Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

KingBek

Sprinkhaan070 schreef:

Ze heeft gezegd dat het een schande is van de supporters en dat dit keihard zal worden aangepakt. Puur en alleen voor de camera gekomen om een statement te maken naar de supporters. Ik vraag mij dan wel af, wat is het verschil met wat De Graafschap bij ons deed en onze supporters nu bij Excelsior. Ook snap ik dat je niet naar andere moet wijzen maar wat zij bij ons deden ging toch wel een stapje verder toch? Of mis ik iets?
Tsja tut, wat had je dan verwacht? Ze is geen directeur van Telstar meer.
0
Zaterdag 25 mei 2024 om 23:29 uur

Edwin Post

Over de financiële situatie bij de club weet ik niet alle details maar ik ga ervan uit dat er flink wat meer is uitgegeven dan wat er binnen is gekomen met neem ik aan toestemming van onze eigenaar. Wat wel heel erg positief is dat de gemeente weer veel meer betrokken is bij onze club en zij zijn een van de weinige trouwe sponsors. Dat is volledig te danken aan onze directeur want de laatste jaren was door die onkundige idioten die aan onze club leiding gaven de betrokkenheid van de gemeente bij onze club erg slecht. De rust is ook eindelijk terug na jaren ondanks dat er natuurlijk ook fouten zijn gemaakt. Tja en Hekking zit net zo dom te praten als onze trainer want natuurlijk is het een schande als je niet promoveert sterker nog je had met deze groep rechtstreeks moeten promoveren maar ja we weten allemaal dat onze trainer onder druk en verkeerde keuzes volledig door het ijs is gezakt. Er is alleen nog hoop dat het vanavond goed komt maar dan moet onze clown wel de juiste spelers opstellen ipv zijn vriendje die persoonlijk hebben gezorgd dat we in deze situatie terecht zijn gekomen.
1
Zaterdag 25 mei 2024 om 07:18 uur

grijze gek

Jerdy Schouten is in het spelersklassement van het Algemeen Dagblad verkozen tot ‘beste speler van de eredivisie’ in het seizoen 2023-2024. Een geweldige prestatie voor een speler, die een groot deel van zijn jeugdopleiding genoot bij ADO Den Haag.

Schouten, geboren in Hellevoetsluis, begon met voetballen bij FC Vlotbrug. Via vv Spijkenisse kwam hij in 2008 terecht in de jeugdopleiding bij ADO Den Haag op De Aftrap. Aan het einde hield een blessure hem anderhalf jaar aan de kant. Hij speelde nog wel in het Beloftenteam van ADO Den Haag, maakt ook zijn debuut in de hoofdmacht.

Vertrek ADO

Tocht verkaste hij in 2017 naar Telstar, waar hij één seizoen actief zou blijven. Daarna volgde – ook één seizoen – de overstap naar Excelsior. Vervolgens kwam het Italiaanse Bologna voor Schouten in beeld. Als laatste volgde zijn overgang naar PSV, waar hij dit seizoen dus een belangrijke kracht in de ploeg van Peter Bos is en ook bij de voorlopige selectie van Oranje zit voor het EK in Duitsland.

Uitverkiezing

Jerdy Schouten, een speler die niet altijd zo op de voorgrond treedt. Nu is daar alle reden toe. Het AD geeft als reden voor zijn uitverkiezing aan: Hij was regisseur, verbinder, bewaker en organisator tegelijk bij PSV. En vooral heel constant. Zelden een acht, maar bijna altijd een degelijke zeven. En in geen enkele wedstrijd een vijf.

Waardering

Aan het AD laat Jerdy Schouten zelf weten: ,,Binnen PSV voel ik ongelooflijk veel waardering voor het seizoen dat ik hier met de rest van het team heb mogen spelen. Van trainer Peter Bosz, van technisch directeur Earnest Stewart, eigenlijk van iedereen. Dat is mooi. Maar deze prijs is ook echt mooi. Een schitterende waardering.”
0
Dinsdag 21 mei 2024 om 17:40 uur

Edwin Post

Scholte legt precies de vinger op de zere plek. Hoe lang blijft onze eigenaar de gaten dichten daar maak ik me ook zorgen om 1 miljoen erbij per seizoen vinden ze niet zo erg maar 5 tot 8 miljoen is een ander verhaal. Niet promoveren betekent volgend seizoen een enorme bezuiniging onze directeur zei dit niet letterlijk maar weet natuurlijk al lang van onze eigenaar wat de gevolgen zijn als we weer kkd spelen volgend seizoen. Ook is er dan geen td meer en de trainer kan ook vertrekken net zoals iedere speler die een dubbeltje teveel verdient. Geef ik ze ongelijk nee natuurlijk niet maar het betekent wel dat de club na volgend seizoen de etalage in kan. Nu naar vandaag onze toptrainer gaat besloten trainen met de spelers dat kan ik me nog voorstellen bij een topclub maar toch niet bij ons iedere tegenstander weet inmiddels dat de keeper en de wisselwerking met de verdediging en het middenveld zwaar ondermaats is. Dat je het niet meer weet als trainer en geen grip meer hebt op de spelers is bij iedereen al bekend maar als je dan ook nog zogenaamde geheime trainingen gaat geven dan wordt het lachwekkend. Jammer ik had een tijd lang goede hoop maar uit de laatste 9 wedstrijden 9 punten zegt genoeg en kunnen we alleen nog maar hopen op een wonder dus voor de wedstrijd tegen de graafschap allemaal een schietgebedje doen en hopen dat het wonder dan alsnog geschied.
15
Maandag 13 mei 2024 om 07:22 uur

pajam

Ano-Niem schreef:

Het heeft echt geen zin om weer te beginnen met een nieuwe directie en ook weer een nieuwe trainer.
Dat Kalezic eruit moet is een no-brainer. Maar laat Joris en Naat gewoon zitten, die hebben het prima gedaan. We weten niet wat er intern verder speelt, wellicht zegt de Amerikaan wel tegen Joris dat Kalezic er pas na de play-offs uitgedonderd mag worden.
Verder heeft Joris initieel een prima selectie neergezet.

De grootste idioot is Kalezic. met z'n "kijk waar we vandaan komen".
Dat zal ik je zeggen beste Darije:
We kwamen van een tweede plaats bij het begin van de winterstop. We hadden een elftal vol met spelers die blaakten van het zelfvertrouwen, die vochten voor elke bal en die wedstrijden wonnen. Ja; we kwamen vaak op achterstand, maar maakten dat altijd goed.

Toen ging onze Oost Europees meesterbrein zich focussen op het feit dat we niet meer achter mochten komen en werden er spelers gehaald die weinig to niets toe hebben gevoegd.

Kalezic heeft in een ding niet gefaald. We zijn inderdaad minder vaak op achterstand gekomen, maar we hebben door zijn vreemde omzettingen ook veel minder wedstrijden gewonnen. Typisch geval van: Operatie geslaagd, patiënt overleden...!

Maar het allerergste is dat hij het zelfvertrouwen van de spelers tot nul heeft gereduceerd.

En dan krijgen we als supporters "aan de overkant" de melding dat we te negatief zijn of niet realistisch kijken. We zijn de enigen die de wedstrijd op de best mogelijke manier zien en ja, er komt emotie los als we voor de zoveelste keer worden weggespeeld door een stel pubers.
Daarnaast hoor je Vak G toch al nooit en Krullenbol Koos zal zich nooit negatief uitlaten over de club omdat ie bang is dat z'n privileges worden afgenomen en dat ie z'n dagbesteding niet bij ADO mag doorbrengen.

Op naar de Play-Offs, we zien wel wat die gaan brengen en dan hopelijk voor de eerste training op 1 juli een nieuwe trainer voor de groep.
Misschien ben ik te kritisch, maar als je kijkt naar de gehaalde spelers, is er veel op basis van naam en ervaring binnengehaald. Uiteindelijk zijn er te veel veteranen, waarbij van Hintum en helaas Derijck het meest tegenvallen van de ervaren spelers.

Granli, Marsman en Schalke zijn ook geen topversterkingen gebleken. Specifieke wensen van Kalezic zijn naar mijn inzien ook te makkelijk ingewilligd met Surmeli, Wolfgang en Hamdiiou.

Vlak is in een lastig elftal terechtgekomen; daar durf ik geen oordeel over te vellen.

Veerman, Van der Sande en Van Mieghem zijn absolute versterkingen, maar niet altijd goed gebruikt door Kalezic.

De technisch directeur heeft met het beschikbare geld hooguit redelijk ingekocht. We vergeten iets te gemakkelijk hoeveel budget hij blijkbaar kreeg van de Amerikanen. Ik vraag me oprecht af of een technisch directeur zoals Van As het met dit budget minder had gedaan...

De directrice heb ik in ieder geval niet kunnen betrappen op open communicatie, een duidelijk beleid of visie. Feit is dat we op het gebied van sponsoring nog geen mega-deals hebben behaald en op ieder ander gebied ook geen noemenswaardige ontwikkelingen hebben gezien die aan haar toe te schrijven zijn.

Laat ik het zo zeggen, zo aan het einde van het seizoen haal ik de balans op en geef ik onze beleidsmakers een dikke onvoldoende:

Kalezic: 2
Mathijssen: 4,5
Van Grinsven: 4
6
Zondag 12 mei 2024 om 14:36 uur

Lellow

Edwin Post schreef:

De directie van de club bemoeien zich niet met het technische gedeelte en moeten hier ook niet aan beginnen dus zij kunnen hier ook niks aan doen aan het gepruts van deze trainer. Dit en het feit dat er geen geld is om de trainer te ontslaan maakt dat we naar deze tactische onbenul moeten blijven luisteren. Je zou alleen intern kunnen schuiven zodat onze trainer de opstelling niet meer bepaalt. Ik zou gewoon Schoenmaker op de bank zetten omdat hij de benodigde papieren heeft en Irvin Lee de opstelling en het tactische gedeelte laten bepalen en de huidige trainer kan dan pionnen gaan neerzetten een andere oplossing en goedkopere oplossing is er gewoon niet.
Ik waardeer je enthousiasme maar zoveel onzin in 1 bericht heb ik echt zelden gezien.

Is een technisch directeur aangesteld enkel voor de veldverwarming en nieuwe stadionlampen?

6 weken geleden had er al afscheid genomen moeten worden van Kalezic in ieder interview wordt hij ongeloofwaardiger en de spelers laten tussen neus en lippen horen dat ze het ook niet meer weten.

Geen geld voor ontslag is natuurlijk totale onzin nog een seizoen KKD is pas veel geld

Schoenmaker op de bank :-) hihihaha

Irvin Lee is de DE MAN die ons redden moet uit de malaise aldus de man die Franken al 2 jaar wegzet als onbenul,ben jij eigenlijk de ekte Edwin Post en heb je vroeger te veel tegen een bal gekopt ?

Ik zou Kalezic niet eens meer in de buurt van de spelers laten komen wat een dwaas is dat .
8
Zaterdag 4 mei 2024 om 07:09 uur

Advertentie

Sebastiaan

Tis heel simpel. Al weken is deze trainer, ik hoop onbewust, bezig met zijn team onzeker te maken. Slechts benoemen wat er mis gaat, meermaals zeggen dat de verdediging ruk is en daar zen taktiek op aanpassen, alles richten op het voorkomen van doelpunten ipv het maken daarvan, Vlak halen maar de identieke maar de slechtere Surmeli kosten wat kost laten staan ( dus plus 1 verdedigend ingestelde speler erbij ) en dit ten kosten laten gaan van een speler die meer dan 10 doelpunten heeft gemaakt ( vd Sande ) maar het aller alarmerende ….. in interviews duidelijk maken dat je het bovenstaande niet erkend en zo doende duidelijk maken dat er dus niets gaat veranderen in de gekozen taktiek. Dat is het grootste gebrek bij deze man. Niet inzien van de door jou gemaakte fouten maakt dat je ze nooit gaat verbeteren en je dus tot stilstand komt. Gaat Joris nu ballen tonen en iets forceren ? Of blijft ie ook stilstaan? Dan zijn alle prachtige aankopen en gewoon goeie spelers voor niets gehaald en zijn alle inspannningen ( ook de financiele ) voor niets geweest. Als Kalezic het niet ziet vestig ik bij deze mijn hoop op Joris en ook Naat. Anders ben je als directeur van hetzelfde niveau als deze armoeidige maar vooral niet van zichzelf en zen team overtuigde bange trainer. En met het bang zijn van Kalezic gaat t niet lukken is gebleken de 2e seizoenshelft ! Hoe bang ben jij Joor ? En jij Naat ? Of zijn jullie wel de trotse Ooievaars geworden die Kalezic niet is en nooit zal worden ?
15
Zaterdag 13 april 2024 om 07:51 uur

Edwin Post

Klas is een talentvolle speler. Onze trainer moet dit soort spelers beter maken in het jaar van Brood was hij heel belangrijk maar deze trainer krijgt het niet voor elkaar en kiest liever voor spelers waar hij niks aan hoeft te doen. Overigens was dat bij Kuijt en Advocaat niet anders en dus staat Klas al anderhalf jaar stil in zijn ontwikkeling en zo verdwijnen al dit soort talentvolle spelers bij onze club zonder ook maar 1 cent op te leveren. Daardoor wordt de club ook nooit financieel gezond door dat gepruts van al die trainers die allemaal hun eigen gang mogen gaan ipv dat onze club bepaalt met welke spelers de trainer het moet gaan doen. Overigens weer een compliment aan onze directeur die wat haar voorgangers niet voor elkaar kregen om samen met de gemeente de spelers weer te laten trainen in het Zuiderpark. Eindelijk weg uit Rijswijk wat werkelijk belachelijk is dat een Haagse voetbalclub geen faciliteiten heeft om ook in zo’n grote stad als Den Haag te trainen. Op de burelen is de club eindelijk goed bezig op het veld is het daarentegen zwaar tegenvallend en moeten we vrezen voor weer een jaar kkd en een mega tekort op de begroting.
4
Donderdag 11 april 2024 om 10:24 uur

ADO Zuidplas

Hopelijk gaat de eigenaar ook uit een ander vaatje tappen en hebben ze geleerd. Met een commercieel directeur van Telstar ( begroting 2 mio ) en een trainer van jong FC Utrecht ga je niet promoveren.
Na 10 maanden verrast worden door de hoge vaste lasten is vreemd. Neem aan dat je de jaarrekeningen even bekijkt als je gaat beginnen.
Na snuffelen bij ADO tot nu toe:
Directeur hoeft niet Haags te zijn of man. Vrouwelijke trainer in de toekomst, waarom niet. We moeten vanaf nu alles winnen om te promoveren want dat is noodzakelijk.
4
Donderdag 4 april 2024 om 22:22 uur

Nu online

Jacco, Aad, S.upporter, yesyes, Johannes, Rob2002, Joost70, john 147, Jap, Advocado, Brian en 138 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie