Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

DHFC070 schreef:

Ze hebben een transfer nodig om in de zwarte cijfers te komen? Verassend..... not!

Wat ik dan wel vreemd vind is dat ze toch bijvoorbeeld een Kolk willen halen voor dit jaar waarom in godsnaam? Zorg gvd eerst eens dat je in de zwarte cijfers blijft en een beetje een EV weet op te bouwen. Maar nee we moeten een spits de tweede seizoenshelft waarom? Om 11e te worden inplaats van 12e.
kijk dit ben ik met je eens.
met kolk ga je echt niet drie plaatsen beter eindigen dus weg gegooid geld(al zal hij niet veel kosten)
maar goed zitten met horvarth in ons mag het zit ons ook niet mee
0
Vrijdag 4 januari 2013 om 20:43 uur

BLEISWIJK-1

Er is nergens geld voor. Eerst moeten er spelers verhuurd worden (Tano, Elbers of Mulders) voordat Kolk vastgelegd wordt. Laat staan andere spelers. Dat haal je uit het tv-interview op RTV West.

Driebergen: `Eerst spelers weg, dan pas halen`
04-01-2013 | 183

DEN HAAG – ADO-directeur Cees Driebergen heeft op de nieuwjaarsreceptie van zijn club nogmaals laten weten dat er eerst spelers moeten vertrekken, voordat er nieuwe gepresenteerd kunnen worden.

`We moeten eerst spelers kwijt zien te raken en dan pas kunnen wij weer investeren`, liet Driebergen desgevraagd weten. ADO-trainer Steijn laat al weken weten versterkingen te willen, maar dat lijkt vooralsnog niet te gebeuren. `Hij mag dat zeggen en moet dat ook vooral blijven doen`, antwoordde de algemeen directeur nuchter.

De transfer van Santi Kolk naar ADO Den Haag moet zodoende nog wachten. De speler en club hebben wel al met elkaar gesproken, maar zijn nog niet tot een akkoord gekomen.

Verder liet de algemeen directeur weten dat het sportief goed gaat met de club, maar dat het financieel beter kan. `Wij hebben dit kalenderjaar een transfer nodig om in de zwarte cijfers te komen`, aldus Driebergen.
0
Vrijdag 4 januari 2013 om 20:30 uur

Bert

BLEISWIJK-1 schreef:

Aan die Horvath hebben we dan ook helemaal niks gehad. In de categorie minst waardevolle aankoop van de laatste jaren staat hij zelfs boven Poepon.

En het is Ruud Swinkels en Robert Zwinkels. Lekker voor de verwarring!
Bij die Horvath moeten we blijkbaar de gifbeker helemaal leegdrinken.

Zonde van het geld. Hebben wij weer.

Hoop ook op Nijland die versterkingen uit het Oostblok leggen ons slechts windeieren.
0
Vrijdag 4 januari 2013 om 19:12 uur

D.H.zuid-west

DaveDH schreef:

Ik heb dit al 100 uuitgelegt maar ik doe het vboor jou graag nog een keer hoor, je heb spelers als Visser nodig om inderdaad al het vuile werk op te knappen, (en dat ook WIL doen) Visser is de ideale waterdrager voor het 11tal, wil je daar een dure jongen voor halen? ik niet en Steijn gelukkig ook niet.

En met dat tikkie breed valt het wel mee hoor, ik heb er wel eens op zitten letten maar het is niet meer of minder dan de andere achterhoede spelers, dus prima dat die een nieuw contract krijgt....
Dank voor de moeite van het schrijven van jouw standpunt

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik niets tegen Visser heb, prima kerel en werkt keihard daar ligt het niet aan. Maar we willen toch vooruit? Een waterdrager kan toch ook (iets) meer voetballend vermogen bezitten dan alleen de bal inleveren na deze veroverd te hebben? Toornstra loopt ook de longen uit zijn lijf maar bezit ook de gave om een steekbal te geven en opbouwend iets neer te zetten. Hiermee wil ik alleen maar zeggen dat met een beetje meer van Toornstra`s voetbalintelligentie en lef Visser vele malen bruikbaarder zou zijn.

Mijn punt is dat we veel spelers hebben (zoals gezegd de gehele achterste linie) die opbouwend niets brengt, dan moeten in mijn beleving de middenvelders dit wel hebben om dit te compenseren, dus als Holla niet meedoet en Visser staat op zijn plaats dan krijgen we nu als toeschouwer nog minder te zien (lees meer lange halen naar voren). De reden dat (bijna) iedereen klaagt over het schouwspel wat thuiswedstrijd heet komt voort uit het gemis van voetballend vermogen en daar is Visser er 1 van.

Het is maar mijn mening en ik ben me ook bewust van het tekort aan geld. Het zal vast niet anders kunnen en daar leg ik me dan maar bij neer maar zie met afschuw al die lege plekken in het stadion.
0
Vrijdag 4 januari 2013 om 16:40 uur

Beest

Thijs schreef:

Gaan we weer: "Mulders heeft geen eerlijke kans gekregen"
Jij snapt toch hopelijk wel dat steijn iedere dag met die gasten op het veld staat hè?
Als dat geen eerlijke kans is om jezelf te bewijzen dan weet ik ook niet wat een eerlijke kans is.
Gewogen en te licht bevonden is de conclusie, dat je dan eerder Visser opstelt is logisch want die kan nog groeien en restwaarde genereren.
Ik ben geen Visser fan maar als je betaald krijgt om te voetballen en elke dag op de training je kans kan grijpen heb je wel een eerlijke kans gehad
vooral dat te licht bevonden van steijn kennen we herinneren we ons nog de ravage die die bij de a1 heb achtergelaten

er zijn nou eenmaal jongens die op de training niet overtuigen maar op het veld wel mooiste voorbeeld is zlatan op training loopt ie alleen te klieren op het veld een van de beste spelers ter wereld

dus als je niet een keer in de basis heb gestaan heb je geen kans gehad zelfde geld voor jordy brouwer jonge speler had wat kunnen worden ook niet aangekeken aan de andere kand wel tegen beter weten in poepon erin laten staan als iemand te licht is bevonden is hij het wel ben bang dat t beetje met vriendjes politiek heeft te maken en niet de daadwerkelijke kwaliteiten voorbeeld daarvan is ali en met een beetje pech kolk nu weer
0
Vrijdag 4 januari 2013 om 12:29 uur

yesyes

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik ben het met je eens. Vanaf nu lekker het vertrouwen aan Mike geven.

Een paar dagen geleden bij een Groengeelhart filmpje over de eerste seizoenshelft werd Mike v. Duinen door Steyn als de grootste verrassing van de eerste seizoenshelft genoemd. Kijk, wij zien de wedstrijden maar er is natuurlijk meer. Zo heeft die jongen een `drive` die maar heel weinig spelers bezitten.

Ik zou helemaal voor Mike gaan. En langzaam aan een (jongere)vervanger klaarstomen.
Ik zou het anders aanpakken en mike rustig gaan brengen. In die tussentijd ze contract heel snel opwaarderen en hem een paar extra jaren vastleggen. Denk echt dat je met hem goud in handen hebt. Zag het vorig jaar al in hem zitten. Maar ik denk dat als je hem nu het vertrouwen geeft dan gaat die snel opvallen (doet die nu al ) en dan wordt die zo weggekaapt voor een laag bedrag. Ik vind dat je Poepon nog niet moet afschrijven en eerst moet afwachten hoe die gaat presteren als er een kolk of nijland naast hem staan. Ik denk dat die dan toch echt wel meer gaat scoren.

En zo niet dan kan vDuinen het volgend seizoen gaan overnemen in de spits met een contractverlenging hopelijk. En dan heb je Poepon nog altijd achter de hand indien nodig. Dus Boymans halen heeft geen nut en dat is alleen maar geld weggooien en dat zou dus echt wanbeleid zijn als je 6 maanden later na de aankoop Poepon weer een andere spits gaat halen. Ze hadden hem ipv Poepon moeten halen nu heeft het allemaal geen zin meer. Maar dat gaan ze ook niet doen want Steijn gaat never nooit 4-4-2 spelen. Ik hoop op Nijland lijkt me een goede aankoop voor linksbuiten.
0
Vrijdag 4 januari 2013 om 02:25 uur

D.H.zuid-west

070 schreef:

volledig terecht dat Mulders mag vertrekken. Is een echte Jupiler-speler. Zal best een aardige jongen zijn, maar niets voor niveau linkerrijtje eredivisie, zelfs niet voor de bank.
Net zoals Visser, maar die krijgt wel speelminuten en heeft op onverklaarbare wijze Steijn weten te overtuigen. Nee, Mulders heeft gewoon geen eerlijke kans gehad, ik had hem vorig seizoen graag wat meer op het veld willen zien.

We hebben weinig geld, als het tegenzit gaat Toornstra weg en moet je het geld bij de begroting leggen. Met de verkoop van Mulders zal er echt niet veel geld bijkomen dus hollen we de selectie alleen maar verder uit.

ps; ik hoop dat het verhuren van talent Tano alleen is om hem meer speeltijd te geven op hoger niveau, hij was toch dat toptalent met grote vooruitzichten??
0
Vrijdag 4 januari 2013 om 00:59 uur

Advertentie

Franky

Sound schreef:

Wat is toch al die onzin nu weer over Boymans?! Leuk talent met 1 aardig seizoen bij fucking V V V! Vervolgens gekocht door een club die er toen nog geld voor had en wel 4 hele wedstrijden gespeeld, nou nou dan moet hij wel beter zijn dan Poepon.
Voor een nieuw seizoen of begin dit seizoen zou ik het een hele leuke optie gevonden hebben, maar als je halverwege een seizoen bepaalt dat je aankoop (Poepon) niet goed genoeg is, moet je alleen je geld uitgeven als je met meer dan 80% zekerheid kan zeggen dat je vervanger voor de miskoop het WEL waar kan maken en anders gewoon lekker roeien met de riemen die je hebt. Van Duinen wat serieuze kansen geven. Als dat mislukt kost het je iig geen geld. Toen Boymans en Van Duinen allebei 20 jaar oud waren hebben ze beide 16 wedstrijden gespeeld en Van Duinen er 3 gescoord en Boymans 4 (met Honda achter je!). Eén jaar ouder en Boymans schiet er in 30 wedstrijden in de spits 11 in. Iets waar Mike op zijn eigen positie ook toe in staat zou kunnen zijn imho.
Vooral je laatste zinnen vind ik dat je absoluut een punt hebt. Het zijn beide jonge spelers en je hebt een goed talent in huis dus maak het niet te gek met het geld wat je hebt. Je kan het maar 1 keer uitgeven.

Ik vind echter dat je niet uit het oog moet verliezen dat het twee compleet andere spitsen zijn en Mike nou niet bepaald bekend staat om zijn vermogen om te kunnen koppen (heb ik hem nog weinig aanvallend zien doen). Dit geldt natuurlijk wel voor Boymans, een spits die juist erg goed kan koppen. Dat soort jongens kunnen we goed gebruiken in de aanval zijn ze natuurlijk allemaal vrij kort.

Zijn seizoen bij VVV was toen behoorlijk goed, daar heeft hij laten zien dat hij uitstekend kan voetballen. Je verdient natuurlijk ook niet zomaar een transfer naar AZ.

Het zou soms zo leuk zijn als je je geld een paar keer kan uitgeven. Dan zou ik nu absoluut een leuker autotje rijden!
0
Vrijdag 4 januari 2013 om 00:24 uur

Sound

Wat is toch al die onzin nu weer over Boymans?! Leuk talent met 1 aardig seizoen bij fucking V V V! Vervolgens gekocht door een club die er toen nog geld voor had en wel 4 hele wedstrijden gespeeld, nou nou dan moet hij wel beter zijn dan Poepon.
Voor een nieuw seizoen of begin dit seizoen zou ik het een hele leuke optie gevonden hebben, maar als je halverwege een seizoen bepaalt dat je aankoop (Poepon) niet goed genoeg is, moet je alleen je geld uitgeven als je met meer dan 80% zekerheid kan zeggen dat je vervanger voor de miskoop het WEL waar kan maken en anders gewoon lekker roeien met de riemen die je hebt. Van Duinen wat serieuze kansen geven. Als dat mislukt kost het je iig geen geld. Toen Boymans en Van Duinen allebei 20 jaar oud waren hebben ze beide 16 wedstrijden gespeeld en Van Duinen er 3 gescoord en Boymans 4 (met Honda achter je!). Eén jaar ouder en Boymans schiet er in 30 wedstrijden in de spits 11 in. Iets waar Mike op zijn eigen positie ook toe in staat zou kunnen zijn imho.
0
Donderdag 3 januari 2013 om 21:59 uur

Bert

Beest schreef:

Denk dat je met mike de iedeale jonge spits in huis hebt wordt met de week beter denk dat je nac lekker zn soep moet laten gaarkoken met az en je geld moet investeren op de flanken we hebben ook peopon nog en die kan je te koop zetten maarbgeen club buiten ado is stom genoeg om daar geld aan uit te geven dus die dient gewoon zijn contract uit of moet verhuurt worden maar ook dat zie k niet gebeuren

Dus naar mijn mening beter een links ofvrechtsbuiten liefst een die je als hoer zowel links als rechts kan zetten
Ik zie in Boijmans de ideale spits voor Ado. Van Duinen is een potentiële topper maar je moet niet alle druk bij hem gaan leggen. Die jongen mag je op zijn vroegst volgend jaar gaan afrekenen als spits.

Rechtsbuiten zal Kolk wel worden. Links heb je Vincento.

Behalve Boijmans zou ik graag een goede linksback erbij willen hebben.

Hopen maar dat Horvath vertrekt. Komt er wat geld vrij. Ramsteijn huren voor 1,5 jaar of zo.

Poepon moet je wegdoen beter ten halve gekeerd dan ten hele gewaald.
0
Donderdag 3 januari 2013 om 20:19 uur

Nu online

Lellow, pajam en 65 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24