Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADOSander23

schreef:

JvZ doet wel een beetje overkomen dat hij ado op afstand wil besturen . Suppoter en sponsor is hij op dit momentt en veroorzaakt meer onrust dat mij lief is. En opmerkelijk dat hij nu zich verschuilt achter n trainer die toornstra niet wil en dat veel shouters kennelijk alles van hem blijve geloven terwijl hij het totop heden niet waarmaakt met de belofte elk bod op toornstra te overtreffen.....
Hij heeft dat nooit beloofd. Dat was zo onder ze vorige trainer.

Even eerlijk, Kijk je wel eens naar Swansea? Dat elftal is echt heel goed dit jaar. Er lopen daar 5 middenvelders die beter zijn dan Toornstra. Er is geen noodzaak voor hun om nu te kopen dus doen ze dat niet. Dus dat betekent dat hij zich niet verschuilt achter een trainer. Dat zijn gewoon de feiten. Dat kunnen we allemaal zien! Vergelijk de Guzman even met Toornstra. Wees realistisch. Dat niveau heeft Toornstra gewoon nog lang niet. En het is maar de vraag of hij dat ooit haalt.

JvZ is Supporter in hart en nieren, als hij ADO ooit gaat doen, dan doet hij dat in Den Haag. niet op afstand. Bovendien zeg je het goed hij is ook gewoon een goede sponsor van ADO Den Haag. Hij steekt dus ook geld in deze club. Hi jheeft dus wel degelijk recht om zijn mening te geven.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 21:02 uur

<FCDH>

Het is alleen jammer dat hij niet meer geboden heeft voor toornstra dat had nog beter geweest voor ado maar kijk hoe hij het gedaan heeft voor swansea grotere club geworden die meer geld heeft per jaar dan PSV Feyenoord en 020 ik ben ervan overtuigd dat den haag beter zal worden met hun ervaringen
0
Donderdag 31 januari 2013 om 18:49 uur

Haagse Kelt

ADOSander23 schreef:

Ik denk dat het andersom is. Den Haag houdt Swansea en JvZ bewust buiten de boot omdat ze bang voor hem zijn. Ze willen echt NIETS van hem aannemen. Geen spelers, geen bod op spelers, geen advies over hospitality etc. etc. Echt NIETS
JvZ heeft het best met ADO voor, maar veel van zijn praatjes kan hij niet waarmaken. Ten eerste omdat ie geen belangen in 2 clubs mag hebben. Ten tweede omdat ie bij Swansea slechts 1 van de 8 aandeelhouders is. Neem nou Toornstra. John en de vorige trainer wilden hem wel naar Swansea halen. Maar Laudrup ziet het niet in Toornstra zitten. Ik neem aan dat Laudrup komend seizoen daar nog de trainer is. Dus dan kan je als ADO zijnde wel gaan zitten wachten op dat megabod v Swansea maar de kans is levensgroot dat dat bod nooit gaat komen.
Verder weet volgens mij niemand wat nou echt de transfersom voor Jens is. Ik neem aan dat als het waar is dat ADO maar 3.5 ton aan de transfer overhoudt iedereen het erover eens is dat dat een belachelijke stompzinnige actie is. Maar je weet het niet hè. Voor hetzelfde geld is de transfersom 1.5 miljoen en houdt ADO er 1 miljoen aan over.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 18:00 uur

wdr

Aan de ene kant... ik vind dat Toornstra een half jaar te vroeg is verkocht (halverwege het seizoen is riskant, je wil geen ineenstorting zoals vorig jaar) en vermoedelijk voor te weinig geld.

Aan de andere kant... het is niet echt een verrassing dat hij gaat, anders zou hij wel over een half jaar vertrekken; en de vraag is of er echt clubs waren die miljoenen voor hem over hebben. Waar waren die dan tot nu toe? Ik zou niet zo zeker zijn van dat Swansea bod.

Iedereen is hier in rep en roer, maar voorlopig staan we nog 8e en is er NOG geen man overboord. Die categorie 1 is vervelend maar is meer een erfenis van wanbeleid jaren geleden en van rare willekeur van de KNVB die ADO eruit pikt en andere probleemclubs met rust laat.

Ik denk ook dat we nog op de ranglijst gaan zakken maar voorlopig is er wat mij betreft nog geen reden voor paniek. We staan er nog altijd beter voor dan de laatste veertig jaar met uitzondering van het Van den Brom/Bulykin wonderjaar.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 16:29 uur

pmc

Het contract is vanmiddag getekend. Toornstra sprak in Studio Haagsche Bluf op Den Haag FM van een ‘belangrijke stap’. Hij koos voor FC Utrecht omdat die club de afgelopen jaren hoger in de ranglijst stond dan ADO. Toornstra was ook tevreden met het geld dat hij krijgt voor zijn transfer. Zijn zaakwaarnemer Duncan Smit noemde het een ‘goede deal in deze tijd’. Ook als de transfersom 950.000 euro bedraagt. Dit bedrag gaat rond in de media, maar wil Smit niet bevestigen
0
Donderdag 31 januari 2013 om 15:58 uur

dondinges

pablo76 schreef:

Pleur Steijn eruit, schuif Fraser door en een ass trainer. Scheelt munten.
Koppers huren is een goeie zaak.
lekker weer 2 ton oprotpremie over de balk, zelfde geld voor het bestuur trouwens. en de rvc. dat geld hebben we niet, geen optie dus.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 15:50 uur

Advertentie

den_haag_070

jajoh schreef:

en v Zweden spreekt de waarheid? Niemand weet het en we zullen het ook nooit te weten komen.

En als het 1.5 miljoen is? dan nog steeds zo geirriteerd?
ik vind het zowiso te weinig,
je had hem dan net zo goed 1,5 kunnen houden en dan gratis weg een miljoen is niets.
wat me het meest irriteerd is dat ze dan zo mokotjo houden willem 2 heeft ook geen geld maar halen wel nick hofs
0
Donderdag 31 januari 2013 om 14:24 uur

BLEISWIJK-1

Peppie schreef:

Dus werkt t enkel negatief. Maar dat was ook niet de reden dat ik dit artikel plaatste, ging om een eventuele transfer vandaag. En daar kan je wel een goed bedrag op inzetten hoor dat van Peppen niet gaat komen in de komende uren.
Nou.....ik zit wat anders te denken. Je plaatst dat bericht op je off.site Vervolgens laat je Driebergen ook nog zeggen dat er bijna geen geld is. Daarna verkoop je Toornstra, voor een op gevoel laag bedrag. Nu denkt iedereen dat je bij ADO kan shoppen voor lage bedragen.

Ik ben bang dat er nog wel eens een andere ADO speler kan vertrekken. Holla, Chery, V.Duinen? Het blijft zo angstvallig stil vanuit Den Haag!
0
Donderdag 31 januari 2013 om 14:01 uur

DaveDH

ADODENHAAG schreef:

V Peppen zei dat hij ADO de meest serieuze optie vond.. hopelijk blijft ie daarbij. Het is natuurlijk wel ideaal als zn gezinnetje in Delft woont.
Ja maar niets is veranderlijker dan een voetballer die een zak geld wordt voorgehouden, ik hoop uiteraard dat die komt mar als die nu al zoveel aanbiedingen heeft dan schat ik die kans niet zo hoog in...
0
Donderdag 31 januari 2013 om 13:32 uur

teeg28

nou zweden heeft gelijk 950.000 euro en wat blijft daar van over als je 1 3e over houd zoals van zweden zegt als het waar is wat een klootzakken mijn zien ze voorlopig niet meer in het stadion je 1 van je beste speler weg doen voor zo weinig geld ze begrijpen er geen pleures van mag leien dat er helemaal niemand meer gaat tegen nac en heerenveen thuis .holla in de zomer weg voor 400.000 euro??????.

leker degraderen kunnen we weer naar veendam en helmond sport

stelletje mafkezen
0
Donderdag 31 januari 2013 om 13:05 uur

Nu online

Lellow, vakkiel, Bolskie, FC Jeff, Fido en 143 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Vandaag om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26