Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

FC Den Haag!

Beest schreef:

denk al met al nu alle eerste reacties eruit zijn dat het mischien wel meevalt jammer dat ie weg is maar wordt naar mijn menig goed opgevangen

wel vreemd er is geen geld maar wordt nu van alles geregeld frapant vind ik het
Er is nog steeds geen geld. Gaat om huurconstructies als er wat bij komt
0
Donderdag 31 januari 2013 om 12:52 uur

Beest

FC Den Haag! schreef:

Die komt er vanaf komende seizoen bij! ik zag een interview vandaag ergens op een voetbalsite (goal.com???) staan vandaag.
denk al met al nu alle eerste reacties eruit zijn dat het mischien wel meevalt jammer dat ie weg is maar wordt naar mijn menig goed opgevangen

wel vreemd er is geen geld maar wordt nu van alles geregeld frapant vind ik het
0
Donderdag 31 januari 2013 om 12:51 uur

DaveDH

ADOSander23 schreef:

haha dat hoop ik ook. Zou toch wat zijn zeg. Met koppers ben ik niet zo blij. Vind hem niveau supusepa. We hebben alleen echt heel hard nog een creatieve speler nodig.
Ja maar die liggen niet voor het oprapen... en DH heeft geen geld dus vind ik de beste oplossing Koppers LB en Meijers naar voren, ik zou ook graag een creatieve middenvelder willen zien maar het zit er voorlopig niet in
0
Donderdag 31 januari 2013 om 12:43 uur

ADOSander23

Beest schreef:

psv huurlingen zijn te duur bacuna ook kwa salaris

hassani is niet echt een verbetering in mijn ogen
Je krijgt geld voor toornstra dus komt er ruimte vrij op je payroll. Koppers verdient net zoveel als Ritzmaier en van Ooijen.
Bacuna verdient ook echt niet meer dan Toornstra verdiende.

Hassani geen verbetering, maar wel een optie op het middenveld die prima op het middenveld meekan.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 12:23 uur

ADOSander23

NEC huurt Falkenburg (AZ) en Bovenberg (Utrecht). en wij gaan voor Dickhead Koppers. Wat een ongelooflijk drama. Bestuur zit echt te slapen gewoon!!! Ik word met het uur gekker. Mensen die mij willen ondersteunen zodat ik die club kan gaan leiden. Ik weet 100% zeker dat ik er meer van maak.

EVEN EEN PAAR SIMPELE IDEEEN

Bacuna mag weg bij groningen
Bel Hassani kost een drol bij Sparta
Ritzmaier en van Ooijen zijn te huren bij PSV

4 mogelijkheden die prima meekunnen op het middenveld (beter als Toornstra nee, maar prima om het seizoen mee door te komen voor weinig geld. Dan hoeven we ook die Dramatische Koppers niet te halen.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 12:18 uur

DaveDH

Beest schreef:

hoor wat je zegt we hebben een jonge ploeg gemidelde leeftijd 22 geloof ik als je dan al aan je top zit doe je het niet goed je kan tot je 25 ontwikkelen en bijleren al dan niet meer

dus dat spelers aan hun top zitten lijkt mij niet reeel en aan de orde
Holla en Meijers zitten al aan hun top (zie de afgelopen wedstrijden) Chery is alleen met Chery bezig, Vicento zal nooit verder komen dan een dravertje langs de zijlijn...

Supie zit duidelijk aan zijn top, Wormgoor zie ik trouwens ook wekelijks beter gaan spelen totdat die dan weer een persoonlijk fout maakt, Zelfde geld ook een beetje voor Malone....

Poepon is waardeloos en daar komt het nooit meer mee goed, misschien als schakel op het middenveld... En de rest is veldvulling (behalve de drie die we eerder noemde)

Dus ja waar al die verbeteringen/ontwikkelingen dan vandaan moeten komen is mij een raadsel
0
Donderdag 31 januari 2013 om 12:13 uur

Beest

DaveDH schreef:

Dat is het punt wel, Kubic was vpoor een andere positie en Ling je weet wel die gast met het zogenaamde ADO hart kon ergens anders veel meer voor hem krijgen, en ook vergeet je ff voor het gemak dat Kubic de tweede helft van het seizoen zwaar bagger speelde en niet voor niets vaak op de bank zat.
dat ie kut speelde ben ik het zonder meer met je eens

enige wat ik wil zeggen had je ooit stappen vooruit willen maken was dat het moment en dat er geen geld was klinkt leuk maar alle grote clubs zijn opgezet met eigengeld en geen geld wat er is verdiend in de club het is namelijk geen normaal bedrijf
0
Donderdag 31 januari 2013 om 11:56 uur

dondinges

Haagse Kelt schreef:

Moet de laatste dagen vaak aan de uitspraak van een Amerikaanse president denken: Don`t ask what your country can do for you, but ask what you can do for your country.
Feit is dat ADO geen geld heeft, al jarenlang niet. Dus dan is het makkelijk om te roepen om een betere (en dus dure) trainer of om na het Bulykinjaar door te pakken met herinvesteren in de spelersgroep, maar garanties krijg je niet en als het onverhoopt tegenvalt koers je gewoon op een failissement af. Denk maar aan het degradatiejaar, toen we op papier een goede selectie hadden en vooraf iedereen zelfs aan Europees voetbal dacht.
Ik vind dat vd Kallen cs best wat te verwijten valt mn wat betreft de reclame-inkomsten van die zuilen en dat er teveel belangenverstrengeling is, maar hij is wel degene die er destijds in is gestapt om de club te redden. In Den Haag heeft iedereen een grote mond, maar daadwerkelijk iets doen ho maar.
Dus verbeter je wereld en begin bij jezelf. Door en kaartje te kopen bijv. en niet vanachter je eredivisielive PC/TV allen maar te en. Een voller stadion betekent een betere exposure en dus aantrekkelijker voor sponsoren die uiteindelijk het meeste geld in het laadje brengen voor een BVO.
dank u en amen

de mensen die er nu zitten zitten er tenminste, mogen niet alles naar wens doen, maar al die beste stuurlui aan de wal heb je ook niets aan.. eerst maar wat laten zien, vind ik dan.

vind t zelf ook wel grappig dat mensen nu wegblijven, omdat het niet naar wens gaat, maar koop een kaartje en drink en eet je vol in dat stadion, en dat geld gaat nu naar de club ipv dat mirado, dus juist nu is de club er meer bij gebaat, dat er mensen naar dat stadion komen. Volgend jaar weer 2 of 3 euro van de prijs van een kaartje af zal ook veel helpen voor je opkomst, want laten we eerlijk zijn, voor die 30 euro lange zij kan je ook lekker met 5 man een uurtje bowlen.. ipv 150 e om in de kou naar voetbal te kijken.

Als Wij willen dat onze club vooruit gaat, moeten wij gewoon met zn allen onze centjes bij de club spenderen, dus elke keer een kaartje en wat eten en drinken, niet op erelive gaan zitten gluren, hoe aanlokkelijk dat ook is af en toe. Een betere club begint bij jezelf en niet net als alle andere ramptoeristen blijven kijken tot er iemand anders eens wat onderneemt om de club te helpen. want hoe groter de groep toeschouwers, hoe minder er iemand zich geroepen voelt om daadwerkelijk wat te doen.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 11:49 uur

Advertentie

haagskwartiertje

Het enigste wat fc den haag nu kan betalen is salaris van toornstra voor en transfer vrije voetballer het geld dat van de verkoop van toornstra komt gaat gelijk de schuld pot in dus denk dat we weinig kunnen verwachten wat betreft en nieuwe speler vindt het echt jammer dat onze club zo slecht er aan toe is nog steeds
0
Donderdag 31 januari 2013 om 11:38 uur

Zeo

Is er dan niemand die inziet dat de verkoop van toornstra voor 1 miljoen echt heel slecht is??
Je hebt het geld nodig, dat is al jaren zo, dat moet je nu wel gewend zijn. maar om dan je beste speler voor een habbekrats te verkopen? dat is gewoon mismanagement.

Ik hoop dat ze n clausule hebben geeist om bij doorverkoop minstens 25% te ontvangen, anders is het nog triester dan ik dacht.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 11:37 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 165 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Morgen om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26