Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

R.E.

Even wat uitspraken van Mathijsen langslopen.

"Je hebt altijd spelers die zeggen ‘dit topsportklimaat is niks voor mij’''. Als dat blijkt, even goede vrienden".
Een onzinnige uitspraak. Het gedrag en de tactische blunders van Kalezic hebben helemaal niks met een topsportklimaat te maken. Integendeel, in een topsportklimaat moet de trainer het maximale uit zijn team halen en dat doe je niet door spelers in aanwezigheid van de groep af te branden of door midden in het seizoen een rampzalige en ondoordachte tactische omzetting door te voeren die niet past bij zijn spelersmateriaal. Je moet de tactiek kiezen die het beste past bij de beschikbare spelers.

"Het ontslaan van Kalezic, daar is Mathijsen volmondig tegen. Dat is volgens hem niet de juiste keuze. De ex-international wijst in het AD op het stappenplan en de visie die zijn overeengekomen. Van dat plan, dat nog een looptijd heeft van een jaar, is tot nu toe veel uitgekomen, aldus de technisch directeur."
In een eerdere uitspraak had Mathijsen juist gezegd dat er meerdere keren is geconstateerd dat de resultaten teleurstellend waren. En wat is er, ook gelet op de uitspraken van diverse spelers over Kalezic en hun onwil om met hem als trainer verder te gaan, nou opgebouwd als betrouwbare basis voor een succesvoller nieuw seizoen?

"Om de kritiek op één persoon te richten vindt Mathijsen niet terecht. ,,Je kan teleurgesteld zijn over de resultaten en de wedstrijd tegen Excelsior, dat zijn wij natuurlijk ook, maar er mag geen grens overschreden worden.''
Na deze onzinnige uitspraken van Mathijsen ben ik het met hem eens dat de kritiek niet alleen op Kalezic moet worden gericht, want hiermee heeft hij ook zichzelf een brevet van onvermogen gegeven. Dat had ik met zijn voorgeschiedenis niet verwacht, maar een andere conclusie is helaas niet mogelijk. En als hij werkelijk gelooft dat alle onvrede veroorzaakt is door de wedstrijd tegen Excelsior, dan heeft hij de hele tweede helft van het seizoen onder een steen geleefd.
14
Donderdag 6 juni 2024 om 15:29 uur

Olitano

Edwin Post schreef:

Het lijkt erop dat onze TD toch een beetje terugkrabbelt. Als de trainer blijft dan moet de club gaan bepalen welke spelers er gehaald gaan worden en de trainer is er dan voor om van deze spelers een elftal te maken want luisteren naar deze trainer heeft je niks gebracht. Het is precies wat hier al gezegd wordt een trainer speelt een systeem die het beste past bij de groep die hij heeft en niet een systeem bedenkt die helemaal niet werkt zoals afgelopen seizoen omdat hij zijn zin maar wil blijven doordrijven.
Ik zie dat anders;

1) De club heeft een visie en handelt daar naar.

2) Een onderdeel van zo'n visie is de speelwijze die past bij de ambities en de cultuur van de club.

3) Vervolgens ga je een technisch directeur zoeken die in dat plaatje past.

4) De volgende stap is dat de technisch directeur een trainer zoekt die in de voetbalvisie van de club past.

5) De TD gaat in overleg met de trainer naar geschikte en beschikbare spelers zoeken. Rekening houdende met de beschikbare financiën en de voetbalvisie.

NB
Een voetbalvisie zou kunnen zijn dat de eigen jeugd goed vertegenwoordigd is in de selectie aangevuld met ervaren spelers. Dat alles in balans waarbij het creëren van transferwaarde een rol speelt. Natuurlijk naast het zo goed mogelijk presteren en de supporters van alle tribunes waar voor hun geld geven.
1
Donderdag 6 juni 2024 om 10:36 uur

Edwin Post

Onze directeur heeft dan wel niet de terugkeer naar het Zuiderpark verzonnen maar heeft er wel voor gezorgd dat de gemeente weer nauw betrokken is bij onze club. De gemeente had zijn buik vol van de types Manders/ Reijntjes en al die andere luchtfietsers. En aangezien er niet bekend is hoelang de Amerikanen nog zin hebben in hun geldverslindende speeltje is een goede relatie met de gemeente van levensbelang. Dus onderschat niet hoe groot haar waarde nu al is voor onze club. En ja ze maakt ook fouten mag het ook bij zo’n onrustige club.
13
Maandag 3 juni 2024 om 20:14 uur

DHFC070

slash070 schreef:

Zelfs als de genoemde misstanden door West niet waar zijn had Mathijsen maanden geleden al moeten ingrijpen met het elftal gegoochel van Kalezic. Het is zijn taak als TD. Nu is het leed al geschiet, de promotie is er door vergooid.
Klopt helemaal wat je zegt Mathijssen heeft in die zin net zo hard gefaald als Kalezic. Zoals ik gisteren al zei Mathijssen heeft de karaktereigenschappen niet van een directeur, wilt door iedereen aardig gevonden worden. Meer een technisch manager dan directeur in mijn ogen.

Maar ik blijf het roepen als je iedereen die een aantal maanden of een jaar faalt de laan uit blijft sturen gaat er echt niks verbeteren in tegendeel zelfs.
Waarom men van mij nu wel eens langer de tijd zou mogen krijgen is omdat we eindelijk een goede eigenaar hebben die afspraken nakomt en er voor de langere adem inzit. En omdat de beleidsbepalers / uitvoerders eindelijk een keer geen haantjes zijn of pluchepakkers zijn die er vooral voor zichzelf zitten en bovenal geen supporter waardoor de emotie en opportunisme teveel mee gaan spelen.

Hoe zie jij het dan slash? Kalezic de laan uitsturen en eventueel Mathijssen en v.Grinsven ook nog? Kan allemaal maar dan de hamvraag hoe zorg je dan dat de geschiedenis van de afgelopen tig seizoenen zich niet gaat herhalen?
0
Zaterdag 1 juni 2024 om 09:25 uur

grijze gek

Een kleine week na het einde van het seizoen voor ADO Den Haag, ging ADO TV in gesprek met technisch directeur Joris Mathijsen. Bekijk het interview op de website.https://youtu.be/Kb2vok22IIM
0
Vrijdag 31 mei 2024 om 16:07 uur

Kees

- Positief dat er eindelijk bericht van de technisch directeur is.

- Prima causeur en spreekt regelmatig in volzinnen.

- Interview vanuit de club geregisseerd. Vooral geen kritische vragen.

- Weinig tot vrijwel geen zelfreflectie van Matthijsen waar het fout is gegaan.

- En passant wordt continuering van contracten technische staf vermeld.

- Geen enkel woord over de levensader van de club (jeugd) behoudens
Zuiderpark complex.
0
Vrijdag 31 mei 2024 om 15:30 uur

Alle ballen op Jort

https://adodenhaag.nl/nl/nieuws/laatste-nieuws/1e-elftal/18105-video-uitgebreide-update-van-technisch-directeur-joris-mathijsen
2
Vrijdag 31 mei 2024 om 14:29 uur

Advertentie

Edwin Post

De gemeente is mede dankzij onze directeur weer positief over de club en willen er echt wat moois van maken. Terugkeer naar het Zuiderpark om te trainen en nu weer dit mooie jeugd toernooi proberen nieuw leven in te blazen. Dit was door al die zelfingenomen zogenaamde directeuren van de afgelopen jaren niet mogelijk geweest zij hadden alleen maar ruzie met de gemeente. Alleen onze TD en trainer zijn in geen velden of wegen te bekennen na die schandalige afgang van 7-1. Buiten dat het schaamteloos is naar de supporters toe is het ook erg kinderachtig en laf. Ze moeten zich doodschamen.
5
Donderdag 30 mei 2024 om 14:20 uur

BLEISWIJK-1

Klinkt toch net wat beter dan Schoenmaker junior.

Twee dagen eerder presenteerde FC Volendam met Patrick Busby de opvolger van Wim Jonk als technisch directeur. De 51-jarige Haarlemmer kwam over van FC Twente, waar hij na een periode van bijna vier jaar besloot om te vertrekken. In Enschede was hij actief als hoofd scouting, terwijl hij eerder in soortgelijke functies werkte bij onder anderen Ajax, FC Groningen, Brighton & Hove Albion en Hamburger SV.
3
Donderdag 30 mei 2024 om 11:16 uur

Nu online

rien1, rh_vakm, jordydh070, Jacco, GroenGeelHart070, purnie&pino, den haag, ton en 105 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
20 juli 2024 om 14:00 uur
Besloten

Advertentie