Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Sound

ypenburg070 schreef:

Over die communicatie ben ik het helemaal eens. De club had desnoods een korte reclame op tv west er door heen kunnen gooien endat hoeft niet eens duur te zijn was tv west en ado zijn dicht met elkaar verboden en tevens berijk je zo heel de regio incl. Duin en bollenstreek.
Enig idee wat het bereik van TV West reclames en de daaruit volgende conversie is? Haha denk het niet, want geloof me zo`n reclame voor één wedstrijd op TV West levert in het meest positieve geval een handje vol extra kaartverkopen op. Blij dat jij geen marketing doet want dan had je waarschijnlijk bakken vol geld uitgegeven aan ineffectieve reclame campagnes.
0
Zaterdag 12 januari 2013 om 01:58 uur

oodh

BLEISWIJK-1 schreef:

thijsslegers‏@thijsslegers
#ADODenHaag heeft bij PSV nu officieel interesse getoond in Nijland. Speler wil graag, zegt z`n zaakwaarnemer




Dat is wel heel vreemd, Steijn wil toch Kolk én we hebben geen geld.
0
Vrijdag 11 januari 2013 om 15:45 uur

tanker070

gillah schreef:

Aan het einde van het seizoen gedwongen je beste spelers verkopen omdat je anders in de financiele problemen komt, dat is pas achteruitgang...
Dat moet nu toch al, men moet minimaal 1 klapper maken om zwarte cijfers te schrijven.
Geld wat met evt. verkoop van Toornstra word opgehaald kan men dus niet (volledig) herinvesteren maar word gebruikt om gaten in de begroting te dichten.
Ben je dan lekker bezig ?

0
Vrijdag 11 januari 2013 om 13:35 uur

Bert

tanker070 schreef:

Hoe wilt men stappen maken zonder te investeren in andere spelers ? Stilstand is achteruitgang....
We staan wel in het linker rijtje.

Acties met kaarten slaan ook maar matig aan. 3 wedstrijden voor
€ 29,50 leverden 300 extra bezoekers op volgens Driebergen.

Te weinig natuurlijk. Kortom er is geen geld dus beter ook geen schulden maken.

Als Mulders weggaat komt Kolk. Misschien nog Nijland maar verder houdt het op.

Het is niet anders.
0
Vrijdag 11 januari 2013 om 12:28 uur

DaveDH

D.H.zuid-west schreef:

De regeling gaat inderdaad in 2014 op de schop:

Recht op een WW-uitkering na 1 juli 2014
De duur van de uitkering moet beperkt gaan worden tot maximaal 24 maanden. Dit gaat gelden voor nieuwe gevallen. De bestaande rechthebbenden blijven onder de oude regeling vallen. Gedurende het eerste jaar gaat er waarschijnlijk niets veranderen aan de rechten. De uitkering blijft een percentage van het laatstverdiende loon tot maximaal het dagloon in het eerste jaar. De rechten in het tweede jaar gaan sterk versoberd worden. U gaat namelijk 70 procent van het minimumloon ontvangen. In de oude regeling bestond er recht op 70 procent van het laatstverdiende gedurende de volledige looptijd.

Bron: http://zakelijk.infonu.nl/diversen/105073-ww-uitkering-per-2014-sterk-versoberd.html

Ik ben met je eens dat het vangnet voor uiterste nood is en ook ik ben zo opgevoed. Voetballers zijn echter geen gewone werknemers, zij moeten in een korte tijd veel verdienen en een verkeerde keuze kan voor hen betekenen dat hun waarde daalt (en daarmee hun salaris niet meer gerechtvaardigd is). Uit dit oogpunt gezien kan ik me voorstellen dat een topspeler liever wacht op de juiste club (anders dan dat wij simpele werknemers kunnen doen).
Voetballers zijn echter geen gewone werknemers, zij moeten in een korte tijd veel verdienen

Want na hun carrière worden ze invalide en kunnen niet meer werken, ik vind dat zo`n gelul dat een voetballer zijn geld in zijn voetbal jaren MOET verdienen... alsof ze daarna niets meer kunnen... Ze zijn gewone werknemers zoals iedereen hoor... niets speciaals aan.
0
Donderdag 10 januari 2013 om 07:09 uur

Advertentie

DHFC070

Kees schreef:

Omeruo definitief in de Nigeriaanse selectie. Achterin tegen Willem 2:


Meijers - Supusepa/Wormgoor - Malone
Lekker 2 maanden kwijt dus als het tegenzit? Dan zullen we wel het nodige geld terug krijgen van Chelsea. Hoe zit dat trouwens met dat zogenaamde samenwerkingsverband?
0
Woensdag 9 januari 2013 om 20:46 uur

TillValhall

Kees schreef:

Ben het volledig maar dan ook helemaal met je oneens. Een dergelijke opzet van ons betaald voetbal wordt dan helemaal een luilekkerland voor al die marketingboys die snel willen scoren en maling aan het stadionpubliek hebben.

Weinig fysieke belangstelling levert op termijn de doodsteek van je sport op. Zie de vele zaalsporten die ten onder zijn gegaan aan mismanagement en nu in de marge verkeren.

En hoe zwaar het me ook valt om te schrijven maar juist Roda, Zwolle, VVV en ga zo maar door hebben meer dan wij te zoeken op dit niveau. Kijk eens naar het verzorgingsgebied en dan naar de aantallen toeschouwers. Dat is bij ons bedroevend in verhouding tot die andere clubs.
Daarnaast heb je bij ons Feijenoord, Utrecht en Ajax op een reisafstand van binnen het uur. Aanbod dus voldoende als je eredivisievoetbal wilt zien.
Niet met je eens. Ajax is een hele grote inktvlek die het hele land bedekt, Feyenoord idem dito. Dus dat is appels met peren vergelijken. ADO heeft een potentieel dat het Westland, Rijnland, Bollenstreek, Delfland e.d. omvat. JA, daar zit nu veel rood-wit van divers pluimage maar dat kan echt zo groengeel worden. Weleens in Leiden geweest? Heel wat groengeel daar hoor! Het Nederlandse voetbal moet juist wél kleiner worden, kwaliteit gaat voor kwantiteit. Nu is het een Mickey Mouse leauge meteen structurele top 2 van PSV en Twente, een subtop van Ajax en Feyenoord, en daaronder zitten allemaal kleintjes. Juist door de competities te verkleinen tot clubs die een basis hebben met moderne infrastructuur, de armlastigen te ontbinden en het geld gelijkmatig te verdelen over alle overblijvende clubs ipv naar evenredigheid kan het voetbal financieel gezonder én attractiever (en dus ook commercieel interessanter) worden. Kijk naar American Football... Al die clubs zijn loaded en aan elkaar gewaagd. Dat is toch veel leuker en spannender? Nu is er helemaal geen strijd, niks... Het is toch helemaal niet interessant als 2 clubs iedereen weg kunnen vagen? Je moet juist heel erg veel concurrentie hebben. Als iedereen ongeveer even veel geld krijgt kan dus ook iedereen meer investeren in infra, spelers e.d. -en dus een aantrekkelijk product op de markt brengen-. Waarom heeft Ajax 65 Miljoen en Zwolle maar 7? Dat gaat toch nergens over?
0
Woensdag 9 januari 2013 om 17:14 uur

TillValhall

DHFC070 schreef:

Champions League voor alleen landskampioenen is misschien een idee. Een ander idee om het interessant te maken is heel de EL op te splitsen in west en oost europa. De grootste reden waarom de EL de laatste 10 jaar geen succes meer is omdat de clubs er amper geld mee verdienen. En waarom verdienen ze er geen geld mee? Omdat 9 van de 10 clubs in de EL allemaal amateuristische oostblok clubs zijn wat de reis duur maakt en tijdens thuiswedstrijden helemaal niet aanspreekt om te bezoeken.
Precies, net als vroeger. Europa Cup 1 exclusief voor de kampioenen, Europa Cup II exclusief voor de bekerwinnaars, en de Europa Cup II voor de winnaars van lagere beker/hooggeclasseerde clubs. Dus als de Kampioen ook de hoogste bekerwinnaar is dan speelt de verliezend finalist in de voorronde Europa Cup III. Zoiets....

Dat verdelen in een een West en Oost deel is ook een goed idee van je, zo doen ze dat in de VS ook met al die sporten, Je hebt steeds een Western en een Eastern conference. Juist omdat je met afstand/tijdverschil zit. al is dat laatste niet zo`n probleem in Europa maar je hebt idd wel gelijk dat het Europees voetbal eigenlijk nog maar weinig rendabel en het niveau bedroevend is. Waar gaat het Europees voetbal nou nog werkelijk om? Een onderonsje van de allerrijkste en grootste clubs uit de grote 4 (Spanje, Italië, Engeland en Duitsland). Frankrijk doet niet meer mee, Portugal doet niet meer mee, Nederland doet niet meer mee, Rusland wil meedoen maar is te ver weg maar daar zit zeker veel geld bij de grote clubs. Enfin, ga eens na: wanneer was de laatste keer dat de finales van de Europese toernooien niet werden gevuld door clubs uit de grote vier? Dat is enorm lang geleden....
0
Woensdag 9 januari 2013 om 17:00 uur

DHFC070

Haagse Kelt schreef:

Op dit half jaar en 2 seizoenen geleden na zijn wij van hetzelfde niveau als de clubs die jij opnoemt. Interlandvoetbal interesseert veel clubfans zoals ik weinig en je hoeft maar naar de malaise in de Europaleague te kijken om te weten dat daar geen oplossing in schuilt. De oplossing ligt in financieel fair play, maar daarin wil de corrupte UEFA niet doorpakken. Je zou een champions league moeten creëren voor alleen de landskampioenen en daaronder een opgewaardeerde Europaleague zowel financieel als qua niveau. Hier zou je aan een gecombineerde bekercompetitie met België kunnen denken en dan evt. De Eredivisie iets inkrimpen dus bijv. 16 clubs. Maar 12 clubs? Moet er niet aan denken, dan piesen wij weer regelmatig buiten de pot en ondanks alle romantische herinneringen gruwel ik weer bij de gedachte aan die 11 jaar eerste divisie.
Champions League voor alleen landskampioenen is misschien een idee. Een ander idee om het interessant te maken is heel de EL op te splitsen in west en oost europa. De grootste reden waarom de EL de laatste 10 jaar geen succes meer is omdat de clubs er amper geld mee verdienen. En waarom verdienen ze er geen geld mee? Omdat 9 van de 10 clubs in de EL allemaal amateuristische oostblok clubs zijn wat de reis duur maakt en tijdens thuiswedstrijden helemaal niet aanspreekt om te bezoeken.
0
Woensdag 9 januari 2013 om 15:36 uur

DHFC070

D.H.zuid-west schreef:

Goed voor de clubkas maar slecht voor ons. Ik gun Jens een mooie transfer en hoop ik dat we het ondeste uit de kan halen met deze transfer.

@ Bert,
Is er nog ruimte in de auto voor de wedstrijd in Tilburg? Als het kan rij ik graag weer mee.
Ik vraag me af of dit wel echt slecht voor ons is. Jens heeft een uitstekend seizoen gehad onder vd Brom en dit jaar is hij met vlagen ook weer goed en belangrijk maar toch had ik verwacht dat hij meer progressie zou maken en beslissender zou worden. Verder zijn middenvelders bij far het makkelijkst en goedkoopst te vervangen dus daar maak ik mij geen zorgen om. Tevens zou hij anders volgend jaar gratis de deur uitlopen dan is hem nu verkopen eigenlijk wel een must.

Kunnen ze mooi van dat geld zwarte cijfers schrijven (wat echt nodig is) en eventueel kijken naar vesterkingen voor volgend seizoen.

Lees net dat Armenteros naar Anderlecht gaat misschien is Everton polsen met een leuk salarisvoorstel? Al denk ik dat die jongen ook hogerop wilt dan Den Haag maar je weet het nooit. Verder ga ik er gemakshalve maar even vanuit dat Alberg voor volgend seizoen al binnen is.
0
Woensdag 9 januari 2013 om 13:55 uur

Nu online

GroenGeelHart070 en 53 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24