haar vrouwtje in de voetbalwereld. Ze kan hard zijn, maar heeft ook haar menselijke kant. Ze is van het snel doelen behalen en is zeker op commercieel vlak sterk”, vertelt Steef Hammerstein, voormalig commercieel directeur van Telstar, die bij de Noord-Hollandse club twee jaar met Van Grinsven-Admiraal samenwerkte.

Werkzaamheden voor Feyenoord en PSV
Wie ook over haar praat, steevast valt het woord ‘ambitieus’. Uit haar carrièreverloop blijkt ook dat ze zich flink heeft opgewerkt. Ze haalde in 2010 een master in Sport Management en Marketing. Daarna was ze gymleraar, actief voor een marketingbureau dat werkzaamheden voor Feyenoord en PSV deed én werkte ze voor de KNVB. In 2018 kwam de Noord-Hollandse als commercieel manager bij Telstar terecht.

In haar sollicitatiebrief zou de destijds hoogzwangere Van Grinsven-Admiraal hebben geschreven dat Telstar, als het ‘ballen’ zou hebben haar aan zou nemen. Hammerstein: ,,Ik kreeg een hele stapel cv’s op mijn bureau maar ik heb alleen die van haar bekeken. Ik was snel overtuigd. Al zei ik wel meteen: Natascha is geen blijver, daar is ze te ambitieus voor.”

Toch bleef ze vijf jaar bij Telstar en werd ze daar de eerste vrouwelijke commercieel directeur van een Nederlandse profclub ooit. Vanuit die functie was ze betrokken bij vele, soms ludieke acties. Ze bedacht een actie om in coronatijd rondom een wedstrijd zoveel mogelijk tickets te verkopen, waarbij de opbrengst naar stichting Support Casper ging. Ze is volgens betrokkenen een bezige bij, die in haar vrije tijd richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 ook nog op de lijst van de VVD in Haarlem stond.

Afzwaaiend Telstar-algemeen directeur Pieter de Waard werkte vijf jaar met Van Grinsven-Admiraal samen. ,,Natascha gaat niets uit de weg. Als er wrijving is, zorgt zij dat er glans ontstaat. Ik noem haar een bruggenbouwer, een beroepsbestuurder. En voetbal is haar grote passie. Ze voetbalde bij ASV Wartburgia op het veld en nu nog in de zaal bij SV Geel-Wit’20 in Haarlem. Ik denk dat we haar de rest van haar carrière in de voetballerij tegenkomen.”

Niet gekozen bij Telstar
De komende periode dus bij ADO, al waarschuwt Hammerstein dat het wel erg snel gaat voor de relatief onervaren Van Grinsven-Admiraal. Ze was kandidaat voor een functie in de nieuwe tweekoppige directie van Telstar, maar bedankte daarvoor. ,,Toen ik hoorde over haar en ADO, dacht ik: oef. Ik vind dat ze nog wat vaardigheden mist om als algemeen directeur te excelleren. Ik zou het zonde vinden dat ze deze baan zo graag wil, dat ze zich daarop stuk loopt.”

De Waard gelooft erin dat Van Grinsven-Admiraal bij ADO de grootste klus uit haar carrière tot een goed einde brengt. ,,Ze is een zeer sterke vrouw, die zich de pis niet lauw laat maken. Ik denk dat als ze straks honderd dagen het bewind bij ADO voert, iedereen bij de club denkt: dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.”
Donderdag 25 mei 2023 om 16:30 uur Quote

Renearmand56

Seizoenkaart verlengd.
In goede en slechte tijden supporter
En kan alleen maar beter worden nu .
Mathijssen heeft het goed gedaan bij Willem 2
Alle krediet voor de nwe directeur, twee posities die gekozen zijn door de eigenaar, dat maakt hem verantwoordelijk, dat was met wang cs wel anders.
Talenten binden en laten groeien en er sportief van genieten voordat ze voor een goed bedrag de deur uitlopen.
Als we toch een beetje bij het AZ model zouden uitkomen, dan kan het nog leuk worden.
Misschien naïef dagdromen, maar ik heb er vooralsnog een goed gevoel over
Donderdag 25 mei 2023 om 16:18 uur Quote

Advertentie

FC Den Haag!

Haha een mooi afscheidsbericht op de website van Telstar:

VAN GRINSVEN-ADMIRAAL VERLAAT TELSTAR
Geluk en verdriet gaan vaak hand in hand. ADO Den Haag blij, wij niet. Natascha van Grinsven - Admiraal is niet meer werkzaam bij de Witte Leeuw(inn)en.

Onze sympathieke en goedlachse commercieel directeur heeft een grote kans in het Haagse met beide handen aangepakt. Eindbaas aldaar! Wij weten dat we een belangrijke bijdrage aan haar vakmanschap hebben geleverd. Daar zijn alle getrouwen verbonden aan onze club trots op.

Het grote ADO, een grote uitdaging gaat zij tot een goed eind brengen. Succes Natascha!!

Wij feliciteren ADO Den Haag en aanhang met deze veelbelovende aankoop.
Donderdag 25 mei 2023 om 12:45 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Mathijsen: veel werk nodig
De nieuwe technisch directeur Joris Mathijsen zegt dat ADO al druk bezig is met de selectie voor komend seizoen.
Lees het nieuwsbericht
Donderdag 25 mei 2023 om 10:49 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Bollie74, Bolskie, Madmax, Franky, Langebach2, Gustav, lernst, adorob, derput, pitbull, ton, RF, Marcie en 145 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Titouan Thomas Boy Kemper Tyrese Asante

Laatste wedstrijd

Logo Jong AZ Logo ADO Den Haag
0-2
19 mei 2023

Advertentie

Stand Eerste divisie

1 Heracles * 38 - 85
2 PEC Zwolle * 38 - 85
3 Almere NC 38 - 70
4 Willem II NC 38 - 68
5 MVV NC 38 - 59
6 NAC NC 38 - 59
7 VVV NC 38 - 58
8 Eindhoven NC 38 - 58
9 Telstar 38 - 53
10 Graafschap 38 - 52
11 Jong AZ 38 - 51
12 ADO Den Haag 38 - 51
13 Jong Ajax 38 - 46
14 Jong PSV 38 - 45
15 Roda JC 38 - 43
16 Helmond Sp. 38 - 43
17 TOP Oss 38 - 37
18 FC Dordrecht 38 - 35
19 FC Den Bosch 38 - 35
20 Jong Utrecht 38 - 28