Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Waht

Ik begrijp heel goed wat ooievaar zo frustreert.
We weten allemaal dat we geen cent te makken hebben en dan verwacht je van een td en ts een
Inventief handelswijze. En die die is er echt wel. Een algemeen directeur die zijn oren laat hangen naar van As en Fons en verder niets betekent heeft voor de club maar wel een heel dik salaris had. Nergens ingrijpen en oude bekenden weer terug halen op vitale posities.
We verlengen en halen alleen maar oudere spelers (die veel salaris kosten ) en huren hele
Matige spelers terwijl jonge gasten geen enkele kans krijgen.
Oh Goossens, hooi, Falkenburg oh en Malone hebben geen club en Fons hamert erop
Dat hij alleen maar ervaren spelers wil. Haal maar binnen en verlengen die boel.
Beleid moet zijn spelers te verkopen toch ? Wie dan ?
Buiten El Kayati en becker is niemand geld waard of Ok Pinas nog maar dan houd het op.m
ADO heeft een paar leuke spelers Lex Tommie pinas necid en El Kayati.
De rest mag van mij voor nax weg want ik heb er niets mee. Nooit gehad dat ik spelers zat was.
ADO wordt geleid door figuren die te weinig kwaliteiten hebben.
En dan heb ik niet alleen over het voetbalgedeelte.
Zaterdag 20 juli 2019 om 23:38 uur Quote

ENW02

Ooievaar schreef:

Hoe vindt je de gang van zaken in het algemeenen de inbreng van Schoenmaker jr in het bijzonder? Kan jij mij dan uitleggen wat die man uitvoert? Wat is zijn succestory, reuze benieuwd, jij niet? mij is het even ontgaan al dat `fraais`

Of de TD, merchandise, fanshop gesloten? ach kom je een andere keer toch terug? Remco van Veen, ook z`on `ster` aan het firmanent. Wat voor grote sponsors haalt hij binnen? Als hij niet lallend aan de bar zit bij Quick...

Hmmm Ron Kenter, nog z`on kanon der gemiste kansen. Is hij het niet die zijn jeugdscouts de opdracht geeft om nergens naar toe te gaan, en even naar een club te laten bellen, met de boodschap om maar even contact op te nemen als Sparta, Feyenoord Utrecht of noem maar op, komen kijken. Dat is nog een staaltje scouten toch? A1 en B1 speelden afgelopen seizoen in de degradatiepoule. Hoe zou dat nou komen? Goed voorbeeld doet goed volgen niet waar?

Gaat prima toch zo, lekker blijven zitten. Beleid wordt elk jaar lachwekkender. Inderdaad een dijenkletser.

Vergeet niet straks, duurt nog heel erg lang minstens twee weken om heel hard boe te roepen als FCU het veld opkomen. Dat zal ze leren dat dekselse Utrecht. Wordt een simpele overwinning denk je ook niet?

Maar dan wel voor Utrecht wel te verstaan(...)
Wat een zielig persoon ben jij zeg.
Als het allemaal zo kut is ga een andere club zoeken.
Snap werkelijk waar niet wat je nog bij den haag zoekt.
Als ik jouw tekst lees en weet niet dat je een mafkees bent zou ik denken dat lex de directeur is.
Ga eens in gesprek met die jongen dan.
Volgens je grote vriend (ZMS) zat hij op de aftrap.
Jullie weten helemaal niks. Elke keer als je reageert gooi je je lex kaart op. Hoe zielig ben je dan.
In en in triest.
Zaterdag 20 juli 2019 om 22:40 uur Quote

FC2500

Voor de liefhebbers, mooi interview met 1 van onze velen oude directeuren Piet van der Pol in VI.
Tegenwoordig eigenaar/directeur van 2 clubs in China en in Australië.

Heb in de tijd dat hij directeur bij ADO was weleens met hem om de tafel gezeten met mijn toenmalige werkgever voor wat sponsoring etc. Wonderlijke man maar maakt er het beste van als je het zo leest. Avonturier en dromenjager in 1.
Zaterdag 20 juli 2019 om 13:19 uur Quote

Ooievaar

ENW02 schreef:

Ooievaar je wordt eentonig met steeds die scouting erbij te halen. Iedere keer dat gezeik over zonen.
Dat weten we nou wel. Je bent echt treurig.
Je lijk wel een kleuter om dat iedere shout te zeggen.
Kom eens met wat nieuws
Ha meneer de directeur. Wie denk je wie je voor je hebt idioot. Bepaal jij voor mij wat ik ga zeggen? Neem nog een bitterballetje

Met je drollenscout...
Vrijdag 19 juli 2019 om 20:52 uur Quote

Advertentie

Aad

Olitano schreef:

Gistermiddag en avond heb ik wel tig keer op internet gekeken of er al nieuws was over de directie enzo. Helaas. Wat blijkt de RVC vergadert vandaag weer of pas en dat kan zelfs morgen verder gaan.

Voor mij is niet de vraag of Mo directeur wordt of niet. Maar of hij algemeen directeur of commercieel directeur wordt. Mijn voorkeur gaat naar HJ Rinner als algemeen directeur en Mo als commercieel directeur. In ieder geval zullen ze allebei statutair directeur zijn of worden. Of wel, ze hebben alle twee even veel bevoegdheden.

De enige reden die ik kan bedenken waarom het zo lang duurt en het zo stil is, is dat de RVC naast de benoeming van de directie ook met ander nieuws komt. Zoals, dit zijn onze plannen voor de (nabije) toekomst en de financiën .........

We blijven maar positief. Wat moet je anders.
Statutair directeur houdt niet in dat je allebei hetzelfde kan en mag. Per handeling kan vastgelegd worden of je die mag verrichten en tot wat voor een bedrag. Of dat je gezamenlijk moet tekenen.
Vrijdag 19 juli 2019 om 09:17 uur Quote

Olitano

Gistermiddag en avond heb ik wel tig keer op internet gekeken of er al nieuws was over de directie enzo. Helaas. Wat blijkt de RVC vergadert vandaag weer of pas en dat kan zelfs morgen verder gaan.

Voor mij is niet de vraag of Mo directeur wordt of niet. Maar of hij algemeen directeur of commercieel directeur wordt. Mijn voorkeur gaat naar HJ Rinner als algemeen directeur en Mo als commercieel directeur. In ieder geval zullen ze allebei statutair directeur zijn of worden. Of wel, ze hebben alle twee even veel bevoegdheden.

De enige reden die ik kan bedenken waarom het zo lang duurt en het zo stil is, is dat de RVC naast de benoeming van de directie ook met ander nieuws komt. Zoals, dit zijn onze plannen voor de (nabije) toekomst en de financiën .........

We blijven maar positief. Wat moet je anders.
Vrijdag 19 juli 2019 om 09:12 uur Quote

Kees

Al met al gaat het zwaar kut:

- waanzinnig slecht oefenprogramma zonder logische opbouw qua sterkte

- Groenendijk verzoekt al 10 maanden om verfrissing in de selectie

- de perschef stapt ineens op

- kennis en "kunde" van Manders is verloren gegaan

- heibel in de tent om opvolging Algemeen Directeur

- jaarlijks tekort op de begroting van plm. 3 miljoen

- en wie weet wat er vandaag na de R.v.C. gebeurt

Het is echt weer ouderwets en voor de nieuwe A.D. zware dossiers zoals het kunstgras en begrotingstekort.
Donderdag 18 juli 2019 om 15:29 uur Quote

fcvakQ

ADOnieuwegein schreef:

Jammer maar helaas. Nu zullen er weer een hoop gelijk onze melders met de grond gelijk gaan maken. Dit is namelijk onderhand deze shoutbox geworden. Afzeiken en kleineren.....
Dus wel in de belangstelling willen staan door spelersnamen op de box te zetten maar als het onzin blijkt mag daar niets over gezegd worden??? Je ziet hier door de insiders het bos niet meer en hoge bomen vangen veel wind weet je. Bovendien zijn het juist de personen die de berichten tegenspreken die worden afgezeken door de make-believers. Er werd zelfs begin deze week al door iemand aangegeven dat Mohktar naar Amerika ging.

Nu zijn er weer hele complot theorien over het vertrek van een persvoorlichter die af en toe op de club was om aan te schuiven bij een persconferentie of het inspreken van een promo video. Moet niet gekker worden.

En over nieuwe spelers en de grote schoonmaak schreef ik eerder dit al: Die Wang heeft Fontein, Wigt en Jansma eigenhandig er uit gebonjourd en Manders zelf achter iedereen zijn rug aangenomen en nu wordt er hier gedacht dat er met de aanstelling van ene Hamdi als directeur die nergens nog wat heeft gepresteerd er plotseling wel geinvesteerd gaat worden? O ja en er ook nog een grote schoonmaak wordt gehouden terwijl er al voor de zoveelste keer andere mensen op plekken zitten na de overname. Zien jullie het voor je? Er was notabene een rechtzaak onder druk van de gemeente voor nodig om het beloofde geld van Wang terug te krijgen wat de club eerst zelf moest voorschieten. De rechtbank heeft niet voor niets ADO in het gelijk gesteld toen.
Donderdag 18 juli 2019 om 10:14 uur Quote

BLEISWIJK-1

ENW02 schreef:

Meneer van As was er mede met de trainer verantwoordelijk voor dat we niet degradeerden.
Of ben je dat vergeten?? Ook is er onder leiding van Van As de grootste transfer in de geschiedenis van de club gedaan. En vd Kallen heeft de club gered maar deed dat voornamelijk omdat hij zag dat hij er beter van kon worden. En niet omdat ie van Den Haag hield. En onze Manders is ook degene geweest die Jansma buiten hield. Dus de kans dat die misschien iets gaat doen is na zijn vertrek wat groter geworden. Weet niet of er iets speelt met Jansma.
De vraag blijft? Had Groenendijk samen met een capabele directeur het niet zonder TD afgekund?

Inhoudelijk ga ik v. As niet beoordelen. Ik denk overigens dat de transfer van Johnsen zonder hem ook plaats had gevonden.
Woensdag 17 juli 2019 om 22:47 uur Quote

dirk

Uit het Leidsch Dagblad van vandaag:
Leiden
De nieuwigheid van het draaien van een seizoensvoorbereiding is er voor Mats van Kins wel een beetje af. De 20-jarige Leidenaar is begonnen aan zijn derde contractjaar bij ADO Den Haag. Of hij het komend seizoen ook daadwerkelijk in het shirt van de Haagse club is te bewonderen, valt te bezien. ,,Verhuur zou het beste zijn’’, zegt hij.
Het trainingskamp in Zeeland - en daarmee de derde week van de voorbereiding - zit er op. Mats van Kins hoeft zich niet meer uit te sloven om te laten zien wie hij is. Ook de supporters die massaal uitrukken om de oefenduels te bekijken, kennen hem inmiddels wel. Ondanks dat hij na zijn debuut in de eredivisie tegen PEC Zwolle in december 2017 geen officiële minuten meer maakte.
De meningen van de aanhang zijn divers, blijkt uit opmerkingen langs de kant. De een ziet Van Kins liever vandaag dan morgen in de basis verschijnen. Een ander vindt hem te licht voor het grote werk. Die tweespalt zegt veel over de status van de Leidenaar. Van Kins is een verfijnde voetballer met oog voor de ruimte. Maar door een gebrek aan speeltijd raakt zijn ontwikkeling niet in een stroomversnelling.
Hoewel hij dezelfde positie in het veld kan bekleden als Abdenasser el Khayati, maakt Van Kins zich geen illusies. ,,Mocht El Khayati vertrekken, wordt er een opvolger voor hem gehaald. Daar is de club allang mee bezig. Er komt dan ook geld vrij, dus dat is logisch.’’
Over die impasse heeft hij onlangs nog gesproken met trainer Fons Groenendijk en technisch directeur Jeffrey van As. ,,Ik moet nu vlieguren gaan maken. Dat vinden zij ook. Ik ben realistisch genoeg om te zien dat dat in het eerste van ADO lastig wordt. Verhuur zou daarom het beste scenario zijn. Naar een club uit de Keuken Kampioen Divisie bijvoorbeeld. Er hebben zich alleen nog geen clubs gemeld. Misschien dat er binnenkort ergens een deur open gaat.’’
Minuten
Eigenlijk is de voorbereiding de periode waarin hij het meest aan voetballen toekomt. Vooral in de eerste weken maakte iedere speler zo’n beetje hetzelfde aantal minuten. De Leidse middenvelder laat daarin zien wat hij kan. Met de bal aan de voet en de kin omhoog loert hij op een beslissend steekballetje. Dat is best lastig tegen amateurclubs die zich gegroepeerd terugtrekken om de schade te beperken.
Toch gaat het veel te ver om over een uitzichtloze situatie te spreken. Van Kins heeft het nog steeds ’onwijs naar zijn zin’ bij ADO. En geniet van iedere minuut dat hij op het veld staat. Mocht een verhuur uitblijven, is er geen man overboord. Jong ADO Den Haag speelt komend seizoen in de derde divisie waarin iedere weekeinde een stevig potje mannenvoetbal op het programma staat.
Dat is een stuk aantrekkelijker dan de nietszeggende reserve-competitie waarin ADO 2 vorig seizoen nog meedraaide. ,,Dan speel je af en toe op maandagavond en krijg je weinig ritme. Vorig seizoen raakte ik ook nog geblesseerd, dat was heel irritant. Maar ik blijf het altijd positief bekijken. Ik ben pas twintig en er is nog veel mogelijk.’’
RCL
Want wie hem een paar jaar geleden had gezegd dat hij op 20-jarige leeftijd aan zijn derde seizoen als profvoetballer bij ADO Den Haag zou bezig zijn, was meteen knettergek verklaard. Als A-junior bij RCL had hij een half jaar meegedraaid in het eerste elftal dat ook toen in de tweede klasse uitkwam.
Een aantal clubs uit de Bollenstreek toonde interesse in de technische middenvelder. Hij was eigenlijk al rond met Katwijk toen ADO Den Haag zich opeens meldde.
,,Ik weet niet of een verhuur aan een topamateurclub eigenlijk een optie is. Volgens mij is dat een ingewikkelde constructie omdat ik normaal gesproken bij ADO iedere dag train en een club als Katwijk maar drie keer in de week.’’
Woensdag 17 juli 2019 om 18:07 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

VAKKIE-l, Ronaldo en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -